Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popikacsa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
popikacsa 2008.12.03 13:06:19
Ami a csődöt illeti: ilyen olcsón nem lehet hosszútávon szolgáltatni. Minden ingyér van, a havidíj pofátlanul alacsony, tisztára mint a kommunizmusban. Próbáltam itt hirtelen rákeresni valami mérlegre, vagy eredménykimutatásra a Digiről, de sehol nem találtam (általában azért egy ilyen "investor relations" szokott lenni a szolgáltatók honlapján, ez kicsit gyanús). Lehet, hogy csődbe nem mennek, de ugyanúgy járnak majd, mint a Vodafone, hogy iszonyatos költségen hálózatot/ügyfélbázist építenek, aztán majd 800 év alatt megtérül a dolog. Lehet, h. jobban jártak volna ha a bankba teszik a pénzüket. :)

Ami meg a szolgáltatást: ja, üvegszálon lehet ám sebességet produkálni, ha Internetről van szó, csak k.va drága! Na nem nektek, hanem a diginek. :) Szerintem ez valami bevezető árazás lehet. A TV többek szerint egy fos. Tényleg nem értem, mit vártok ennyiért.
Én közvetve a UPC-től veszem a netet és a tv-t is (a communique a szolgáltatóm, aki a UPC-től veszi wholesale-ben és tovább adja nekünk). 4k körül van a TV és olyan 8 körül a net 10mbit, szimmetrikus vonal. a TV-vel még SOHA nem volt gondom (kockásodik a kép? haha... az meg mit jelent? :) ) 5 éve faszául jön minden, a legnagyobb probléma vele, hogy néha variálják a csatornakiosztást. A nettel is csak egyszer volt gondom (havonta 1-2 napra kihagyott kb fél évig), és a probléma miatt arra az időszakra féláron kaptam a netet. Na EZ a minőség!...

Arra akartam kilyukadni, hogy szarból nem lehet aranyat csinálni, ne várjatok csodát a Digitől...
A Nokiának vannak nagyon jó húzásai, ilyen például az elkötelezettsége a szabványos csatlakozók mellett. A kezemben lévő vadonatúj N78 is microUSB kábellel köthető a számítógépre, ilyet bárki gyárthat, pár száz forintért megvehető, szemben a nem szabványos kábelekkel,…..