Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levente Mátyus

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Étteremről étteremre Újabb kihagyás után újra jelentkezem. Miről is szólt a tavalyi év, amikor elkezdtem a blog írást? Olyan kajáldákat akartam bemutatni - elsősorban a nyíregyiek másodsorban mindenki más számára - ami helyettesíteni tudja a palettájukon szereplő gyorséttermeket. Az idei évet úgy…..
Előtörténet Régen volt már a legutóbbi bejegyzés, ezért egy olyan kajáldát választottam számotokra, ami felülmúlta az én elképzeléseimet is. Ebben a bejegyzésben egy hamburgeresről fogok írni. Az egyik legjobb street food, amit valaha kitaláltak az a hamburger, viheted mindenhova, tökéletes ebédre…..
Itt a nyár és ideje hasznosan eltölteni az időnket. Ki ne szeretné a fagyit, mikor nagyon meleg van nyáron, vagy egyébként is ki ne szeretné! Mikor tél van, mindenki arra vágyik, hogy legyen már nyár és fagyizhasson. Most végigjártam a várost, hogy megmutassam, melyik az az öt cukrászda vagy…..
A könyvtár mögött volt és nem tudtam róla. Alig egy hónapja sétáltunk arrafelé és kiszúrtam ott egy új éttermet. Hamarosan kiderült, hogy nem annyira új. Én, viszont csak  most találtam rá. Múlt héten volt szerencsénk kipróbálni. A helyről annyit, hogy igen nagy választékkal rendelkezik. és jó…..
Amerikai életérzés egy karnyújtásnyira  Lehet már valaki sejti miről fogok most írni, ha nem segítek. A Cock and Bull Diner-ben jártunk. Az egész hely nagyon hangulatos. Aki még nem járt ott az lehet nem tudja, de egy lakókocsi maga a kajálda. Mikor belépünk a lakókocsi ajtaján egyből jópofa kis…..
Lássunk neki! Úgy gondoltam, hogy a nyár közeledtével megmutatom nektek azokat a helyeket, ahol Nyíregyen lehet lángost venni. Sajnos csak két ilyen kajálda van a városban! Azzal szeretném kezdeni, hogy ez egy összehasonlító bejegyzés lesz. Meglehetően sokan szeretik ezt az ételt és sok…..
Kávé minden szinten? Ahogyan a címből is kiderül egy kávézóban voltunk a héten! Ez a kávézó nem régen nyílt a Kolbice helyén. Ahhoz képest, hogy milyen új maga a hely, már most nagyon jól ki van alakítva minden. Folyamatosan bővülő kínálatuk már most is igen sokszínű. Kellemesen meglepődtünk mikor…..
Egy falat Budapest Játszunk egyet! 2018.05.12 19:40:52
Bowling, biliárd mi kell még? Ahogy említettem az instagram oldalon a héten nem kajáldában vagy kávézóban voltam. Elmentünk biliárdozni, a Kelet-áruház alatti Fun City Bowling bárba.  Nehéz megtalálni a helyet, mert egy pincében van. Belül viszont nagyon szuperül ki van alakítva. Tökéletesen el…..
Mi az az étel amit mindenből lehet csinálni? Mindig minden esetben és bárhol lehet fogyasztani. Igen ez a szendvics. Azért írok a szendvicsről, mert megtaláltam, szerintem a város egyetlen szendvicsezőjét, de ha nem is az egyetlent, akkor magasan a legjobbat. Egy éve nyitotta meg "kapuit" a…..
Ki ne szeretné?! Mindenki ismeri az érzést, mikor meghallja sercegni a palacsintát, vagy megérzi az illatát. Itt ezt megtapasztalhatod. Igen ez a hely a Kedves Palacsintázó, az egyetlen igazi palacsintázó a városban. Aki szereti ezt az ételt, az mindenképpen meg fogja találni azt az ízesítést, ami…..
Egy falat Budapest Találkozunk! 2018.04.20 22:25:33
De hol? Maga a hely, egy forgalmas pontján található a városnak. Tökéletes adottságokkal. Azért mondom ezt, mert ez az eddigi legnagyobb beltérrel rendelkező kajálda, ahol eddig jártam. Igen jól ki is használták. Itt nem fogott el az az érzés, hogy, de jó lenne kiülni és ott elfogyasztani a…..
Hello barátok!   Végre sikerült eljutnom egy olyan helyre, ami már egy ideje a terveim között szerepelt. Nem, sajnos nem Mexikóba, de szerintem ugyanolyan minőséget képviselő étterembe, a Hola Amigos-ba. Egy kis étteremről van szó, az Univerzum üzletház alatt. Elég forgalmas helyen, izgalmas…..
Hétköznap sörbárban?   Mindenki tudja, hogy hol volt a régi Gedeon kézműves söröző. Ha valaki nem tudná akkor leírom. A Metropol üzletház alatt foglalt helyet anno, körülbelül másfél éve. Mára viszont már egy sokkal neki illőbb, forgalmasabb helyen található, a posta mellett, ahol régebben egy…..
Egy falat Budapest Utazzunk Keletre 2018.04.06 22:55:00
Ha van jó ázsiai kajálda a városban!   Mindig is szerettem az ázsiai gasztronómiát. Ez ma sincs másképp. Ezért látogattunk el a MAI TAI Thai leves és Wok bárba. Egy pár hónapja már kiszemeltem ezt az éttermet és szerencsére most kipróbálhattam.Ha valaki nem tudná akkor arról a helyről beszélek,…..
Nézzünk be! Kezdjük azzal, hogy nem is gondoltam, hogy ott lehet pizzát kapni, de még milyet! Na de ne szaladjunk annyira előre! Sokszor mentem már el emellett az étterem mellett, de a kirakatból gondolva nem hittem, hogy ott mást is lehet csinálni mint egy jó bor mellett beszélgetni. Tévedtem. Mi…..
Nem találom a szavakat! Nem is tudom hol kezdjem. Ez a hely megmarad az egyik kedvenc helyemnek. Eddig is mindig szívesen jöttem ide a hely a környék és a hangulat valamint az a tökéletes hamburger amit itt lehet kapni egyszerűen elképesztő! Ott volt a szemünk előtt! Igen, ez amiről most írok az…..