Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SereG

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
SereG 2011.02.21 23:08:39
@kamuszutra: "egyet tudok: a nácik milliókat öltek meg "

Dehogy tudod... csak hiszed. Hite pedig mindenkinek van, ebben nem különbözik senki tőled. Te pedig nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy megítéld, vagy elítéld azt az embert, akinek a hite közel sem vonható párhuzamba a tiéddel. Ne ítélj... ...a többit tudod úgyis.
SereG 2011.02.22 00:01:52
@kamuszutra: mindannyiunké. Jóéjt.
Gratulálunk. ..
Régi védekezési trükk, hogy más használta a WI-FI hálózatomat, de lehat akár igaz is. Mindenesetre kevesen tudják, milyen veszélynek teszik ki magukat, ha nem titkosítják le körültekintően. A rágalmazás a legenyhébb bűncselekmény, lehetne akár tiltott pornográf felvétel való…..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
SereG 2011.02.16 11:36:40
@szanalmas: !!! így írni!!? és az ilyen írást!!!? elolvasni nagy tehetség!!! ám! :D

Azért van a poszt, hogy hírt közöljön, sajnos a mai Magyarországon ez pediglen hírérték. Ha pedig hír van, akkor az emberben vélemény is születik, ez pedig pont egy olyan hely, ahol ezen véleményt bárki kifejezésre is juttathatja. Bár a témához köze senkinek nincs közülünk, véleményünk lehet. Elmebeteg dolog, amit a művésznő akar, sajnos ez közel objektív tény.
SereG 2011.02.16 19:08:08
@Laurel: én a tapasztalatot vettem alapul. Nem vagyok ilyen állapotban még (30 évesen), de a szüleim, nagyszüleim, rokonaim, ismerőseim, kollégáim, vagy a velem szembejövő nagy átlag bizony ilyen állapotban van. Persze vannak kivételek.
Huszonötezerkettőszáz forint az ára egy ilyen vagány weboldalnak! Mindenféle kispályás kamukák, msn beszélgetések, meg nem annyira előnyös fotók egy lányról. - Legutolsó információ a pénzzel kapcsolatban hogy "febr. 8-án akkor feladok 5ezret belőle". No igen, azóta…..
SereG 2011.02.16 14:32:37
@saajt: na mert maga a honlap, az ötlet, hogy megcsinálja, a tartalom, és úgy amblokk minden nem szánalmas, mi? Pontosan egyre megy. Zsák, meg a foltja.
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
Bociról nem érdemes írni, Bocit látni kell, Bocit nem érdemes highlightolni, Boci minden szava maga A highlight! Boci annyira pörög, hogy egész egyszerűen nem volt idő megírni legutóbbi projektjét, az élő valóságsót, máris itt az újabb, a celebvadász.com!! Hogy miről is szól,…..
SereG 2011.02.02 12:11:28
@boldogember01: appám, ezt a szánalmat összehozni, igazán tehetséges vagy. De hogy még reklámozod is...
Na nem egyedül, hanem a penészvirág VV Ginával! De mit is szeretne pontosan ez az önjelölt kis Friderikusz? Lássuk a levelet amit több országos napilapnak is elküldött:Sziasztok! A CELEBVADÁSZ BOCI akár százezret is fizetne GINÁÉRT..... Akár ez is lehetne a cime,amiről beszélni…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
SereG 2011.01.30 15:03:45
@Tompa001:

"És kérdem én mennyire fogtok örülni nekem, ha előttetek haladok 20al, mert akkora sebesség mellett bármilyen helyzetben meg tudok állni? "

Miért kell egyik végletből a másikba pattogni? A vezetés nem erről szól, nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy ennyire merev légy. De persze arról sem szól, amit a poszt szerint elkövettél.

"Csernushoz meg járjon az aki nem tud egy szöveget értelmezni."

Nem, az magyar tanárhoz járjon.
Aki viszont mások szemében a szálkát is, a sajátjában meg a gerendát sem látja, az nyugodtan mehet Csernushoz. Persze nem ragozom, hogy képletesen írtam, te úgyis elsiklasz a részletek felett.

Önigazolásul ideológiákat gyártasz, a hibádat és a felelőtlenséged mások vélt hibájával gondolnád csökkenteni.
Hát fogadd el: lehet, hogy más is hibázott: a pék, a hentes, a tanár, a szemből érkező autós, vagy az eléd kikanyarodó, aki azt merte hinni, hogy 50-nel mész, és ő fel tud előtted a megengedett sebességre zárkózni. Cserébe ő be volt kötve, és esze ágában sem volt beláthatatlan helyen előzgetni, nem pláne 70-80-nal gyorshajtani. Ez viszont SEMMIBEN sem csökkenti a te felelősségedet.

"Megnéztem, 750 métert akartam menni. A fényviszonyokról annyit, hogy nagyon párás volt az idő, vizes az aszfalt, és nem volt még nappali világosság (7.00kor már igen). Az 50es sebességkorlátozás mellett, 50km/h -nál, miután a bizalmi elvre építve meggyőződtem, hogy hirtelen fékezés helyett egy előzéssel meg tudom oldani a helyzetet, tettem meg a gyorsítást és a sávváltást."

Minden egyes alkalommal, amikor ezt leírod, esetleg fűszerezve az övvel, meg a másik autó szélvédőjén keresztüli tájékozódással, egyetlen dolgot írsz le és tudatosítasz itt mindenkiben:

"Seggfej vagyok gyerekek, és ezt reklámozom is újra, és újra."

Nem hiszem el, hogy ezt nem bírod felfogni és elfogadni...

A gyerekhalállal kapcsolatos kívánalmaidra meg legszívesebben nem is reagálnék, leírták előttem, mennyire szánalmas. De azért hozzáteszem, hogy az egész helyzetből és a kapálózásodból is bőven látszik, mennyire kicsinyes, önző sutyerák vagy, ebbe meg bőven beleférnek ezek a rosszmájú, aljas kívánságok. És nem, nemlényeg, hogy milyen dühös vagy, mielőtt ezzel védekeznél.

Légyszi' gondolkozz el egy helyközi bérleten :)
SereG 2011.01.25 11:50:30
Tisztelt blog!   Az esetem elég friss, a múlt héten történt. Neveket nem írok, mert azt hiszem úgyis kiszednék belőle. Röntgenre kellett mennem egy sportsérülés következtében, a duplájára volt dagadva a bokám, mint ahogy normális lett volna. Elbicegtem a háziorvoshoz, aki…..
SereG 2011.01.18 15:45:15
@Leroi: A beteg ember az beteg ember, bőrszíntől függetlenül.

Akkor is, ha kihívnak, és újraélesztés közben azt veszed észre, hogy valamelyik családtag hátba rúg és menekülnöd kell?
SereG 2011.01.18 15:49:21
@Irkutszk: Pillanatnyilag a blog olvasójaként kérdezem.
SereG 2011.01.18 21:51:47
@rikavagyok: Igen, szerintem is.
De lokációtól függetlenül, kizárólag tartalomra ("A beteg ember az beteg ember, bőrszíntől függetlenül.") kérdeztem rá. Egyébként az idézet tartalmával egyet is érte(né)k, ha nem itt és így kellene élni, dolgozni. Ember és ember között nincs különbség (elvileg). Ám akinek része van az inzultusban, akár váróban, akár kivonulva, akár magánemberként, a későbbiekben nagyon, nagyon komolyan mérlegel és fél.
Az akciófilmekben mindig meg tud kapaszkodni a világ megmentője egy százhatvannal szlalomozó autó tetején is, de a valóságban ez azért nem egészen így működik. Don Blasius látott egy esetet a múlt héten, ahol a munkadíját követelő szerelő a testével próbálta megállásra…..
A hétvégi diszkós tragédia kapcsán mindenki keresi a felelősöket. A bulizó fiatalok kapcsán mindez fel sem merül! Oké hibásak lehetnek a szervezők, a hely tulajdonosa, de még akár az állam is. Elfogadom. Na de, hogy a különböző médiumoknak a jelenlevő fiatalok úgy…..
SereG 2011.01.17 10:23:10
@Zolika1979: "És azt sem érzem törvényszerűnek, hogy az emberek egy adott pillanatban meghülyüljenek"
Ez a pszichológia tárgyköre, most a csapból is ez folyik, sok infót szerezhetsz belőle.

"Lehet csak nekem van tömegiszonyom."
Nekem is az van, ezért nem járok piacra, tömegközlekedve, meg nagyszabású belvárosi bulikba; megoldom máshogy, amíg módomban áll.

"Ha látják a fiatalok, hogy senki sem fér el, minek mennek ők is be?!"
Nem látják, sokan - ahogy olvastam - abban bíztak, hogy a felsőbb szinteken kevesebben vannak. Akiknek látniuk kellett volna bármit, azok a szervezők, akik között jobb esetben valamiféle kommunikáció van.
SereG 2011.01.17 13:08:16
@Zolika1979: Ne ahhoz az egy szóhoz ragaszkodj, hogy "tapossák".
Itt nem arról van szó, hogy egy pár ember csörtet előre és nem figyel, átgázol a földön fekvőn.
Még csak arról sincs szó, hogy egykét ember képes megborítani hátulról ennyi embert az előre taszigálással.
Gondold át, hogy a lépcsőn egy időben, ~0,2 m²-en van egy ember, és mindenkit fentről tolnak lefele. Nem szándékosan, a fentieket is tolja a tömeg, az árral haladnak. Nem egykét ember, hanem a tömeg.
A lépcső a szűk keresztmetszet, és előbb-utóbb félszázan borulnak meg, átbucskázva a többieken. Az szívja meg legjobban, aki az alsó régióban van ebben a pillanatban, és nem tud menekülni. Tucatnyian *fekszenek*, *csúsznak* rajta a szuszt is kiszorítva belőle. A halált a fulladás okozza legtöbbször.

Próbáld csak a tömeg, a lépcső és a gravitáció oldaláról nézni a dolgot, itt most nem lényeg az, hogy a félezer ember közül 1-2 / 10-20 sietett-e, vagy nem. Az egyensúly felborulása a másodperc töredéke alatt történik meg, ez generálja aztán a tragédiát is. A tömeg egésze.
Ahogy már az Index is megírta, Koltai Róbert kiborult a Frizbi forgatásán, és azzal fenyegetőzött, hogy kivonul a forgatásról, amelyet egyébként kérésének megfelelően a közönség kizárásával tartottak. A Blikk szerint azonban Koltai azt is zokon vette, hogy Hajdú az…..
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
SereG 2011.01.09 11:12:18
@hagyma:
Hű de necces vagy, ember :D
Nálunk a programozók, a grafikusok, a rendszerfelügyeleti dolgozók, a munka- és pénzügyesek, meg a tököm se tudja még mely területen levők egyaránt találkoznak, találkozhatnak a megrendelőkkel, de találkoznak x ezer telephelyi dolgozóval is.
Ennek ellenérve marhára nincs kizárva a rothadószájú zsírkoca sem, ha szakmailag(!) odabasz a műanyag miszp*csának vagy a sablong*cinek. Legfeljebb a prémiuma ipari mennyiségű orbit lesz.
De! Egy halom olyan dolog van egy munkáltatóban, amit te, mint (még) oda nem tartozó, leendő munkatárs nem tudhat. Egyelőre a cég osztogatja a lapokat, és te nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy értetlenkedj. Ha fényképet akar, egyeb*ssza, megkapja, sőt, ps-el még tupírozok is rajta, ha annyira akarja, ő generálta a hülyeséget. Mellesleg azt hiszem, hogy amikor az ig. közli, hogy embert veszünk fel, ott legjobb esetben is a személyügyis (egyébként művelődésszervező) marika már viszkető pöcökkel küldi a hirdetőnek a rendelést, kiemelve a fényképet, hogy felvetessen magának egy ügyeletes kúrógépet. Mindegy az indok, aki ennek ellenére képtelen fényképes cv-t küldeni, ott valami komoly hiba van. Plána egy IT jellegű céghez. Nincs olyan, hogy nem tudok vördbe beilleszteni, nincs olyan, hogy nincs szkennerem, nincs olyan, hogy nagy a kép, és a frímél nem küldi el. Oldja meg. Kismillió megoldandó feladat vár majd rá, és ha sok a "nemmegy", akkor a próbaidő végét se éri meg.
Úgy nem lehet munkahelyet keresni, hogy már a hirdetés kákáján is a csomót meg miérteket keresünk. Lehet, hogy a te értékrended szerint nincs értelme, ezt viszont mindenki lesz@rja. Ilyen értelmetlen dolgok később is lesznek, sőt ennél sokkal nagyobb hülyeségek is, mint egy cv-n egy fénykép.
SereG 2011.01.09 11:21:04
@Müller őrmester: Pedig szerintem pont azért van, mert ha megjelölnék a br. 100-at, akkor az is annyiért menne, aki egyébként br. 80-ért is ment volna.
Ezzel a címmel kezdtem el ezt a posztot írni, és szerettem volna valami igazán pozitív, európai értelemben vett előremutató posztot kerekíteni belőle, de aztán valami egy kicsit elrontotta a kedvem. Amikor először megláttam a Müpa plakátját, amivel a most kezdődő,  Liszt…..
SereG 2011.01.05 09:08:57
@krampam: igen, ez a "bélus-féle" dolog nekem is eszembe jutott, bár ez sok területen így van. Lehet, hogy csak én vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy le tudom beszélni a szarról az "ötletes" megrendelőt, ha az úgy tényleg hibádzik, nem tudom :) Pedig hát Poppertől Baumgartnerig és a köztes skálán sokan javasoltak már saját ötleteket, melyekkel bizony magukat égették volna. A "joci nője" meg fel lett homályosítva, hogy jobban áll neki a tipegés valami plázába, mint otthon a rajzolgatás :)
Amúgy nekem is bejött volna, ha nem tudnék az eredetiről. Ma reggel meg már volt szerencsém "élőbe" is látni :\

@Allium sativa: a 3. pontod ebben a műfajban nem állja meg a helyét, nem releváns. A GM nem fog beperelni, ha otto-motort gyártasz, egy üvegtáblás felhőkarcoló nem lesz szerzői jogvédett, de egy logó lazán.
SereG 2011.01.05 21:54:47
@Allium sativa: köszönöm :D
SereG 2011.01.08 11:12:35
http://www.szalaiannamaria.net/  /via zmn/..
SereG 2010.12.28 18:41:19
SereG 2010.12.30 08:49:00
Őrület, hogy az embereket jobban zavarja a médiatörvény, fontosabb egymás zrikálása, minthogy rövidesen CSAJKÁBÓL fogtok enni, már ha lesz mit enni. Brutális, hogy ennyire nem látják egyesek a fától az erdőt. A 'fasztisszalvétávalfogó' álszent műanyag szűzkurva agyi szintjén álltok bazmeg. Ki a véreres fasz nem szarja le, hogy MILYEN stílusban és módon demonstrál (jogosan) a kreatívabbja? Mi a búbánatért irodalmazol egy ilyen oldalon, egy ilyen témában? És ha valaki azt mondja, hogy a készítőknek nincs stílusa, akkor annak fingja nincs arról, hogy mi az a stílus.
Óriási humor, dinamika, erő, kreativitás rejlik a link mögötti tartalomban. Ez pedig tény. Aki nem látja be, az egy sekélyes faszfej.
Ja, hogy nem csak a gecit kéne látni egy nő arcán a képen? Ja, hogy észre kéne venni, hogy merre tart a kormány? Ja, hogy épp lenyúlják a nyugdíjadat, de te a médiatörvénnyel foglalkozol? Ja, hogy 1%-kal csökkentették az szja-dat, és te még mindig nem látod, hogy 5-10 rugóval kevesebbet fogsz keresni? Ja, hogy V. látszatintézkedései mögött kizárólag minden arról szól, hogy erősítse a hatalmát? Ja, hogy bebasztak az ország élére egy agyatlan bájgúnárt, aki ha épp nem a pókot harapja ki a sarokból, V. valagát nyalja? Ja, hogy MINDENHOL, és most már mindenkor V. az úr? Ja, hogy anyádat megölik a cigányok büntetlenül? Ja, hogy a bank elveszi a házad és nekik adja? Ja, hogy TE is oka vagy az újabb egypártrendszernek? ...és még lehetne sorolni hosszan, de a mysql összeszakadna.
De persze nembaj, te csak rágd a szart azon, hogy ki, miképp és milyen stílusban demonstrál a médiatörvény ellen. Nincs is annál fontosabb. BUÉK!
Az is elég bosszantó, amikor a csúszós úton sokan ugyanúgy vezetnek, mint amikor nyár van, száraz utak és huszonöt fok, sokszor majdnem többet nézek a tükörbe, mikor ilyenkor egy idióta a seggembe tapadva követ. Zsolt két videót küldött némi kommentárral ellátva őket. Ezek…..
Tegnap késő este koncertről hazafelé a tükörben láttam a Hungária körúton egy rövid vitát, majd kocsiajtóba térdelést, az állatok sosem alszanak, na. Névtelenséget kérő levélírónknak sincs nagy szerencséje az agresszív közlekedőkkel, kétszer is az autóján töltötték…..
A rendszeres olvasóknak ismerős lehet a helyszín, ahol Fenrir története kezdődik, nem is olyan nagyon régen én írtam arról, hogy szerintem milyen rosszul van megoldva a Gilice téren a közlekedés, az elsőbbségi viszonyok szabályozása. Most kicsit másképp került elő újra ez…..
SereG 2010.12.07 08:29:39
SereG 2010.12.07 09:31:10
Mindenkivel előfordul, hogy siet, mert sürgős dolga van, épp a hátsó ülésen folyik a magzatvíz, de valahogy mindig akadnak olyanok, akik ész nélkül rohannak, mint ahogy az a swiftes hülye is, akiről András írt és aki nem nagyon gondolkodott rajta, hogy vajon miért is áll előtte…..
SereG 2010.10.04 16:15:10
@svinjahond: nakérem, összefoglalva ennyi :)
Nem egy eset volt már a közlekedés-történelemben, ahol a villogó integető mennyémá' nyugodtan-ozó miatt baleset volt, és mindig az szívta meg, aki ment is. Ezek az előzékenykedő emberek sokszor csak azt nézik, hogy saját maguk nem keresztezik-e a delikvens útját, a forgalom többi része a látómezejükön kívül marad, és nem is vállalnak (vállalhatnak) felelősséget azért, akivel "jófejkedni" akarnak. Mindennemű felelősség azé, aki az előzékenyre hallgat.
Azt hiszem, hogy a posztoló nézőpontjából mindegy, hogy buszvégállomás volt (azaz nem az utasok voltak a lényegesek), lehetett volna ez szemétlerakat kukáskocsis cimbikkel, vagy bármi más, őt akkor is az motiválta, amit leírt. Feleslegesen generált problémát, ő is figyelmetlen volt, a szuzukis se látott kettőig, tehát mindenki hülye, csak én vagyok helikopter.