Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehhh

3 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetven esztendővel ezelőtt, 1946. október 16-án végezték ki a nürnbergi per során halálra ítélt vádlottakat, akik a Harmadik Birodalom politikai, katonai és gazdasági vezetői voltak. Tízen álltak a bitófa alá, hiszen Hermann Göring előző éjszaka öngyilkos lett. A hóhérként közreműködő John C. Woods…..
Ismerjük a történetet: A hatalommal szemben álló ártatlan kisember könnyen megszánható és szinte biztosak lehetünk benne, hogy Illés bácsi is ilyen. Szegény elesett öreg ember. Hát honnan lenne neki pénze? Kérem szépen nekem van egy nagyon egyszerű elképzelésem a dologról. Ma 78 éves. 25 éve meg 53…..
Szubkultúr Időutazás Belgrádban 2016.04.05 16:04:54
Szocialista modernizmus, szocreál, brutalizmus, erőfitogtató építészet. Belgrádban számtalan példája van a XX. század közepét meghatározó szovjet építészeti stílusnak, melynek jellemzője a beton, a beton és a még több beton. Ugye tudjuk, miről van szó? A szocreál nálunk is szinte minden városban…..
Szerdán tartották az első tárgyalást a 2013 szeptemberében ledöntött hungarocell Orbán-bábu ügyében. A műsorvezetőt, Dopemant garázdasággal vádolják. Vártunk pár napot, hátha történik valami, de a mai napig nem szólalt meg a szervezők egy része és a zenész szakma sem - a…..
ehhh 2015.06.09 08:45:46
1995. TopTv. Rapedtsarok. Ganxsta Zolee mélyinterjúzik az angolul vakeráló Dopemannel. Kicsi Dope még tényleg nagyon kicsi. Lory B bemindenezve zsizseg. nagyonYO! ..
Az bazdmeg, fejezd ki önmagad, jó lett, tényleg! Ezeket az önjelölt művészeket kötném össze az összes hipszterrel, hogy később fájdalmas halált haljanak. Most pedig megyek és kitalálom, hogy milyet. Jóój. ..
Kimit motoron kúrni kell e? ..
Subba Cukiság: Delfin vs haltetem 2013.11.14 09:46:00
Ha azt nézzük, megadta annak a ribancnak, ami járt, nem? 14 évesen téged sem érdekelt volna, hogy mibe mártogatod a ropid. ..
ehhh 2013.11.14 13:29:45
Új klip készült Merényi Dávid rendezésében az idén nyáron Dj SuperStereo, Stas és Péterfy Bori kollaborációjában megjelent Hajnal című számhoz. A dal keletkezésének körülményeiről így mesélt Laskai Viktor, aki maga Dj SuperStereo és a Péterfy Bori & Love Band dobosa is…..
Rengeteg gyönyörű hely van a világon, amit ha lehetőségünk van rá, kár lenne kihagyni. Most összeszedtük a top 10-et, melyek a mi bakancslistánkra mindenképpen felkerülnek. 10. Meteora, Görögország A 9. században egy aszkéta remete csoport költözött fel a hegyekbe,akik…..
A szöveg, a koreográfia, a rap, az öltözékek meg ez az egész szám annyira lehetetlen, hogy muszáj megnézned ..
ehhh 2012.12.17 15:16:44
Lövésem sincs, hogy ez most akkor vicc vagy nem vagy de, mert ez maga a tökély, kötelező végignézni és igen, régi, össze na karmold magad. Pacsi Karajnak! ..
Subba Keresd a nőt! 2012.11.25 12:04:00
Minden tisztelet a kitartásukért, de bazz... ..
Amiért Kaczyński gépe is lezuhant: mert senki nem mert beszólni a főnöknek.  Tudományosabb nevén: Power Distance Index Ha így történt, ha nem, ez most részletkérdés. De ha a gépen utazó politikusnak akkora arca van, hogy még a pilótát is leugatja repülésbiztonsági…..
Szavazhatnék 2014-ben rátok, mert 5 millió társammal együtt nincs beidegződött vezérem, akire vakon ikszelnék, nekem mindegy ki vezeti az országot, mert én csak jólétet akarok meg nyugalmat. De sosem fogok, mert titeket nem lehet komolyan venni. Nem is léteztek, amatőr…..
Jó napot kívánok. Én egy pékségben dolgozom napi 8 órában.Három hét táppénzre kényszerültem,és a munkáltatóm az első 15 napot nem hajlandó kifizetni.Ugyanis a jogszabály úgy szól hogy az első 15 napot a munkáltatónak kell fizetnie.Itt nem igy működik a dolog.Szabadság…..
Múlt heti bejegyzésünk szerzője, Gábor eléggé kifakadt, mivel egy taxi vezetője feldühítette, ahogy előzött. Hogy tényleg jogosan-e, azt kettejükön kívül gyakorlatilag senki nem tudhatja, mivel az esetről sem fotó, sem pedig videó nem készült. A taxitársaság mindenesetre…..