Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realblog.net

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rengeteg különböző diéta van és sokan nem is tudják, melyiket válasszák közülük. Ebben a részben a manapság egyik legújabb és legelterjedtebbet mutatom be nektek. Ez az úgynevezett intervallum koplalás, aminek több fajtája is van. Mik ezek és hogyan hat a szervezetre? Miért olyan elterjedt?…..
Biztos vagytok úgy vele, hogy semmi kedvetek sportolni. Talán rosszul érzitek magatokat, esetleg fáj a fejetek, súlyosabb esetben még lázatok is van. Ilyenkor szabad sportolni? Mikor is beszélünk betegségről? Nagyon sokan nem tudják mi lenne ilyen esetekben a helyes döntés. Most utánajártam nektek…..
Biztos mindenki hallotta már ezt a megnevezést, hiszen évek óta mindenhol híressé váltak. Legyen az a kozmetika, vagy az egészséges életmód, a szuper tulajdonságokkal rendelkező ételek segítenek neked! Szeretném nektek az információ áradatból a legfontosabbakat és persze az igazságot kiszűrni. Itt…..
Most, hogy itt a tavasz bizonyára sokkal többen foglalkoznak a kinézettel. Szeretnétek ismét formában lenni, hiszen hamarosan a meleg, vastag öltözéket a lenge váltja le. Ha belemerülsz az internet világába, ahol rengeteg gyors diéta, megigért siker és egyre több csodaszer van. Nehéz eldönteni,…..
Még mindig az egészséges étkezés a téma, és a következő kielemezendő étel a szója. Mi is ez? Egészséges vagy nem? Mire jó? Milyen vitaminok és ásványi anyagok találhatóak benne? Mennyit együnk belőle? Ezekre szeretnék nektek válaszokat adni, hiszen az internet tele van kétséges hírekkel, mint a…..
Mivel ma húsvét vasárnap van, ezért úgy gondoltam, hogy egy kicsit ehhez illő témát hozok el nektek. Szeretnék továbbra is az egészséges életmódról írni és arról, hogy milyen alternatívák és új lehetőségek vannak. A mai téma a tojás lesz, hiszen nincsen húsvét hímes tojás nélkül! Nagyon sok jót és…..
Az előző bejegyzésben olvashattatok arról, hogy az egészséges életmóddal változtathattok az alakotokon szenvedés és diéta nélkül. Persze ehhez az is kell, hogy figyeljetek arra, hogy mennyit esztek. Ha fogyni akarunk, akkor a mennyiségeket mindig csökkenteni kell. Az egészséges életmód nem csak egy…..
Van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy a testsúlyod normalizálódjon. Sőt arra is van egy megoldás, hogy tartósan meg is tudjad azt tartani és ne kelljen folyton arra törekedned, hogy az újabbnál-újabb diétákat kipróbáld! Nem kell sanyargatnod magad a lehetetlennek tűnő és szigorú szabályokkal.…..
A bebizonyított legeffektívebb mozgásforma a High Intensity Interval Training (HIIT). Ez a mozgásforma mindenhol elvégezhető. Legyen az otthon a nappaliban, vagy a friss levegőn, egy parkban vagy akár az edzőteremben is... Nem szükséges különböző gépekre vagy eszközökre költened hozzá, hiszen már…..
Az előző részben arról volt szó, hogy megállapítsuk tényleg egy tartós stagnálás áll e fent a fogyásban! Most arra kaptok válaszokat, hogy miért is van ez és mit csináljunk, hogy megint beindítsuk az agyagcserénket! A legfontosabb az, hogy ne ijedj meg. Nem történt veszélyes dolog. Ha…..
Változtattál az étrendeden és még sportoltál is rendszeresen a diétád mellett? Mégis elérkeztél egy ponthoz, amikor nem akar a testtömeged változni? Ez egy nagyon gyakori probléma! De vajon tényleg erről van szó? Hogyan tudhatod biztosan, hogy a fogyás stagnál? Nagyon fontos, hogy az ítélet előtt…..
Minden fogyókúra célja az, hogy zsír égessünk. A lényeg mindenesetre ez lenne. De honnan tudom biztosra, hogy zsírt égettem és nem pedig az izomtömegből vesztettem? Tarts velem és tudd meg az igazságot a zsírégetésről – Tabuk nélkül!  Mint ahogyan azt már írtam, sport nélkül is lehet fogyni! Ha ezt…..
Az első részben olvashattatok a külsőleg használható napfényvédőkről és ahogy megígértem, most arról lesz szó, hogy milyen ételekkel segíthettek felkészíteni a bőrötöket a napsugarakra. Vannak olyan élelmiszerek, amelyek elfogyasztva megemelik a természetes testünk által képzett napfényvédő…..
Most, hogy lassan tényleg tavaszodik örülünk a jó időnek. A napsütésben töltenénk akár az egész napot. A hosszú tél után vágyunk a melegre és ez nagyon jót is tesz, hiszen a napfénytől feltöltjük a D vitamin raktárunkat és erősítjük az immunrendszerünket. A bőrünknek szüksége van napfényvédőre,…..
Az olíva a termése egy olajfának, ami a Fölközi-tengeren térségében honos. Egy fán körülbelül 50-70 kg Oliva bogyó terem. Ebből a mennyiségből 5-10 liter olaj nyerhető ki. Ez az olaj hozzátartozik a legegészségesebb olajok listájához a világon, pedig eredetileg kizárólag a mediterrán konyhában…..
Az avokádó olajként is csodákra képes a haj- és a bőrápolásban. Az olajat a gyümölcs húsából nyerik ki. Eredetileg középamerikából származik, de mostanra a fát délen az USA-ban, Dél-Afrikában és a Földközi-Tenger térségében is megtalálhatjuk. Az olajat válogatott tovább érlelt gyümölcsökből…..
Úgy gondoltam, hogy ez egy nagyon jó téma, ezért a következő bejegyzésekben bemutatok nektek néhány olajat, ami nagyon jó hatással van a testre. Igen kívülről és belülről egyaránt hatásos lehet. A natúr termékek híve vagyok és minél kevesebb összetevőből áll valami, annál érdekesebb számomra. A…..
A legtöbb információ mindenfelé a fogyókúráról szól és arról, hogy melyik a legújabb diéta, milyen detox módszerek vannak... pedig a legjobb ellenszer a kilók ellen a vízfogyasztás. Na meg persze a legolcsóbb is! A víz a legfontosabb tápanyag! Teljességgel kordában tarthatod a táplálkozásod,…..
Mi is a legfontosabb és hogyan lesz sikeres a fogyókúrád? Ne tablettákra vagy csodaszerekre gondolj, hanem a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldásokra. A diéta csak rajtad múlik és nem az anyagi lehetőségeiden. Elárulom most nektek, hogy mi segít nekem a cél elérésében! ·      Az első és a…..
Mindenhol sokat olvashattok a vitaminokról és arról, melyik mire is jó. Én most nem szeretném az összeset nektek felsorolni, hanem inkább csak kiemelnék néhányat, amit a legfontosabbnak tartok. Mint ahogyan azt az új Videómban a Youtube-on is láthattátok , a szervezetünk jelez nekünk, ha hiányát…..
Mi is ez valójában és mire mondják? Az igazság - tabuk nélkül! Többnyire a fiatalokat illetik ezzel a megnevezéssel. Azt már tudott, hogy minden sikeres diéta a kalória elvén mozog! Ebből pedig az következik, hogy a fiatalok egy része a nap folyamán spórol a kalória bevitellel (kihagynak egy…..
Az áruházakban nagyon nagy választékkal lehet találkozni mindenféle light-os termékkel. A polcok egyre több ilyet tartalmaznak! Ezek a valóságban segítik a fogyást? É mi a helyzet a cukor pótlókkal? A válasz - tabuk nélkül! Többnyire ezekben a light-os termékekben vagy a cukrot vagy a zsírt…..
Sok jót és rosszat is lehet hallani a gyümölcsökről. Vannak teóriák miszerint nem jó a szervezetnek, mivel nagyon sok cukrot tartalmaznak. Vannak, akik azt mondják, hogy sok gyümölcs egészséges! De akkor most mi is az igazság? Segíti a fogyást, vagy éppen hátráltatja azt? Az élelmiszerek nem jók…..
Biztos hallottatok már a híres Jo-Jo diétákról, és arról is, hogy ezek nem egészségesek, sőt ártanak a szervezetnek. Most derítsük ki az igazságot – tabuk nélkül! Egy valós tényekre állított igazolás nincsen a Jo-jo diétákra! Sőt stúdiumok bizonyítják, hogy ezek a diéták jobbak, mint állandóan…..
Elgondolkodtatok már azon, hogy miért van annyiféle fogasztószer a világon? Miért találkozunk egyre több csodaszerrel, ami megszabadít minket a felesleges testsúlytól? Újabbnál újabb fogyási sikerekről lehet olvasni, ami persze egy bizonyos csodatévő tablettától, vagy éppen egy italtól van. Nagyon…..