Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arabok balrol

0 bejegyzést írt és 1783 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk ki őszintén: a belgák hozzáállása a hóeséshez a szürreális kategóriába sorolható. Példának okáért képtelenek beismerni, hogy a hó az egy olyan időjárási tényező, amely télen akár elő is fordulhat.A Belga Királyi Meteorológiai Intézet például ezt írja Belgium éghajlatáról: "A hó olyan…..
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
arabok balrol 2020.02.28 17:18:44
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: En asszem jobban tudom mit fizetek es mit nem. Ingyenes bankszamlat a CIBnel tudsz nyitni ha nincs interneted esetleg...:)

Az AFA nem valos emeles (hiszen alapveto mindennapi dolgok kerultek 5 es 18%os kategoriaba), de az SZJA onmagaban is sokkal nagyobb tetel nalam mint 2%. Ezen kivul persze csokkent a vallalkozas oldali szocho is, es a mikrovallalkozasok adoja is (KATA), valamint a cegek nyeresegadoja is.

Ehhez kepest az olyanok mint a bankado, meg a csipszado mindenkinek par ezer forint egy evben, legfeljebb. Az SZJA (plane csaladi kedvezmennyel havonta tobbet hagy a zsebben, mint amennyit a bank es csipszado meg az AFA elvisz)

Azaz hazug ballib kutya ugat, a karavan halad. Azaz az ado iden is csokkent, jovore is csokkenni fog, egeszen addig amig egy ballib kormany ismet kifosztja az orszagot.
arabok balrol 2020.02.28 18:17:08
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nemzetgazdasag nem szavaz

zemberek szavaznak, nem a bankok, multikok, sorosberencek

ez Orban sikerreceptje
  Nálam Demeter Szilárd kiverte a biztosítékot. Már akkor kiakadtam, mikor Tőkés László táskahordozójából „acélgyörgyi” magasságba emelte az orbáni akarat Demeter urat.  Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, akkor adj neki hatalmat - mondta Abraham Lincoln. Mennyire igaza. Ahogy Demeterből…..
Kijött az új adat a KSH-tól, miszerint a magyar bruttó átlag bér 406.400,- forint. Ez amúgy nagyjából 270.000 ezer forint nettó fizetésnek felelne meg. Kormányunk természetesen ezzel a számmal fog turnézni a médiában, hogy mennyire jól mennek itt a dolgok.Van az azonban egy apró probléma ezzel a…..
arabok balrol 2020.02.27 16:46:07
@Mitya Ivanov: Ennek semmi jelentosege. Az Eurostat igy kesziti az atlagberes statisztikat, a magyar teljesen EU-kompatibilis es semmit nem valtozott az idok soran.

Amikor valaki osszehasonlitotta a 2010es, ugyanilyen modszerrel statisztikazott atlagbert, a mostanival, az nem tetszett valamelyik lopsi torzsfonoknek, aztan kiadtak nekik hogy terjesszek azt hogy csak azert ilyen magas most az atlag, mer a Zorban nem szamitja bele azt a sokasagot, akiket a lopsik se szamitottak bele, meg a belgak meg az irek se meg senki mas se.
arabok balrol 2020.02.27 18:15:05
@Péter 2: erdekes hogy se a KSHnak, se az Eurostatnak nem tunik fel a hibas magyar statisztika, egyedul a DK szakertoi ilyen okosak
arabok balrol 2020.02.27 18:19:10
@Péter 2: Megint hazudsz. Soha nem mertek mediant, sehol. Az EUs osszehasonlito statisztika mindig is ATLAGbereket hasonlitott ossze.
Lényegében csak a legmacerásabb területek maradtak meg Kásler Miklós vezetése alatt az emberminisztériumban, a haszonnal kecsegtető területeket lassan, de annál biztosabban lecsipkedték róla a vetélytárs tárcák. A nemzet főorvosa láthatóan nem tud megbirkózni azokkal a kihívásokkal, melyek az…..
Az Európai Parlament pontokba szedte állásfoglalását a bérszakadékról, valamint kifejtette, hogy a nők hátrányos megkülönböztetése milyen gazdasági és társadalmi következményekkel járnak az EU számára. Az alábbi blogposztban az EP vonatkozó állásfoglalásának főbb megállapításait ismertetjük, illetve…..
Minden bizonnyal nem én vagyok az egyetlen, aki ismeri a mondást: “Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus.” Csodadiéták tömkelege javasolja ennek ellenkezőjét, vagy int óva a kiadós reggelitől, de most a németországi Lübecki Egyetem…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror! A saját esetemet szeretném megosztani. 3,5 évig egyedül éltem a beteg, fogyatékkal rendelkező gyermekemmel egy békés-megyei faluban, és sajnos én sem vagyok teljesen mentálisan egészséges. Az…..
Kicsit elszakadunk az olcsó termkektől, most inkább megmutatom, nekem mire fáj leginkább a fogam!..
arabok balrol 2020.02.25 20:18:08
@annyi amennyi: nezzek kinai filmeket?
Az elmúlt időszakban nagyjából felkerültek az internetre azok a dolgok, amelyekből kiderül az, hogy mégis, milyen kompetenciákat kellene belenevelni egy fiatalba az érettségi vizsgáig. Röviden megfogalmazva, az elképzelések nagy része nem több, mint illúzió! Alapvetően az lenne a cél, egy…..
arabok balrol 2020.02.25 20:14:03
@gotenson: ami ugyibar eddig is igy volt, 10% idot fordithatott a tanar a arra, amire akart, azaz NEM A TANTERVBEN szereplo dolgokra

Ez most 20% lett, ugralnak is a komcsik ismet h oda a demokracija
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
arabok balrol 2020.02.25 01:30:04
@élhetetlen: ciganyokat szegregalni kell es menteni a normalis tarsadalmat

okoskodo humanista lipsik pl. a kozelukbe nem mennek
arabok balrol 2020.02.25 01:50:17
@élhetetlen: normalis az lenne, ha a ciganyokat a ciganyok tanitanak

raaaszista magyar tanarok inkabb tanitsak a magyarokat
arabok balrol 2020.02.25 02:38:22
@élhetetlen: Nem kell nekunk kikepezni senkit, 500 eve laknak itt, meg mashol megse kepzodtek ki se itt se sehol, a gazdag orszagokban se.

Ha kepzodni akarnak, kopogtassanak a cigany iskolaban.
Ausztrál típusú pontrendszer lép életbe, amelynek célja a képzettség és nyelvtudás nélküliek kizárása...
arabok balrol 2020.02.23 12:55:53
@flydomi: balsi media hazudta ezt hogy a magyarok ellen volt a nepszavazas persze az elet megint rajuk cafolt. 2016 ota egyetlen keleteuropait se dobtak ki angliabol (es nem is tanacsos mert az angolok is meg akarjak tartani az EUs allasaikat)

Persze a bolsi mediat ez nem erdekli most is azt hazudjak h a keleteuropaiak ellen van a migrancskorlatozas, lasd pl. ezt a bolsi fosblogot
Tisztelt Szerkesztőség! Megörültem az oldalnak, amikor rátaláltam. 1969-ben születtem, anyám egyedül nevelt hármunkat. Volt, hogy éheztünk, fáztunk, nagyon még ruhánk se volt, és emlékszem, hogy anyám kivágta a cipőnk orrát, ha kinőttük, hogy legyen mit a lábunkra húzni, és a tesómmal ha nem volt…..
Az idők folyamán rengeteg írás jelent meg a római birodalom bukásáról Montesquieu 1734-ben megjelent elmélkedéseitől napjainkig. A közelmúltban egy német kutató 210 olyan jelentős művet számolt össze, amely a birodalom végnapjairól szólt, de mindegyik csak társadalmi-politikai magyarázatokkal…..
arabok balrol 2019.09.03 07:46:13
@Fermentátor: A BBC nem ad penzt annak aki nem klimahivo.
arabok balrol 2019.09.03 08:30:09
@Fermentátor: Nem a jelenlegi? Miert hany klimavaltozas volt 80 ota? Mert a mostani klimahisztit kb. akkor talalta ki Al Gore. Csak akkor meg ugy volt hogy mind megfagyunk.

Azota mar 3 hataridot megadott, hogy ha MOST nem lepunk, akkor mind meghalunk. Alelnok is volt az a lippsi idiota.
arabok balrol 2019.09.03 08:43:44
@Fermentátor: Attenborough rajott hogy valtozik a klima?

Nem tunt fel neki hogy Europaban kr. u. 100-ban haltak ki az oroszlanok?
A Fidesz még mindig azt a lendületet szeretné használni, melyet 2015 nyarán szerzett a menekültellenes kampány beindításakor. Kétségtelen, a migránsozás sokat hozott a konyhára, egy önkormányzati választás esetében azért mégis elég anakronisztikus dolog, hogy ellenzéki győzelem esetére a déli…..
arabok balrol 2019.09.03 07:47:14
@The Ghost Wolf O1G: Kedves hogy aggodsz a Fidex 4/3-a miatt.
arabok balrol 2019.09.03 08:34:12
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Szemetseg hogy a kormany penzt ad a nagycsaladosoknak kocsivetelre.

Gyuurcsany nagycsaladi tamogatasait szeretnek inkabb.
arabok balrol 2019.09.03 08:37:12
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Csak 75%-ot emelkedett az atlagber 2010 ota.

Gyuuurcsany beremeleseit szeretnek a magyarok ujra latni!
Megadja Gábor egy okos ember, előadó egyetemen, tudományos publikációi vannak, történészként és szociológusként végzett, valamilyen okból kifolyólag azonban mégis szükségét érzi annak, hogy a mérsékletességben egyébként sem hívő szekértábor-mentalitások legszélsőségesebb példáit idézze A…..
arabok balrol 2019.06.26 14:49:14
@felső határ nincs: ritka ronda zsido feje van ennek a Stiglitznek, nem vennek tole hasznalt kocsit
arabok balrol 2019.06.26 14:55:02
@..,: Persze hogy szkeptikus, meg nem is erne meg amerikanak a klimatema. Kina is szarik ra.

De pl. az EU, aminek gyenge alkoholista idiota vezetoi vannak, az rogton rabukott a temara, megszivatva a sajat autoiparat.

Ugy fogunk jarni ezzel, mint az orosz szankciokkal. Ott is amerika sugalmazasara kezdtunk mufurckodni a ruszkikkal, ok meg(usa) a hatso ajton kozben elvittek a korabban eu-s vallalkozok piacat.

Idiotanak lenni draga dolog.
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
arabok balrol 2019.06.25 23:29:24
@Veszéjben a lyogállamiság !: Nem is titkolja a sorosberenc, hogy globalis adot akarnak szedni a klimavaltozas miatt. Ezert van az ijesztgetes.

Es a kiralyi tobbes amiben beszel...kit kepviselhet, azon gondolkodtam. Erdemes vegigfutni az interjut, az indexes bolcseszmernok csicska majdnem maga ala szarik a gyonyortol.
  MZP emlékezetes interjúban árulta el a gyerekek fenyítésének fortélyait. Kifejtette, hogy „fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból én a testi fenyítésnek is szükségét érzem”. Ezek után sajnálkozott egy sort, hogy a magyar törvények túl szigorúak, és úgyse tartja be…..
arabok balrol 2019.06.25 20:21:09
@Kovacs Nocraft Jozsefne: ZS generacio
arabok balrol 2019.06.25 21:50:18
Az Index vegre pontot tett a vilagvegere:

index.hu/gazdasag/2019/06/25/joseph_stiglitz_interju/

A klimavaltozas a mi vilaghaborunk - mondja a ZSIDO, aki KOZGAZDASZ, igazi klimaszakerto a faszi, nyilvan a CEU-n vegzett klimakutato-kozgazsaszatot.

Ovakodjunk a zsido kozgazdasz szelhamostol - Marx is pont ilyen hatteru volt, most is zabaljak a balos agyhalottak a klima-kamut mintha muszaj lenne

Index bazdmeg, van ennel lejjebb?
Pár hete országunk nagyjai egymás után mondtak akkora ökörségeket, amelybe csoda, hogy az ezeréves haza nem remegett bele. Kezdte Kövér Laca, a Párt ideológusa. Igaz, ő nem egyszeri baromságmondásra ragadtatta magát, neki munkaköri kötelessége folyamatosan hülyének lenni, mert ezzel nyugtatja meg a…..
arabok balrol 2019.06.25 19:43:38
@antika890: nem, rosszabb vot!
Az előválasztás miatt fanyalgók frappáns választ kaptak vasárnap este arról, mire is jó mindez. Az ATV-n sugárzott vita megmutatott abból valamit, mi is a demokrácia. Értelmes jelöltek értelmes elgondolásaikat fogalmazzák meg. Mire jó a vita? Egyrészt ez adja a demokrácia alapját, az eltérő…..
arabok balrol 2019.06.24 20:52:07
@GNDL: mfor feknyuz

a nemet cegek nem a demokracia miatt vannak itt, ballibam...:)

"A 2008-as válságig a hasonló mértékű EU-s konjunktúrában hasonló volt a GDP növekedés mint manapság"

kiveve, hogy 2007ben a szlovak novekedes 10% volt, a magyar meg 1% (adossagbol)

"mint említettem az MSZP és a Fidesz kormányzati ámokfutása miatt túl sok különbség nincs."

de a meseidnel a szamok tobbet mondanak
arabok balrol 2019.06.24 20:52:50
@GNDL: fordulj Europahoz csalas ugyben, lipsi.,...:D
arabok balrol 2019.06.24 20:58:45
@Womb Raider: nem ertek ra a lipsikre szavazni, mert a banyaban tuloraztak
Magyarország továbbra is keresztbe fekszik szinte minden olyan kezdeményezés előtt, melyek az EU távlati céljait szolgálnák. Különösen a klímaváltozás elleni harc és a menekültkérdés megoldása számítanak elvetendő témáknak a magyar diplomácia gyakorlatában, melyhez általában a V4-ek közül sikerül…..
arabok balrol 2019.06.24 16:13:42
@chrisred: "Amit úgy is lehet értelmezni, hogy Gyurbán és Orcsány 57%-ról 73%-ra növelte a GDP arányos államadoságot"

LOL
arabok balrol 2019.06.24 20:02:53
@rasztaszív: szocik semmit nem alapoztak meg a 40 plusz 12 evukbben a lemaradason, nyomoron meg allamadossagon kivul

se Mo-n, se mashol
arabok balrol 2019.06.24 20:10:37
@Attilajukkaja: "A kerítést is Orbán nyitotta meg az NDK-sok előtt, Nagy Imrét is ő hantolta el újra és az oroszokat is ő hajtotta ki Magyarországról. "

hat nem is a komancsok
Nagyon velős mondás az, hogy a stílus maga az ember, hiszen még a legjobb szándékú célokat is eltorzíthatja a cselekvések HOGYAN-ja. Pont nem úgy működik, mint ahogy sokan gondolják, hogy csatlakozom a "helyes" párthoz, irányzathoz, szervezethez vagy valláshoz és követem azt, amit a vezetők…..
arabok balrol 2019.06.18 22:49:23
@Tamáspatrik: "kormánytisztviselők fizetést kapnak, különféle juttatásokat és költségtérítéseket, ugyanúgy mint minden alkalmazott, csak valamivel többet és bővebben. Ergó semmi alapjuk nincs arra, hogy lopjanak"

Ki lop? Tudsz valamit? Mert akkor bunpartolas a kussolas.

"hozzánk képest normális országban mint a román vagy a szlovák (!), nem a dán még véletlenül sem, már rég tömegtüntetések lettek volna ellenük."

Voltak is, de rovid a memoriad.

"Két okból nincsenek, két okból elfogadhat ó mindez. A felső-középosztályt és a középosztály nagy részét kilóra megvették az olcsó hitellehetőségekkel, alacsony vállalati adóval és EU támogatások lehetőségével valamint az SZJA mentességgel 3 gyermek esetén. "

Altalaban azert szavaznak az emberek, hogy kapjanak valamit cserebe. Ez ilyen jatek.

"Kilóra megveszik pl. a büntetőbírókat, elmondták nekik, hogy akkor kapnak nagyobb fizetésemelést, ha Handó Tündét támogatják, az OBT a saját szakmai érdekképviseletük ellenében. A médiumokban hasonló történt, és lehetne a példákat sorolni tovább."

Ezek is tok hulyek, pedig arra kellett volna szavazniuk, hogy ne kapjanak nagyobb fizetesemelest...:)

"Van egy másik ok is, ez a szegények és kisnyugdíjasok, ált. tájékozatlanabb (faluban, kisvárosokban élők) esetében: elhitetik velük, hogy az ország kvázi hadiállapotban van. "

Semmit sem ert volna, ha az ellenzek nem all be azonnal a migrisimogatokk koze, hanem mondjuk ugyanugy ellenuk ugatott volna, csak kicsit durvabban...:) De hat meg ezt a ziccert is kihagytak.

"Akkor is ők kormányoznának, de nem lehetne "kultúrharc" és más hasonló hülyeségek. "

Mitol hulyeseg? A kadarista torteneszek azt hittek, hogy munkassaguk 1000 evig fennmarad? Valtozik a vilag, es ok konnyunek talaltattak.
arabok balrol 2019.06.18 22:53:23
@Tamáspatrik: "Ausztria utolérése, pedig jó vicc volt Orbán részéről, tényleg röhögtem rajta."

Nem mondott ilyet, ne csusztass. A vasarloero paritason mert osztrak GDP 80%-at kellene elerni 2030 korul, ami nem lehetetlen, most vagyunk 63-64%-nal. A csehek 70 folott.

A szlovak atlagfizetesnel a magyar mar 2018ban magasabb volt, ami nem rossz, tekintve, hogy itt csokken az allamadossag, ott meg no.
arabok balrol 2019.06.19 00:54:12
@kgaba82: "A 2000-es évekhez képest pedig hatásában azért nem rosszabb, mert az eu-s pénzekből megy. "

Tehat az EU a korrupciot penzeli? Mert a privatizacio idejen a nyugati cegek fizettek le az elvtarsakat.

Nem kene brusszeli ugyeszseg? Muhaha.
Az utóbbi években sokat javult a virtuális asszisztensek hangja. Kevésbé robotszerűek, egyre jobban hasonlítanak az igazi emberi hanga. Az Apple bejelentette, hogy a Sirinek új hangja lesz egy Neural Text-to-Speech-nek nevezett technológiának köszönhetően. A Google viszont az általa…..
olaszmamma Palermo kezdőknek 2019.06.17 19:09:25
Jártunk már Szicíliában, nem is egyszer, Trapanihoz és környékéhez kaptatok tippeket korábban, de megvolt már Siracusa gyönyörű óvárosa és a szuper Lipari-szigetek is, de Palermóhoz eddig még nem volt szerencsénk. Épp itt volt az ideje ellátogatni és igazságot tenni két  táborra szakadt barátaunk…..