Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Embergyermek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Étkezés A kajákról eddig még nem írtam, mondjuk abban a legtöbb utazó egyetért hogy Langkawi ebben a tekintetben nem varázsolja el annyira az embert de azért nagyon olcsón lehet nagyon jókat enni. A rossz nyelvek szerint olyan hogy "autentikus" maláj étel nem létezik :) merítenek a kínai, az…..
Langkawi motorbérlés A sziget már csak a méretéből adódóan (478 km²) is kitűnő a motorozáshoz,  forgalom alig van és a legtávolabbi pontokra is maximum 30-40 perc alatt / normális betonúton lehet eljutni. Ugyan van GRAB (ázsiai "UBER") de az mégsem ad akkora szabadságot mint egy robogó úgyhogy…..
Kína, Kanton Az esti séta után hullafáradtan estem be az ágyba és el is tudtam aludni de hajnal kettőkor kipattant a szemem : Jetlag  :) Próbáltam írni az ismerősöknek a szállodai WIFI-t használva és akkor esett le hogy a nagy kínai tűzfal bizony sok mindent megfog: nincsenek Google alkalmazások,…..
Mindent összevetve jól éreztem magam Phuketen de ideje volt tovább indulni, irány a legmenőbb-legfelkapottabb sziget(ek): Phi Phi Don és Le A hajójegyet szokás szerint intézhetjük a szállással is de én most kisétáltam a kikötőbe és találtam kicsit olcsóbban, illetve tudtam "nyílt" jegyet venni a…..
Embergyermek 2018.11.27 15:14:31
Valahol azt olvastam hogy Chiang Mai-nak egy nagy hibája van: a túl sok programlehetőség :) és tényleg, itt vagyok 4 napja és mégis úgy érzem hogy alig láttam valamit... a környező hegyek szinte mindegyike megmászható, lehet kalandozni biciklivel és motorral, a nemzeti parkok tele vannak…..
A tegnapi nap (és a jetlag) megtette a hatását: kis megszakításokkal 13 órát aludtam :) A hostelben kapott "amerikai' reggeli kifogástalan volt (kolbász, bacon, tükörtojás pirítóssal és kávéval), közben sikerült összehaverkodni egy Jürgen nevű sráccal (aki mint kiderült egy Német gyökerekkel…..
Ma úgy döntöttem hogy elég volt az egy helyben ücsörgésből és Kuta zajosságából úgyhogy lejöttem délre Uluwatuba egy pár napra megnézni a Pura Luhur tengeri templomot és persze a strandokat :) Amíg otthon is ment utaztam néha Uberrel és úgy döntöttem hogy itt is kipróbálom, az eredeti terv az volt…..
Embergyermek 2018.01.26 12:14:40
Amiért tényleg megérte Kutára jönni az a szörfözés, rengeteg iskola/maszek (főleg helyi arcok) tanár és kölcsönző van - ha magadtól akarsz próbálkozni már napi 1.000 forintnak megfelelő rúpiáért bérelhetsz deszkát. Ismerősök tanácsára én a Pro Surf Schoolba iratkoztam be egy három napos kezdő…..
A tegnapi Sentosas strandprogram után kicsit megpirulva és hullafáradtan estem be az ágyba hogy jól kialszom magam a másnapi repülés előtt, ez jól is ment amíg hajnali kettőkor meg nem szólalt a tűzjelző ... a fejemtől két méterre, mindegy ez nem vicc úgyhogy az egész vendégsereg (félálomban és elég…..