Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orslip

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korai őszi időben az a szuper, hogy reggel és este ugyan fázunk, de napközben, ha még a nap is süt, nincs szükség a nagykabátra.      Elég egy laza ŐSZI MELLÉNY, ami több funkciót is ellát. Egyszerre tesz jót az egészségünkkel és tesz minket vagánnyá.     Először is: a derékig érő vagy…..
  Mi is az a PLISZÉ szoknya? Aki nincs benne nap mint nap a divatkifejezések használatában, annak talán kicsit gondolkodnia kell, hogy mit jelent ez a szó.    A Wikipédia a következő meghatározást adja: A PLISZÉ szöveten vagy más kelmén, ill. hajtogatásra alkalmas más anyagon (pl. papíron)…..
Már augusztus elejétől megkezdődik a lassú ráhangolódás az őszi/téli ruhakollekciókra, így hamar kiderül, hogy mik lesznek a slágerek.  Az egyik ilyen trend az ÁLLATMINTÁS ruhák lesznek. Néhány darab már meg is jelent az üzletekben, és a későbbiekben lépten-nyomon belefuthatunk majd, mindenféle…..
Egy olyan ruhadarabról lesz szó a mostani posztban, ami kényelmes és elegáns, munkahelyre is kitűnő és jól megnyújtja az alakunkat...
Ahogy a divattervezők fantáziája nő, úgy gyarapszik a divathoz kapcsolódó kifejezések száma is...
Lehet, hogy első hallásra nem pont erre gondoltál, de a romper egy ruhadarab. Legegyszerűbben: az overáll nyári változata, ahol a felső rész rövid ujjú vagy pántos, az alsó pedig rövidnadrágos. Ez lenne az:   A romperek először Amerikában, az 1900-as évek elején jelentek meg. Gyorsan népszerű…..
Sokunknak van önbizalom hiányunk egyes testi adottságaink miatt: nem érezzük megfelelőnek a magasságunkat, a testsúlyunkat vagy éppen kisebb orrot vagy lábat szeretnénk. Van, aki ezeket a problémákat egy idő után a helyén tudja kezelni, van, akinek szakember tanácsa szükséges, és olyan is akad…..
    Ruhavásárláskor általában határozott céllal megyek az üzletekbe, de ezt az élet sokszor átírja, és olyan darabokat is megveszek, amiket egyáltalán nem terveztem. Nincs is ezzel semmi gond addig, amíg haza nem érek, és rájövök, hogy nem igazán tudom mihez felvenni a megvásárolt felsőt vagy…..
    Ez az időszak a ragyogóan fehér blézereké!   Egy csinos darab lenvászonból, pamutból, vagy a kettő keverékéből tökéletesen passzol akár egy koptatott farmerhez is.   Nagyon jól variálható ruhadarabról van szó, amivel szinte minden szettünket feldobhatjuk és kiemelhetjük. Egy fekete…..
  Amikor a vízpartra készülünk (legyen az a strand vagy egy homokos tengerpart), egy nőnek, pláne egy anyának, ezerszer át kell forgatnia az agyában, hogy mi mindent is kell  vinni, hogy mindenki kényelmesen érezhesse magát. Persze a végén kiderül, hogy jó pár dolog simán otthon maradhatott volna,…..
        VIRÁGMINTA A RUHÁKON Amikor a nyomott mintás szövetekre gondolunk, a többségnek általában rögtön a virágminta ugrik be. Nem csoda, hiszen a divattörténelem talán legelterjedtebb motívuma a virág. Gyönyörű,  millióféle színben, anyagban és stílusban kapható. Valószínűleg mindannyiunk…..
        Már tombol a nyár, és sokan készülnek a nyaralásra, ezért szétnéztünk a hazai ruhaüzletekben, hogy milyen rövidnadrágok közül tudunk választani. Bőven van választék mind a lazább, szaladgálós napokra, a sportosabb öltözéket kedvelők számára és azoknak is, akik alkalmibb  darabokat…..
  BLÉZEREK ÉS KARDIGÁNOK     Nem könnyű mostanában az időjárás szélsőséges viszonyaihoz igazodni sem egészségileg, sem pedig ruházatilag. Reggelente 10 fok van, délután viszont akár 25 fok is lehet: ez feladja a leckét, hogy miben is induljunk el otthonról.     Ha a tavaszi kabátunk vagy…..
  Már mindannyian nagyon várjuk, hogy melegedjen az idő, és végre elővehessük a szekrény mélyéről rég látott szoknyáinkat, vagy új szerzeményeinket kipróbáljuk.  Időnként persze télen is felvettünk egy-egy vastagabb szoknyát, de mégiscsak jobb érzés, amikor már napsütéses időben…..
Az amerikai sztárok őszintén tudják szeretni a Valentin-napot, hiszen ez tőlük ered, persze, hogy rajonganak érte.  Kis hazánkban nem ennyire egyértelmű ez a kérdés, de azért szívesen nézzük, hogy ki hogyan ünnepli ezt a napot. Mi most néhány színésznő Valentin-napi ruháját gyűjtöttük össze…..
      Már beszéltünk a nadrágokról és cipőkről, jó lenne felülre is felvenni valamit. De vajon melyek azok a felsők, amik előnyösek egy alacsony nő számára? Néhányra lehet, hogy azt fogod mondani, hogy na ne, ezt biztosan nem veszem fel. De azért próbáld ki, és valószínűleg meg fogsz lepődni,…..
    Amikor reggelente kilépünk a világ szeme elé, szerintem a legtöbben a legjobb formánkat próbáljuk mutatni.   Ahogy korábbi bejegyzésünkben ígértük, ma egy olyan kiegészítőről lesz szó, ami tényleg felemel minket pár centivel a talajtól. Azt, hogy aznap éppen mit veszünk fel, a hangulatunk…..
Ha alacsony vagy és szeretnél pár centivel magasabbnak látszani, akkor jó néhány dologra figyelned kell a ruhaválasztásnál.   Ilyen az egyik legnehezebben beszerezhető mindennapi viseletünk, a nadrág.   Biztosan már veled is előfordult (valószínűleg nem is egyszer), hogy már vásárlás előtt…..
Ahogy azt a Rendeltünk Kínából 100 terméket című cikkünkben is ígértük, elkezdtük videózni a konyhai segédeszközöket. 5 videó készült citromspéről, szilikon sütőformákról és edények, zacskók zárására alkalmas kínai kütyükről. Ez az 1. rész...
orslip 2018.01.24 19:26:39
@Labasmaz: miből gondolod, hogy az általad leírtak szerint kell csinálni? Nekem logikusabb a videós változat