Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Happygabo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európából nézve hajlamosak vagyunk szidni és lenézni az amerikai oktatási rendszert, aminek kétségtelenül vannak hibái (melyiknek nincsenek?), ám Gábor mai írását olvasva (és az általa küldött képeket elnézegetve) azért érdemes talán egy picit elgondolkodni. Például azon,…..
Happygabo 2018.02.09 22:14:51
@gregaba: Mindenféle van az USA-ban, nem lehet kijelenteni hogy ez vagy az igaz lenne. Biztos van olyan suli is ahol megy a bullying, nálunk például tavaly bullying hét volt amikor minden diák minden nap más ruhában ment suliba, például pizsamaban, hogy elküldjék a bullying-et aludni, szuperman ruhában hogy legyőzzék, stb. Persze ez még mindig gond az USA-ban de tesznek ellene. Amit irsz, az saját tapasztalat?
Happygabo 2018.02.10 07:53:36
@Tsteinar: Ez a munkára is igaz. Annyira bonyolult és szerteágazó egy-egy fejlesztési folyamat és ráadásul olyan gyorsan elavul, hogy nem érdemes megtanulni. Ha kérdés van, rögtön azt mondják, hogy google a barátod, nézz utána és oldd meg magad. Erre készít fel az iskola is, nem kell hogy minden részletet tudjon a gyerek (például éppen melyik országban van éjszaka, vagy ki volt a csillagász), ismerjen kettő, három négy szoftvert, amivel meg lehet nézni, és megoldani.
Happygabo 2018.02.10 18:44:03
@Tsteinar: Mikor voltál általános iskolás? Nekem is jó alapot adott annak idején ezer éve.
Most éppen más a helyzet, a nemzetközi teszteken látszik a hanyatlás az általános iskolákban és méginkább látszik a meredek zuhanás amin a magyar egyetemek mennek keresztül nemzetközi összehasonlításban. Lehet hogy te egy okos ember vagy és ezért akkor is ösztöndíjas lennél ha Angolában jársz suliba. A nagy tömegeket mérő teszteken viszont az látszik hogy ez a fajta oktatás hasznos a gyerekeknek. Finnországot mondják az etalonnak, nem értek hozzá. Amerikában mindeközben van lexikális alap is, csak kevesebb mint amin mi átmentünk az iskolában és felejtettünk el / avult el.
Arra helyezik a hangsúlyt, hogy a gyerekek szeressenek iskolába járni és tanulni ami a legfontosabb.
„Ha valóban meg akartam volna bántani, akkor azt mondom el neki, hogy miért nem hívja már őt egy közös ismerős?” - üzletben nincs szerelem. A molett hölgy érthetetlen módszerrel próbálja visszahódítani az egykori pasiját. Nem egyszerű eset, órákig képes fecsegni a…..
Happygabo 2015.05.18 23:15:56
Határátkelő Azért sem adom fel! 2012.12.19 06:58:00
Tartok tőle (mi több, a számokat elnézve tudom), a mai történet nem egyedi, éppen ezért annyira szívbemarkoló. Szerzője egy házaspár hölgytagja, akik életük azon szakaszában vannak, amikor az elmúlt évtizedekben fáradságos munkával felépített egzisztenciát kellene…..
http://csajokespasik.blog.hu/2012/12/03/a_felesegemet_mar_nem_erdekli_a_szex..
Happygabo 2012.12.03 10:52:20
Sok gonosz, tudatlan és boldogtalan ember gonosz, tudatlan és boldogtalan hozzászólását olvashatjuk. Csúnya dolog csúnya feltételezésekkel élni.
Kedves posztoló - már ha olvasod.
Nem vagy egyedül a problémáddal. Nagyon sok férfi és nő között alakul ki egyenetlen szexuális kapcsolati igény. Sőt azt kell mondjam, tudományos kutatások alapján ez genetikailag van kódolva, a párkapcsolatok igen igen nagy százalékában (nem irok konkrét számot mert azt nem ismerem de tippelnék 95%-ot) a férfi szexuális igénye bizony meghaladja a nőét. Ez igy van belénk bekódolva, ráadásul az idő múlásával bizony az olló mégjobban kinyílik.
A Te esetedben ez extremitásig hajlik, az nem normális, hogy egy ember egyáltalán ne kívánja a szexet. Sajnos erre - te is rájöttél már, ezért is irtál ide - nem megoldás a szerető tartás. Nem ítéllek el, valamit próbáltál lépni, de nem a jó irányba. Ha meg akarod menteni a házasságod, vagy akár ha csak segíteni akarsz a feleségednek magára találni akkor itt szakemberhez kell fordulni. Mindent neked kell leszervezned, valószinüleg ő sosem tenne ilyet.
Talán a szakember előtt megnyilik a feleséged, a másik lehetőség még a szakember előtt egy-vagy több MÉLY (a hangsúly a MÉLY-en van) beszélgetés. Lehet hogy a feleséged is kifogásol valamit benned - sőt szinte biztos - ami tudat alatt nem engedi neki hogy lefeküdjön veled.
Sajnos ez a dolog javulhat, de nem valószínű hogy meg fog végérvényesen oldódni. Tedd fel a kérdést: házasság előtt minden maradéktalanul rendben volt, vagy már ott is voltak jelek?
Én mindent megtennék hogy kiderüljön az ok és megmentsem a házasságom.
Ha nem sikerül akkor két választásod van a továbblépés útján. Merthogy mindenképpen tovább kell lépned, szex nélkül élni NEM lehet. Sajnos a gyerek eleinte csonka családban nő majd fel, de azért láthatod és a leendő második feleségeddel és új gyerekeiddel boldog leszel.
Szóval két utad van itt: vagy elválsz kerek perec és utána keresel, vagy nem szólsz és már a házasság alatt keresel NEM szexpartnert, hanem a 2. feleséged. Én az elsőt választanám.
Üdv.
Élet értelme Intro 2007.06.09 23:52:00
"Mi értelme az egész életnek? Hogy átsegítsük egymást ezen a dolgon, akármi is legyen" Kurt Vonnegut: A hazátlan ember..
Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a főzőcskés realityk karakterei közé lehetőleg be kell válogatni egy modellt, egy szépfiút, egy idősebb figurát, aki nem baj, ha rocker, vagy táncdalénekes, aztán egy lúzert, aki először főz életében, és ha van a raktáron egy-két meleg,…..
A női emancipáció és a Playboy feltalálása óta a szépségverseny pont olyan értelmetlen és idejétmúlt, mint a pukedli. De most komolyan, ha egy nő a szépségéből akar karriert építeni, akkor egyszerűbb bejelentkeznie egy modellügynökségnél, ha pedig egy férfi magas sarkúban…..