Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Godimodi

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Godimodi 2015.07.01 02:24:04
@Rocko-: A végére akartam gyömöszinteni,hogy "ha esetleg nem lett volna még",de így lényegében mindegy,köf. :)

Nagyon jó linkek kerültek itt elő,elég sokat elraktam :)
A Capri song pedig megjelenik előttem,ahogy egy tipikus jómunkásember Gary a kantáros nadrágjában áll a garázsban és nekiáll henkölni a Capriját,szügyig olajosan.
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
Godimodi 2013.09.10 19:52:01
Godimodi 2013.09.10 20:08:23
@bono92: én is annyira siettem ,hogy egyrészt kilométerben írtam elsőre,másrészt tizedesvessző helyett tizedesponttal =)
fingers crossed
Godimodi 2013.09.10 20:18:47
Mike Burroughs egy olyan srác, aki magasról tesz a szabályokra és a normákra, akit valószínűleg hidegen hagy a mások - és főleg az irigyek - kritikája. Mike Burroughs éli világát odaát és meglehetősen költséghatékony módon szórakoztatja magát: rozsdás dolgokból csinál…..
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
Itt találtam. ..
Totalcar TV: Ami sosem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo. Nemsokára indul az új szezon, melyben nem lesz kevesebb baki és mellényúlás, mint a legutóbbiban. Íme, ebből lett a műsor. ..
...de már így is kegyetlen. Itt valami nagyon készül.. Lambóhintó. Korvettesítve a király...
S6 / 4.233 cm3 / 172 PS / 315 Nm @ 3.000 (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
Godimodi 2013.01.19 04:06:19
Nem értem miért hozzátok fel a motorosokat.Ha igazán ismernétek a TC-t ,akkor tisztában lennétek az álláspontjukkal ezzel kapcsolatban is.Volt már erről cikk nem egyszer,ugyanúgy,ahogyan a motorosokat veszélyeztető autósokról.Nem másra kell mutogatni,nézzünk néha magunkba.

@121212:
Elcsaphatta volna egy busz is,meg egy F Astra is,a villám is belecsaphatott volna.De egy keresztbe rakott Lada csapta el.És itt nem az a baj hogy Lada,hanem hogy egyértelműen felesleges és felelőtlen állatkodás már megint,plusz cserbenhagyás.

" Igen kibaszottul veszélyes 30al egy körforgalomban driftelni..."
Ütöttek már el 30-cal?De végül is igazad van,abba csak nem halsz bele,akkor mindegy is.

Reméljük minél többen lesznek a pályanapon.Ott derül ki ,hogy ki a fasza gyerek.=)
Tudják, melyik 2013-as esemény az, amelyikre szívem szerint _nagyon_ el szeretnék menni? Nem, nem a Genfi Autószalon (bár ott leszünk, ha minden igaz), nem a Goodwood Festival of Speed, de még inkább a Revival (bár bakancslistás az is) de nem is a Mille Miglia. Nem. Jövőre ugyanis 50…..
Godimodi 2012.12.28 19:23:24
Tényleg elképesztő gépek ezek,nekem is örök szerelem.Remélem egyszer a jobb egybe beülhetek legalább néhány percre valamelyikbe.=)
www.youtube.com/watch?v=S0_G-VClqlc
2:11től indul a hangverseny,nincs erre szó,pedig csak egy marék pixelen meg egy membránon keresztül érezékeljük.A valóságban el sem tudom képzelni milyen lehet.

Szerintem is igaz ezekre,mint nagyjából minden másra ,amivel villantani lehet,hogy jelentős hányada az embereknek azért vesz ilyet,hogy lássák,van neki és talán soha nem látnak például versenypályát.Élményre pedig lehet,hogy bőven elégedett lenne mondjuk egy TT RS-sel is.
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
Avagy egy kiadós, 20 képből álló random bünti. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. Lássuk: Valami Batmobilra hajazó viccautó. Gurul a röfi. Bárhonnan nézzük ezt a pikáppot, szörnyű. Opel Impreza. Hozzá méltó kalaptartóval. Freestyle the best…..
Az autótolvajok között akad azért egy-két egészen pofátlan. Hiába van járőrszolgálat a Budapest XIII. kerületi Marina Parton.Volt lélekjelenlétük: nyilvános parkolóban, a szabad ég alatt szedték le a 3-as kombi BMW elejétés szabadították meg lámpáitól, valamint…..
Ma (hétfő) este (19:00) a Hootersben vesszük fel a következő két tévéadás konfjait. Mit jelent ez? Levetítjük a következő filmeket: Ford Focus ST, Toyota Prius Plus, Komondor magyar világvége-wagen, és egy klasszikus szivar-versenyautó. Kikérdezzük a véleményeket,…..
Godimodi 2012.11.19 17:00:12
Godimodi 2012.11.21 15:00:25
@BitPork: Szerintem jobb ,mint kötelező biztosítási tájékoztatót nézni.A Hooters alapértelmezetten egy jó hely a Totalcarnak.Arra gondolsz ,hogy kevesen voltak?
Belsőség Nem sport, szórakozás 2012.11.21 13:26:08
Club Loose: School's Out | MikeK Media from Mike Koziel on Vimeo. Igen, sokak szerint a drift nem sport. Én pedig valahogy úgy vagyok vele, hogy bár csak ne lenne az és inkább megmaradna hétvégi szórakozásnak, ahol egymást kedvelő ún. barátok jönnek össze egy-egy jó…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Kedves olvasónk, skorpantó pár napja küldött egy levelet, amelyben azt kérdezte, hogy érdekelne-e engem az 1982-es Volán Rallye farkasgyepűi gyorsaságijáról pár kép a "ki, mikor, hol, mivel" rovatba. Nyilván másodperceken belül válaszoltam neki, de rögtön arra és…..
Ha kiderül, hogy egy autó megbukott a jávorszarvas- vagy, ahogyan a svédek hívják, Undanmanöverprov-teszten, az egész sajtó ezen csámcsog hetekig, ez pedig az eladásokra is kihat. Így volt 1997-ben, az első A-osztálynál, és persze akkor is, amikor egy német teszten - állítólag…..
Godimodi 2012.10.24 21:42:17
@Rövid Zárlat: Nemá' =D Egyébként ez már maga a "magyarázó" cikk. :)
Belsőség Heti merítés 2012.10.14 10:03:34
Rút kiskacsa Az elejétől fogva tetszett, de mikor bemutatták még túl kölyök voltam - egész más volt, ami birtoklási vágyat keltett. A sokadik autónál jártam, mikor váratlan fordulat állt be az életemben - megint bringára ültem és annyira rákaptam, hogy az autó csak állt a…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Godimodi 2012.08.30 18:45:17
@Leadfoot: A Mazdából indultak ki,szerintem ez nem gond ,hogy a japán autókról volt szó.Én úgy gondolom,hogy nem elvakult japánautó hívő egyikük sem.

Egyébként ez kabaré volt,mármint a telefonhívás.Jól szórakoztam =D

A Totalcar a kedvenc ellenzéki médiumom! =DDD