Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murguly Mátyás

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap került megrendezésre az LMP és a civilek által közösen tartott tüntetés a Kossuth téren a fakitermelés szabályainak fellazítása miatt. Ez talán a párt és a civil szféra egyik legnagyobb mozgósító akciója a tatai Hell szálloda mellett az elmúlt évekből. A legjobb, aminek én is örültem…..
A választási hajrában az volt a kormánypárt egyik üzenete, hogy az ellenzék elvenné a rezsicsökkentést, és az energiaválságot a lakosságon verné le. Tegnap egy felső korlát bevezetésével gyakorlatilag megüzenték kimondatlanul azt, ami miatt cikizik Németországot: ideje takarékoskodni - ugyanis ha…..
Gulyás Gergely kijelentése, miszerint a kormány igazságtalannak tartja az adó mértékének különbözetét, és ezért változtatott a KATA-n sikeresen irritált. Ez egy hosszú bejegyzés lesz, és érzelmesebb is, mint amit megszokhatott tőlem az, aki ismer személyesen. De talán így őszintébb és érthető lesz,…..
A gemist-en megjelent Bukovics Martin interjúja Pintér Gergő matematikussal, Cseh András művésszel és Molnár J. Botond építészmérnökkel, akik elkezdték szerkeszteni a nemtudjuk.hu című oldalt. Ez az oldal egy szkeptikusabb álláspontot képvisel a járvánnyal, és főleg annak kezelésével kapcsolatban.…..
Ez a blog arról szól, ami felbosszant. A vulgárateisták pedig minden nap képesek megnyúzni az idegrendszeremet legalább annyira, mint a bigott, vallási fundamentalisták és az egomán, new age felébredettek. Mivel az utóbbi kettő sokkal bonyolultabb, ezért rájuk majd később fordítok figyelmet és írom…..
Kultúrharc - a közélet és a politikai témák egy jelentős részét ez teszi ki manapság. Legyen szó a himnusz alatt térdelésről sporteseményeken, a filmekben fellelhető kvóta-kisebbségekről vagy épp a genderfluid óvodásokról történő népszavazásról, mindig kitör a halcsata a nagy apokaliptikus faluban,…..
Először 2018-ban kísérleteztem annak a gondolatával, hogy elindítok egy blogot. Ez a kísérletem egészen mostanáig nem haladt semerre, hála a perfekcionizmusomnak. Mi lehet az ideális téma? Mi legyen a blog címe? Ki a nézőközönségem? Hogyan írjam meg egyáltalán, hogy jó legyen?A világ viszont mindig…..