Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ermi71

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy picit a demokratikus Oroszország reménye is meghalt szombat hajnalban. Döbbenetes leszámolás Moszkva közepén. Péntekről szombatra virradó éjszaka, Moszkva központjában, nem messze a Kreml épületétől négy golyóval kegyetlenül meggyilkolták Borisz Nyemcov orosz ellenzéki…..
ermi71 2015.03.01 15:47:09
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Jó hát a beszélő majom egy fidesz birka, legalábbis ugye szerinted mert tényként írtad le. Oké.De akkor áruld már el te is, hogy melyik párthoz tartozol? Csak, hogy tudjuk honnan jön a kemény kritika. És ha Orbán bukik kit szeretnél miniszterelnöknek, egy nevet írj le. Gondolom ne szégyelled, miért is szégyellnéd?
ermi71 2015.03.01 16:55:35
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Világos volt a kérdés. Melyik párthoz tartozol ás ha Orbán megbukik kit szeretnél miniszterelnöknek. Úgy ne vitatkozz, hogy nem feded fel magad de a másikat elhordod mindennek.Tehát akkor újra, hogy ne értsd félre a világos kérdést. Melyik párt szavazója vagy? És ha Orbán megbukik kit látnál a helyébe? Egy nevet. Várjuk a választ. Többre tisztelek egy olyan kommentelőt aki felfedi magát és vállalja, hogy kivel szimpatizál, bármelyik párt legyen az. Mint egy olyat aki sunyít, nem válaszol a kérdésre, kerüli szégyelli.
ermi71 2015.03.01 17:13:25
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Igazad van.Ő nem kérdezett és nem fogalmazott meg határozott véleményt? Finoman fogalmazva ugye a határozottat.Birka, náci, muzsik drágaságom, hülye, csak egy pár jelző.
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem mindig érdekelt, mi van a háztartási gépek belsejében, melyik milyen elven működik. Legtöbbet a mosógépünkkel foglalkozom mostanában, a nagy kérdés ez: menjen, vagy maradjon. A cikkünket ez a kérdésfelvetés alapozta meg... Egy mérnök…..
30 millió forintos álomfizetést vehet fel Berki Krisztián az Éden Hotelért – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a vasalt heréjű egykori Fradi-vezér november elején utazott a Tv2 stábjával Costa Ricába, ahol három hónapot töltött el a Viasattól átvett…..
gyulaicsili Chilifantáziák 2015.01.08 20:39:36
A fővárosi Chilivilág vállalkozásról írhatnék úgy, mint bárkiről napjainkban, aki szenvedélyből, vagy megélhetési céllal kézműves, saját termesztésű alapanyagokból – egyébként jellemzően kiváló minőségű - szószokat, vagy krémeket gyárt és forgalmazza különböző…..
Határátkelő Értéktelenül 2014.07.16 06:49:00
Ma egy országelemző összehasonlítást olvashattok Iván tollából, aki maga is határátkelő. Egyébként nem ez az első írása a blogon, (aki a korábbiakat olvasná, az itt és itt teheti meg), egy biztos, hogy meglátásai korábban is élénk vitát generáltak, vitatkozni (ha kérhetem…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
Schiffer-jelenség: a velünk élő szocializmus. Megkezdődött a társadalom demokratikus maradékának felszámolása. Megnéztük múlt vasárnap a választási eredmények kihirdetését a tévében, majd elmentünk aludni. Másnap jött a hétfő, a szerencsésebbek munkába indultak.…..
Nem bocsátották meg a határon kívüli magyarok az MSZP-nek a kettős állampolgársággal kapcsolatos korábbi álláspontját, az országgyűlési választáson elégtételt vettek a szocialistákon és a velük szövetséges többi párton. A levélszavazatot leadó külhoni magyarok (főként…..
...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...  Schmidt Mária Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről 2002-ben.  ...isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is,…..
A szocialista párt adós a magyar társadalom alulnézetből történő elemzésével és az erre épülő programmal. Fejet hajt az MSZP az egykori 2. magyar hadsereg Don-kanyarban elesettjei előtt. A főhajtás rendben van. Az viszont nagyon nem, hogy „hős katonákat” említ az ezzel…..
A Fizettem.hu-ra érkező bejelentések számottevő részét képezik az autóvezetői vizsgával kapcsolatos korrupciós esetek. A leírásokból kitűnik, hogy jogosítványt szerezni nagyon nehéz úgy, hogy valaki nem fizet kenőpénzt a vizsgabiztosnak és az oktatónak, és sokszor az sem…..
GFG Blog Gyurcsány 2013.12.09 14:46:17
1. ~ partizán 2. ~ nem 2014-re készül     Példamondat: „A partizán ellen partizánként kell harcolni”     Van itt a baloldalon egy politikus. Pontosabban, egy politikus van a baloldalon, úgy hívják, hogy Gyurcsány Ferenc. Meggondolatlanság lenne…..
Pár napja írtuk meg, hogy Hajdú Péter Frizbijének akkorát zuhant a nézettsége, hogy nemcsak a közvetlen konkurenciának számító RTL Klub Házon kívül című politikai-közéleti magazinja, de még a gagyihorrorban és B-kategóriás akcióban utazó a Film+ is elverte. (A Nielsen…..
A mai blogbejegyzésem kicsit olyan, mint egy mese. Volt egy fiatalember, aki arról álmodott, hogy egyszer egy kertészetet fog vezetni, ahol növények ezrei, tízezrei katonás rendben sorakozva szívják magukba a föld, a víz és a nap erejét, azért, hogy életük delén túl, a fogyasztók…..
A kép természetesen ezen az oldalon kicsit más kontextusban jelenik meg, és más értelemben raktam ki. Egy kis vicc, amely inkább a másik oldal kritikáját akarja kifigurázni. Mivelhogy Gyurcsány számomra inkább hívőnek tűnik, tehát hozzánk képest egyáltalán nem ördög.…..
Mert sikerült: keresztülverték a társadalmon nem csak a saját, új alkotmányukat, de a központosított média, közoktatás, művészetpolitika, autópályaépítészet és egyéb nyilvánosvécé-direktíva (tudniillik sok pénzért szart termel) minden komolyabban vehető szegmensét úgy,…..
Azért van annak valamilyen üzenete, mikor egy párton belül töretlen a vezető személye iránti “tisztelet”, és még csak kihívó sem jelentkezik ellene. Ez történik már régóta a Fidesz háza táján. A nemzet pocakos focihuszára, Orbán Viktor ismét pártelnök lett, és ezen…..
ermi71 2013.09.29 16:07:33
Az ellenzék is felteheti magának a kérdést, miért ezer éve a fidesz elnöke Orbán, vagy miért vezet még mindig torony magasan a fidesz. Oké tévedjenek a közvéleménykutatók és ne legyen 50% a támogatottság. Na de akkor is van mondjuk uszkve 42% minimum. Hogy lehetséges ez? Ilyen valóban balhés átalakítások után. Ez azért ciki mert ha ezt felhozzák ez egyben minősíti is az ellenzéket. Mesterházyt akinek az emberek 80% nem tudja leírni a nevét helyesen. Ez is elmond valamit. Meg a többi jómadarat is minősíti a jelenlegi támogatottsági adat.Persze jön a mantra, hogy a közvélemény kutatók hülyék, biztos hülyéket hívtak fel telefonon, meg csalnak, hazudnak az adatokkal. Na ha ezt a sok buta ember beszopja, akkor vesztették el a választásokat végleg. Ez van gyerekek. Ennyivel vezet.Orbán gyalázással nem lehet választást nyerni, unalmas is és a jelek szerint nem is vezet eredményre. Több kell. Esetleg minimum egy hiteles jelölt, és egy minimum félig hiteles program, elképzelés, jövőkép.Ha csak a negatív kampány marad, az már régen rossz. Itt van október eleje. Hallott itt valaki valamit is mit akarnak ezek megvalósítani?November közepétől január elejéig az embereket az ünnepek foglalkoztatják. A felkészülés, az ajándék megvevése, a sütés főzés, vendégvárás, szilveszterezés, a kutyát sem érdekli majd a politika. Mennyi idő marad a "program" bemutatására? 2 hónap? Viktornak előre lehet gratulálni a győzelemhez. Végül is, ő is kap 8 évet:)
Reckl Amál blogja Gyanús mentorok 2013.09.15 23:08:32
Az X Faktortól sokan várták, hogy valami paradigmaváltás következik be azáltal, hogy egy híján lecserélték a mentorokat. Nem történt ilyesmi. Tóth Gabi buta és harsány, ahogy várható volt. Szegény Szikora Robi eddig sem tűnt a legnagyobb szellemi magaslatnak, de ebben a műsorban…..