Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiukapresszobol

22 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiúk a presszóból Shark Show 2008.07.31 10:36:50
Laca a kettes számú projektjével megkísérel hasznot húzni egy jelentős irodalmi műből, ám nyelvi akadályokba ütközve - közkedvelt múltszázadi írónk helyett - végül csak a szponzort sikerül lenyúlnia. A Cápának - hallva a legújabb terveket - megfordul a fejében, hogy…..
...egyúttal ígéretes réspiacra lel. ..
Fiúk a presszóból Blogbukta! 2008.07.22 06:34:00
Laca megtörik és bevallja, hogy piszkos kis trükkökkel próbálta meg sikeresebbnek feltüntetni a blogot, mint amilyen. A tanácsadó számonkér, a Cápa figyel... ..
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
Fiúk a presszóból Fülöncsípve 2008.07.18 19:55:00
 ..
Subba Cukiság: a biztos házőrző 2008.07.14 09:41:10
Sosem tagadtuk, hogy szeretjük a Vaterát, a lomi, az Ecseri és a PeCsa legjobb vonásait egyesítő webes bolhapiacot. A mostani találat csak megerősít ebbéli rajongásunkban, hiszen hol másutt vehetnénk jutányos áron egy szépen kikészített németjuhász bőrt? A lakás dísze ezer…..
Cukiság: Minden, Ami CukI X Cats 2008.07.14 07:23:00
Réka fotóalbumában találtuk ezeket a hihetetlenül édesen összegabalyodott cicákat. ..
Cápatámadás a fiúk rezidenciáján! Elsőként Tomi találta magát a szőnyeg szélén... ..
Egy valamirevaló férfi van annyira korszerű és állat, hogy képes legyen kombinálni a két legjobb dolgot az életében. Igazán hiányoljuk a harmadikat a képről, de nem vagyunk telhetetlenek. Éljenek a pasik!..
Ha lehet hinni a mendemondáknak, megvan Sanyi! Tomi azonnal felhívta Lacát... FRISSS!! Megvan a felvétel! (de van némi gikszer)Tomi beosont a kultúrba és a függöny mögé húzódva, elfehéredő ujjakkal határozottan lenyomta a REC gombot az RGB-n. A zsákmánnyal hazafelé tartva azonban…..
Társkeresős paraolánkban a férfi nem bír, nem tud szakítani, mert az nem az ő műfaja. Helyette lelép, eltűnik, mint szürke szamár abban a bizonyos ködben. A lány meg csak vár, a társkeresőn nyomoz a csávó után. Mi a tanulság? Ne ismerkedj társkeresőn, hányszor mondjuk…..
Fiúk a presszóból Szúrópróba 2008.07.01 16:26:00
Uborkaszezon van. A fiúk ennek megfelelően egész nap a földeken dolgoznak, gyűjtik a kovászosnak valót. Esténként épp csak útba ejtik a presszót, alig várják, hogy hazaérjenek és bekapcsolják a gépeiket. Naplemente után kezdődik az igazi lázas munka: Laca és Tom napok óta nem…..
A juhfarkkal kapcsolatos sztereotípiák eloszlatásának legjobb és legélvezetesebb módja, ha megkóstolunk a fajta boraiból többet is. Lehetőleg gyors egymásutánban. A kísérlet végeztével talán többé nem használjuk azokat a szavakat, hogy "nászéjszakák bora", sőt,…..
A Homár szeret elégedetten hátradőlni és most fog is. A pasaréti Match kamucsomagolt sajtjai után (egy sajt, két sajt) megkeresett minket a zónavezető, mi továbbítottuk levelét a panaszosunknak és végül kiderült: nem párolgásról vagy titokzatos nassolókról volt szó. (Azt…..
Úgysem jutottunk ki a EB-re, hát hol élje ki magát egy magyar férfi mikor mindenki körülöttünk foci mámorban úszik? Rúgdossák csak azt a gombócot boldogan, és legyen a tét mondjuk a négyes metró átadásának időpontja. ..
Ezt a fotót egy haverom lőtte az egyik állomáson. Számoljuk össze közösen, vajon hány hiba van a szóban?          ..
Muki nemrég épp zebrán próbált átjutni az út túloldalára gyalog, kizökkentve ezzel egy békés taxist a lelki nyugalmából... Színhely: Szeged, a klinikapark előtti zebra. Időpont: június 10, déli 12 óra. Az ebédlőből jövünk ki, a zebrán gyalogosok között hajt át a taxis…..
Bigyóblog Virágos kerti szék 2008.06.20 07:28:00
Egy szék, melyből növények nőnek ki. Vagyis az igazi kerti szék. Vagy erkélyre, ha nincs kert. Csak természetesen. Via Inhabitat..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
fiukapresszobol 2008.06.19 16:52:48
Nem lehet, hogy ez egy bilog volt? ( video.xfree.hu/?n=furaila|ebf9e7491e8a1cae09e7ff974ab50d2e
)

Ölelünk mindenkit:

Fiúk a presszóból

fiukapresszobol.blog.hu
Nem kapott túl nagy magyar visszhangot Carr elég hosszú esszéje, pedig érdekes kérdést feszeget, konkrétan az Interneten keresztüli információszerzés hatását az emberi gondolkodásra. A kiindulási alap valami olyasmi, hogy azt vette észre, hogy nehezére esik hosszabb szövegek…..