Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trevorwild

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Made in Hungária 2012.03.03 11:01:00
Az alábbiakban hat, tipikusan a magyar tuninghagyományoknak megfelelően módosított vasat küldünk a hasábokra. Artúrkirály nem aprózta el, az egyik közösségi oldalon indított pályázatnál találta ezeket a gépeket: Hótoló, hátul?Ennél pedig elöl..Kicsi a bors, de erősnek…..
A kelet-ázsiai országok kultúrája merőben más, mint amit az európai szem megszokott. Ennek megfelelően a tuningszokások is más irányba terelődnek, elég csak belegondolnunk a Leepu-féle szörnyek építésére. Ám ez a Datsun túltesz minden Leepun, minden eddigi szörnyűségen.…..
Trevorwild 2012.02.10 17:40:58
@apoofis: Má bocs, de neked nem európai szemed van, eddig szinte minden szar tetszett, csodálkozom, hogy ez nem tetszene kisebb módosításokkal! A kis képből úgy látom, hogy a te autód is ide való...vagy már volt fent? :)
Trevorwild 2012.02.14 17:32:42
@apoofis: Itt ismét nem látom az arcodm de csak hogy tudd...nem apucitól kapott 3000ezres bömbim van, saját pénzből vettem és nem tettem rá semmi szart, mert nem attól lesz egyedi egy kocsi, hogy a homasitás szarokat rápakolom...tennék rá ezt azt, de az nem 2 forint és nem is lehet kapni a homasitában meg a tescoban! Nagyot tévedtél, de én viszont nem, az írásaidból egyből látszik, hogy ki vagy, amit most be is bizonyítottál homasita fan! :))
Jajj,de csúnya! Dáddzs vid méh 2012.02.06 15:45:40
Egy finom, méhecske-színű Dodge Neon a mai áldozat.Űrdongó vagy sem?Hirtelen nem is tudom, mit emeljek ki rajta.Teljes tuning kit.Ennyi cápauszony antennával műholdakat foghat.A beltér harmonizál a külvilággal, természetesen. Viszont.....mit keresnek gyerekkorom építőjátékai a…..
Trevorwild 2012.02.10 17:49:16
@apoofis: biztos, hogy nem tetszik? nézd meg mégegyszer, tetszeni fog! :)
Trevorwild 2012.02.14 17:27:54
@apoofis: Te miről beszélsz, milyen arcról?Neked van itt arcod? :D ...mert csak egy hókotrós-tikrácsos dévú féle trágyát látok itt kicsiben! :D
Volt már fent itt is?
Jajj,de csúnya! Évfordulóra 2012.02.09 08:24:00
Napra pontosan két éve szerepelt nálunk egy kép, amelyen egy elég alaposan kusztomizált Swiftet ábrázolt. Csokistól pedig egy egész galériát kaptunk, így ideje egy picit feleleveníteni a rondaságot. Akit pedig érdekelnek az előző állapotok is, IDE kattintva a teljes…..
Trevorwild 2012.02.10 17:43:37
@apoofis: ...na mondom én bakker...neked itt minden tetszik! Nem mondták, hogy ide nem a szépségük és egyediségük miatt kerülnek fel az "autók"? (ha már magadtól nem jöttél rá) hehe
Eladnám vagy cserélném VW Golf2 autómat. Néhány adat: Jelenleg 1.9 Tdi alufedeles motor van benne, Gtb 2260vk turbó, 11-es, 3hullámos tárcsás bovdenes Krézi adagoló, Krézi drukklabda, 502 csúcsok, ASD váltó, nagy cooler, 60-as rendszer parragi dobbal. Kb 200Le! Komoly hifivel…..
Nem szeretnénk nagyon húzni az időtöket, de vessetek ti is egy gyors pillantást, hogy hol tart manapság a magyar popzene sokadvonala, határon innen és túl. Következzen a mi négy favoritunk, szeretnénk Reni, Nob, 3beat és Híres jolánka útját a mi szerény eszközeinkkel ezúton is…..
Ismerjétek meg Geronazzo Máriát, a hét Szuperpumáját. A hölgy magyar származású, a furcsa vezetéknév negyedik olasz férjétől maradt rá. Igen, habzsolja a fiatalabb pasikat, óriási játékos! Ám nem ezt jegyzi meg elsőre vele kapcsolatban az ember, hanem azt, hogy…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Nem tudjuk, hogy ki ő vagy miről beszél, de azok a kifejezések, és a hangszín adja az alkoholt már csak képzeletben is. Jaj milyet kordult a gyomrunk egy jó kis pálinkára!    ..