Regisztráció Blogot indítok
Adatok
openszószáJETI

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A határon túli magyarok szavazati jogával nem az a legnagyobb probléma, hogy listára leadhatnak egy szavazatot. Sokkal nagyobb probléma, hogy azáltal, hogy automatikusan állampolgárságot kaptak, jár nekik egy hatalmas – és rendkívül értékes – jog, mégpedig a választópolgári jog. Mi ezzel a…..
A magyar közélet színvonalát és a kormány valódi szándékát mi sem jellemzi jobban, mint Soros György abban betöltött helye. Tudjuk, hogy ábrándképeket kergetünk, amikor azt várjuk: végre kezeljék a pártok a neki járó helyen a milliárdost...
A világ legjobb országában élünk. Személyesen Szűz Mária védelmezi országunkat a nehézségektől. És hála Isten kegyelme csodálatos megnyilvánulásának, Magyarország élén ma keresztény, hitvalló kormány áll. Ez a krisztusi értékeknek elkötelezett kormány fontos feladatának érzi, hogy a keresztények az…..
openszószáJETI 2018.01.28 10:21:53
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: En is egyetertek a postoloval. Az igazi kereszteny arrol ismerszik meg, hogy arabok 100 millioinak segitsegevel iszlamizalni akarja azt a kozosseget ahol el.
Ha pedig ezzel a az iszlam terhoditasal meg bizonyos kulfoldi uzletemberek sikeresen novelik a vagyonukat, az mar maga az isteni kinyilatkoztatas.
Lefoglalták a diáktüntetés szervezőjének számítógépét, a Momentum kampányába is beavatkoztak...
openszószáJETI 2018.01.27 08:26:35
@rallus: ", de a diktatúra rendőrsége volt annyira aljas, hogy nem tette meg! Lovasrohamról, gumilövedékről meg nem is ábrándozhattak ifjú hőseink"

Pont ez bizonyitja, hogy itt diktatura van, hogy a rendorseg 8. eve ennyire figyelmen kivul hagyja az allampolgari igenyeket. 8 evnyi provokacio utan, meg egy szolid lovasrohamra sem voltak kepesek. Bezzeg a liberalis idokben 10 ezres nagysagrendben szortak a konygazt granatokat. Az elmult 8 evben latott barki akar egyetlen nyomorult konnygaz granatot is ?? Hat nem, pedig igeny az boven lett volna ra. Amikor a hatalom annyira semmibe veszi az embereket, hogy a folyamatos provokacio ellenere, meg egy torvenyes eloallitasra sem hajlando, az mar a nagybetus DIKTATURA.
A gyermekvárás hónapjai alatt az anya szervezetében számos változás zajlik, egyrészt a méhben növekvő magzat élettani szükségleteinek megfelelően, másrészt felkészülve a szoptatás időszakára. A női mell is átalakul, hogy el tudja látni majd az újszülött táplálásának feladatát. Nézzük, a mell milyen…..
A lehető legrosszabbkor botlott meg legendás pávatánca közben az Orbán-kabinet, hiszen a választásokig hátralévő hetekben magyarázkodásra szorulhat, ha az ellenzék ügyesen használja ki azt a bakit, melyet a külügyminisztérium helyettes államtitkára követett el néhány napja. Altusz Kristóf…..
openszószáJETI 2018.01.23 02:14:03
@1ghost: " majd suttyomban, fű alatt, a legnagyobb titokban végrehajtani a soros tervet. Sőt még faszán túl is teljesítettétek, Sorosnak egy szava sem lehet."

Akkor ezek szerint a baloldaliak most orulnek, mert Orban az O erdekuk szerint cseledett, lehet hogy ok is Orbanra fognak szavazni ? Es Orbannak vegul nem 2/3, hanem akar 9/10 lesz ?
Mert igy mar, nehez lesz gyuloletrol beszelni, amikor tulteljesitette a Soros tervet.
Altusz Kristóf bakija után a kormány úgy próbálja lerugdosni magáról a migránsok befogadásának vádját, hogy turbófokozatba kapcsolta a Soros-ellenes kommunikációját. Most éppen törvénnyel próbálja távol tartani Magyarországtól a milliárdost és „csatlósait”. A Stop Soros névre keresztelt jogi…..
openszószáJETI 2018.01.21 14:12:02
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szerintem felreerted. Azt akarja mondani, hogy akkorat fogtok bukni Aprilis 8.-an amilyen meg nem volt a vilagon.
Arról már írtam, hogy másfél évig dolgoztam a Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztériumban 2011 végéig, és ebből a másfélből volt egy nagyjából fél éves időszak, amikor rendesen be is voltam jelentve (méghozzá oda, ahol ténylegesen dolgoztam - ezekről a könyvemben részletesen írtam, most nem térnék…..
Diáktüntetés volt a Kossuth téren, helyesebben az Alkotmány utcában. Ott voltam, fotósként saját képekkel rendelkezem. Az Alkotmány utca teljesen tömve volt, a jelenlévők 90%-a diák volt. Valóban voltak ott idősebbek is és nyilván valóban kimentek kíváncsi politikusok, bár én egyet sem…..
Mixie Elhibázott gyerekjátékok 2018.01.17 13:11:42
Azt már megszokhattuk, hogy az olcsó kínai termékek többsége legtöbbször hibás vagy hamar tönkremegy. Így van ez a kínai játékpiacon is, ahol néha a készítők viccesebbnél viccesebb, néha egészen ijesztő játékokat gyártanak a gyerekeknek. Miután ezeket a termékeket felnőttek készítik és tervezik azt…..
Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz…..