Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NEFNéztem Egy Filmet

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint filmek elemzésével és a közönségi élménnyel foglalkozó blog úgy éreztem, hogy aktuális lehet az országunkban egyre jobban növekvő Színház és Filmművészeti Egyetem (SZFE) körüli balhé, hiszti, lázadás, forradalom csíra... - nem is tudom hogy hívjam - témáját is vizsgálni.  RÖVIDEN A HELYZET:…..
Eszter ( eszteresafilmek.hu ) és én megnéztük egymás TOP 3 kedvenc filmjét és átbeszéltük, hogy mit szeretünk bennük és mit nem... Tartalomjegyzék: A 3-3 kedvenc film Milyen személynek tűnünk a filmjeink alapján? A filmek átbeszélése. Eszter: Belső Tenger Mindent Anyámról Hidegháború Gabi: La La…..
NEF élménymutatók | TOP filmes lista: https://goo.gl/ymQavP Írd meg kommentben, hogy neked melyik film hozott változást az életedbe?..
NEF élménymutatók | TOP filmes lista: https://goo.gl/ymQavP Írd meg kommentben, hogy te kivel értesz egyet?..
Sajnos a Koronavírus híreivel folyamatosan félelemben tartanak bennünket! Így itt van 7+3 film, hogy fel tudjuk venni a harcot a negatív áradat ellen. Te mivel egészítenéd ki? FILMES LISTA: ■ Alike: https://youtu.be/kQjtK32mGJQ ■ Bunkó környezetvédő: https://youtu.be/XKqUResETdY ■ A lehetetlen ■ A…..
A Nemzetközi Emmy díjra jelölt Trezor című film vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. A videóban végig elemzem, hogy miért is nem az igazi ez a történet. NEF élménymutatók | TOP filmes lista: https://goo.gl/ymQavP Írd meg kommentben, hogy melyik életrajzi film a kedvenced!    Kövess minket…..
Az aszfalt királyai talán évekre visszamenőleg is a legjobb filmélményt adó alkotás a filmes piacon. Zseniális emberi érzékenység jelenik meg a pillanataiban. Olyan filmalkotói szakértelemről tesz tanúbizonyságot, amely megérdemel egy kis vizsgálatot. Így ebben a videóban végig veszem, mi a titka a…..
Leültünk négyen, hogy átbeszéljük a sorozatot. Ketten nagyon szerettük, Ketten nem igazán. NEF élménymutatók | TOP filmes lista: https://goo.gl/ymQavP Írd meg kommentben, hogy melyik oldallal értesz egyet? Kövess minket facebook-on is: https://www.facebook.com/neztemegyfilmet/..
Tóth-Bertók Eszter (Eszter és a filmek) szerette a FEHÉR ÉJSZAKÁK filmet. Én kevésbé. Így összeültünk, hogy megvitassuk nézeteinket a filmmel kapcsolatban.  Ha szeretnéd a vitáról készült videót is megtekintheted az alábbi linken:    Történet, cselekmény, struktúra Támogató…..
Két nézőpontból vizsgáltuk meg a Joker filmet. Az első Csabi, mit az alábbi cikkben olvashatsz, míg a másik Gabi, aki a cikk alján lévő elhelyezett videóban fejti ki véleményét. Te melyikkel tudsz azonosulni?Joker (2019): ambivalens érzésekkel vártam a filmet, hiszen a popkultúrába beivódott…..
Tóth-Bertók Eszter (Eszter és a filmek) szerette a Genezist. Én nem. Így összeültünk, hogy megvitassuk nézeteinket a  filmmel kapcsolatban.   Esztert itt követheted:  Web: http://eszteresafilmek.hu facebook: https://www.facebook.com/Toth.Bertok.Eszter/  Ha te is szeretnél vitába szállni, akkor…..
A CURTIZ az a fajta film, amely nagyon hangulatos, nagyon atmoszferikus és kiválóak a karakterei, de valahogyan a story mégsem az igazi. Az alkotókkal együtt vizsgáltuk mi lehet ennek az oka.NEF élménymutatók | TOP filmes lista: https://goo.gl/ymQavP Írd meg kommentben, hogy szerinted melyik…..
Rengeteg filmcímet átbeszéltünk és megvitattunk, miután eljutottunk a TOP 10-es listánkhoz. Szerinted melyik a 10 legjobb film? /// ▼ ▼▼ TOP 10 film / Amerikai szépség Csillagok között Whiplash Harcosok klubja Forest gump Taxisoför Hetedik Agymanók Ragyogás Rekviem egy álomért…..
Egy film esetében a témafelvetés kiváló a nézők érdeklődésének felkeltésére, talán az egyik legjobb eszköz is erre. Viszont önmagában nem elég egy film élvezetesség tételéhez. Tasnádi István "Egy másik életben" című filmje remek témát dolgoz fel, látható hozzáértéssel de nem mondhatjuk, hogy igazán…..
Végre itthon is bemutatásra kerül Quentin Tarantino új – saját számítása szerint, mivel a Kill Bill egynek számít - kilencedik filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood. Ennek apropóján szeretném listába állítani a rendező korábbi nyolc alkotását. A lista erősen szubjektív, viszont, ha van más…..
NEF élménymutató:  45% ( >> FILMES LISTA IDE KATTINTVA << )mafab.hu adatlap: itt. Kövess facebookon is minket  Írd meg kommentben, szerinted melyik a legjobb történelmi film?..
  A Creed cselekménye egy újjászületés történetet mutat be. A történetszálakat a Creed útjában álló jelenségek adják ki: 1-es történetszáll: Creednek össze kell egyeztetnie a családját és a karrierjét 2-es száll: Creednek rendet kell tennie önmagában: 3-as száll: Creed-nek meg kel ltanulnia…..
A Brad helyzete egy tipikusan, olyan film, ami csendesen lopózik be valaki életébe. "Ohh itt van ez a film Ben Stillerrel és Brad Pitt producerálásával... Nézzük már meg!" - és milyen jól tesszük.  Egy kifejezetten letisztult és egyszerű filmről van szó, amely 2-3 napot ölel át összesen. Brad és…..
Egy remek vígjáték, tényleg sokat és jóízűen lehet nevetni rajta. Igényes kivitelezés és érdekes témaválasztás. Kicsit csőlátású de ettől eltekintve egy kellemes filmélmény! Egy 5 éve együtt lévő pár beparázik attól, hogy a kapcsolatuk elfog laposodni, így indokolatlanul céltudatosan nyitott…..
Mivel a film a konkrét események bemutatására tette a hangsúlyt így, olyan különösen nagy üzenetet nem is észlelhetünk ezek mögött. Ami, mégis visszatérő felvetés de csak el-elszórtan finoman, az az, hogy ez az egész hold produkció egy óriási Marketing projekt volt Amerikának, ami pénzt és emberi…..
Abszolút nem az a “leülök kicsit szórakozni már” kategóriájú.  Idegtépően hosszú és szándékosan lassú, seltelmes… az oscar díjas magyar Nemes Jeles László rendező szavaival élve ez egy “Titok filmnek készült.”   NEF élménymutató:  52%mafab.hu adatlap: itt.  Írd meg kommentben, hogy Neked hány…..
A legjobb film és rendezői Oscar-díjjal kitüntetett alkotás a díjátadókkal ellentétben a mi tetszésünket egyáltalán nem nyerte el. Az 1960-as évek Amerikájában játszódó látványos fantasy A víz érintése (The Shape of Water, Guillermo Del Toro, 2017) eléggé kétséges és megkérdőjelezhető politikai…..
NEFNéztem Egy Filmet 2018.09.26 14:43:54
@Ternom: Örülök, hogy írtál és ó, hogy egyezik a véleményünk. :)
És ott van az, hogy mégis milyen érdekes, hogy ennyire töménytelen sok díjat kapott... Ez a rejtély számomra. Mi ez a hihetetlenül sok díj erre a filmre?
  Te Jó ég! Történetnek nevezzük, hogy ha valami halad előre, azaz egyik dologból következik egy másik dolog. “Képzeld ez történt velem…” és tudjuk mondani az egymást követő eseményeket… Na!  A Mamma Mia 2-ben biztos vagyok benne, hogy senki sem tudná folytatni ezt a mondatot, hiszen semmi esemény…..
Látványos és érzelem dús előzetesből megalapozott volt az a feltevés, hogy  megrázó, szívszorító és úgy egészben egy rendkívül erős élmény lesz. Nos, nagyon  ügyesen vágták össze azt a trailert-t, mert szétesett és felszínes film a Sodródás.   A film valós történetet dolgoz fel. Tami és Richárd…..
Az elmúlt 15 év egyik legjobb animációs filmjének 14 lv kihagyás után megérkezett a folytatása itt a Hihetetlen Család 2. Tele van kedves viccekkel és aranyos pillanatokkal, de ha a rózsaszín rajongói szemüveg nélkül tekintünk rá, mégis azt mondhatjuk, hogy ez egy újabb átlagos “jó” mese. A…..