Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK17

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországnak, a gazdaságnak és az állampolgároknak is sokkal jobb lenne, ha mihamarább bevezetnénk az eurót. Ezt a folyamatot azonnal el kellene kezdeni, hiszen sokkal több előnye volna, mint hátránya, ha mi magyarok a közös európai fizetőeszközt használnánk. Mi az Együttben kiállunk Európáért,…..
Elkezdődött az ellenzéki kampány...
FCUK17 2018.01.27 23:49:58
@taga20: itthon vagyok, iszogatok, tv-t nézek, és közben felnéztem ide is szórakozni :) de ahogy elnézem, csak te vagy itt, legalább megfizetnek érte? :) azért kezdj el keresgélni, április 9-től nem nagyon lesz lóvé :D
A Fidesz előkapta a sajtókamara ötletét, mert nagyon-nagyon zavarja, hogy még nem minden újságot a propagandaminisztériumból szerkesztenek...
FCUK17 2018.01.27 23:47:21
@taga20: cica, én 2003 óta nem vagyok újságíró, annak testvérek között is már 15 éve, és a saját döntésem.

miért kell mindig árnyékra vetődnötök és koppanni? :)
A magyar közélet kifogyhatatlan humorforrása Németh Szilárd. Az már a Fideszt minősíti, hogy alelnökének tett meg egy cégéres bohócot, akinek nem probléma össze-vissza beszélni az ótvar marhaságokat, és még meg is sértődik közben. Közvetítés a kupolás óvodából...
FCUK17 2018.01.25 15:49:44
@vanRob: hazudsz. ha nincs kötelező utasítás, akkor miért perelnek minket már vagy másodszor?

tudod, akiket befogadtunk, és oltalmat biztosítottunk nekik, azokat először vizsgáltunk, és utána kaptak lehetőséget.
akiket az unió küld, hogy vizsgáljuk meg őket, azokat előbb kellene beengednünk, és utána vizsgálni, viszont honnan tudjuk, mit csinálnak, ha nem lehet uniós jog szerint zárt táborban tartani őket? ha nem tudsz összefüggéseket látni, minek pofázol bele?
FCUK17 2018.01.25 16:43:26
@vanRob: mégegyszer: az 1294 esetében előbb jönnének be, és utána kellene őket elbírálni, az 1300 meg előbb el lett bírálva, aztán bejöttek. mit nem lehet ezen még a te csökött agyaddal sem megérteni?
 Az olasz és a görög kormányfő egyértelművé tette, hogy mit gondol a magyar bezárkózási politikáról, az unió illetékes biztosa pedig elfogadhatatlannak nevezte a menedékkérők átvételének visszautasítását. Közép-Európában a kevésbé képzett rétegek körében aratnak a populisták. Soros György…..
Bár még lájkolója sem sok van az alig két hete alapított oldalán Bartók Csabának (na, ne aggódjunk, már be lett izzítva a Facebook-hirdetés, nyilván szigorúan csak a megfelelő kampánykeretből), akit hosszas vívódás után a Csongrád megye 1-es választókerületben jelölt a Fidesz, ha így folytatja,…..
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
FCUK17 2018.01.23 13:24:01
@Roppantó: a kinti magyarok közül sokan még 2010 előtt mentek el, és a büdös életben nem fognak balra szavazni
másrészt meglepődnél, hogy mennyire sok a fidesz-szavazó kint.
a nehezítés-könnyítés meg ezerszer ki lett tárgyalva, nem nehezebb nekik szavazni, mint neked. persze ha betartják a jogszabályokat, és ott van az állandó lakcímük, ahol élnek. ja, hogy kint élnek, de ide vannak bejelentve? kérem, aki szarik a törvényre...
A hirado.hu féligazságokat kezdett el terjeszteni Németh Szilárd nyomán Szél Bernadettről és a szakértőjéről. A titkos információkhoz az Alkotmányvédelmi Hivataltól jutottak hozzá. ..
Nem ígérkezik sétamenetnek Orbán Viktor egy hét múlva esedékes bécsi útja, csak kérdés lehet-e a szél (Brüsszel) ellen pisilni. A Bizottság is amellett van, hogy vonják meg a támogatásokat, ha valamely ország magasan tesz a jogállamra, a német törvényhozásban vastaps fogadta, hogy a francia…..
Az új osztrák kormány panasszal fordult a Bizottsághoz és az kéri, hogy az semmisítse meg a paksi bővítésre kiadott engedélyt. A néppárti környezetvédelmi miniszter asszony azzal indokolta a lépést, hogy az atomenergia nem megfelelő válasz a klímaváltozásra, azon kívül nem lehet tartósan rá építeni…..
Nincs szolidaritás, nem lesz EU-s pénz - mondja az olasz Európa-miniszter; Több vagy kevesebb Európa? Indul a kemény küzdelem az unió jövőjéért; A román és a magyar kormánynak egyaránt jól jön a román nacionalisták kardcsörtetése, a rövidebbet az erdélyi magyarok húzzák...
FCUK17 2018.01.22 11:10:25
@v.f.michael: ugyan. mások is megoldják önerőből, nekik is menne, ha akarnák.
A demokrácia, a szabad választás alapja az egyenlő pályák, egyenlő esélyek. Ma Magyarországon ez nem csupán nem érvényesül, de már a látszatra sem ad a hatalom...
FCUK17 2018.01.22 08:51:51
@trabant: erre van bizonyíték is, vagy csak mondta valaki?
A Bizottság módosította véleményt, olyannyira, hogy 2020-tól az EU-támogatásokat nem fizetnék ki, sőt, visszamenőleg megvonnnák, ha egy tagállam semmibe veszi az alapértékeket. Orbán a civilek elleni újabb retorzióval próbálja elterelni a figyelmet menedékpolitikájának hatalmas ellentmondásairól,…..
Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS!..
FCUK17 2018.01.19 16:12:52
@látjátok feleim szümtükkel: a letelepedési kötvényekért, ha jól rémlik, kevesebb kamatot fizetünk, mint az IMF hitelre.
FCUK17 2018.01.19 16:43:55
@Dr. Fotos: nem jól tudod, de sebaj, te már így halsz meg :) 6 körül volt az IMF vége, minden díjjal együtt, csak erről balról szeretnek nem beszélni.
FCUK17 2018.01.19 18:37:04
@vwxyz: a 2008-as hitelről beszélünk? csak mert 2013-ban, amikor a cikk született, nem kaptunk, de hasonlítod a szomszédokhoz...a nem tudom, mit :)
Nem működhet a bojkott, mert az ugyanolyan összefogást kívánna az ellenzéktől a bojkott narratívájának egységes képviseletében, mint a választási szövetség különféle fajtái. Nem működik az összefogás -- ezt éppen eléggé tudjuk. Ezen belül a választási rendszer és töredékszavatok logikája miatt (hogy…..
A Freedom House után a Human Rights Watch is kiállította Magyarország bizonyítványát; A "Stop Soros"-csomag azokat pécézi ki, akiknek van bátorságuk kiállni az emberi  jogokért és az európai értékekért. "Brüsszel és Soros" immár bevett nacionalista kód; Kelet-Európa úgy érzi, hogy rászedték, mivel…..
Annyira túltolta az ÁSZ-biciklit a Fidesz, hogy most már úgy tolják a hülyeséget, ahogy a csövön kifér – hátha lesz, aki ezt is elhiszi. A legújabb: az Állami Számvevőszék szerint aki őket kritikával meri illetni, a jogállam alapjait veszélyezteti...
Kurz modell a hatalomra törekvő populisták számára és csak fokozza a megosztottságot Európában. Orbán Viktor pontosan tudja, hogy meddig mehet el Brüsszelben, de esze ágában sincs kilépni, viszont a populisták belülről igyekeznek átalakítani az Uniót. A magyar kormány tovább szigorítja a civil…..
FCUK17 2018.01.18 09:58:27
@jános515: a kötvényesek 5 évig lehetnek itt, aztán hazamennek. a gyurkafélék is? mert akkor jó :):):)