Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbj

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet az olvasónak a hallgatótól... Igen, nagyon sokáig hallgatott a cowboy és annak első blog felülete, de most itt van újra, feledtetve a nemlét már-már állandósuló csendjét. Persze a családtagoknak már nem újdonság, de a hallgatásnak az volt a legfőbb oka, hogy egyrészt…..
Hey, azaz Hejj!Ígéretemhez híven újra blog, de legalábbis annak kezdő mondata ezen az esős, már-már klasszikusan őszi hétfő délutánon, ami leginkább blogírásra alkalmas. Ezennel a TIFF-ről, azaz a Toronto International Film Festival-ról, egészen pontosan annak egyik napjáról…..
bbj 2011.09.25 03:18:21
@kanadai cowboy: na, akkor ha legközelebb arra jártok diéta idején, lőhetnétek egy fotót a női mosdó ajtajáról is:)
Íme a Kanadai Cowboy blog első éves különszáma ezúttal 12 percben képekkel és hangokkal...
bbj 2011.09.10 00:59:39
bbj 2011.09.10 18:40:58
@kanadai cowboy: Amit írsz, az illik az elmúlt egy évetekre is, nem? Ezzel együtt nem tudlak sajnálni titeket; erőfeszítéseiteket maximálisan elismerve és tiszteletben tartva is úgy irigykedem, hogy ha harmadszor is megnézem a videót, erőszakkal visznek májtranszplantra.
Jut eszembe, egy soundtrack-kel megtisztelnél?
Szevasztok,ismételten képzeletbeli lasszót vet a cowboy az olvasók retinájára - ezúttal a múlt szombati adománygyűjtő gála ürügyén, amit Panni munkaadói a kisfiuk számára létrehozott alapítvány javára rendeztek a Torontó északi részén fekvő "La Primavera"…..
bbj 2011.04.25 13:24:59
@kanadai cowboy: Jaja, már többször megfogadtam, hogy álmosan nem okoskodom, annak sosincs jó vége... Szóval sorry, nyilván bocskor nélkül értettem, csak bénán írtam le + még az "ódzott" alakkal is kezdek megbarátkozni, úgyhogy hamut szórok a fejemre, és hallgatok egy darabig (mostanában alapjáraton egyfolytában álmos vagyok, jobb lesz csendben maradnom).
A nyelvészeti mankót én köszönöm, megint tanultam valamit:)
Várom a folytatást!
Szevasztok! A cowboy a tegnapi Szt Patrik nap alkalmából ír újra. Ez is ún. előszöri élmény számunkra, ugyanis egészen idáig nem nagyon voltam tudatában, hogy ilyen ünnep létezik. És mégis. Ontario-ban nem nemzeti ünnep március 17-e, de van olyan tartomány - például…..
A kanadai cowboy ezzel a transzformált filmes utalással köszönti téli álmából riadva a kedves, valamint a bejegyzés tényétől meglepett Olvasót. A kimaradás okait sejtelmesen mellőzve elmondom, hogy azért nem írtam eddig, mert nem volt miről. Ezt leginkább az alábbi képpel…..
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..