Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Örökké a szívemben

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen rég nem írtam már. Azt hiszem ez jót jelent. Eddig mindig csak akkor írtam, ha nagyon el voltam veszve lelkileg. Visszanézve, úgy látom javuló tendenciát mutatok. Hazudnék is, ha azt mondanám, hogy nem vagyok jobban. Jobban vagyok, de megmaradtak a hullám-völgyek az életemben. Utálom azokat a…..
Örökké a szívemben 2 év 2019.08.09 22:40:56
"Mi jár a fejemben?"-Kérdezi a Facebook. Mi is? A 2 évvel ezelőtti napok, az akkor érzett mérhetetlen aggódás, hogy elveszíthetem a Kisfiamat. Akkor még nem gondoltam, hogy ez akár be is következhet. Augusztus 11-én vasárnap lesz 2 éve, hogy Boti meghalt. Kimondani is durva. 2 év, de mégis olyan,…..
Örökké a szívemben A szoba 2019.05.18 02:28:03
  15 hónap és 16 nap. Ennyi idő kellett nekem ahhoz, hogy újra belépjek abba a szobába, ahol régen a világon a legboldogabb voltam, ahol számtalan éjjelen hallgathattam, ahogy szuszog az én édes kisfiam. Hány éjszakán hallhattam ahogy forgolódik és fejeli le nagy erővel a kiságy rácsát, hányszor…..
Igazán eltűntem mostanában. Nem szándékosan, így hozta az élet. Sok minden összejött, amiből őszintén megmondva már nagyon elegem van. Január óta többet voltam táppénzen, mint eddigi életemben összesen és ez nagyon zavar. Egyrészt mert betyár rosszul vagyok, másrészt meg félek, hogy lassan a…..
Pontosan ma 2 éve, hogy anyuka lettem. Pontosan 2 évvel ezelőtt nálunk boldogabb pár nem volt a földön. Annyiszor elterveztem még élt, hogy mennyit fogok majd neki mesélni rólunk. Hogy hogyan jöttünk össze az apjával, milyen volt az életünk még mikor csak ketten voltunk, milyen volt amikor…..
Kicsit eltűntem. Nem volt szándékos, az élet hozta így. Sem időm, sem energiám nem volt írni. Kicsit előreszaladok most az írásban, napjainkig. Ki kell írjam, mert lassan felemészt. Nem vagyok jól, nagyon nem. Annyi minden történt mostanában, ami egyenként is megviselt volna lelkileg, de én ezt egy…..
Már napok óta érlelődik bennem, hogy írni szeretnék, de fogalmam sincs, hogy mivel is folytassam. Az elmúlt napokban lelkileg igencsak magam alá kerültem (ahogy mondani szokás "a béka segge alá", bár most úgy érzem, hogy jóval az iszap alatt vagyok és azt, hogy még a béka segge is messze van tőlem)…..
Lelkiismeret furdalások... hát van bőven, legalábbis nekem. Azt hiszem hosszú lesz ez az írás. Lelkiismeret furdalásom van főként azért, mert rossz kezekbe adtam a kisfiam életét. Olyan emberekben bíztam meg, akikben nem kellett volna és olyan embereknek hittem, akiknek nem kellett volna.  A…..
Jelenleg úgy érzem, hogy ezt a bejegyzést írom meg a legnehezebben. Napok óta fojtogat a sírás, tudom, hogy hamarosan kibukik belőlem, talán írás közben jön most. Utána kicsit könnyebb a lelkem. Bármennyire is nehéz most írni, meg kell tennem, mert ezt érzem. A temetésről írok, az előkészületekről,…..
2017. 08. 11. 15:18 A perc, amikor az életem örökre megváltozott. A perc, amikor a lelkem több ezer darabra hullott. A perc, amikor az én egészséges(!!!), csupa mosoly, boldog kisbabám meghalt. Másnap lett volna 10 hónapos. Intenzív osztály. Egy kis irodába ültünk Apával, odaültettek be minket,…..
Örökké a szívemben 2018.01.20 02:34:33
@Buri Szilágyi Zita: Köszönjük szépen!
Úton hazafelé a klinikáról csak zakatolt az agyam. Olyan kesze-kusza volt minden. Amikor szóltunk a családnak, barátoknak annyit kértünk, hogy aznap már ne jöjjenek. Ketten akartunk hazamenni, ketten akartunk először belépni a házba, ahol 10 hónapig mi voltunk a világ legboldogabb emberei, illetve…..
Csak egy anya vagyok. Egy anya, aki elveszítette a legdrágább kincsét. Egy anya, akinek a kisfia a legszebb Angyalka a mennyországban. Egy anya, aki más hasonló anyáknak szeretne segíteni ezzel a bloggal. Nem írok bölcsességet, napi jó tanácsokat, mert nem tudok..., csak az érzéseimet a kisfiam…..