Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medgar

0 bejegyzést írt és 3464 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy van, fekete pólós előemberek üvölthetnek megint naphosszat: kétszer tizenegy hülye kergetett egy labdát, amely végén állítólag a "mieink" rúgták be a másik kapujába azt. Természetesen hirtelen ezzel akkor minden megvan oldva: nincs infláció, a demokrácia luxusa soha senkit úgyse érdekelt Kádár…..
Medgar 2023.10.17 09:00:40
@Alexander8: Te simán hülye vagy. Ez itt a modoros blog...
Az autózás története és része történelem menetének - így volt ez a XX. században és a XXI. században is... A magyar férfiak (és persze a hölgyek) évtizedekig elsősorban a kelet-európai "autócsodákat" voltak kénytelenek vezetni - ezáltal pedig szembesülni az ipari "trehányság" legkülönfélébb…..
Medgar 2022.12.27 23:19:09
@AlexAston: Az aleko pont ilyen volt, szegény apám újonan vette de pont ennyit tudott akkor is.
Táblák és szabályok dzsungelében kerékpározunk [1] A blogot rendszeresen olvasók tudják már, hogy rengeteget kerékpározom és mivel állandóan figyelem a körülöttem zajló forgalmat, nem tudom nem észrevenni azt, hogy milyen hajmeresztő dolgokat képesek a kerékpárosok művelni, mint a közlekedés…..
Medgar 2022.10.11 08:09:27
@Fődíszpinty: Röviden: igen. Az általános iskolában meg kéne kezdeni a kresz oktatást, hiszen már gyalogosként is imerned kell a rád vonatkozó szabályokat..
Medgar 2022.10.11 10:30:21
@erol: Mi köze ennek a poszthoz? Attól még hogy az autós szabálytalankodik, a kerékpárost ez nem mentesíti a szabályok alól, de sajnos a kerékpárosok nagy része az alapvető szabályokkal sincs tisztában..
    Múlt hétfőn a Balázsék című rádióműsorban a házastársi játszmák kerültek naprendre. Hallgatók százai küldték el üzeneteiket annak kapcsán, titkos szenvedélyeiknek hódolva miként verik át párjukat.   Volt itt minden... nutellafüggő feleség; titokban McDonanlds-be járó hitves; italkészletét a…..
Medgar 2022.09.27 10:20:24
@Wildhunt: Nyugi ezek a férfiak a normális nőket akarják.
wagmg Hogyan lehet gázt spórolni? 2022.09.21 08:13:37
Vagy hat éve költöztem abba a házba, ahol most lakom. Elcseréltem a kis házat egy nagyra, amiből a tulajdonos azért költözött ki, mert nem tudta fizetni a rezsit. Havi 100 000 forint volt a gázszámla és akkor még jött a villany, ami szintén sokba került. Viszont a gázfűtés volt a durva, már akkor is…..
Medgar 2022.09.22 09:03:04
@alöksz róz: Ha belül szigetelsz akkor nem fűtöd a fal "tömegét", de így kicsi lesz a hő tehetetlenség, hamarabb kihűl a szoba.
1940. Átlátszó Pontiac, a "Ghost Car" a New York-i világkiállításon..
Az 1600-as évek elején Japán vezetői attól féltek, hogy a kereszténység terjedésével politikai befolyásuk csökkenhet. Akkoriban ugyanis az ország déli részén európai misszionáriusok népszerűsítették a vallást. 1603-ban döntés született: elzárták a világtól a szigetországot, a japánok nem utazhattak…..
                       Lehet úgy együtt maradni valakivel, hogy tudod, ő mást szeretne? Posztolónk soraiból süt a negatív válasz erre a kérdésre, mégis tesz nálunk egy kört. Egy biztos: nem érdemes olyan pasival folytatni, aki mindent korlátozásként fog fel a kapcsolatban.                    …..
Medgar 2022.09.09 09:20:38
@body_andras: A nők min. 60 százaléka ribanc csak nem meri bevallani, szóval a maradékból lehet szemezgetni.
wagmg Zelenszkij követelései 2022.09.01 07:29:49
Ki vagyok akadva a magyar sajtón. Nagyon elfogult, nagyon torzít, nagyon propagandaszaga van. Mondjuk mostanában leginkább a lengyelországban készített angol nyelvű hírműsorokat nézem, de a magyar sajtó persze betolakszik az életembe. A lényeg, hogy a magyar propaganda óvatosan, kúszva, rejtőzködve…..
Medgar 2022.09.02 08:24:35
@arthurthedent: Senki nem mosdatja az oroszokat, csupán annyit kéne felfognotok hogy az ukránok meg az oroszok ugyanannak a pöcegödörnek két külön részét alkotját.

A nyugati sajtó meg szolgalelkűen kiszolgája az aktuális politikai-gazdasági érdekeket.
Medgar 2022.09.02 09:23:53
@arthurthedent: Nyugaton bazdmeg (ne finomkodjunk ha már káromkodni akarasz) pont azt mondhatod ami az elvárás feltéve ha még az adott médiumnál akarsz dolgozni. Nincs olyan hogy saját véleményt írsz le.
Energiahatékony fűtést és hűtést biztosítanak a hőszivattyúk, amik jelenleg a leghatékonyabb technológiát jelentik az épületek szénsemlegessége felé. Az üvegházhatású gázok csökkentése nélkül lehetetlen lesz megállítani a klímaváltozást, ehhez pedig csökkenteni kell a fosszilis üzemanyagégetést…..
"A víz nem tűri a nyers erőszakot, de a természetéhez igazodó irányításnak enged" (Németh Endre) Időről időre felröppen a hír, hogy „duzzasztás kell”, „víztároló kell”. Bevágódik a Duna Bős alatt? Nem elég a hűtővíz Pakson? Aszály van? – Duzzasztás kell, hangzik kapásból a válasz. A rossz válasz.…..
Medgar 2022.08.23 19:52:42
@BOAR: Olvasd el talán a cikket. Nem az áramtemeléshez kell a mocsár, hanem a normális vízgazdálkodás alapfeltétele, különben pár évtizeden belül az Alföld helyén egy szép nagy sivatag lesz.
Medgar 2022.08.26 11:22:12
@BOAR: gigabursch már válaszolt is helyettem
Pitralon illatú visszaemlékezés a stokik, fókák és centik világára a volt katonáknak és szlengértelmezés a többieknek...
                       „Ha a szerelmet is lehúzzuk az üzleti szempontok és a materializmus szintjére, az csak a szexuális izgalom fakulásáig fog tartani” - Egy tanulságokban bővelkedő gigaposztot kaptunk, amibe elég sok téma lett sűrítve. Megtudhatjuk többek közt, hogy az empátia teljes hiánya a…..
  Az Országgyűlés egy hete kinyírta az egyik legnépszerűbb adózási formát. Már ez is épp elég baj. Ami viszont különösen visszatetsző, az néhány kormánypárti politikus és újságíró a döntéshez fűzött kommentárja. Mert olyan nincs, hogy nyitunk egy klubot, éveken át működtetjük, majd amikor bezárjuk…..
Medgar 2022.07.21 14:27:28
@G. Nagy László: lehet magyarázni, de a bujtatott foglalkoztatás adócsalás. Annyira az, hogy még az eu is próbál fellépni ellene: De rengeteg kamu katás is volt aki kiszámlázta a havi egy misijét kapott érte 10-15%-ot és mindenki boldog volt.

A probléma nem a kata szigorítása hanem annak eszetlensége mert ezeket a csalásokat nagyon könnyű lett volna kiszűrni, de nem ez volt a cél hanem a bevétel növelés...
24.HU Az informatikusok kivándorlását okozhatja a katatörvény  Lányi Örs - 2022. 07.13.  Az informatikai szakemberek tömeges elvándorlásának megakadályozása érdekében az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért új adónemet javasol a KATA átalakítása kapcsán. A szervezet közleménye szerint az…..
Medgar 2022.07.20 09:58:12
@havrilla: A hülyeségeidet a hiradó.hu-n told kérlek. @midnight coder:
                       Kínos helyzeteket teremthet, amikor egy nőnek a pasija családjához kell költöznie, jobb lehetőségek híján. Levélírónk még fél év után sem érzett rá a dolgokra, így mindig feszeng, mert a házimunkáknak már kialakult ott a rutinja, és ha túlbuzgó az a baj, ha rájuk hagyja,…..
Medgar 2022.07.18 14:22:07
@Almandin: És mi ezzel a gond? Ha csoró vagy befogod és alkalmazkodsz.
Rajnai Gergely blogbejegyzése az ukrán-orosz konfliktus és a John Adams című sorozat közötti meglepő párhuzamokkal mutat rá a történelemben ismétlődő mintákra...
                       „Azt is mondja, hogy a hapsija nagyon kedves... Én meg úgy tudom, hogy ilyen helyzetben minden pasi kedves, hiszen akar valamit” – Egy aggódó anyuka írt nekünk, mivel sehogy sem tudja elfogadni lánya udvarlóját, aki nála 20 évvel idősebb, de még annál is többnek látszik,…..
Medgar 2022.07.13 08:09:47
@aefzuj: Ennyi.
                       Ma megtudhatod, hogy amikor a nők pár rozéfröccs után a jó pasikról diskurálnak, sok minden elhangzik, de többnyire az izmos mellkasok kapják a legtöbb szavazatot. Levélírónk lassan 30 lesz, de még nem adta fel, hogy megtalálja élete párját, akivel a harmónia nem egy időnként…..
Medgar 2022.07.05 08:57:03
Még pontosabban azt sem, de kevésbé ideges, kevésbé hangos, kevésbé veszélyes hellyé teszi magát. Az a lépés ugyanis, hogy az Európa-szerte (még) megszokott 50 km/h helyett lakott területeiken bevezették a 30 km/h-s legnagyobb megengedett sebességet, igazán még egy jó kis autósüldözésnek sem…..
Medgar 2022.07.01 18:44:13
                       „Állítólag a nők a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasikat szeretik. Ő annak tart. Akkor meg mi ez a kitekintgetés nála? Mert nem a viszonzás jele” – A barátnőnek van valami átláthatatlan igényrendszere, mert a legváratlanabb pillanatokban képes eldöntött…..
Medgar 2022.07.01 10:59:55
@Lorrh: Szerinte a nők lelkét kéne símogatni, még ilyen egyszerű esetben is.

És itt a toxikus tanács: Ki kell dobni a nőt, ennek már úgyis vége. Szenvedhetsz vele még pár hónapig-évig, de nem te kellesz neki hanem a szolgáltatásaid.
Jég kitermelése Nagymaroson, 1934 (Fortepan/Fadgyas Bence) Vajon hogyan tartották hűvösen az élelmiszert a múlt század eleji nyarakon? A jég kitermelésének legpontosabb leírása a túlpartról származik: (Honismeret, 1991) A Filmhíradón a jégvágás gyakorlati alkalmazását látjuk…..
Medgar 2022.06.29 19:05:50
                       A lerázó kifejezések teljes spektruma felbukkanhat 4 év után, de valaki nem veszi a fáradtságot, hogy valamennyit végigzongorázza, megelégszik a legegyszerűbbel. Ha egy kapcsolatban a Semmi közöd hozzá- szindróma dominál, az elég frusztráló lehet, és talán ideje a távozáson…..
Medgar 2022.06.29 08:38:32
@Lady Scarlett: Itt a válasz: "Miért háztartási eszközt adsz névnapomra, amit nyilván a te konyhádban használhatok?"

Az ingyen lakhatásért sokat kell nyelni..
                       Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.                …..
Medgar 2022.06.21 08:09:54
@Almandin: Vagy esetleg a volt pasi pontosan tudta milyen a lány. A csaj simán felhőzteti a balekot, aki a semmiért szponzorálja...