Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JOKE21

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
A Xiaomi megint egy új termékkel jelentkezett. Ezúttal nem egy okoskütyüt tettek le az asztalra, hanem a mindennapi termékek között jelentek meg egy újdonsággal, ami nem más, mint egy kerékpár zár...
Ki hitte volna 10 éve, hogy a népszerűségi és eladási listák élén több kínai mobilt is találunk majd? A Huawei ebből a mezőnyből is kiemelkedik, hiszen úttörőként kezdve 2018-ra az okostelefon-piac top 3 gyártója közé került: jelenleg a Samsung mögött és az Apple (!) előtt áll. Összegyűjtöttünk az 5…..
A kínai áruházak polcain már meg is jelent az új telefon, így árat is tudunk hozzá mondani. A nagyobb áruházakban már kosárba tehető a MIX 3, de a szállítás kezdésére mindenhol várnunk kell még egy picit. Jelenleg még a legolcsóbb 6 GB memóriával és 128 GB háttértárral szerelt mobilt vehetjük…..
Érdekes akció indult a GearBesten, titkolják az akciós árakat, de mi leleplezzük őket!..
Ha külföldről rendelünk érdemes csomagkövetéssel rendelkező szállítási módot választani...
JOKE21 2018.10.17 21:32:21
A hétköznapok tele vannak kényelmetlenséget okozó vagy egyszerűen csak érthetetlen és emiatt rém bosszantó apróságokkal. Ezek azok a dolgok, amiken höbörögve, mérgelődve, fortyogva ki szoktuk adni a mérgünket, hogy mekkora hülyeség vagy igazságtalanság már az egész - egészen addig, amíg nem…..
Ha eddig az akadályozott meg a futópad vásárlásban, hogy nem fér el a lakásban, akkor ennek az érvnek lőttek!..
A Xiaomi csavarhúzója komoly szerszám, és ezt nem mi mondjuk, hanem egy szakember állítja...
Erre a hétre is sok meglepetést kaptunk az okoskarkötőtől a telefonon át a tabletig...
Egyre több, egyre érdekesebb dolgot kapunk Xiaomi név alatt...