Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mx3

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a sorozatban újra leteszteljük a korábbi toplistás halsütőket, hogy biztosan jó helyeken költsétek a pénzt. Ezúttal a szigligeti strand az úti cél, ahol Oszi bácsi már sok éve süti rendületlenül a keszeget és a fogast. Itt nemcsak halat kapsz, hanem egy élményt is, mert…..
Balázs Viktor TC-közeli egyén, egyben barátunk, nos az ő egyik ismerőse rendelt a múltkor alkatrészt a köztudottan amerikai Chrysler Voyager autójához. Nem, semmi baj nem volt az árral, az is jött, amit kért, csak volt egy kis bibi a zacskón levő felirattal. A Mopar még rendben…..
mx3 2015.03.16 22:20:47
@prokee: Szerinted?Hat persze,hogy a posztrol.Amerikai auto alkatresz Eszak Koreabol
mx3 2015.03.16 23:09:58
@prokee: Ez a te velemenyed? Hogy mas megirta? Ne hari de szanalmas,tudod miert? mert te nem egyszeru kommenter vagy itt hanem adminkent szerepelsz.Hat akkor mibe kerulne leirni a velemenyed akkor amikor az olvasok kerdezik toled mert te adminkent valamifele velemenyformalo vagy.
mx3 2015.03.17 00:38:22
@prokee: Sajnalom.Gondolod mas nem altatja a gyereket? Dehogynem.Gondolod mas nem beteg "mint a picsa"dehogynem.Csak nem jelentkezik be adminkent.En meg itt lakom a Magna Steyertol par kilometerre.De ez nem is erdekes.Az az erdekes,amit irtam is,hogy te "Admin" kent irsz ide.Bocsanatot kerek toled,hogy kivancsi voltam a velemenyedre a poszthoz kapcsolodoan tulajdonkeppen mint a poszt irojanak kepviseloje,talan.Tevedtem.Bocsesz.Jobbulast.
Pere Laci a legújabb evezős a Totalcar-gályán, amely továbbra is igyekszik magasra emelt orral hasítani a hullámokat és lehetőleg nekimenni mindennek, ami kényes. Mint László, a Karmageddon-blog írója, profi mesterségeszátony-építő és búvár, valamint életművész. Ez itt az ő…..
A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit ZRt mindent elkövet, hogy kétségek között tartsa a pályázókat, akik dohány-koncesszióra jelentkeznének, mindezt a pályázatok beadása előtt 28 nappal. Kérdés, ezen (naivan) csodálkozunk, vagy csak felsóhajtunk, beigazolódott, amit…..
mx3 2013.01.17 12:05:08
@nincs_itt: Olaszországban is igy van.
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..
mx3 2013.01.07 23:12:09
Hello, nyuszifülek, pár hsz-el elöbb irt ám nektek a dobrrr micsoda uraság. miért egymást basztatjátok és miért nem arrol vitáztok? Doubravszky György 2013.01.07. 22:47:02
Tisztelt Hakapeszi Miki Úr / Hölgy!

Megígértem, hát válaszolok.
Először is eltekintek a mocskolódó, személyeskedő és hatásvadász megjegyzések megválaszolásától.
Másodszor deriválom a trágár stílust, hogy emberi kommunikáció kiindulópontjává válhasson az írás.
A kérdésekre kérdésekben adom meg a választ, mert így (talán) gondolkozásra késztet.

1.) Ha bankgyűlölő vagyok, akkor miért voltam egyik ötletgazdája, majd december 22-ig egyik motorja a civil-állami bank alapításának? (a kinevezésemmel lemondtam a Webbank Tőketársaságban viselt tisztségeimről és üzletrészemről). Huh... tudom, hogy ez így száraz, de legalább tényszerű.

2.) Miért "becstelen" a Hiteltársulás munkája, amikor kitermelt magából egy webbank miniszteri biztost és egy állami jogosítványokkal megerősített civil érdekvédelmi posztot? Az Ön cikkeiből eddig milyen gyümölcs termett?

3.) Az index megkeresésére jeleztem, hogy ha már több konkrétumot tudok mondani, örömmel állok rendelkezésükre. Azóta még nem kerestek. Ebben áttételesen az is benne van, hogy aki megkeres, annak MÁR örömmel nyilatkozom. (ahogy ma például a Klubrádiónak is tettem).

4.) Ha már idézi a Magyar Nemzet cikket, legalább olvassa el előtte. Azt mondtam, hogy "szeretném elérni, hogy a devizához kötött hitelek ügyében született végső bírói döntésekig a visszafordíthatatlan folyamatokat, vagyis a kilakoltatásokat és árverezéseket a bankok egyfajta önmérsékletet tanúsítva állítsák le." Bocs a hosszú idézetért, egyszerűen szerettem volna bizonyítani, hogy nem azt mondtam, hogy a "kilakoltatási moratórium überfasza, maradjon is meg sokáig." Még csak nem is azt gondoltam.

Bla-bla részt kihagyom.

5.) 3 év időkorlát: nem törvényt, hanem miniszteri rendeletet kell módosítani. Egyébként a rendelet 1 évet ír. (csak el kellene olvasni a penzbiztos.hu honlapon)

6.) "Egyáltalán devizahitel-e?" Nem mismassoltam el, hanem éppen hogy feltettem a kérdést, amire választ várok.

Bla-bla extra hülyeséget kihagyom...

7.) A devizahitel pártfüggetlen, és észre kellene vennie kedves "Miki", hogy milyen sok embert érint ez a probléma Magyarországon. Éppen ez adna lehetőséget, hogy a "pártérdekeken" felülemelkedjünk.

8.) Már bocs, hogy ezt mondom, de Ön tényleg "a bankok ....ét nyalja", tehát ez talált.

Zárásul: amikor gimnazista voltam, akkor ilyen esetben azt mondtuk, hogy "ez tényleg ilyen hülye, vagy csak csinálja?"

OK, mindenkinek élnie kell valamiből, maradjunk hát a második verziónál.

Remélem nincs harag, a Média egyik célja a szórakoztatás.
BEIDÉZTEM BAZDMEG
mx3 2013.01.07 23:13:29
@mx3: Mindenki hülye lessz akinek a fideszhez köze van???????
A Kettős Mérce-blog történetében nem először tettük fel ezt a kérdést. Az elmúlt 5 évben alatt végigkövettük már a Zöld Pardon, a Sirály, a Kultiplex és a Tűzraktér bezárását. De szerveztünk flashmobot a Szimpla-kert bezárása ellen, ami végül happy enddel zárult,…..
mx3 2012.12.28 18:29:33
@komissarlajos: igaz,ott voltam
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
mx3 2012.11.04 20:54:43
@Daydream/Insomniac: hidegháboru? 1982-ben? hány éves vagy kicsilány?
A Kawasaki rendőrmotor sztorija ott maradt félbe, hogy megjöttek az alkatrészek, már csak neki kellett veselkedni a matatásnak. Gyári prospektusa is volt a típusnak Kicsomagoltam, gyönyörködtem, majd nekiláttam: tank le, szelepfedél le, méregetés. Egy szelepnél sem volt elég…..
A thaiföldi fővárosban, Bangkokban bóklászva bukkantam erre a rendkívül alapfokú kínai építőkészletre, buddhista szerencsemedálok, régi képeslapok és fából faragott, méretes péniszek között. A furcsa angolsággal megfogalmazott tájékoztató szövegből kiderül, hogy a…..
mx3 2012.09.14 19:20:25
@Dandie: Nem, csak simán hülyék és jönnek mint a talajviz.Mit keresnek pl. egy ilyen blogon?
Pénzkérdés Füstszüret 2012.09.11 08:00:00
Részben a szigorodó szabályozás, a növekvő árak, illetve az egészség felértékelődésének köszönhetően egyre csökken a dohányzók száma Európában és a fejlett világ országaiban. Magyarországon is javul a helyzet, bár még a dobogós dohányos nemzet vagyunk. Nálunk talán…..
Hárman bennégtek egy autóban ma hajnalban az M3 autópályán. Önhibájukon kívül. (Linket direkt nem csatolok). Napok óta foglalkoztat pár gondolat a közlekedésről és annak moráljáról. Mennyire felhasználó-, vagyis utasbarát az autóipar, az egyes kormányok közlekedési…..
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
mx3 2012.08.21 21:55:29
@romicorn: hát most én is kérdeznék töled valamit mert látom képben vagy, na. balatonlelle Vittorio Giuseppe üdülö most azt hiszem Bavaria Yacht Klub tudod ahol forgatott vizü a kikötö, az nem szárad ki ja mert ott minden évben kotornak, kell zagytározo? nem mert a lellei strand átveszi. pedig ennek a hely nek a tulajdonosi körében megtalálhatok a volt és a jelenlegi kormányok prominensei. hát ha kotornának akkor mindenhol lehetne lido és lehetne kis viz is
mx3 2012.08.21 22:05:58
@vargánya: ja, hogy a déli parton a millió nyaralótulajdonos, aki feltöltötte a partot, majd idézet"odaépített egy olyan villát, ahol a konyhaablak alatt folyik a balaton, azok röfögnek? persze mind építési engedély híján?
sírnak, hogy a lopott pénzből épített kecót alámossa a balcsi, ha a vízszint 130 cm-nél magasabb"idézet bezárva
Bemásoltam Neked a 16 04-es "secnir" hozzászolást.
Nem nyertek hangszorot: soroljatok már fel Lellén és Bogláron legalább 10 ilyet, mert én nem tudok, persze párat igen ha akarjátok névvel cimmel, de ez elenyészö. Ja 700 méterre lakom a parttol
mx3 2012.08.22 03:30:04
@askenázi geci: mert van te sötét barom
Vastagbőr Gazdálkodjunk okosan 2012.06.22 14:21:00
1. L. Simon László jelenleg 57 százalékos tulajdonosa és ügyvezetője a Simon és Simon Kft.-nek, részben e vállalkozásán keresztül, részben személyesen valamivel több mint 20 millió forintnyi állami és európai uniós támogatásban részesült 2011-ben. 2. Orbán Viktor…..
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
mx3 2012.06.10 19:16:18
@dr Kangörény: Igy igaz. De nem csak ezt a blogot szarja szét hanem sok másikat is. Arra lennék kiváncsi, hogy vajon amerikai blogokon is ilyen aktiv-e?
mx3 2012.06.10 19:35:20
@freenick: Te lehet másik usa-ban élsz mint az itt észt oszto " hagyma". Egyébbként jártam többször kint és hozzád hasonlo tapaztalataim voltak
Ez ám a barkács: a holland Dolf Peeters abból épített motort, amit más kidobásra ítélt. A 400 eurós – durván 120 ezres – költségvetéséből kijött a komplett gép. Hogy a műszaki vizsgán átmegy-e a garázsmix, rejtély, ám a biztonság kedvéért rendszámtábla-tartó…..
mx3 2012.05.05 16:20:55
@hagyma: Mér Te tudod,hogy Hollandiában nincs olyan? Mert a faszi Holland és nem ámerikai
A morgás joga Mutasd a dobozod! 2012.04.26 10:41:00
    Vajon kit szolgál a rendőrség, az állampolgár vagy a költségvetést? Ha rendőrségünkről van szó, mindent elhiszünk, és annak az ellenkezőjét is. Azonnal, fenntartás nélkül. A legabszurdabb pletykákról is bebizonyosodhat, az valójában nem rosszindulatú híresztelés,…..
mx3 2012.04.26 20:03:39
@ursus artos: Nem birom tovább. Te ugye vagy fityiszes droid vagy, vagy esetleg 16 éves kisfiu? Ennyi szart amit idehánytál még a pártod bérkommentelöi sem hánynak adott idöegység alatt
mx3 2012.04.26 22:51:45
@ursus artos: jo lessz az 50 nek is te hülye fasszopo
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
mx3 2012.04.21 16:07:05
@Stöckhardt Stefánia: te fasszopo. hány blogot szennyezel még be?
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
mx3 2012.04.05 20:57:32
@Rocko-: Te Rocika tudom, hogy te Totalkar közel seggfej vagy, kérlek ne sértődj meg ezért a szoért, de ugy gondolom ,hogy aki ellenörzés nélkűl egyfajta baráti lojalitásbol irkál az seggfej. Gondolod, komolyan amit irtál? Vagy hiszed azt , hogy nézel a neten egy autot aztán ezek a fiuk leteszik a házad elött? Hajrá, ha igy van
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
mx3 2012.03.23 16:49:58
@karlmann: 91 nyarán csak ugynevezett kisérölevéllel cégek hozhattak be autot