Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meridon

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Rokonlátogatás 2009.02.14 09:22:00
Jancsi bácsi tegnap hívott telefonon. Vasárnap jönnek, de hogy pontosan mikor, azt nem tudta megmondani. Reggel indulnak, és elméletileg három-négy óra alatt ideérnek, de ha az autópályán dugó lesz, -mint legutóbb- lehet, hogy csak késő délutánra esnek be. Nagyon bírom őt is,…..
Pilu A prosti 2009.01.19 20:20:00
 Már ritka a forgalom, fél tíz is elmúlt. Autópályán szoktam ilyenkor megközelíteni a belvárost. A felhajtóhoz közeledve, szokásos kép fogad a gyártelep mellett. Lányok állnak az út szélén. Prostik. Ránézésre. Kendőzetlenül, fésztufész, nyíltan. Nincs ebben…..
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
A távkapcsolatokról mindent elmondtunk már, de az ilyen Géza-szerű férgekről még hetekig tudnánk beszélni. Lányok, miért hisztek a féfiakban? Az olyan férfit, aki meg nem bízik meg benned, miközben olimpiai sporttá fejlesztette a félrekúrást, és rekordokat döntöget…..
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..
Társkeresős paraolánkban a férfi nem bír, nem tud szakítani, mert az nem az ő műfaja. Helyette lelép, eltűnik, mint szürke szamár abban a bizonyos ködben. A lány meg csak vár, a társkeresőn nyomoz a csávó után. Mi a tanulság? Ne ismerkedj társkeresőn, hányszor mondjuk…..
Meridon 2008.07.01 17:50:38
majompásztor · mezeijoghallgato.blog.hu 2008.07.01. 16:46:33

Belém is próbáltak és próbálnak mindig sulykolni valamit. A társadalom, a média, stb., stb. De nem jött össze:) Biztos antiszociális vagyok:)

De a súlyos csalódások elkerülése szerintem annak volt köszönhető nálam, hogy az embereket 3 fő kategóriára osztom:

1. Akiket NEM LEHET komolyan venni.
2. Akiket komolyan LEHET venni.
3. Akiket komolyan KELL venni.

Hogy ki miért tartozik az általam felállított, természetesen mélyen szubjektív kategóriákba annak milliónyi oka lehet. A lényeg, hogy párt a 3. csoportból választottam és bejött:)
Mielőtt elindulnátok az esti bulira a Corvintetőre, olvassátok el ezt a szép történetet a királylányról és a királyfiról, akik megsimerkednek, néha kilovagolnak a vár melletti tóhoz, találkozgatnak, de jön a rossz tündér,  a királyfi megváltozik, és csak a hegyes kardja…..
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
Vastagbőr Hard Candy 2008.06.11 13:59:00
Alisha Dean még csak 13 éves, de a külseje alapján nem biztos, hogy ez lenne az első gondolatunk róla...khm. Alisha egyke lány és a papa szeme fénye. Jógyerek módjára tanul, sportol, templomba jár, netezik és közösségi portálokon ismerkedik, flörtölget, szárnypróbálgat, mint…..