Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myller

8 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
minimalmyller Village people 2010.05.07 17:41:00
A falu különös hely. Tiszta a levegő, és nincs McDonald's. Lakosságát különféle létformák alkotják, társadalmi kasztokat alkotva. Nézzük, mik ezek... A kocsmai filozófus egy-két fröccs után bármilyen aktuálpolitikai kérdést meg tud válaszolni. Néhány stampedli rövid…..
Myller 2010.05.08 21:32:29
@weinie4:
Még, még, még, még még... Ennyi nem elég! (?)

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y

:DDD

(Erről ez jutott eszembe, muszáj volt.)
Sorry. :-)
Myller 2010.05.09 00:34:42
@"the dragon": Persze, együtt blogol az egész família. Nálunk így néz ki a családi program...
Körülbelül két éve tettem le a klaviatúrát.  Egyszer régen meguntam a blogot. Egészen pontosan két éve. Plusz a nyakamon volt az érettségi, meg a vele járó teljesítménykényszer. Tavaly nyáron újra akartam kezdeni, de a helyzet az, hogy elég csúnyán beszippantott Budapest. Ez…..
Alternatíva Zsidó reneszánsz 2012.07.24 11:02:00
A zsidó kultúra a reneszánszát éli Magyarországon - mondta Áder János Benjamin Netanjahunak. Ami azt illeti, ez egy elég erős kijelentés annak tükrében, hogy például nemrég szóltak be Dr. Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbinak, akit az antiszemita támadás után…..
 Tegnap hozták nyilvánosságra, hogy nem tervezik az első részt 3D-ben leadni a szűkös határidő miatt.  Habár a film úgy volt beígérve, hogy már az első rész is 3D lesz, most meg kell elégednünk a sima 2D-vel. A súdió egyszerűen nem tudta volna igényesen lekonvertálni…..
weinie blog.. Dobozos üdítő #2 2010.10.07 19:06:47
 A múltkori gyümölcs formájú dobozok is nagy sikert arattak, ezért gondoltam most kaptok még egy adagot. Sajnos a mostani is csak koncepció, de a tervezője további terveket ígért...
Steve Jobs azért odabasz :D Kattra nagyobb.. ..
 A napokban találtam egy posztot, amiben a Greenpeace állítja, hogy a gátrepedések már látszottak több nappal a katasztrófa előtt a műholdfelvételeken.. Aha, persze. Szinte látom magam előtt, ahogy az egyik zöld ül a gép előtt és a gugolmapszot nézi: - Te Pista! Gyere csak.…..
 András küldte a mait - először meg másodszorra se nagyon találtam viccesnek, de aztán mintha ráéreztem volna. Most, így kb. tizedszerre már kifejezetten tetszik :-)) A velünk élő négerHadd jegyezzem meg előre, nekem alapjában véve semmi bajom a feketékkel, az…..
zoli voltam Keddi gyors 2010.10.05 10:17:00
Az, hogy a Hollán Ernő utca sarkán, a falon rögtön egy lámpaernyő-készítő hirdetése fogad, minimum kérdéseket vet fel, de nincs most erre időm. Rohanás van.Az elmúlt hetek jellemzően úgy teltek, hogy semmire se volt időm - ebben most sincs különösebb változás, de muszáj már…..
 Már kezdem azt érezni, hogy ez valami összefogás ellenem, mintha mindenki tudná, hogy utálom ezt a számot, és csak azért is ezt használják fel mindenféle videók készítéséhez. A videó vicces, de könyörgöm, miért erre a számra kellett összevágni? ..
 Az Atesta egy medirrán hanguatot idéző virágtartó edény sorozat. Nekem nagyon bejön a design. Letisztult, egyszerű, minimalista. Egyszerű és nagyszerű. A kaspók - jó szó ez rá? - éjszakai tájékozódási pontnak is jók a sötét kertben, mivel van belőlük világító…..
 A tovább után még kettő ;) ..
Myller 2010.10.05 20:25:06
minimalmyller Sínpár 2010.09.04 21:00:00
Sínek vagyunk.Egymás mellett fekszünk,de nem futunkössze a távolban soha.Átsiklik felettünknapontaa gondok tehervonata.Aztán végünk.Magányosan mar minket szét a rozsda.....
 Ma reggel jött a mail a nagyszerű és utánozhatatlan Fürgediáktól, hogy milyen aktuális ajánlataik vannak. Azt hittem felrobbanok bazmeg! Március vége óta be vagyok regisztrálva több diákmunkát közvetítő cégnél, így például a Fürgediáknál is. Jelentkeztem egy csomó…..
weinie blog.. Elnyalogatnád..? 2010.06.19 14:52:15
Myller 2010.06.21 02:06:59
weinie blog.. @#24 2010.06.19 22:52:14
 Újra itt kérem szépen! Nem tudom emlékeztek-e még, hogy tavaly nyáron milyen címekkel illettem a hozzám kapcsolódó nyári posztokat. Hát így. Ahogy most is. Gondoltam folytatom a régen már jól bevált karakteres, számos címzést, mint hogy minden nap valami ostoba címet…..
 Néha felmerül bennem a kérdés, hogy vajon hová süllyedhet még a média, és a hír fogalma, de aztán rájöttem, hogy kár is ezen gondolkoznom, mivel én meg ezt posztolom - ami ezektől függetlenül is elég röhejes. A lényeg a hír értéke. Meg is kellett néznem velveten, hogy…..
Minden mazochistának ajánljuk szeretettel - szerintünk - eddigi legütősebb képrejtvényünket.Csak akkor kattints a Tovább gombra, ha már végképp feladtad! Nagyításhoz klikk a képre!     Na szóval amit itt látunk, az nem más, mint a     MŰKÖD és…..
 Azt hiszem nem túlzás annak nevezni. A dolgok háttrében a nagyszerű like gomb áll. Azt hiszem sikeresen átestek a ló túloldalára a kedves szerkesztők mert most már azt is likolni lehet, amit nem is akarunk.  Az új felhasználási feltételektől is már égnek állt a hajunk,…..
 Szerintem senkinek nem kell bemutatnom azt a jelenséget, amikor egy amúgy is meleg napon a tököd kivan már a sok hülyeséggel, amit nem mellesleg nem is értesz és akkor még figyelj is oda, mert elvielg "érettéségi tétel" vagy "ez nincs benne a…..
Myller 2010.06.18 00:13:02