Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agnus69

7 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangos a net a Nők Lapja botrányától. Röviden összefoglalva, egyik rovatukban lelki támogatást, tanácsadást lehet kérni tőlük levélben, amit megjelentetnek, és válaszol rá egy… szakértőt akartam írni, de pont az a lényege a botránynak, hogy nem szakértő válaszolt, és nem szakértői választ…..
Blogkocsma A legjobb túróscsusza 2020.04.21 07:00:00
(legalábbis szerintem), amikor a csuszát szalonnazsíros tepsiben forró sütővel ropogósra pirítjuk. Lehetőleg sok pörccel megszórjuk. Akad, aki erre még kristálycukrot is szór, hogy az milyen jó, ropogós .....
Kisebb szünet után újra itt, és folytatjuk az urak anatómiáját a külső nemi szerveikkel. Legutóbb a herékkel, mellékherékkel, ondózsinórral, ondóvezetékkel, prosztatával foglalkoztunk. Ezek a férfi szervezet belsejében találhatóak, kívül az alábbi szervek helyezkednek el: 1.Hímvessző…..
Eleged van a turistacsalogatásból és a lehúzásból? Olyan helyere utaznál, amit még nem leptek el tömegével az utazók? Szeretnél útikalauzok nélkül, saját magad felfedezni egy kevésbé népszerű országot? Itt a toplista Európa legkevésbé látogatott országairól! Ha ezekre a helyekre utazol, biztos, hogy…..
Bár a "méret nem minden", ha nem olvastál utána a következő nevezetességeknek, nagy valószínűséggel csalódni fogsz bennük - nem tagadom, én is jártam már így. Veletek mi a helyzet? Kicsivel több, mint két évvel az első rész megszületése után annyi komment, ajánlás és emailes javaslat gyűlt össze a…..
Miután a hölgyeket kívül belül kielemeztük, jöjjenek az urak. Csak hogy érezzék a törődést. A rendszer hasonló, vannak külső és belső nemi szervek, a feladat megint csak a fogantatáshoz szükséges ivarsejtek, a hímivarsejtek, vagy más szóval spermiumok előállítása, és eljuttatása a megfelelő…..
Test-beszéd Végy egy tükröt!... 2019.09.29 20:20:09
Legutóbb a nők belső nemi szerveivel foglalkoztunk, most lássuk mi van odakünn… A külső nemi szerveink különböztetik meg látható módon a nőket a férfiaktól. Ezek a belső nemiszerveinkkel együtt adják az elsődleges nemi jellegünket.  Te láttad már a Tiédet? Nem a fürdésre gondolok, vagy, amit…..
  Hát akkor kicsit bővebben a nemek harcáról.  Az ugye tiszta, hogy a petesejt és a hímivarsejt összeolvadásának pillanatában eldőlt a nem kérdése, XY kromoszóma esetén fiú, XX kromoszóma esetén lány lesz a születendő gyermek neme. A két nem külső és belső jegyekben, de pszichésen is eltér…..
Hát akkor csapjunk bele. Egyet tisztázzunk, a gyereket nem a gólya hozza, és felejtsük el a méhecskéket meg a virágocskákat. A gyermek, (mint ahogy minden emlős állat kicsinye is), ideális esetben két sejtből indul hosszú élete útjára.  Ezek a petesejt és a hímivarsejt. A petesejtet az anya…..
Ki vagy? Tudod? Egy biztos: ember vagy. Embernek születtél, rendszertani szempontból az emberi nem az állatok országába, a főemlősök rendjébe, a hominidák (Hominidae) közé tartozik. Az ember biológiai neme szerint nő vagy férfi. Ideális esetben.. És itt a kérdés. Mi a lány, mi a fiú? Ki a nő, és ki…..
Kétségtelen: a magyar szokások, hagyományok és babonák utánozhatatlanok. Ez pedig fokozottan igaz akkor, ha egy esküvői szertartásról és az azt követő lakodalomról van szó! Bolond menyecske, menyasszonyrablás, tányértörés... az idősebb rokonok általában elvárják, hogy ilyen szokásokkal tisztelegjünk…..
Erre vágyott sok-sok álláskereső, most megérkezett. Jelöltélmény okán küldik szorgalmasan a HR-esek a visszajelzéseket, időnként tényleg sokat dolgoznak azon, hogy a jelölt megkapja a visszajelzést. Alapvetően kétfelé oszthatók a sikertelen jelentkezések: amikor már a beküldött álláspályázatra…..
Agnus69 2019.08.13 07:39:20
Én mostanában keresek állást, többszörösen hátrányos helyzetből indulok, melyből a legdurvább: 50 éves leszek hó végén. Mintha pestises lennék.. Mindegy. Egészségügyi diploma, szakasszisztens OKJ, oktatói, szakmai tapasztalatok, 10 év távközlési ügyfélszolgálat, egy rakat informatikai rendszer ismerete, tehát azért van terület, amikben jártas vagyok. 3 interjúból az első: vezető egyház, idősek otthona, vezető gondozónőt keres. Nem nagy durranás, simán alkalmas lennék, 2 önéletrajzbeküldés és egy durva protekció után nagy kegyesen behívnak. Leültetnek egy lepukkant bútorraktárban, majd azzal indítanak, hogy a meghirdetett 450ezres fizetés már nem áll,csak a közalkalmazotti, ami mellé nem jár közalkalmazotti státusz... Már ott fel akartam állni, de a jólneveltségem nem hagyta. Másfél órán keresztül hallgattam a mondókájukat, és egyfolytában az az érzésem volt, hogy arra hajtanak, hogy ne akarjak odamenni dolgozni. Amikor végső bökésként feltették a kérdést, hogy egy full egyszerű nyilvántartási rendszert és egy Excel táblát képes (??) leszek-e kezelni, na akkor kérdeztem meg majdnem, hogy esetleg a homlokomon virít az, hogy fogyatékos vagyok, vagy mi? Elvettek másfél órát az életemből, és úgy jöttem el, hogy na húzzunk innen...
2. interjú: eü. hiányszakma ugye, mindenhol hiányoznak a szakemberek, behívnak, vezető ápoló akar velem beszélni, biztosra megyek. Végtelenül tüneményes hölgy, de nem kell neki szakoktató, jelenleg nem tud nekem állást ajánlani, de szívesen segít nekem bármiben, amiben tud. Megint az érzés: nem is feltételezte rólam, hogy esetleg oktatáson kívül máshoz is értek a szakmában? Volt, hogy 14 eü. tantárgyat tanítottam egyetlen tanéven belül, évekig dolgoztam ágy, műtőasztal mellett, de nem vagyok alkalmas eü-n belül semmire?
3. interjú: magánklinika, ügyvezető igazgató hív fel, és hív interjúra, feldobódok, valami csak lesz. Ismét végtelenül szimpatikus vezető, aki ismét csak azt közli velem, hogy jelenleg nincs üres álláslehetőségük, nem kell nekik oktató. Az hogy más területen megint alkalmas lennék, fel sem merül?... Ott ültem leforrázva, bárgyú vigyorral a fejemen, hogy akkor mi a francnak hívtak be? Itt valóban elég lett volna egy válaszmail, hogy bocs, de nincs státuszunk.
Akkor most mi van?....
A telefonnal elkövethető tapintatlanságok köre egyenes arányban fejlődik a telefon funkcióival, beleértve a közösségi médiából importált teljes repertoárt, megfűszerezve a lesifotósok taplóságaival. 10 olyan típust választottunk ki, akik valószínűleg már nálad is kiverték a biztosítékot.   1.…..
Íme, már a 250. Napi érdekest láthatjátok, olvashatjátok ma! A sorozatban eddig már több, mint 5550 képet mutattam be érdekes, rémisztő, sokszor szürreális, de mindenképpen ritkán látható múltunkból. Köszönöm, hogy eddig is velem, velünk tartottatok,  tartsátok meg ezt a jó szokásotokat a jövőben…..
Agnus69 2018.08.13 13:11:59
@kun andras: nem a felszabadítók vágták le a nők haját, hanem a saját honfitársaik, akik nem bocsátotték meg, ha valaki az ellenséggel cimborált. És akkor még olcsón megúszta...
Arany város, száztornyú város, városok királynője nem lehet más, mint Prága (Praha). Nevét állítólag azokról a zúgókról (práh) kapta, amelyeken nagy robajjal folyt át a víz. A cseh főváros az UNESCO világörökségi listáján is szerepel, nem hiába foglal el előkelő helyet a turisták célpontjai közt.…..
A nyári vakáció központi témája sokszor a strand: melyik a legjobb, a legszebb, a legnépesebb vagy éppen a legelhagyatottabb. Összeszedtünk hét plusz egy kevéssé ismert, de elbűvölő strandot, illetve partszakaszt, amelyeket szerintünk legalább egyszer mindenképp érdemes meglátogatni. Punta…..
Agnus69 2018.07.10 11:28:46
@Csepp a tengeriben: hajrá! Mi harmadszor megyünk vissza idén, ilyen még sosem volt, hogy egymás után többször ugyanoda mennénk vissza, szóval elhiheted: imádnivaló ország. Tény, hogy aki luxushoz szokott, annak nem lesz annyira nagy élmény (bár tele vannak luxusszállókkal is, de még nem annyira profik, és éppen ez a jó benne), de aki képes kilépni a komfortzónájából, és meglátja a hely varázsát, nameg megismeri az embereket, annak csodás lesz! A szállások szépek, felszereltek, tiszták, de pl. a wifi nem az igazi, de aki pihenni akar, annak nincs is rá szüksége. Most menjetek, mert kezdik felkapni, pár év, és lelakják ahogy a horvátokat, meg Montenegro-t.
Nem érdekel, melyik generáció tagja vagy. XYZ, PQRS, nem izgat, mert oly mindegy. Óriási az űr, óriási a zűr, nemcsak a generációknál, mindenhol. Gyerekek nem beszélgetnek a szüleikkel, házastársak nem beszélgetnek egymással, a barátságok a Messengeren csipognak rendkívül idegesítő módon, szívecskék…..
Épp a nyaralásodat tervezed, vagy csak szeretsz távoli helyekről és egy kis láblógatásról álmodozni? A TripAdvisor,a világ talán legnépszeűbb utazási portálja pár órája hirdette ki az utazók véleményei alapján összeállított listáját a legjobb strandokról. Nézzük ez alapján a világ 5 legjobb…..
Még nincs itt a nyár, de lesz idén is! Sőt, utazni, szállást keresni addig is lehet. Ehhez jöhet jól egy kis Booking.com-os szállásfoglalási okosító. Kedves Tékozló Homár! Idén két baráti családdal foglaltunk szállást a horvát tengerpartra, az Apartments Petricbe. A reklámszöveg:..