Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soros Forever

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnénk, hogy az események ne „a fejünk felett történjenek”? Lenne olyasmi, amibe szívesen beleszólnánk? Biztosan. A legtöbben szeretnénk, ha a közvetlen lakókörnyezetünk ügyeibe lenne beleszólásunk. Ha lenne olyan döntési csatorna, amelyben tudnánk jelezni, hogy gyerekünk iskolájában valami…..
Mennyiben hasonlít Orbán Viktor Magyarországa Adolf Hitler Németországához? Sokban. Ott vannak például ők, akiiktl félni kell, akiket gyűlölni kell: a zsidók / migráncsok. És vagyunk mi, fehér, keresztény európaiak, azaz: árják...
Soros Forever 2018.05.31 09:18:24
@gyurmicsek:

Drága barátom, és Homo Sorosensus fajtársam.
Kérlek ezt ne ebben a posztban, ahol a 10 pont egyike, a Fidesz antikummunizmusa, amiben Hitlerhez hasonlít.
Várd meg a holnapi napot, ott fogunk komcsizni. Ma Hitelrező nácizó nap van !
A választások utáni közéleti polémiák egyik legfőbb témája a kistelepülések és a városok közötti hatalmas különbségek kidomborodása volt. Ahelyett azonban, hogy a Fidesz akaratának megfelelően egymásnak esnének az inkább kormányváltást akaró városiak és a kormánypárt bántóan primitív demagógiával…..
Soros Forever 2018.04.18 11:13:35
@morph on deer:
Mindenestre nem veretett még 'uralkodó'-ként tüntető ellenzékieket egyszer sem, mint a magát 'demokratának' tartó Gyurcsány és a ballibek ahogyan azt megtették.
:DDD
Schmidt Mária hosszú évekig élt Soros-ösztöndíjakból külföldön, az utolsó árulkodó szakmai önéletrajzát viszont elfelejtette eltüntetni. A kormánybiztos-történész körül elfogyott a levegő: a célponttá tett civil szervezetek és tudományos személyiségek mellett az Egyesült Államok, az MTA Elnöksége…..
Soros Forever 2018.04.18 10:37:24
Soros előszeretettel finanszírozott politikusnak készülő lelkes fiatalokat, és finanszírozza ma is őket.

A megbízhatókról listát is vezet itt ni:
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Tudod ezek azok, akik rendre fogalmazzák a Magyarországot büntető határozatokat, a korlátlan kvóta elbaszott ötletét, és a Soros féle civilek helyzetbe hozását.

A többi 90% a saját országa érdekét Soros pénze elé helyezte, így lekerültek Gyurcsi bácsi listájáról.
Soros Forever 2018.04.18 11:07:35
@NemNick:

Ez igaz. Orosz hekkerek törték fel Soros és Clinton levelezését is, Soros álcivilek servereit, amit kitettek a DC Leaks-re.
Az ott található egy részében (Clintont érintő ) pl már Amerikában is nyomoztak. Na nem az iratok valódiságát firtatólag, hanem a biztonsági protokol megszegését illetően, amik éppen azt bizonyítják hogy az iratok valódiak.
A Soros Lista tulajdonosa, az Open Society soha nem tagadta, hogy ők készítették a listát, és a rajta szereplők egy percig se titkolták hogy Soros érdekeit képvilseik, hogy rendszeresen találkoznak vele, vagy épp hogy a korlátlan kvóta ügyén dolgoznak.
Ami hülyeség is lenne, hisz ezek jegyzik a Dublini reformot pl a korlátlan kvótáról is.
Az ember ugyan felcsaphatja a büntető törvénykönyvet és ellapozhat az ide vágó passzushoz, azonban mindenki jól tudja – főleg az éppen elkövető – hogy nemcsak a törvény előtt kell felelnie a tettével. Az ELIOS-ügyben most éppen tizenhárom milliárd forintról bizonyosodott be, hogy jogtalanul került…..
Soros Forever 2018.02.14 12:04:32
@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

Te agyatlan Orbán seggnyalonc.

Hát nem érted hogy be kell engednünk minden arabot és négert, hogy a haza fényre derüljön ?
Hogy lányaink végre gyeremkáldáshoz juthassanak általuk ?
Hogy a muszlimok dolgos rendes emberek, minddenhol integrálódtak, és csak azokat robbantják fel, akik megérdemlik ?
Igenis Soros ÚR utastíását kell követnünk, és be kell mindenkit engedni !
Nagyon helyes az is, hogy a Civileknek ad milliárdokat, amikből Orbán ellen harcolnak, mert inkább ő lopja el minden pénzünk, és Civiljei, mint az Orbán !

Nem beszélve a Gender fontosságáról, amit a CEU oktat. Ezeket pl be kéne tenni a nemzeti alaptantervbe azonnal!
szivarvanyon.blogspot.hu/p/fogalmak-kifejezesek.html

Szóval mocskos Orbánbérenc vedd tudomásul fel lesztek akasztva, ha jó idő lesz, és kimegyünk forradalamt csinálni, és Soros lesz az úr itt !
Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS!..
Újabb gyalázatkampányt indít a Fidesz Soros György ellen, ezzel tovább folytatják a műbalhéjukat. Az Origo nevű propaganda lapban kedden hoztak nyilvánosságra a kormány újabb őrült „tervét”. Olyan javaslatot tárgyalnának, meg amely lehetővé tenné Soros György kitiltását Magyarországról. Az előbb…..
Soros Forever 2018.01.19 11:01:02
@Inárcsik:

Bármikor eshet az eső, vagy még a hó is.

Mi csak olyankor akasztunk ha jóidő van, Gyuri bácsi és a migránsok védelmében.
A Debreceni Törvényszék 2018 tavaszán nem hozhat ítéletet a Tábornok-perben! – érkezett a verdikt a Központ Nyomozó Főügyészségtől. Nem túl hálás feladat jogász kollégáimat, khm, vagyis az ügyészeket tisztességtelenséggel vádolni, most azonban mégis kénytelen vagyok megtenni. Majdnem 8 éve ismert…..
A Párt Ökle megnevezte ki a hibás abban, hogy Tiborcz István cége trükközött a közbeszerzésekkel és kilopta a pénzt az uniós támogatásokból. Gyurcsány Ferenc! ..
„Ugatnak a demokraták,De a népnek nincs mit enni.Fegyverrel kell ezt a szart,Végre rendbe tenni!” (Anyátok – Holiday in Kádár) Mi a Fidesz sikerének a titka? Ez a legfontosabb kérdés, ha le akarjuk győzni Orbán rendszerét. Az MSZP-SZDSZ kormányok örökösei ezt a kérdést vagy fel sem teszik, vagy…..
Látványos a szervilizmus térnyerése a magyar kormánypárton belül és azon kívül is. Úgy tűnik, a miniszterelnök először a hívei fölött szeretné biztosítani egyeduralmát, utána pedig a választások révén az egész országra kiterjesztené ezt. Olyan zsigeri ösztönökre épít ezzel Orbán Viktor, melyeknek…..