Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keb_26

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő London vagy vidék? 2012.07.21 06:59:00
Zoli már tudja, hogy megy, azt is tudja, hogy Angliába, azt viszont még nem, hogy inkább Londonba menjen, vagy jobb lenne a vidéket választani. Miközben ebben is kéri a segítségeteket, elmeséli azt is, hogyan jutott idáig. Akad az írásban jó pár megfontolandó gondolat. „Egy…..
keb_26 2012.07.21 13:37:59
@kaskala:
akkor meg mi a fasznak jössz fel erre a blogra te szerencsétlen? Gyűlölködni jó? Abban kurvajó ez az ország. Nekem a kedvenc városom Budapest az is marad ha el nem basszák a haverjaim fele külföldön él, de ebből nem érzek semmit mert mindenki hazajár simán találkozom velük annyit mint másokkal. Az a szép (és a kurva szomorú), hogy úgy lehet igazán élvezni Magyarországot, ha az ember kint tanul, vagy dolgozik és az ottani pénzből vesz ryanair jegyeket és itthon tölti a szabadnapjait. Nem ideális de leaglább megél, pörög az élete, van ambíció és nem húzza fel magát a magadféle ostobákon.
  Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar joghallgatóiból álló Együtt a Hallgatókért Kulturális és Közéleti Egyesület (EHA) sok szeretettel üdvözli karunk váratlan és zajos vendégeit! Bár szívesen látjuk őket hívatlanul is, vendégszeretetünknek határt szab, hogy…..
keb_26 2012.02.16 21:45:53
@Morciba: És mennyire igaz az utolsó mondatod. Ha nyugodtabb habitusú ember lennék azt hiszem ennyi elég is lenne. A stílus ugyanis amiben írsz nem jogászi, nem értelmiségi, hanem nemes egyszerűséggel gyomorforgató. Azt hiszed ez a jogászi stílus. Ez a nagy tévedés. És kérlek bocsásd meg, hogy nem fejeztem ki magam kellő precizitással amikor azt írtam:
"az ilyen stílus miatt nem tudok neki örülni h én is e 375 éves egyetem joghallgatója vagyok"
Így kellett volna fogalmaznom: azért nem tudok örülni annak, hogy e 375 éves egyetem hallgatója vagyok, mert tele van ilyen arcokkal akik azt hiszik, hogy ez stílus. Voilá, le style c'est l'homme.
Te azt hiszed a fogalmazásmódod műveltségre vall, én azt mondom, hogy bárki tud így fogalmazni akinek van egy minimális szókincse. Aki valóban értelmiségi, na az pont nem így beszél. És ez az ami miatt nagyon sok értelmiségi, vagy normális ember falnak megy ettől a képmutató középszerű kispolgári (a szó Plinszky által használt értelmében) stílustól. 3 generáció járt a családomban az eltére (ez szerintem kurvára irreleváns ezért nem írtam eddig) de talán ebből lejön, hogy tudom miként fogalmaz egy jogász és mit jelent az ELTE. Nem tudom gyakornokoskodsz-e egy ügyvédi irodában, de ha igen akkor nézd már meg, hogy hogyan fogalmaz egy komoly jogász. Pont ma a fővárosi bíróságon egyébként egy eltén tanító idősebb jogász jegyezte meg, hogy szánalmas volt a HÖK közleménye. Így ezekkel a szavakkal.
És ez:
"amennyiben a hivatásunkban a társadalom által is megkövetelt színvonal illetve méltóság számodra nem elfogadható"
Szerinted ez a színvonal? Szerinted te vagy a színvonal? Ez az amit fel nem foghatok, hogy honnan veszed ezt a bátorságot? Köztársasági ösztöndíjas vagy (negyedik évfolyamban biztos nem) és agyadra ment a dicsőség, vagy mégis honnan van ez a hihetetlen magabiztosság, hogy a te stílusoddal azonosítod az eltét, a szakmát, az egész kibaszott spektrumát a jognak. Mire fel , kérlek mondd meg mire fel?

Szerinted az, hogy milyen komoly és valóban fontos események színtere volt a jogi kar az kizárja, hogy hallgatók ott tüntethessenek akár bagatell ügyekben is? Rombolja Oxbridge dicsőségét egy tüntetés? Szégyent hoznak a Sorbonne-ra a mindennapos diákmegmozdulások? Ne légy már ostoba.
VÁGJÁK - ez komoly? Zavar, hogy egy egyetemi blogon ilyen szót látsz? Vagy te a kocsmában is szofisztikáltan kérsz egy nedűt szomjoltásképpen? Komolyan annyira nagyon nagyon kíváncsi lennék mennyi szépirodalmi művet olvasol egy évben. Lehet mellényúlok, de tennék egy kisebb összegben, hogy nem sokat. Javaslom olvass nyelvészeti publicisztikákat is, hátha rájössz, hogy minek hol van helye.

Magor! Itt válaszolnék neked is. Hol látsz ellentmondást? Kérlek mondj egy példát! Hol gúnyolódtam én hagyományokon? Én azon gúnyolódtam amilyen kontextusban használod a dolgokat: a 375 éves jogi kar szellemisége... Itt nem a 375 éves jogi kar szellemiségét gúnyolom, hanem téged, hogy ilyet írsz. Ez nálatok valamiféle közös defekt lehet, hogy azt hiszitek magatokról, hogy ti képviselitek e szellemiséget, ti tudjátok mi sérti, mi nem.

A nevem meg nem árulom el. Tisztelem, hogy te kiírod, bár végülis ez a te egyesületed, a te írásod stb. Én nem mondom el, mert bár mindenki előtt vállalom a véleményem, de egy blog, pont azért működik mert aki ír, az nem fél attól, hogy például Morciba aki amúgy nagy spanja szembjön vele, hogy bazzeg nem hiszem el miket írunk egymásnak.
David Cameron brit miniszterelnök novemberi megnyilatkozásait hallva, valamint nyilvános fellépéseit látva az az ember érzése, hogy a kormányfő végre ellentámadásba lendült. Hosszú ideje tartja magát ugyanis a feltételezés, legalább is helyi euroszkeptikus körökben, hogy Cameron…..
  Ahogy az várható volt, Gyöngyöspatán a nagypénteki felfordulással még nem értük el a mélypontot. Tegnap éjjel tettlegességig fajult a hevesi településen kialakult feszültség, a körülmények meglehetősen zavarosak, annyit lehet tudni, hogy többeket is mentő vitt el.…..
keb_26 2011.05.02 19:01:44
no comment...

index.hu/video/2011/05/02/azt_kiabaltak_budos_magyarok_ussetek_oket/

Aki nem érti, hogy ez miért leírhatatlanul undorító és nem érzi h milyen szar országban élünk (ahol igazságszolgáltatás címén azt csinál ostoba vidéki bírónő amit a hülyesége diktál) azt csak sajnálni tudom. Bár itthon inkább irigyelni, mert én belerohadok ebbe... fél a cigány, fél a nem cigány, igazságszolgáltatás meg nincsen...
keb_26 2011.05.02 20:14:41
@venszivar:

Úgyvan! Menjen az összes irokéz a ... ... anyjába és ... kecskét!

Szerencsére az ilyen degenerált állatokra mint te nem lehet haragudni csak szánakozni. Nem az a baj h te létezel, a baj sajnos ott van, amikor a primitívséget már a műkörmével sugárzó jogászpicsa aki elvégezte valamelyik szar magyar egyetemet fogja magát és "igazságot oszt".
  Évet értékel szerkesztőségünk. Nem egy közösen megfogalmazott cikkben tesszük ezt (eltérő nézeteink, felfogásunk miatt ez nehezen is menne), hanem együttes posztokban, amelyekben minden évértékelésre kapható szerzőtársunk elmondja a maga véleményét a 2010-es évről,…..
  Tegnap újabb felvonásához érkezett a Híd-Fidesz csörte: Kövér László fenyítette Bugár Béla pártját. Az Országgyűlés elnöke aktuális pozsonyi látogatása során először csak húsz percet engedélyezett volna a kormánypárti Híd elnökének egy találkozóra, majd…..
keb_26 2010.09.29 18:12:53
@teknős: "szlovák nevek kerültek a rokonságba, ennél rosszabb már nem lehet"
Ebben semmi kivetnivalót nem látok. Sőt nagyon tetszik ha egy magyar és egy szomszédos nép fia/lánya köt házasságot, az mutatja h attól mert vki szlovák/magyar még lehet nyitott a másik felé. Hogy a gyermekük milyen lesz az meg rájuk van bízva, ha szlovák (és magyarul meg se tanul) az nagyon sajnálatos de így működik a világ, remélni kell, hogy vonzóbb hely lesz országunk jönnek külföldi munkavállalók itt szerelembe esnek aztán úgy döntenek h a gyerekük is e szép ország fia legyen, mindjárt többen vagyunk. Ez szép asszimiláció, nem randa erőszakos. A baj mindig a politikával van.
  A hajnalig tartó számolás végére megszületett a szlovákiai választás nem hivatalos, de gyakorlati végeredménye:  Smer 34,79% SDKÚ 15,42% SaS 12,14% KDH 8,52% Híd-Most 8,12% SNS 5,07% MKP 4,33% HZDS 4,32% SDĽ 2,41% ĽSNS 1,33%   A hihetetlenül izgalmas…..
keb_26 2010.06.13 23:38:30
@Herr SturmLiberator:
Ez nagyjából így igaz, de nem magyar betegség, hanem világjárvány /v. józan ész?
keb_26 2010.06.13 23:57:55
@Herr SturmLiberator:
Nálam se...de nem ítélem el azt akinek az, az asszimiláció nem is feltétlenül tudatos, de racionális. Ha az állam jó környezetet teremt számodra, sikeresnek érzed magad,a zért hálás vagy, azonosulsz értékeivel 2 generációval később meg csak az van meg hogy a nagypapa még tudott magyarul.
Ennyire azért nem rossz a helyzet, de valószínűleg csak azért nem, amiért te is leírtad. Szomszédainknál sincs Kánaán.
Ezért tisztelendőek a katalánok és hasonló népek, akik jólétben élnek de kultúrájukat csak erősítik (mondjuk Franco még elevenen él bennük, nem telt el elég idő).

Vizsont a Dunán ment egy érdekes doku a flamandokról, ahol egy flamand faszit megkérdeztek mi köti őket össze a vallonokkal, mitől maradt egyben Belgium. Válasz: az államadósság és a gazdasági előnyök miatt...
Kérdés: Magának mit jelent Belgának, illetve flamandnak lenni?
Válasz: elsősorban azt, hogy Belgium adja a munkahelyemet, ez a legfontosabb, utána jön a flamand identitásom
Riporter: nekem az identitásom fontosabb mint a munkahelyem
Válasz: az a maga baja!

Nem mondom hogy szimpatikus, viszont valamit elárul egy olyan kultúra nemzettudatáról, ahol a gazdaság mindig is előtérbe került, minden mással szemben és ezért maradhatott életképes.
Pedig a flamandokat nem kell félteni identitástudat terén
keb_26 2010.06.14 00:03:59
@Arp1: ez a rögeszmém, de 2 kérdés volt...
Nem mintha semmi alapja ne lenne annak, amit Kósa mondott. De ilyet akkor sem mondunk, mert nagyon hamar önbeteljesítő próféciává válhat. „Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk van arra, hogy…..
keb_26 2010.06.04 17:35:49
@Fioni: Asszem pont nincs igazad. Akik itt tépik a szájukat pontosan nem kolbászkerítést szeretnének hanem felelős gazdaságpolitikát! Fiskális szigort! Pont azt, hogy ne engedje meg az EU és az IMF a kormánynak, hogy elengedje a hiányt azért hogy betarthassa az ígéreteit.
Egy vágyam van, hogy a Kormány hazudjon és ne tartsa be ígérteit. Ne legyen kolbszból e kerítés de az Euró se menjen 290 közelébe
Idén nagy lehetőség előtt állnak a konzervatívok – mondta a rádió, értve ezalatt, hogy a politikusok egy fajtája, ami hű az ember szekuláris víziójához, győzelmet arathat egy másik fajta politikus felett, amely osztja ugyanezt az emberképet. Ezzel szemben úgy gondolom, hogy…..
  Ma hirdette meg választási programját és nevezte meg egyéni képviselő-jelöltjeit a Jobbik. A jelöltek listájából az derül ki, hogy sok a fiatal, új arc, de szép számmal előfordulnak olyan, sok pártot megjárt aspiránsok is, mint az FKGP-ben és a MIÉP-ben is…..
  2009 első hónapjaiban a nyilvános politikai események zömét a radikáljobb hozta össze, s mint kiderült, a hiperaktív Morvai Krisztina kikukázása és végighurcolása az országon rendkívül ügyes lépés volt a Jobbik részéről. Aztán április táján, miután a mókás…..
keb_26 2010.01.04 23:06:58
@cacibgyőztes: szegény vitya meg csak bízott bennük az ártatlan.... ott happyendeztek a háta mögött a csúnya emberei amíg ő Mária képét nézte vagy disznóttömöt.

Ne már! Ez olyan, mintha elhinnénk h feri nem tudott zuschlagról
keb_26 2010.01.05 22:46:22
@kackia: mondjuk azért a huncut Szájer Józsika ott van ...
(ez ügyben többet nem nyílvánulok meg, top secret:)
keb_26 2010.01.05 22:47:41
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..
keb_26 2010.01.03 20:07:59
@karajjj: elsőre én is így éreztem, de ha belegondolsz 4! aranylabdása van annak a csapatnak (Kaka és Ronaldinho később kapták, de akkor is).
Sőt, ha hozzáteszed Ronaldó 2-ját, akkor ezeknél a fiúknál öt aranylabda, meg egy 100%-os vébé van.
„A legidősebb közülünk harmincéves! – tehát legalább egy évtizedünk van, hogy véghez vigyük munkánkat. Majd ha negyvenévesek leszünk, más, fiatalabb és nálunk értékesebb emberek hadd dobjanak csak a papírkosárba bennünket, mint felesleges kéziratokat. Egyenesen ezt…..
Mandiner blog Felvidéki intő 2009.12.28 08:01:00
  Mint arról már beszámolt Turul fővezér, felvidéki kollégáink háromnapos agyviharon láttak vendégül néhányunkat a Fátra lábánál. Szép volt, jó volt, de azt is be kell vallani, hogy intőt kaptunk. Csúnyát. Nem mi, a Reakció, vagy nemcsak mi. Hanem az az egész…..
keb_26 2009.12.29 14:59:58
@keb_26: szerencsésebb esetben pedig vannak egyéb családtagok (én az első három évemben minden reggel késő délutánig a nagyszüleimmel voltam) akik segíthetnek.
A gyerek vagy munka dilemma kártékony mindenkire nézve.
keb_26 2009.12.29 16:28:59
@teknős:
ebben egyetértünk
jó lenne már ha végre nem így lenne és nem lenne egyre inkább így

Lehet, hogy naiv vagyok (és bevallom nem vágom hogyan működnek az ilyen jellegű szabályozások) de nem lehetséges egy olyan út, amely egy éves gyest kínál kiegészítve kétéves részmunkaidővel (4 óra), vagy távmunkával?
Ezáltal a cégek szervezettsége is javulhatna...

A komolyabb nemzetközi cégek szerencsére hazánkaban is lehetővé kezdik tenni a távmunkát, bár ez jól kiépülten tényleg csak a top szolgáltató vállalatokra jellemző. Pedig a cégek számára is költségtakarékos megoldás
Mandiner blog Negyed6 Negyed7 2009.12.14 15:55:00
  Múlt pénteken kezdődött és most szombatig tart a Negyed6 Negyed7 fesztivál, ami hanuka nyolc napján kínál programokat a hagyományos erzsébetvárosi zsidónegyed (meg egy kicsit Terézváros) kávézóiban, romkocsmáiban és egyéb ilyen-olyan közösségi tereiben.…..
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
keb_26 2009.11.25 20:32:47
@Paradoxon88: Teljesen helyén való dolog leírni, hogy az Mo keresztény hagyományokon alapuló állam (így tömören félmondatban), viszont ez marhára nem ugyanaz, mint a "mi keresztények meg az a néhány másik, aki szintén keresztény értékrendű, de olyan gyökér h nem ismeri fel és nem hisz az egyetlenben..." értelmű lengyelfos. A különbség, hogy Magyarországon ez több embernek szúrná a szemét, mint Lengyelországban.
keb_26 2009.11.25 20:33:58
keb_26 2009.11.25 20:44:20
@aesculus: a belinkelt német alkotmány szövege egyáltalán nem kirekesztő, vagy megkülönböztető. A lengyel annál inkább. A Himnuszt idekeverni meg ....butaság
Egység a sokféleségben– szól az EU egyik jelszava. Kicsit közelebbről megtekintve a gyakorlatot azonban mindez mintha inkább uniformizálást jelentene. Amikor 2007 szeptemberében a lengyelországi Lublinban voltam egy egyhónapos Erasmus-előkészítő nyelvtanfolyamon, az első…..
keb_26 2009.10.09 11:16:33
@bbjnick: ez nagyon szép volt, de ferde. A középkor óta a többség nem a nagybetűs KERESZTÉNYSÉGET, hanem a katolikus egyházat támadja (meg mostanában a többit is). Tudom, hogy a kettő (főleg a katolikusok szemében) nem elválasztható teljes mértékben, de nekem ne az egyház mondja meg mi az a bűn és főképpen ne az az egyház, aki politikai alkuk során alakította ki dogmáit (ld. homousion-homoiusion) és több szégyenteljes időszakot élt át (renenszánsz pápák, boszorkányégetések, politikai harcok), mint tisztát (szerzetesrendek). Ráadásul egy Mussolini nevű úriembernek köszönheti, hogy saját állama van.
Most le ne írjátok az egyház pozitívumait, mert tisztában vagyok vele, csak értsétek meg, hogy attól még hogy millóknak az egyház iránymutatást és biztonságot ad, értéket közvetít, nevel...még nem kell szeretni, mivel egy politikai tényező és a politikában vállalni kell a népszerűtlenséget. Az egyház pedig igen régóta népszerűtlen sokak szemében.

Szeretem Hamvas Bélát, de ki mondja meg mi az a BŰN?
Az egyház? A jog? Nem! Ők csak utólag. A társadalom alakítja ki normáit (olvass Eugen Ehrlichet, a jogszociológia atyja), ami aztán megjelenikjogalkotásban, régebben pedig az egyházak normáinak is része lett, hiszen ezek biztosították a társadalmi szerkezetek fennmaradását.
A mai világban nem lételem sok norma, ami addig szükséges volt.
Az, hogy ezeket a normákat sokan felülírják, elvetik nem Isten ellen való, és nem a bűn elöli menekülés, csupán a társadalmi normák törvényszerű változása!
Vona Gábor: Ökoszociális nemzetgazdaság (Rend, Jólét, Ébredés - 35. rész) | barikád.hu Senki ne náciveszélyezzen. A Jobbik nem náci, nemzet és a szocializmus összekapcsolása pedig a huszadik század általános jellegzetessége, a jóléti államoktól a szocialista táborig és a…..
keb_26 2009.10.09 01:54:00
@jvizkeleti: ne törd magad, ezt még ez a sötét is tudja. A multit ő nem nagyvállalatra érti, hanem zsidó nagytőkésre. És ugye az már mindjárt más...
keb_26 2009.10.09 02:13:19
@Dr. Zerge:
Amit írtál tetszett DE!: A Jobbik az ELTE BTK-n alakult, ahol most is nemzeti rock megy a gólyabuliban és az egész HÖK belépett a Jobbikba.
Az ELTE töri tanszékén tanulók 70% antiszemita.
Az ELTE jogi karán a jobbikos ismerőseim nagy része "polgári" családból származik.

Tudom, hogy ezektől nem lesz 15%-a egy pártnak, de valamitől a magyar "polgári" rétegnek van egy abszolút nem elhanyagolható része amelyikre mindent mondanék, csak polgárit, leginkább meg konzervatívat nem. Nem vagyok konzi, de az nagyon felbasz ha egy fasiszta geci konzervatívnak mondja magát.

És nyílván sok mindenki hibás ebben, csak könyörgöm, amikor a FIDESZ-nek köszönhetően jogi kar dékánhelyettesévé választott, már naivan vallásos és jobboldali professzor Földi András megelégeli Morvai Krisztina működését az egyetemen, akkor a jobboldali sajtó (MAGYAR NEMZET) miért Földi Andrást szapulja?
Nekem meg hetente látnom kell azt a picsát és onnantól kezdve az omladozó falak között már nem arra gondolok, hogy oké nem modern, de van hagyománya, hanem hogy ahol ilyenek tanítanak, ott meghalt minden hagyomány és minden érték.
Újból méri a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség a Magyar Hírlap példányszámát, miután éveken át azt mondogatták Széles Gábor kedvenc lapjánál, hogy teljesen felesleges az ilyesmi.Amikor utoljára, 2004 első félévében auditálta a Matesz a lap eladási adatait, akkor 28…..
keb_26 2009.09.24 12:15:25
@Lakásfelújító Feri:
Remélem ez a Szélesnek gratulálok, sokat dolgozott érte irónia akart lenni, mert nagyobb patkányt kevesebbet hordott a Föld.

Komcsi geci, rendszerváltáskor 2Ft-ért átjátszották neki a Videotont meg az Ikarust.
Ez az állat egszemélyben képes volt tönkretenni az Ikarust.

Elintézhetnénk egy ostoba komcsizással, csak azóta ideszart az arcomba egy Echo Tv-t meg egy Magyar Shitlapot, ezzel méltán kiérdemelte a Minden Szélsőségek Görénye címet, amivel sajnos itthon milliárdossá lehet válni.
Konzervatórium Az SZDSZ Kakukkja 2009.06.17 08:03:00
Ki is lehet a titokzatos 'Kakukk' fedőnevű ügynök, a besúgó az SZDSZ egykori vezetőségében? Rainer M. János már könyv formájában is megírta, hogy Antall Józsefet kik és hogy figyelték meg, de most az 1956-os Intézet ügynöklistája kapcsán úgy néz ki, hogy az SZDSZ-nél még a…..
keb_26 2009.06.17 19:17:04
@caralho voador:
Na, bármit lehet mondani az szdsz-re, de az hogy ügynökök gyülekezete lett volna, azt mondjuk pont nem. Ezzel Kis Jánosékat sérted meg, nem a mai SZDSZ-t.

Demszky meg akármekkora fasz, ügynökként ilyen veréseket nem vállalt volna be, nem az ő stílusa.
Ma délelőtt levelet kaptam Dr. Fodor Gábortól, az SZDSZ elnökétől. Hozzám hasonlóan valószínűleg mind a kétszázezer+1 iwiwes ismerősének elküldte az elnök a szavazásra hívó levelét, ezért a válasz is több lehet, mint magánlevél. Az egyszerűség kedvéért itt teszem…..
keb_26 2009.06.05 21:59:47
@xenuka: Fodor Gábor meg az oktatásügy... Magyar Bálint meg az SZDSZ elnöke?
Vagy hogy is van ez?
keb_26 2009.06.05 22:15:02
@Bukowszky: Én már kevésbé.
 Dávid Ibolya ma jelentette be, hogy (a korábban már megismert, reménybeli listavezető, Bokros Lajos után) Habsburg Györgyöt kérik fel az MDF EP-listájának második helyére.  Kit szán vajon az elnökasszony a harmadik helyre? Schmuck Andort? Kuncze Gábort? Kiszel Tündét?…..
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..
keb_26 2009.02.18 23:42:45
@Gusztos Péter:

Baliquez te egy buta ember vagy. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de tény. Cionáci? Öcsém, te egy műveletlen gyökér vagy. Buta.

Péter!
Komolyan gondolod, hogy még vissza lehet hódítani ezzel a liberálisokat?
Egész életemben veletek voltam, de ma már egy-egy korrupciós ügynél már fel se figyelek.
Fodort mindenki nagyon bírta, laza Fidesz alapító, de mára mi lett? Kurvára szar politikus.
Demszky Gábor a rendszerváltás egyik legnagyobb fiatalja (igen kedves nagymagyarok, Demszky Gábor!), de ma már összeszorul a gyomrom ha meglátom.
Kuncze Gábor. Hihetetlenül bírtam, ma Klubrádió. Pfuj.
Te kedves Péter. Mindig kellő távolságot tartottál, hiteles maradtál a számomra, de ne haragudj hogy ezt mondom, szimpatikus embert ismerek eleget, de ettől még nem jó politikusok.
Te sem vagy az.
Jobb lett volna valami tisztességes állást választanod.
Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról. (Orbán Viktor és cigányozó, zsidózó Bayer Zsolti)

Még fiatal vagy, nem késő váltani!

Legjobbakat!

Hajrá LMP
keb_26 2009.02.18 23:55:09