Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög

0 bejegyzést írt és 882 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincsenek könnyű helyzetben a magyar kormány potentátjai, hiszen hivatalból kell ellentmondaniuk a tényeknek. Másként fogalmazva: azért kapják a fizetésüket, hogy hazudjanak. A szóvivőknek, kommunikációs akrobatáknak különösen nehéz feladatot adott az élet Orbán Viktor mellett, mert olykor olyan…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.05 21:36:53
No ebből is látszik mennyi agysejtje van ennek a kopasz kreténnek:
hvg.hu/vilag/20190705_A_magyar_kormanyszovivon_kuncog_a_Twitter
Tulajdonképpen azt ismétli, ami poént már más lelőtt, egy kicsit módosítva. Új ötletei, gondolatai soha nincsenek ennek a kreténnek. Az eredeti ötlet karikatúra az hogy a gecit kiviszi weber egy sátorból. Ezt valaki kitalálta és lerajzolta. A kopasz agyatlan kretén meg mit csinál? Hát lerajzoltatja ugyanazt a rajzot csak a fejeket felcseréli. Kurvára kreatív és ötletes volt a faszfej. No ez jelzi az agyi szintjét.
Hajdu Nóra elemzése A lisszaboni szerződés (az unió alapszerződése) nem rendelkezik a csúcsjelölti rendszerről, vagyis nem kapcsolja össze normatív módon az EP választások eredményét a bizottság elnöke tisztségének betöltésével (csak annyit mond, hogy a Tanács az EP választások eredményének…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.04 23:00:30
@Belzebubo: Leyen úgy fogja nyújtani a kezét, hogy közben megfordítja, így a csuti pondró ondó a saját kezét fogja telehányni baktériummal. Így legalább nem fertőz meg mást magával. De előtte még a csuti elmebeteg öltönygombot birizgál és nyakkendőt igazít, majd ezt követően csókolja meg a saját kezét. Valahogy így:
www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=lYyTA0B_QVg
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.04 23:06:42
@Belzebubo: A multinémetek már attól félnek inkább, hogy a fasiszták fognak elkövetni terrormerényletet. Mint ahogy a Christchurchi merénylő tette, aki példának magyar fasisztákat tetováltatott a makkjára.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.04 23:29:32
@Belzebubo: A gecinek inkább a seggét szokták nyalni a szolgái, ahogy fentebb már említettem. A kezét, amivel a kloákájának barna tartalmát törli papír nélkül, vagy amire sárgát csöppent hugyozás közben, meg ne csókolja senki. Életveszélyes!!!
Egyszer majd kaméleonfajt neveznek el Orbán Viktorról. ..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.02 22:53:28
@taga.20: Timmermanns feltörölné a csuti gecivel a padlót, meg a többi hozzá hasonló fasiszta szarkavarót is lapátra tenné. Az biztos, hogy megválasztását követően a gecihez hasonló tolvaj patkányoknak még attól is elmenne a kedvük, hogy egy élelmiszerboltban csokit lopjanak.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.02 23:24:33
@Igazamvanvagyigazamvan?: No akkor Ursulánk már van, de hol van Dr. Bubó és Csőrmester?
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.02 23:34:06
@Igazamvanvagyigazamvan?: A becsület, tisztesség, jogkövető magatartás, amit a csuti köpcös cigányvajda nem ismer, bizony nem bal- és jobboldalhoz kötött fogalmak. Ezek az europerek kiokádják magukból lassan a tolvajokat, csalókat, hazugokat, ahová a geci és bandája tartozik.
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.02 19:41:44
@Che21: A V4-eket ne becsüld túl. Egyébként ha érdekük úgy kívánja, a gecit pár perc alatt eltapossák a V3-ak, ezt már többször bizonyították, és mindig a nyugat mellé álltak, nem a csuti törpe mellé. Mint Trianonban.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.02 19:42:36
@nemecsekerno_007: Kár, hogy azt a parlament nem fogja megszavazni.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.07.02 19:46:51
@nemecsekerno_007: Jelölni sok mindent lehet, a parlamenti frakciók is jelölnek még vagy 5 nevet, aztán majd abból lesz elnök, akit megszavaznak. Én még nem írtam le a frakciók vezetőit sem.
Bombasztikusnak tűnhet a cím, de sajnos sem a jogelvekkel, sem az azokból következő realitással összevetve nem az. Gulyás Gergely a tegnapi kormányinfón a főpolgármester-jelöltekkel kapcsolatos újságírói kérdésre a következőket válaszolta: „Tarlósnál többet úgysem tud senki elérni a kormánynál. Akik…..
Valami nagyon nincs rendben azokkal a funkcionáriusokkal, akik a közösségi médiát használják arra, hogy könnyítsenek a lelkükön. Egyre több olyan poszt jelenik meg ugyanis kormánypárti káderek tollából, melyben a Fidesz belső viszonyait taglalják, és a végkövetkeztetésekben finoman szólva sem…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.20 23:45:00
Ilyen egy magyar "sikeres" vállalkozó, orbanisztán kapafogú krémje(vagy réme?):
444.hu/2019/06/20/rogan-szerint-regen-azert-bantottak-a-feleseget-mert-a-gyerekeket-nevelte-most-pedig-azert-mert-sikeres-vallalkozo
Megnézném, ha nem kapna lopott állami milliárdokat a nulla teljesítményére, akkor hogyan produkálna a gázszerelővel együtt. Igaz korábban, 2010 előtt már láthattuk, nem WC-t pucolt mindkettő agytröszt?
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.21 12:01:16
@Full metal burka: Ránk? Rám nem szavazott senki, mivel nem indultam semmilyen választáson. A fideszesek zöme meg biztos azért szavaz a tolvajokra, mert az ilyen erkölcs náluk az etalon, tisztelik a tolvajlást, lopást, csalást, hazudozást. De lehet hogy ők is ezen az erkölcsi szinten állnak, tetszik nekik, ahogy a magyar népet meglopják, orbántolvaj a bandavezérük, akit tisztelnek, becsülnek ezért. Az ügyes jogásztolvaj a példaképük, aki kijátszik mindent, és mindenkit, mint a Wiskis. Valljuk meg, azért tényleg szokatlan demokráciákban, hogy a miniszterek, miniszterelnök pereputtyai az ország nagyobb vállalkozásait vezetik, elosztják egymás között a megrendeléseket, állami megbízásokat, a népük meg eltűri mindezeket. Ez tényleg egyedülálló egész Európában, de még a világon is csak banánköztársaságokban, korrupt maffiafészkekben megszokottak. Csak meg kell nézni a világ eseményeit, fejlett országokban az ilyen vezetők már másnap lemondanak, vagy a nép húzza őket karóba. A fidesz birkái meg mind éltetik ezeket.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.21 18:59:12
@konrada: Ha úgysem nekem válaszolsz, akkor nem mindegy neked milyen nicken vagyok? Épp azért van húsz nevem, hogy ne tudj eligazodni a vitapartnerek között. Egyébként meg a válaszodból azt szűrtem le, hogy magad se érted, miért ilyen igazságtalan a rendszer, tehát magadat is nevezheted nyugodtan hülyének.
Lehet-e visszafogottan migránsozni, vagy úgy kiszorítani az országból a CEU-t, hogy közben mégis itt maradjon? El lehet-e játszani, hogy minden rendben van az igazságszolgáltatással, amikor a legkirívóbb korrupciós ügyekkel érdemben nem hajlandó foglalkozni az ügyészség? Ilyen kérdések tolulnak fel…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.17 00:10:42
@Veszéjben a lyogállamiság !: Ezek a fasiszták egy szektaként működnek, és sokkal nagyobb pofon kell nekik hogy észhez térjenek. Majd megkapják azt is, ha eljön az ideje, ahogy hitler és mussolini. Holmi egyszerű demokratikus szavazásokon nem fog a számuk csökkenni, viszont szerencsére a határaikat is elérték, mert nem képesek a megújulásra, a begyepesedett agyuk miatt.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.17 00:35:51
@Igazamvanvagyigazamvan?: Volt már olyan, amit orbán nem nézett be? A devizahiteleket engedélyezte, összeomlottak, a forintot elgyengítette, ezzel a magyar munka értékét leértékelte, 2015ben a határt nem védte, ezzel európába buszoztatott 1 millió migránst. Amikor meg kerítést épített, már nem volt rá szükség. Fogadta fasiszta haverját, Strachét, másnapra az megbukott. Kedvezőtlen Paks 2 hitelszerződést kötött, most meg nem győzi újratárgyalni. Vitázott 2006-ban gyurcsánnyal, és még a másik faszfej fölé se tudott kerekedni. Egy balfasz ez a faszfej, mindig csak az események után lohol, előre semmit nem lát. Egyedül csalással, lopással, hazudozással, a hívei félrevezetésével tud eredményt elérni, becsületes, egyenrangú küzdelemben nem.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.17 07:15:42
@Igazamvanvagyigazamvan?: A devizahitelekről:
www.azenpenzem.hu/cikkek/kampanytemava-valtak-a-devizahitelek/4704/
Felhívom a figyelmet az első pontban lévő devizakorlátozás megszüntetése, valamint az utolsó előtti végtörlesztés címszavakra. Az első lehetővé tette a devizahiteleket, a másik meg bedöntötte a forintot. Mindkettő a csuti szarkupac érdeme. Még azt is hozzá kell tenni, hogy a végtörlesztést úgy alkotta meg, hogy ő és a haverjai kifizethessék azt a többtízmilliós devizahitelüket, amiket olyan "előrelátóan" vettek fel.
Bebizonyosodott, hogy nincs rá szükség. Sőt: nélküle jobban megy.  ..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.16 06:33:58
@Veszéjben a lyogállamiság !: "A brit választási rendszer lehetőséget ad arra"
Van egy kurva nagy bibi az okfejtésedben orbanisztáni birka. A brit rendszert az összes politikai párt támogatásával hozták létre, az orbanisztánit meg egy elmeroggyant nyelvharapdáló geci találta ki, amikor ballábbal felkelve épp a legújabb bosszúját forralta. No ezért is fog megbukni, mint a szarkotmánya, amit szintén így alkotott. Amikor egy másik párt kétharmadot szerez, úgy fogja eltörölni mindkettőt, mint macskát szarni, hogy közös megegyezéssel, és nemzeti konszenzussal alkosson egy újat.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.16 06:37:17
@nincs1itt: A brit rendszerben a királynénak annyi szava sincs, mint itthon gyurcsánynak. Viszont az ilyen orbánhoz hasonlatos kretének dúlását meg tudja akadályozni, a nemzetük érdekében.
Néhány napja azt firtatjuk a nyilvánosság fórumain, vajon a volt miniszterelnök átverte-e a szocialistákat. Elvégre kihátrált Karácsony Gergely mögül, és elővette a sufniból Kálmán Olgát, aki szerinte harcosabb természet, mint „a Gergő”. A Demokratikus Koalíció elnöke azóta magyarázgatja a…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14 21:41:30
@MAXVAL bircaman közíró: Nem Gyurcsány ellensége az Ondó pondró Viktátor, az MSZP egy töketlen banda, akik még egy egyszerű EP lista elejét sem tudják eltalálni, patkányoznak, és fideszes beépített embereik vannak. Az MSZP órái meg vannak számlálva Gyurcsánytól függetlenül is. Magukat herélik ki.
Néhány hónapig el kell felejtenie az illiberális állam külsőségeit, és úgy kell tennie az Orbán-kormánynak, mintha visszatérne az uniós államok standardjaihoz. Nem egyszerű viszont a feladat, hiszen közelegnek az önkormányzati választások, de az eddigi nyerő stratégiát most le kell cserélnie az…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.10 23:50:55
@MAXVAL bircaman közíró: Az egész orbánoligarchapereputty az állam csöcsén csüng. Mihelyst kormányváltás és rendszerváltás lesz, ezek a seggnyaláson kívül máshoz nem értő semmirekellők azonnal veszteségesek lesznek, és állami megrendelések híján mennek a levesbe. Ezek nemhogy a nemzeti tőkésosztály magját nem fogják képezni, de életük végéig egy lyukas garast fognak a fogukhoz verdesni, mert a most szerzett vagyonuk az államra száll.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.11 12:52:51
@MAXVAL bircaman közíró: A nemzeti tőkét hiába fejleszted magában, a semmihez nem értő seggnyalók, ha magukra maradnak, nem tudnak mit kezdeni a tőkéjükkel. Egy valós piaci versenyben, ahol nem az állami megrendelésből élnek, hanem a piaci megrendelésekből, 2 nap alatt csődbe mennek, mert nem értenek ahhoz, amit csinálnak. A hozzáértést a versengő piacon lehet csak megszerezni, ha mindent megkap küzdelem nélkül, akkor semmit nem tanul. A nemzet finggázszerelőjének is adott volt a lehetőség, de ez a kretén nem tudott élni vele. Talán az ország legrosszabb gázszerelője volt, ha polgármester lett belőle. A jó gázszerelő az meg tud élni a munkájából mert ért ahhoz, amit csinál, és nem kell seggnyaló fideszpolgármesternek lennie, hogy megéljen. No ez a miészaros nevezetű kretén is valami ilyen szakember, amilyen a többi fideszseggnyaló oligarcha is.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.12 00:09:16
@MAXVAL bircaman közíró: Nem tudom hanyas voltál történelemből de a kapitalizmus pont nem az államról szól. Amit te irogatsz az a kisérleti fázisban lévő mai kínai illiberalista kommunista kapitalizmus. Ezt akarja átvenni orbán, ahogy annak idején Rákosi a bolsevik szovjet tervgazdálkodást. Ez a mostani modell ugyanúgy halálra van ítélve, mint a szocializmus, mert az állam akarja erőszakkal irányítani egyszemélyi vezetővel.
Üzentek Orbánnak. ..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.11 21:52:37
@morph on deer: Kásler úr - aki ondológus.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.11 21:55:21
@Belzebubo: Oh, a bölcsis tarajos petike utasította a románokat. Bizony megremegtek, mint annak idején az usa, akiknek hasonló kretének üzentek hadat.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.11 22:09:13
@Tényelek: "használható márkáinkat"
Hát az meg mi volt? Háromcsíkos Tisza cipő, Kőbányai zavaros, farmotoros ikarus, csokiba töltött ondó a vezérre mintázva?
Eléggé egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor eltaktikázta magát akkor, amikor nyíltan néppárti szövetségesei ellen fordult az uniós választás kampányában. Miután az EPP felfüggesztette tagságát, a magyar kormány arra játszott, hogy a szélsőségesek előre törnek a választáson, és megkerülhetetlen erővé…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.02 16:14:18
@FCUK5: A führerednek nagyon is fontos európa, ameddig a pénzt kapja. Épp most ugatott hármat a pincsije, dörgölőzik az epp-hez rendesen. Remélem kibasszák az önakasztott barmot, mint macskát szarni. Aztán meg majd nem ő és a haverjai kapják a pénzt, hanem a magyarok.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.02 16:17:17
@FCUK5: Kisapám, nektek az eu-n kívül annyi. Mehettek Lukasenkohoz segget nyalni.
  Az Index fórumán zajlik a tegnapi bejegyzés vitája. Eddig harmincan szóltak hozzá, de senki sem jegyezte meg, hogy az egyik idézet hibádzik. A Népszava országgyűlési tudósításából emeltem ki, hogy a Fidesz frakcióvezetője az uniós választás másnapján a médiában élvezett túlsúlyt (?) vetette az…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.30 10:10:32
@Minden ballib bérretteg: @Minden ballib bérretteg: Ezt orbán mondta ugye? De nem is tudom mit is csinálna a szent V. orbán pápa, ha mondjuk a mostani ellenzék is felgyújtaná a várost, kukákat, autókat borogatna, utcaköveket hajigálna, szétverné a médiafőhadiszállását, ahogy tette ezt a dicső fasiszta orbánsereg 2006-ban. Biztos tétlenül nézné, mi? Azért csinált hadsereget orbánführer a maga védelmére mert sakkozni akar mi? Akkor az egy szükséges és arányos intézkedés volt a felbőszült, randalírozó tömeg ellen. Minden kormány ezt teszi az egész világon, ha a békés polgárait veszélyezteti a felbőszült tömeg. Az a tömegben korpa közé keveredett fideszes se lepődjön meg ha kap az intézkedésekből. Miért nem tett eleget a felszólításnak? Ezek nem visszaélések, hanem egy sajnálatos esemény szükséges velejárói. Máshol emberek is haltak meg már meg ilyenben, adjanak hálát az istennek, hogy semelyik agresszív orbánista fasiszta tüntető nem hagyta ott a fogát. Ez a szakszerű intézkedéseknek köszönhető. Biztos voltak a rendszerben vezetési hibák, de hol nincsenek? Korábban az első orbán kormány idején sem volt azonosítója a pintér verőlegényeknek, ahogy most sincs, ezt egyenes adásban láthattuk a tavalyi tévészékházi balhékor. Ott is az ellenzék békés hozzállásának köszönhetően nem történt nagyobb balhé. Ha orbán verőlegényein múllott volna szétvertek volna mindent, ami mozog, de egyszerűen nem volt rá okuk, mert a tüntetők békések voltak.
Az autoriter rendszerek csak akkor maradhatnak fenn sokáig, ha folyamatosan terjeszkednek valamilyen irányban. A Nemzeti Együttműködés Rendszere eddig a magyar jogállamiság leépítésével, a gazdasági hatalom megszerzésével, a véleményformálás monopóliumának megkaparintásával nőtt túl folyamatosan…..
Készíthetik-e a buldózereket azok a populista politikusok, akik választási ígéreteik szerint szét akarják verni az Európai Unió jelenlegi struktúráját? Valószínűleg még nem jött el az idejük, és az is elképzelhető, hogy a népszerűségük csúcsán már túl is vannak az euroszkeptikus politikai formációk.…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.23 18:35:25
@MAXVAL bircaman közíró: Az EU nem szólt bele orbanisztán életébe. Eddig, sajnos még nem. Ha beleszólt volna ezt a kretén fideszgecit, a korrupt balkáni hordájával együtt már rég páros lábbal baszta volna ki az EU-ból, a jogállam szétbaszásáért. Szerencsére ez nem mindig lesz így a jövőben. A jövő sötét képet fest a geci bandájának, vége lesz ugyanis a kánaánjuknak, az EU-s pénzek mérhetetlen eltulajdonlásának. Orbán, Salvini, Le Pen féle fasiszta horda megy a levesbe haverjuk, az osztrák náci, Strache után.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.23 21:54:28
@exterminador: A migrációt a jobb élet reménye okozza. Aki jobban akar élni, az olyan területekre vándorol, ahol a munkáját megfizetik. A magyar is migrál nyugatra, mert a magyar kormány le se szarja, folyamatosan olyan intézkedéseket hoz, hogy a fizetése egyre jobban elértéktelenedik. Van még menekült is aki háború elől menekül. Ilyen mindig volt és lesz is, ez nem újdonság, nem ez a rühes fasiszta csuti paraszt találta ki. Migráns és menekült volt, van és lesz is mindig.
Lehet, hogy megvalósul Orbán terve, de nem lesz benne sok köszönet. ..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.17 07:21:08
@Aranka1973: Értem, szóval akkor fasiszta uralmat akarnak. Szerencsére európa nyugati felén nem ilyen birkák élnek, nem akarnak többé fasisztákat látni, plusz eltartja őket a csóringerebbektől elüldözött migránssereg, minek is fosnának.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.17 07:23:23
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Európában az a 15 képviselő olyan mint elefánton a bolha. Csípked néha, de nem harap, egyszer majd lecsapják egy légycsapóval.
Körülbelül tíz évvel ezelőtt belecsöppentem pár gramofonbuliba. Ezek a barátságosnak indult, majd ittasságba torkollt összejövetelek általában arról szóltak, hogy elővettük a padláson talált régi, valóban bakelitből készült lemezeket, és az ecserin vásárolt gramofonon lejátszottuk őket. Ha…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.16 19:23:30
A Szabad Európa Rádiónak szemet szúrt, hogy a 65 éves ideiglenes elnök hivatalos képei valószínűleg nem a valós képet mutatják...
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.16 18:59:08
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
A magyar autokrata repült oda-vissza egy napot egy szűk félórás találkozóért, és szerzett egy újabb ellenséget, de a propagandája által generált látszat-valóságban ezt is komoly eredményként lehet eladni. ..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.16 10:55:20
@Cycmen: Ez bizony kisbarátom külső megnyilvánulás. Pedig ezt ismerhetnéd führeredtől, aki ugyanezt teszi csak ellentétesen. Mézes mázos dumájával félrevezet mint egy cukrosbácsi, majd megszivat. Én viszont szivatlak, de ha bajba lennél rám jobban számíthatnál mint a fosós, hazudozó tolvaj vezetődre. Én kimondom, leírom, amit gondolok, orbánc viszont sunyin lapít. Sose abban bízz abban, aki szépeket mond és ír. Ez egy örökös életvezetési tanács.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.16 11:05:22
@Cycmen: A külső megnyílvánulást nem nevezném annak hogy milyen hosszú épp a szakállam. Sajnos az a baj bennetek fideszbirkákban, hogy még a saját anyanyelveteket sem értitek, valószínűleg annyira buták vagytok, hogy gyerekkorotokban nem sikerült kellően elsajátítani. Csak az egyszerű szavakat értitek, amiket a hazudozó orbánc beszél: migráns, soros.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.16 11:09:06
Bár elméletileg az amerikai-magyar kapcsolatokról szólt volna Orbán Viktor és Donald Trump hétfői találkozója, lényegében mindketten saját hátországukat próbálták erősíteni a megbeszéléssel. Ettől még születhettek fontos kétoldalú megállapodások a zárt ajtók mögött, ám a washingtoni vizit elsősorban…..
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.14 14:05:11
@nemecsekerno_007: No miből? Hát a lopott szajréból, amit szétosztanak a seggnyalóknak. Anélkül már rég összeomlott volna minden. És nem az ország van működtetve, hanem a hűbérrendszer. A fidesznyik seggnyalóhad a nyalásért cserébe kap egy kis eus támogatást.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.14 14:12:34
@nemecsekerno_007: Ezek a fiesznyik seggnyalók egy kis eus támogatás alamizsnáért még az anyjukat is eladják. Természetes, hogy ezek után führerüket támogatják. Ez a rendszer így működik, nem a tehetségek által.Tulajdonképpen ez a rendszer kitermeli a semmirekellő seggnyaló hivatalnokokat akik a seggnyaláson kívül semmihez nem értenek. Csak meg kell nézni ezt a mié szaros nevezetű leggazdagabb magyart. Hát nem csodás ez a szellemi agytröszt? Még egy értelmes mondatot sem tud kimondani, azt sem tudja ha megkérdezik , hogy milyen tulajdonnal rendelkezik, hát nem csoda hogy menekül az interjúk elől? De ilyen az összes többi semmirekellő is orbánctól kövérig. Egy értelmes interjút nem mer adni, vitázni sem mer egyik sem ezekből a "nagy szabadságharcosokból".
Megmentette Manfred Webert, mert közölte, hogy nem támogatja...
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.13 17:16:26
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Nem neki köszöntem. Csókolja a herpeszvírusos szájú vagy leprás hóhér annak a csuti köpcös kreténnek a tökeit.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.13 17:20:25
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Aztán miután a leprás hóhér megfertőzte, már nyalhatod tovább a seggét.
Orbán Viktor 1989-ben egyszer, 2004-ben szintén egyszer, 2006-ban ötször, 2009-ben pedig háromszor emlegette politikai ellenlábasát. Azóta egyszer sem. Gyurcsány Ferenc hatalomra jutása előtt háromszor, miniszterelnöksége idején tizenötször, a lemondása óta pedig százharmincegyszer emlegette Orbánt.…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.10 23:55:28