Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög

0 bejegyzést írt és 988 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányfő igyekezett kihozni a legtöbbet abból az alkupozícióból, amit az Európai Unió sokak szerint túlzottan demokratikus döntéshozatali mechanizmusának köszönhet. Az sem zavarta, hogy szinte mindenkit magára haragított azzal, hogy késleltette a hatodik szankciós csomag elfogadását, ezzel nyerve…..
Nagy bűvészmutatványra készül az Orbán-kormány, hiszen a felszínen meg kell őriznie harsány nyugatellenes és csendes oroszbarát kommunikációját, miközben szinte minden szankciót megszavaz, melyeket az EU kiszab az agresszorral szemben. Az utolsó nagy próbatétel a gáz- és olajembargó kérdése, melyet…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.05.04 07:13:35
@Bandibacsi34: Túl sok orosz hírt olvasol ember. Félre is van mosva az agyad, de rendesen.
Ritkán érzem, hogy a politika (vagy egy konkrét politikus) ennyire felháborítson, mint tegnap Hadházy Ákos, aki egyedüliként nem ment be az új parlament alakuló ülésére. Ehelyett Kisvaszaron tett "alternatív esküt". Kezdem távolabbról. A Holt költők társaságában Mr. Keating az udvaron tanít:…..
Határonkívül Hogy van Putyin? 2022.04.24 12:19:35
           /Copyright: Reuters/              Egy biztos, az ördög nem alszik           Putyin egyáltalán nem tűnik egy makkegészséges,kicsattanó formában lévő 69 éves férfinak.       Arca felpuffadt, egyes plasztikai szakértők szerint  arca "túl" sima, ránctalan korához képest. Feltételezhető…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.27 16:25:28
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.28 06:39:36
@Ménár Atya: Hogy el lettek volna keseredve a szír, afgán lakosok, ha a "gonosz, megszálló usa" floridába meg hollywoodba deportálja őket. Viszont a jóságos nagy ruszki medve milyen jólelkű azzal a sok Mariupolival, akik Szibériába a gulágra mehetnek a kánaánba.
Archiregnum Propaganda 2022.04.17 16:47:45
Elemezzük egy kicsit a jelenséget, ha már az összes létező ellenzéki betlihuszár ezt jelölte meg a vereség legfőbb okaként. Tényleg Wunderwaffe-e a Fidesz propagandagépezete, ami ellen egyszerűen nem lehet védekezni, és önmagában képes eldönteni a harcot?..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.20 11:09:17
@HypocritSlayer: Az Orbán rendszer lényege, hogy csórón kell tartani a népét, ami felett aztán uralkodhat. Ezért nem vezeti be az eurót sem, így szépen elinflálhatja a forintot, emeleti a béreket, hogy úgy tűnjön a sok birkának, hogy jól él. Kitalálta ezeket a támogatásokat is, amivel jól kibaszott mindenkivel. A lakások árai a duplájukra emelkedtek, pont annyival amennyivel támogatja azokat. Egy 10 évvel ezelőtt 8 milliós lakás most 30 millió. Még jó, hogy én akkor vettem, amikor nyolc volt. De mi lesz azzal aki most akar venni? Majd vesz fel 20 millió hitelt oszt jó napot. Elmondhatja milyen jól járt, és utána leszavaz Orbánra. Buta ez az ország ha ezt támogatja.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.20 11:19:47
@HypocritSlayer: Egy ilyen birka népet, akiket egy csettintéssel meg tud osztani, nem nehéz uralni. Mindig létre fog hozni magának mihazánkat meg gattyánokat, kétfarkúkat, mert a birkáknak erre van igénye. Hiába áll össze bárki, majd jön egy újabb fisz fasz mikropárt, akik elterelik a szavazataikat valami éktelen hazugsággal. Ez a rendszer két oldalra van kitalálva, aki ezt nem fogja fel, az megy a kukába, meg cuppan Orbán seggére. Meglátásom szerint ennek a rendszernek a rákfenéje a pénz, mivel egy csóró, elvtelen nemzetről beszélünk. Egyszerűen el kell venni orbántól és odaadni a másik oldalnak. Remélem az EU rájön végre erre.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.20 11:26:18
@Andy73: Van alternatíva, a demokrácia. Ahol nem nyomják el törvényekkel a másik oldalt és nem hazudoznak nyíltan a szemükbe. De ehhez kell egy értelmes nép is, akiknek erre igénye van. Ha a nép egy jelentős része a tolvajokat, csalókat hazudozókat szereti, akkor a vezetőik is olyanok lesznek.
wagmg Putyin nem megy tovább... 2022.04.04 23:52:07
Megjelent az indexen egy cikk[1], egy riport Szakály Sándor Széchenyi-díjas történésszel. Putyinról meg a háborúról beszél, elmondja a véleményét. Őszintén szólva megdöbbentem, hogy miképpen képes egy hozzáértő ember, egy történész ekkora butaságokat mondani. Akkora blődségeket mond, hogy a…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.05 18:19:52
@Buchhalter: RaszPutyin a győzelem napja helyett vagy mellett megünnepelheti a vereség napját is.
A vasárnapi választáson kiderült, hogy a demokrácia a magyarok többségét nem nagyon érdekli, ennélfogva nem sok értelme van már közéleti dolgokról beszélgetni vagy vitatkozni nyilvános fórumokon. A Fidesz fokozatosan elérte azt is, hogy az értelmiségi ember ne akarjon kitűnni, csupán belesimulni a…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.05 15:55:20
@ulpius66: Nemhogy nem unom, hanem kifejezetten jól szórakozom az ilyen és hasonló hozzászólásaim megfogalmazása közben. Ezt még el kell viselnetek egy darabig, addig amíg a dölyfös fasiszta csuti csaló el nem takarodik. Ha kell még a sírotok felett is kísérteni fogok.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.05 16:16:26
@Boar.: "MZP nem volt alkalmas se választást nyerni, se miniszterelnöknek."
Ez a Fidesz kottája. A legfőbb gond nem MZPvel volt, hanem hogy sokan elhitték azt, amit a Fidesz szajkózott. Sok ellenzéki szavazó is, akik azután szavaztak a Fideszre meg a miépre(ja bocs mihazánkra
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.05 16:55:19
@ulpius66: Tévedésben vagy faszfej. A túl sok rogán propaganda hatott(egy hónapnál tovább nézted) Az igaz magyarok (nem az álmagyar orbanisták) fognak ezután is pénzt kapni, csak azt nem a hűbéri csuti cigányvajda fogja osztogatni kidülledt potrohhal, fennhéjázó szotyiokádó pofával, hanem közvetlenül az EU, annak aki rászorul.
Bizonyára áprilisi tréfaként értelmezte volna Orbán Viktor, ha valaki egy éve azt mondja neki, hogy a parlamenti választás kampányát éppen Vlagyimir Putyin teszi számára nehézzé. Pedig így történt, és a kormányfő viselkedésén látszott is a zavarodottság. Bár nem jött jól neki, hogy a korábban…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.04.03 06:55:40
@a nagy hohohorgász: Szerencse ahhoz kell, hogy a csuti elkúrja a csalást. Nem kicsit, nagyon. Mert eddig is csaltak, csak valahogy mindig sikerült nekik pont annyi szavazatot szerezni, hogy pont annyi képviselőjük legyen, ami kétharmadot ér. Hát nem hihetetlen? Nem egy vagy kettővel többet, hanem pont annyit.
Egyre kevésbé használható a Fidesz számára az a retorika, amit az orosz-ukrán háború óta használ. Ennek lényege, hogy a gyakorlatban lényegében együttműködik az EU és a NATO legfőbb döntéshozóival, verbálisan azonban teljes semlegességet hirdet. A Fidesz szavazóit azonban egyre inkább zavarja az a…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.03.24 07:52:41
@Sir Gombóc: A kulcsfigurák híresek. Einstein, Teller, Curie és számos atomtudós. Ez a Werhner nevezetű valószínűleg náci múltja miatt kuka. Bármit is csinált, ha a nácikat segítette, nem volt ember csak egy véglény állat, ezért számomra érdektelen senki. Pláne még egy gyáva kis pondró volt, mivel náci múltját megtagadta a bitótól rettegve. Az ilyen tömeggyilkosokat karóba húznám dicsőítés helyett. Mint Mengele és társaikat.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.03.24 08:02:32
@eßemfaßom meg áll: No, ezt épp nem tudtam bumm. Akkor leszakad az ég, vagy mi a faszom?Ezen kívül meg vagy ezer dolgot tudok, amiről neked nincs findod se. Szerintem az usat nem ez a fasiszta kretén juttatta a holdra, hanem a körülötte tevékenykedő több száz ember. Ha nincs mögötte az Usa, lehet még most is bitón lógna.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.03.24 08:12:39
@hoplita: Valószínűleg volt ok rá miért nem ecsetelték a tankönyvek werhner elvtárs dicső múltját. És aki egyszer embert irt, tehet bármit, kikerül a pixisből. Elszállhat akár a napba is, baszhatja. Valószínűleg a feddhetetlenek ezért kerülnek a történelemkönyvek lapjaira előre(Amstrong, Gagarin stb.) az ilyen náci SS-es tömeggyilkosok meg a pöcegödörbe.
  Kezeljük a helyén a dolgokat. Ez a bejegyzés nem elemzés, hanem inkább gondolatébresztőnek szánom. Az elmúlt hetekben rengeteg elemzés látott napvilágot, hozzáértő és kevésbé kompetens tollakból. Csendben megjegyzem, hogy a 2008-as válságot megelőzően nem láttam, hogy elemzők csapkodták volna az…..
Most nézem a ruszkik elmebeteg cárját, ahogy ukrán nácikról vizionál, drogosokról (Tomi, Tóni, Árpi, fussatok), meg arról, hogy az ukránok puccsolják meg saját vezetésüket. Azt hiszem, Vologya, itt a vége. (Zelenszkijt például a nácik az áldozatszerepre predesztinálnák.) Olyan ez, mint mikor a cár…..
  "Boldogság természetesen nincsen, abban a lepárolható, csomagolható, címkézhető értelemben, mint ahogy a legtöbb ember elképzeli. Mintha csak be kellene menni egy gyógyszertárba, ahol adnak, három hatvanért, egy gyógyszert, s aztán nem fáj többé semmi." - írja Márai Sándor a Füveskönyvben.…..
Szeretem Oliver Zipse állhatatosságát.A BMW vezére továbbra sem fárad bele abba, hogy az árral szembe úszva álljon ki azért, amiben hisz. Bátrabb dolog, mint haladásról bégetni, a realitások figyelembe vétele nélkül.Tegnap a Bundestag-ban a CSU képviselői előtt ismételte meg azokat a kijelentéseket,…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.02.08 05:21:27
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.02.08 05:27:14
@Iván Gábor IGe: Ott a pont. Leírtad azt, amit én sem értettem ebben a CIKKBEN. Nem fogja megtiltani senki Zipsár úrnak, hogy 8 hengeres és 800 lóerős értelmetlen benzinmostrumokat gyártson és azt külföldön étrékesítsen. Az már más kérdés, hogy az a kutyának nem fog kelleni, mert egy tizedakkora, tizedannyi költséggel gyártható villanymotor röhögve le fogja pipálni azokat.
A Tesla rekord nyereséget jelentett a tavalyi évre nézve. Erről beszéltem a Millásreggeliben csütörtökön.Eközben a német TÜV jelentése szerint a három évesen az első műszaki vizsgán megjelenő autók közül a Model S abszolút értelemben is az egyik legrosszabb teljesítményt nyújtja a vizsgált autók…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.01.31 19:23:40
@tiltsál ki te gyökér: Menj le néha azokról a dugóktól hemzsegő autópályákról és akkor láthatod miről beszélek. A németeknél 2 falu között olyan út megy, mint a most épült M4-es, csak keskenyebb. Össze se lehet hasonlítani azokat mondjuk a Lázi-Gic közötti, kráterektől hemzsegő útnak nevezett förmedvénnyel. Arra egy Teslával rátévedne valaki, lehet kerekek nélkül érne célba.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.01.31 20:06:32
@csorsza: Csak a diesel ég, és csak a 10 éves ötös 20d. Nekem olyan nincs, csak 21 éves e46 hathengeres benzines coupe, 10 éve megvan és soha nem adom el, mert nem adnak annyit érte amennyit nekem ér. A 10 éves dieselemet pár éve lecseréletem egy elektromosra, mert már nem megyek 1000 kilométereket egyhuzamra. Ha néha arra fanyalodnék egy sima elektromossal is lehet most már többezret menni(ha van elég időd), csak néha meg kell állni hozzá tölteni pár percre. A lényeg, hogy lehessen gyorstölteni hosszú úton, ha szükséges. Eleget fejlődött a töltőhálózat az utóbbi években. A túl nagy hatótávú akksi azért nem jó mert nehéz, és sokáig kell tölteni, vagy magasfesszel gyorsan, ami szétbassza. A legmegfelelőbb a 30-40 KWH, gyorstölthető. Az nem túl nehéz, de már el is megy sokat(2-300 km), ha meg tölteni kell max.20 perc alatt fel lehet nyomni. Otthon is 6 amperrel töltök, hogy sokáig jó legyen. A tesla a gyenge minőségéhez képest túl drága, pár éves BMW elektromost kell venni mert az elég olcsó, és alkatrész is van hozzá bőven bontva, ha esetleg törik.
    Immáron jó ideje megy a találgatás, lesz-e miniszterelnök-jelölti vita, vagy sem; kell-e egyáltalán, vagy totál felesleges; emeli-e egyik vagy másik oldal népszerűségét, avagy inkább rontja az esélyeket. Bevallom: a magam részéről vitapárti vagyok. Egyszerűen azért, mert ez egy kiváló…..
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.01.31 18:38:08
@ulpius66: Ja, az értelmes emberek bárhol megállják a helyüket, a seggnyalók meg csak egy bizonyos likban kotorászva. Ha MZP nem nyer, van másik jól fizető állása, ugyanez vonatkozik Dobrevre meg Karácsonyra is. De mi lesz ezekkel a szerencsétlen fidezses seggnyalókkal, ha buknak? Mennek a börtönbe, vagy esetleg kukásnak vagy hullamosónak. Nemhiába fosnak még egyszerű vitától is! Nagy a tét számukra!
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.01.31 18:46:23
@ulpius66: MZP már vitázott vele egyenrangúakkal, és nyert. Ilyen Szanyi meg Gattyán féle indultak még csőcselék kamusenkikkel minek vitázna? Most jönne a tolvaj csalók elleni vitája, de úgy látszik hogy azok nem tudják cáfolni a vádakat, ezért elbujdokolnak előle. Legalább látszik ki mennyit is ér. Már azzal hogy nem lesz vita, azzal megnyerte a vitát.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.01.31 18:49:30
@szemtanú: MZP kihívta két riválisát. Azzal hogy ez a két kretén elmenekült előle, szerintem a vitatémát le is zárhatjuk, és foglalkozhatunk lényegi kérdésekkel.
Az a jó a magyar történelemben, hogy az ezer éves haza bizonyos sormintákat követ. Mármost aki ezeket felismeri, az el tudja kerülni a negatív hatásokat, aki nem, az rááll a szopóágra ezzel is bizonyítva a sorminta létét. (Aki pedig felhívja erre a figyelmet, azt jó esetben hülyének nézik, rosszabb…..
Az Apple társalapítója egy sor aranyszabályt fogalmazott meg annak érdekében, hogy egy megbeszélés se legyen időpocsékolás. Amióta saját magam osztom be az időmet, minden extra tipp érdekel. Az a legjobb, ha a nagyoktól tanulunk. Steve Jobs, az Apple társalapítója, ugyanakkor a…..
Mátyás király vitathatatlanul az egyik legismertebb uralkodó a magyar történelemben, ismertségben talán Szent István és Ferenc József veheti fel vele a versenyt, de Mátyás sok tekintetben más volt, mint uralkodótársai. Ő az utolsó olyan magyar származású király, aki a teljes országon uralkodott...
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2022.01.28 08:33:55
@pragmatika2: Ő már tudta azt, amit te nem, hogy a törökkel szemben nem lett volna semmi esélye. Ezért volt ő király, te meg hozzászóló.
Miután a Mercedes két esetben is óvást nyújtott be a Formula–1-es Abu-dzabi Nagydíj végeredménye ellen, órákat kellett várni annak véglegesítésére. Az FIA azonban mindkét óvást visszadobta, vagyis Max Verstappen marad a világbajnok...
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2021.12.17 04:36:33
@CSOKKI MÁLNA: Nem drukkoltam senkinek, de nekem Totoék szerényebb magatartása sokkal szimpatikusabb. Ez a Horner egy erőszakos görény Verstappennel együtt. Pl. még amikor befejezik a futamot akkor is a mercit nézegeti ez a hatökör, mintha aranyból lenne. Horner korábban is ilyen volt, még amikor vettellel ganéjkodott Alonsoval szemben.
Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2021.12.17 04:40:39
@CSOKKI MÁLNA: A mostani futamon is kiszorította Hamiltont a pályáról a patkány, még szerencse hogy le tudta vágni a kanyart, különben felkenődik a falra. Verstappen egy végtelenül arrogáns, mohó féreg.
20 éve vagyok ebben a szakmában, és voltak igen rázós időszakok az autókereskedelemben, új és használt piacot tekintve egyaránt. A túlpörgetett hitelezés, a minden képzeletet felülmúló áfázás, a gazdasági válság okozta sokk, a bedőlő kereskedések, a lízingcsalások, végtelenül lehetne folytatni a…..
Mi is utazunk Felfedezni Pugliát 2021.11.25 11:15:10
Eljött a nyár, és most már tényleg valamelyest könnyebb lett az utazás az EU-s oltásigazolás bevezetésével, így végképp minden, de minden akadály elhárult, beindítsuk a nagyipari utazásainkat. Mondjuk már azelőtt jóval megvoltak a foglalásaink, mint az oltásigazolás élesítése, ez csak egy ráerősítés…..
Clint Eastwood idén május 31-én tölti be 91. életévét. Ez már önmagában lenyűgöző életkor, de tegyük hozzá, hogy a színész-rendező a hírek szerint tökéletes egészségnek örvend, és folyamatosan gyártja az új filmjeit. Legutóbbi alkotása, a Richard Jewell balladája 2019 telén jelent meg, de Eastwood…..