Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SOROS GYÖRGY

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Casting video: Popipacsi 2009.12.01 09:30:00
Aki imádja hallgatni a magyar akcentust, annak ajánljuk figyelmébe az alábbi videókat. Persze aki emellett még azt is imádja nézni, ahogyan véraláfutásosra paskolnak egy pár popót annak ma nagyon jó napja lesz!   Őket is: Yvette, Évi, Sandy ..
SOROS GYÖRGY 2009.12.01 15:16:57
A tükörből tudjuk: Apa nem hord papucsot! (Mielőtt még páran beírják: a kép címét a beküldő adta.)..
SOROS GYÖRGY 2009.12.01 15:16:27
Valahogy kimaradt az életemből egészen tavalyig ez a film. Nagyon kíváncsi voltam már rá, hogy milyen lehet, hiszen Edward Norton és Brad Pitt neve nagyon vonzó volt számomra. A színészi alakításukban nem is csalódtam, de a sztorit elég vontatottnak találtam. Először a barátommal…..
Tegnap este véget ért a Britain's Got Talent, azaz a szigetországi Csillag születik legutóbbi kiadása, és ezzel együtt romba dőltek azok az elképzelések is, miszerint az egész előre le volt zsírozva, a jól eladható, mogorva skót háziasszony lesz a győztes, minek itt döntőt…..
X. érthetően ki van borulva, mert napokig azért nem juthatott hozzá a külföldről rendelt csomagjához, mert a lerohadt a vámosok számítógépes rendszere. A Naiv Ügyfelet az készített ki különösen, hogy az ügyintéző abszolúte terméstes hangon közölte, hogy volt már emiatt…..
Subba De-pression: Dübörög 2009.05.30 23:23:00
Biztosan nagyon nagy életérzést ad, amikor egy Rock kocsmában dübörög az alábbi De-Pression szám, de autóba, BKV-ra, vagy gyaloglábra ragadt ember nem érdemel ekkora bömbölő himnuszt. Igazából ez csak azoknak jár, akik széles hónaljtartásban közlekednek. Őket képviseli a…..
"Ezt a kis videót tavaly készítettük az Állatkerben a két szőrös taturól, Fürgéről és Tüskéről" - írja Gabi. A felvételen az a legjobb rész, amikor a tatu éppen belefér egy lukba. ..
A Váci1 névre keresztelt, felső kategóriás pláza a tervek szerint jövőre nyílik meg a Váci utca és a Vörösmarty tér sarkán. Az első probléma ugye az, hogy a beruházó Orco most épp csődvédelembe menekült, egy csöppet felülvizsgálja a dolgokat és pihenteti az építkezést.…..
"...a válság miatt".  Ez napjaink jolly jokere, megfellebezhetetlen végszó, rövidke, de annál súlyosabb jelentéssel bíró szintaxis, amelynek mélyén sorsok, tragédiák, az élet nagy dolgai rejtőznek. Nem mellékesen ez a béna kis tagmondat oly gyönyörűen illeszkedik…..
Nagy nap volt Rómában! Az Olimpicóban a Roma és a Torino gyömöszölte egymást, ezalatt pedig időfutam volt kinn az utcákon, de mekkora időfutam!! Hogy a százéves olasz körverseny, a Giro záró futamát a litván Konovalovas nyerte az kevés embert érdekel, úgy általában. Persze…..
SOROS GYÖRGY 2009.05.31 19:45:52
Mandiner blog Balkán 2009.05.31 17:01:00
  Ez a poszt nem született volna meg, ha a kétezres évek elején nem a Lágymányosi híd budai hídfőjénél működött volna Budapest, s egyben az egész tejútrendszer legkúlabb szórakozóhelye. De ott működött. Az első West Balkánba kivilágítatlan, a somogybabodi offroad…..
SOROS GYÖRGY 2009.05.31 19:45:01
Örülni sajnos nem kell, nem alakul újjá a rockzene gyökerét jelentő formáció, valószínűleg csak arról van szó, hogy Mr. Osbourne vagyona számolgatásának végére ért és hogy kitöltse fennmaradó idejét szüksége van még további pénzre unalma elűzése végett. Ehhez a…..
SOROS GYÖRGY 2009.05.31 19:44:25
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
SOROS GYÖRGY 2009.05.31 19:42:18
Bizony, az ikonikus sztár a Balmain kifutóján már látott, 2009-es őszi/téli kollekciós női pólóban feszített a minap, amelynek az árát a net-a-porter egyik munkatársa 10.000 dollárra becsüli. Úgy látszik Michael Jacksont nem érinette a gazdasági világválság - vagy talán a…..
SOROS GYÖRGY 2009.04.14 23:02:01
Az Apple termékfrissítéseivel együtt a Psystar is előrukkolt új asztali gépével, amit továbbra is előtelepített Mac OS X Leopard operációs rendszerrel árul. A tavaly nyáron elindított bírósági eljárás ellenére a klóngyártó továbbra is rendíthetetlenül árulja a…..
SOROS GYÖRGY 2009.03.20 23:45:08
"A kacsapástétomra is rá lehetne írni, hogy nyomokban kacsát tartalmaz. Fotó a Lidl-ből" - írta Lukit. Mintha nehezményezné, hogy miért arról az összetevőről nevezték el a nyálcsordító terméket, amelyiknél két húsféléből is több van benne, nevezetesen…..
SOROS GYÖRGY 2009.03.18 09:47:29
Egyik kedvenc mocsokblogunk, a Puruttya Blog bloggereit (bloggerét?) faggatuk, hogy miért jó az nekik, ha ha valaki hányingert kap a posztjaiktól.Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne?Nagyon kedvesek az ápolók, minden nap néhány…..
SOROS GYÖRGY 2009.02.16 21:20:36
@Artemis: Egyetlen szó sincs elírva. Beszólnál pikasszónak, hogy nem így kell fejet rajzolni? belindaschneider.files.wordpress.com/2008/01/picasso-la-lectrice.jpg

Ha pukassztás, akkor bizony pukassztás! ;-D
Mindig kiváncsian várom a férfi kollekciók közül Ermenegildo Zegna divatbemutatóját, bevallom hogy egy kicsit favoritom a márka. Vagy talán nem is a márka, hanem az imázs amit kialakítottak. Zegna divatbemutatói minden évben hoznak valami újdonságot, még akkor is ha ezt a többi…..
Hogy mi a 2009-es trendi férfi alapkelléke? Egy finom bőrből készült, tökéletesen elegáns kesztyű! És, hogy mi a 2009-es év újdonsága? Az öltönyök újraértelmezése. Ne gondoljuk ugyanis ezentúl, hogy az öltöny csak nyakkendővel hordható, vagy hogy csak inget lehet alávenni,…..
Hamarosan változás történik a blog.hu hozzászólási rendszerében: csak regisztrált felhasználók számára tesszük lehetővé a bejegyzések kommentálását. Ez azt jelenti, hogy csak azok a látogatók tudnak kommentezni a blogokban, akiknek van blog.hu-s nickje. Erről tájékoztatni…..
A beharangozó után megpróbáljuk röviden összefoglalni a blog.hu új hirdetési rendszerének fontosabb elemeit. Mit tud a két hirdetési modell? A Csizmás Kandúr (hirdetésmentes blog) esetében a blogra nem rakunk hirdetést, és te sem rakhatsz. Ez alól egy kivétel van: te rakhatsz ki…..
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
"A képen Manó látható, ahogy a környéket pásztázza, mintegy felderít" - írja Lívia. Első látásra egyáltalán nem tudtuk értelmezni, mi látható a képen. Ön szerint mi az a szőrös dolog körülötte?..
Trágár, sőt nyíltan pornográf ál-backdoort helyezett el a Puruttya Blog egy Saturnban, aztán lefotózták. Quo vadis backdoor kommunikáció? Részletek a blogon...