Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsósellenes

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most tulok vagy nem tulok? ..
Orsósellenes 2018.06.27 18:34:49
TÉNY: A választáson a magyar emberek, minimum 65%.-a arra szavazott, hogy elég Orsós Vendel uralmáról. A további 13% a külföldi szavazatokból áll! De még akkor is a választók 48%.a szavazott Orsós és bandájára, a többség 52%.-a arra a döntésre jutott és szavazott, hogy nem kér a bandából beleértve ezt a kani disznót, aminek már farka nincs, csak visítozni, röfögni, hányni, a mocsokban turkálni tud! Tudjátok mit mondanak a parlamentbe fideszes képviselők? Ha, majd biciklivel járnak be gombot nyomogatni, akkor nem kell kerékpártartó, ott lesz rezsi szilárd, mert akkora bunkó, hogy neki lehet támasztani a biciklit! Szerintem még attól is bunkóbb, bár ez szubjektív vélemény, de, ha kiterjesztjük a magyar szavazóképes emberek véleményére is, ez az objektivitás! Basszátok meg, jönnek a migráncsok, csak nem mi hozzánk! Orsósnak már sikerült néhány ezret berángatni a kerítésen, (akik arra tévedtek), az országba "legálisan", letelepíteni és bújtatják őket állami pénzen, sok millió Ft./fő áron! Ki vétózta meg az Európai Unióban, hogy állítsák meg a migrációt Afrika északi prtjainál? Egyedül, Magyarország nevében ez a hülye fasz! Mert, ha nem lenne migráció, akkor nem lehetne gyűlöletet kelteni az országban és nekik végük lenne! Mocskos,aljas banda, bár ne legyen igazam, mert nem szeretném, de szerintem fog még az orsós család, és hűbéresei a lámpaoszlopon lógni, beleértve a vejét és lányait is, itt kiemelve a cigány Ráhelt!
A NAV ma levelet küldött az Online Számla teszt rendszerének felhasználóinak. A könyvelők és a vállalkozók kiakadtak, mert csak a kötőszavakat értik a tájékoztatásból. Segítünk megérteni...
Orsósellenes 2018.06.21 20:57:28
@Muad\\\'Dib: Te hülye fasz! Már nem tesztelni kellene ezt a programot, hanem már márciustól kellett volna biztosítani az ügyfelek regisztrációját az éles programmal, ami majd július 01.-én lép életbe.
Itt egy a lényeg, hogy július 2.-án kimegy hozzád a NAV és megbüntet, mert nem használod a programot, mert ők még nem fejezték be a fejlesztést, javítást, bütykölést, melyet Mészáros Lőrinc "szakgárdája" megfelelőképpen elvégzett, természetesen tízszeres áron, mert a keresztapának is juttatni kell a bevételből! Az, hogy nem működik a rendszer, az a Te bajod. Fizess, bazd meg, mert az államkasszába nincs lóvé, mert Orsós és bandája ellopta! Ennyi!
Leginkább Magyarország fog ráfizetni, amiért Orbán Viktor kekeckedik Sorossal, illetve a CEU-val. A Magyar Nemzeti Bank legfeljebb ideig-óráig próbálkozhat a széllel szemben. Babis elutasítja mind a több Európát, mind a kétsebességes EU-t...
Orsósellenes 2018.05.21 23:08:43
@teéjesenmindegy:
Az ilyen genetikai szennyeket, mint te is vagy én nem engedném szaporodni! Én nem akarok jobban élni te faszkalap! Én nem az én életemet féltem, hanem a fiamét és az unokáimét! Tudod mit! Ezután azt kívánom, ha egy háború kitör a szopásod tárgyát képező személy miatt, a te leszármazottad haljon meg, akkor majd rájössz mekkora barom vagy! Remélem büszke leszel rá, hogy a leszármazottad a szopásod tárgyát képező lény miatt halt meg és erre való tekintettel egy díszünnepséget is rendezel, mert ilyenek vagytok ti fityiszértelmi sérültek! Te agymosott, én nem azt mondtam, és ebből is látszik, hogy mennyire hülye vagy, hogy nálam voltak bejelentve, hanem a szülői házba, (ami tőlem 150 km.re van) amit te is megvehetsz a szopásod tárgyát képező viktátorral együtt. Azt a házat a kis faluba 1,2 millió Ft.-ért sikerült volna eladni, de nem sikerült mert a fidesz banda bejelentette oda az ukrán lakókat és még a mai napig is, míg ügyünkben jogerős ítélet nem születik, nem adhatom el a házat. És mindegyikkel szemben egyenként kell kiürítési, meg egyéb pert indítani. Ez a ház két éve üres! Az ügyvédem is ki van akadva. Ha gondolod, küldök egy képet róla egy létrehozott email címről, csak add meg a te email címedet is és küldj egy szándéknyilatkozatot arról, hogy te ezt meg akarod venni lakóstól mindenestől. hétszázezer forintért már odaadnám neked, ami ha nem lenne ott ez a kialakult helyzet, még a faluban is minimum 6 milliót érne!
Tudod, még szerencse, hogy mi élünk, véleményem szerint, mert mi még féltjük a gyermekeinket, unokáinkat, mert, ha ilyenek szaporodnak, mint te, azok fialása semmi jóval nem kecsegtet!
Nem szégyelled magad te isten barma, feláldoznád a gyerekeidet, unokáidat Orsósért?
Hát akkor részedről heil Orbán! és érezd magad jól
Orsósellenes 2018.05.21 23:11:10
@MikeBoy:
Szívemből szóltál, igazat beszélsz!
Orsósellenes 2018.05.21 23:21:00
@teéjesenmindegy: "Azért mentek, hogy megnézzék a kerítést mi? Milyen kis kíváncsi migrik ezek. Hát nem felülnek a belgrád-zágráb gyorsra, hanem felgyalogolnak kerítést nézni. És hát egy kerítésen át karnyújtásnyi távolságból lehet átlátni, és olyankor félő, hogy átrángatnak... a dróthálón. Vagy valahogy. Nyilván átrángatnak valahogy..
Jajj, te hülye fasz..."

Nem akarom kommentálni. Össze kell hasonlítani, hogy mit írtam, és mit ír itt ez az agyhalott, elmebeteg fityeszkurva! Ember ennyire hülye nem lehet! Nem mondhatom azt, hogy egy állat, mert az sértő lenne az állatok számára! Ezt már szerintem gyógyszerrel sem lehet gyógyítani, a teljes megoldás, ami az állatoknál is történik, ha nem úgy viselkedik, mint ahogy tőle elvárható, az elaltatás, bár én szívemből, ha törvényes lehetőség lenne rá, felekasztanám.
Az Európai Néppárt vezetői elbeszélgettek egy kicsit Orbán Viktorral, és a magyar miniszterelnök máris erős kereszténydemokrata kormányzást vizionál a jövő Magyarországán. Korábban is meggyőződhettek a Fidesz pártcsaládjának felelős vezetői arról, hogy Orbán rendszerint mást mond, mint amit tesz, de…..
Orsósellenes 2018.05.06 19:21:01
@David Bowman: Persze saria! Orsós faszából azt szoptad, hogy soros, migráncs, Brüsszel, újabban az ENSZ! De bezzeg Putyin, vagy a megbukott baltásgyilkos ország elnöke, ezek a példaképek. Nekem van egy katona és rendőr ismerősöm, akik gyakran együtt teljesítenek szolgálatot a határon. Történt, hogy az M1' tv stábja lement a határra és ki volt adva a határvédőknek, hogyí mutassanak már be egy néhány elfogott migráncsot, vagy aki megpróbált átszökni a határon. Túrájukat 1 naposra tervezték, de egy hétig voltak lent, de a migránsok nem akartak jönni, még a kerítés közelébe sem. Végül már a "végvárparancsnok" már kihirdette, hogy aki migráncsot fog jutalmat kap. Egy hét alatt nem sikerült egyet sem, ugyanakkor Orsós parancsára 6 migránst engedtek be hivatalosan menekültként az országba! Egy hét után az M1 "közszolgálati" tv stábja összepakolt dolga végzetlenül, és elkussoltak onnan! Kiktől kell megvédeni az országot ti hülyék! Igen Orsós és bandájától!
Ami logikus, hiszen a propaganda a kormány egyetlen sikerágazata, az ország meg majd csak elműködget magától...
Orsósellenes 2018.04.22 20:58:38
@apro_marosan_petergabor: "Szerencsére a FIDESZ-KDNP egészen máshogy dolgozik, s bizony - szerencsére - működésük nyomát jelentősen érezni lehet az ország-főváros fejlődésén - a gazdaság előremozdulásán is. "
Működésük nyomát észre lehet venni, hisz most már gyakorlatilag kizártak bennünket az Európai Unióból, a támogatásokat már visszatartják, ugyanakkor az állam megelőzi (pl. a vőnek), a kiutalt pénzeket, amit már nem fogunk megkapni! Ha nem lenne légüres tér a fejedben, akkor láthatnád, hogy látszat és a diktatúrákra jellemző beruházása folyik, többek között a te pénzeden is és amiért én tiltakozom, hogy az én pénzemen is, gondolj a führered várba költözésére, stadionokra, ugyanakkor a kórházakban nincs pénz gumikesztyűkre, fertőtlenítőszerekre, WC papírokra, négy millió koldusok országa lettünk. A devizahiteleseket is jól megmentették, most 12,000- Ft.-al fizetek többet a lakásomért, mielőtt "megmentett" Orsós és bandája. És ez csak a jéghegy csúcsa, tudnék még mesélni! Eddig, ami "növekedés" volt, azt mind az Európai Únió támogatásából történt, az más, hogy volt olyan pofátlan a kormány (Orsós Vendel), hogy hozzáírta, hogy a Magyar kormány támogatásával is történt a beruházás! Hol élsz te?
Orsósellenes 2018.04.22 21:41:18
@apro_marosan_petergabor: Arról nem beszéltem, hogy mennyi pénzt kell majd visszafizetnünk az Európai Uniónak a korrupció miatt! Szerintetek Orsós Vendel és bandája fogja majd azt visszafizetni? Nem, hanem újabb adókat vetnek ki, mert megszokták! Hallottátok, hogy a bankok (OTP Csányi) azért állt ki a fityisz mellett és támogatta a kampányát titokban, hogy eltöröljék a bankadót. Ezt már a médiákban is közzétették,(ez a korrupt banda ezt meg is fogja szavazni, bizonyára nem kis pénzért) ami megint egy költségvetési bevétel hiány lesz! Azt hallottad már, hogy a kórházakat kötelezték (ha van) fizessék be a költségvetésbe a megtakarításukat! NINCS LÓVÉ A KASSZÁBAN BASSZÁTOK MEG, mivel EU-s pénzeket sem fogunk kapni, nem lesz mit ebből ellopni, majd ránk hátékázzák ezt a lóvét, hogy legyen miből! Egyre jobban haladunk a csőd felé és ezt nem csak én mondom, hanem értelmes EU.-s politikusok is, de nem hozzák nyilvánosságra a véleményüket, mert abból krach lenne és nem a kormányt, hanem a magyar népet sajnálják, bár megérdemelnénk mindaddig, míg ilyen hülye emberek vannak közöttünk, mint te is! A führer és a Fityisz Soros pénzén nevelkedett fel, gusztustalan, amit tesznek! Most Soros kivonul, számos munkahely megszűnik, de nem is ez a legnagyobb baj! Az igazi civil szervezetek(nem a CÖF) támogatás nélkül marad, az elesett emberek, még elesettebbek lesznek, hisz ezután nem lesz olyan szervezet, akitől anyagi, jogi segítséget kérjenek, vagy azt csak azokat az anyagi nehézségeik miatt korlátozottan tudják teljesíteni! (Pl. Vöröskereszt, stb.). Ugyanakkor Mészáros stróman Lőrinc (akiről mindenki tudja, hogy okosabb Czukenbergnél és valójában a vagyon nem az övé, hanem orsós vendelé! Egy mínusz 40% IQ a száján még egy értelmes mondat nem jött ki, hasonlóan orsós Soros bérenc és migráns (Romániából szabadította ránk Causescu) orsós vendel!
Prológ. Van két, közel egyenlő nagyságú választói halmaz. Az egyik egységes a hitében és tetteiben, a másik meg képtelen magát megszervezni a győzelemhez. Ugyanakkor csalást sejt, diktatúrát vizionál a vesztes, forradalmat, polgárháborút a győztes.  A választás és az eredménye legálisnak mondható.…..
Orsósellenes 2018.04.15 16:33:02
@arabok balrol: Te barom! Hol voltál te? Nem eltévesztetted Moszkvával? Csak, hogy tudd! tájékoztatlak a "nyerésről"! Én egy szavazókörben voltam, egy kelet magyarországi kisvárosban, mint független szavazatszámláló bizottsági tag! A mi szavazókörünkben 785 szavazásra jogosult volt! Ebből 615-en szavaztak! A fidesz egyéniben 215 szavazatot kapott, a jobbik 198,-at. Pártlistán 243 szavazatot kapott a fidesz a Jobbik 209-et. tehát, összességében a szavazók 30%,-a szavazott a fideszre és 27%.-a a jobbikra! Az összes többi a hülye, esélytelen pártokra, amiről ők is tudták, hogy esélytelenek, de mégis indultak és abban egyetérthetünk, hogy a baloldal hülye, mert ha összefognak nyerhettek volna. Én csak a mi esetünkből indulok ki, ha akár az MSZP, vagy az LMP, vagy a DK, stb nem indul a jobbik simán nyer a mis zavazókörzetünkben, de erről tájákoztattak a többi szavazókörben résztvevők is. Az ellenzéknek nagy felelőssége van, hogy a szavazás ilyen eredménnyel zárult. Bénák, ez tény! De, ez a fidesz bagázs sem mondhatja azt, hogy "győztünk", ugyanis a választókörünkben, mint a hasonló választókörzetben 20%.-a szavazott rájuk, ami nem jogosítja fel őket a kétharmadra. Az, hogy ez így történt, kizárólag a fidesz által megalkotott választási törvénynek köszönhető! Ezek után megállapítható, hogy Magyarország 80%.-a kormányváltást akar, ha tudomásul veszítek, ha nem! Ha vak vagy, akkor ne menj el tüntetésre!
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
Orsósellenes 2018.04.11 21:31:02
@VáradiJános: Anyádnak mondd meg, hogy ma nem kell takarítani nálunk, mert legutóbb is lopott! Azzal védekezett, hogy neked kellett venni egy gumiorbánviktort, akinek a lankadt pöcsét leszopod naponta. Elpanaszolta, hogy nem lesz ezután pénze, hogy marhagecit vegyen, amivel a gumiorbán faszát feltöltötte, hogy legyen neked mindennapi szopnivalód! Tudod, mi a különbség te és orsós és a geci között? A geciből még lehet ember, de belőletek soha!
A propaganda nagy részét már megszoktam, egyre ritkábban tudnak tényleg már meglepni. Egyetlen műsor van, ami frusztrál, ez pedig a Bayer-Show. De nem is Bayer Zsolt személye, vagy a notórius kurvaanyázásai miatt, azt sajnos meg lehet szokni, hanem az önhazugság miatt, amit a műsor formátuma és…..
Orsósellenes 2018.04.03 15:30:26
@Rettegek mert ballib vagyok: Leerszekedek a te fideszes stílusodra! Anyád is meggyőzte a fél faludat, hogy nem tripperes és kiderült, hogy mégis!
Orsósellenes 2018.04.03 15:34:53
@Gaspen: A hozzászólásaid nem ezt tükrözik!
Nyolc súlyos hiba, amiért menniük kell Orbán, és végrehajtója Szijjártó nyolc éves teljesítménye a külpolitikában alig mérhető, mert amit teljesítménynek nevezhetünk az csak belpolitikai mércével értékelhető. Az úgynevezett külpolitika Orbán kormányzása alatt a…..
Orsósellenes 2018.04.03 14:19:46
@Fazakas László: "Az Echo TV meg nem mindenütt jön ám be." De bejön ám (és semmi más) hülyítő M1',M2" Duna, stb. És még van a TV2, ami nem győzi sugározni a reklámokat, én lemértem egy óra adásidőből 32 perc reklám, a többi volt az igazi műsor! Ez mekkora csalás! A köztévé, azért lenne köztévé, mert a köz pénzén sugároz és minden ember és párt véleményét kellene közölni. Ezeket a TV.-ket a Fidesz kisajátította, ám a BTK.-ba ütköző bűncselekmény. Az ECHO a legaljasabb, szerencsére, nem mindenki által látható TV. Ez a legalja!
A politikai kampányokban az a legnehezebben elviselhető momentum, hogy olyanoknak gazsulál a hatalom, akiket korábban semmibe vett. A magyar miniszterelnök érzi, hogy talán kicsit vékony lesz az az üzenet a társadalom számára, amit Habony Árpáddal közösen kifundáltak, így a migránsozás mellé még…..
Orsósellenes 2018.03.30 20:56:44
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Hja és elfelejtettem mondani, hogy el kell menni szavazni, majd ott eldől minden! Bukni fogtok, ezért ez a hülye kapkodás, nem tudtok magatokhoz térni, hogy veszíteni fogtok! Tipikus fideszes magatartás, hogy értelmes választ nem tudtok adni, hanem, ha valaki nem ért veletek egyet, akkor az ellenfeled kurva anyját szidjátok, mert értelmes érvetek nincs! Ez a tipikus tehetetlenség. Szégyen és gyalázat az, amit csináltok! A te stílusodban válaszolva (nem véletlenül írom kisbetűvel, amikor megszólítalak), megdögleni a te anyád fog, hogy egy ilyen korcsot fialt a világra, az enyém, remélem minél később elhunyni fog! Egy tipikus kormánytévé csecsén felnőtt elvakult fideszes vagy. Sajnállak és megvetlek! Keresd fel sürgősen azt, aki az elmebéli állapotodat vizsgálja!
Orsósellenes 2018.03.30 22:00:40
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ide figyelj te genetikai szenny, hülye fideszes agymosott! Én egy kulturált ember vagyok, vállalkozó és tudom, hogy nem tudok veled értelmesen beszélni, hisz egy fideszessel nem lehet, mert mind hülye! Lesüllyedek a te fideszes szintedre! Én vállalkozó vagyok, jelenleg 34 embert foglalkoztatok, és az utolsó munkavállalót is 8 éve vettem fel.(Leszarom, hogy elhiszed, vagy nem, mert nem lényeges, erre ne is reagálj). Sokszor, ha kell én is beállok a dolgozók helyett, akár fizikai munkát is végezni, ha családi vagy egyéb okok miatt nem tud dolgozni. Volt olyan nemrég, hogy bejött 2 elegánsan felöltözött "úriember" a telephelyemre és a főnököt keresték rajtam nagyképüen, mivel én voltam legközelebb akkor a bejárati ajtóhoz! Beirányítottam az irodámba őket a gép mellől. A titkárnőmnek előadták, hogy ők a fidesztől jöttek és a vállalkozásom jövőjével kapcsolatban szeretnének velem beszélgetni! Mivel tudom, hogy, milyen a fajtátok, igaz, mikor engem megláttak munkaruhában a főnöki székbe ülni, természetesen elsápadtak! Velem, mint munkással, lekezelően beszéltek, amikor megláttak főnök, tulajdonosként, lassan észhez tértek és átadták a főnökük, jelenlegi fideszes országgyűlési képviselő figyelmeztetését, ha nem működök együtt és nem jattolok neki, akkor vége a vállalkozásomnak! Tájékoztattam, hogy "beszélgetésünkről", hangfelvételt készítettem, mert gyanakodtam, hogy a mocskok akarnak megint megzsarolni, két percet adtam nekik, hogy a telepet elhagyják bezárt kapuk mellett, mert már három perc múlva elengedem a telephelyet őrző kutyákat, bezárok minden ajtót, hogy ne tudjunk arra figyelni, mi történik az udvaron a gépek zajától, az egyik "bátor fideszes" a helyszínen behugyozott. Ennyi! Ennyire vagytok bátrak! Nem akarlak azzal fárasztani, hogy mennyivel kerül többe ma egy dolgozó Orsós miatt, mint 2010,-ben, mert nincs annyi agysejted, ami ezt feldolgozná. Te egy egybites kommunista fideszes (Orsós KISZ titkár és az apja is MSZMP vezető bizottságának tag volt) vagy! Ha a két füled a koponyádban a légüres térben nem lenne összekötve egy madzaggal, akkor leesne és nem is hallanál, amit megérdemelnél! Velem egy dolgozó sem mert így beszélni, de én sem mertem velük így beszélni, mert én tudom, hogy mi az a tisztelet! Az édesanyám még él, hála Istennek, azért mert eltemetted, te anyád pinájából kimenekült mutáns, fogunk találkozni, ezt megígérem neked! Hogy mersz te az édesanyámról így beszélni? Majd négyszemközt tisztázzuk ezt!
Orsósellenes 2018.03.30 22:05:46
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Befejeztem, elég volt mára a hülyéből, megyek aludni és kikapcsolom a gépemet, neked is ezt ajánlom, ne írj tovább. Egyébként köszönöm a figyelmeztetéseket, de egy ilyen patkánynak sem nevezhető lénnyel (megjegyzem, a patkány egy okos állat, mert nem fideszes) egyedül is el tudok bánni!
  Orbán Viktor magyar miniszterelnök lépten-nyomon a hit védelmezője és a nemzetállam kérlelhetetlen harcosa szerepében tetszeleg. Harcos alkat, a vak is látja. Csakhogy egy ügy minőségét az jellemzi igazán, hogy kik harcolnak érte.        A nemzetállam olyan törzsiségen alapuló fogalom, amely…..
Orsósellenes 2018.03.26 19:54:43
@Rettegek mert ballib vagyok: "végső célja a Soros csicskáknak a nemzetállamok eltörlése."

Soros ügynökök, akik Sorostól kaptak pénzt és nem lennének ott, ahol vannak, ha nem támogatja őket Soros az Pl. Orbán Viktor, Kövér László, Semjén Zsolt, stb. Hja és a Fidesz is egy Soros szervezet, mert Soros György támogatásával jött létre! Ennyi!
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..
Orsósellenes 2018.03.21 18:54:56
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Milyen értelmes hozzászólásaid vannak, csak úgy süt belőleaz értelem a másik és sokadik nickneved a Fazekas László hozzászólásai is. IQ= - 55. Egy szinten vagy Orsós Vendellel! Hajrá!
Orsósellenes 2018.03.21 20:40:22
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Sajnos kénytelen vagyok lesüllyedni a te fityiszes szintedre, bár nem szívesen teszem, jobban szeretem az értelmes párbeszédet, de az ilyen fityisz fanokat meggyőzni nem lehet! Tuskó Szilárd és bandája nem megy el egy elszámoltatási vitára, az általunk fizetett szolgák nem mennek be a munkahelyükre a parlamentbe! Hol élünk? Igaza van Attilajukkaja-nak, értelmesen kellene beszélni, de ezekkel az orsós fasszopókkal nem lehet! Siess, mert lekésel az Orsós geciről! Sajnálom, hogy ilyen emberek élnek Petőfi hazájában, mint te! Csak basszad a patkányokat, mint tényként leírtad, apád is ezt tette és ez lettél belőle!!! Én inkább maradok az emberi nőknél! Hogy, kinek van ferde hajlama, mindenki eldönti! Pszichopata és kezelés alatt áll azóta is az édesanyád azóta, hogy téged megfialt! Látszik, hogy nem olvasol, mert a patkánynak magasabb az IQ.-ja, mint az emberé, a tied -55,-nél csak magasabb lehet!! A patkányok képesek arra, hogy többet megjegyezzenek, mint a fityiszesek, Soros, Brüsszel, migráncs és újabban, ami nagyon veszélyes, az ENSZ. Felfogta ez a barbár banda, hogy mivel jár, ha az ENSZ.-et el kezdik fenyegetni, mekkora kárt okoznak ezzel a sokat szenvedett Magyarországnak? Tudomásul kell venni, hogy Magyarországnak van egy nárcisztikus elmebeteg miniszterelnöke és vannak seggnyalói, mint @dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: ?
Fotó: Magyar Narancs Nem kellett sokat várni, Bayer Zsolt kolléga és a kormány kedvenc lapja - a Magyar Idők - Semjén Zsolt segítségére sietett és megmagyarázta Semjén helikopteres vadászatát. Az egyik ok, hogy ott él a testvére, a másik, hogy bizony, ott ezt így szokás csinálni. Semjén bátyja…..
Orsósellenes 2018.03.11 16:30:24
@felső határ nincs: Te hol a kurva anyádba voltál vadászni semjénnel?
Amúgy az egészben az a legdurvább, hogy a hódmezővásárhelyi fiaskó után kb. 1 napig tényleg mindenki azt hihette (még a Fidesz "szellemi" véleményvezérei, mint Bayer, Lovas és Bencsik elvtársak is), hogy legalább a választásokig a Fidesz képes lesz értelmes kommunikációra és nem a "jönnek a…..
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
Együtt vonul majd Morvai Krisztina és Szili Katalin...
Orsósellenes 2018.03.08 22:09:21
@VáradiJános: Te genetikia szenny! Igaz, hogy azt írtam, hogy nem foglalkozok veled tovább, de nem tűröm az ilyen szennyek mocskos beszólásait! Először is nem menekülök, majd ti fogtok, bármennyire nem hiszitek el április 8.-a után! Miről beszélsz te Magyar Anyák Szégyene, egyben birkaivadék? Anyád elmondta, hogy talált Romániában egy félig birka, félig ember kinézetű lényt a havasokban. Hazavitt és reménykedett, hogy ember lesz belőled! Ő is elismerte, hogy ez nem sikerült, mert ember nem lettél! Én "zsidógyilkos ivadék". Tisztelem, becsülöm ma is embertársaimat (te ebbe nem tartozol bele, mert nem vagy ember), visszamenőleg őseim kutatásába, mert ezt is megtettem, hogy megtudjam, honnan származom, még csak véletlenül sem volt zsidó, nem azért, mert ezt akartam, hanem azért mert így történt! De, ha zsidók lettek volna, akkor mi van? Remélem, hogy a következő kormány felajánl vérdíjat, hogy megtisztítsa Magyarországot a tőletek és a ti fajtáitoktól, élvonalban lennék, hogy kábítóinjekcióval lelőjelek és börtönbe csukassalak egy életen keresztül!
Orsósellenes 2018.03.08 22:36:29
@VáradiJános: Hülye, elmebeteg Orbán faszára sorban álló kecske-majom-marha származék! Vagytok néhányan és a führeretek sem bírja gecivel, hogy benneteket ellátson, itasson. Ezt anyád mondta! Megint a szintedre süllyedtem, hogy megértsd, És ezzel tényleg végeztem az iq, mínusz 1500 lényekkel, mint amennyi iq szinted van! Indulj majd, hogy melyikőtök hülyébb, te vagy az általad szopás tárgyát képező Kövér Latya? Majd áprilisban megtanuljátok, hogy hol a helyetek, te retek! Rímel is és stimmel is!
„A nemzet zsírtarkója„ - olvasom a Népszava mai számában. A túlsúlyos politikust jellemzi imigyen a jegyzetíró Batka Zoltán. Találó a megfogalmazás, a Fidesz ökle hátulról csakugyan hasonlít Orosz István grafikus 1990-ben az egész országot kitapétázó plakátjára, a Továriscs konyec-re. Ráadásul a…..
Orsósellenes 2018.03.06 18:46:46
@rallus: Elfelejtettem! Én nem lennék büszke arra, hogy a hájfejű nagyúr évfolyamtársa voltam, sőt letagadnám, hogy ismerek egy emberileg ennyire nulla embert.
Orsósellenes 2018.03.06 19:02:46
@rallus: Hozzászólásod egy tipikus barbár fideszes hozzászólás! Látszik rajtad, hogy orbán f..-án jajj de csúnyát akartam írni, emlőin nevelkedtél. Tudod te szakbarbár, hogy Magyarországról a külföldre vándorló emberek 27 százaléka szerint ők nem is a fizetések, hanem személyesen Orbán barbán viki és bandája, alias Orsós Vendel és bandája miatt vándoroltak ki, nem is annyira a pénz miatt. Nem egyszerűbb lett volna Vendelnek eltakarodni? Én azért is szavaztam egyelőre az itthon maradás miatt, hogy én a szerény lehetőségeimmel hozzásegítsem bármely ellenzéket, hogy ezt az elmebeteg bandát eltakarítsuk. De tőled, mint egy másodrendű elmebetegtől nem is vártam más hozzászólást! Tudom, hogy én soros, migráns, brüsszel, sőt legújabb ellenség ENSZ ügynöke vagyok, te genetikai szenny!
Orsósellenes 2018.03.06 19:35:51
@rallus: Egyébként az ELTE jogi karán végezte, ahová szerintem téged még takarítónak sem engedtek volna be, mert olyan büdös a szagod, még a monitoron keresztül is! Ennyi! Úgy örülnék, ha beperelnél a hozzászólásom miatt (tudom, hogy ezt nem lehet), akkor legalább megismernél. Egyébként nem a végzettségem szerint dolgozom, épp azért, mert a rendszerváltás után, mivel kénytelenek voltunk, vállalkozók lettünk. Szerencsére egy jó dologba nyúltunk bele és büszkék vagyunk rá, hogy a mai napig is "törzsgárda" dolgozóink vannak és, ha kell mi is beállunk akár fizikai munkát is végezni. Tudom, hogy téged nem érdekel, de eleinte naponta 16-18 órát dolgoztunk, kb 3 évig és a szabadságunk csak karácsony és a húsvét volt. 1991 óta vagyunk vállalkozók, nem döglöttünk éhen, mint, ahogy kívánod és jelenleg 34 alkalmazottunk van. Az ilyen mocskok, mint te (nem véletlenül írom a megszólítást kisbetűvel, mert nem érdemelsz mást). Ha most a vállalkozásunk vagyonát eladnánk, minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy több lenne, mint a te 50 éves havi jövedelmed, bár nem tudom, hogy mennyi a jövedelmed. A mai napig is átlagban 10-11 órát dolgozunk, hidd el nem vagyunk rászorulva semmilyen "segílyre". Épp azon gondolkodunk a feleségemmel, hogy elmenjünk, vagy sem, mert nem akarjuk ilyen disznófejű nagyúr seggnyalóinak és leszopóinak, mint te is vagy a vállalkozásunkat, mert minden jelentkező azzal kezdi, hogy mennyi a vagyon és mennyi hitelt lehet erre a vállalkozásra felvenni. Egyik se gondolkodik azon, hogy ebből a vállalkozásból meg is lehet élni! És, amikor rákérdezek, hogy milyen párt szimpatizánsai, akkor mind fideszes és kérkednek vele, hogy milyen kapcsolatai vannak? Szavaikból ki lehetett venni, hogy sok hitelt akarnak felvenni a vállalkozásra, amit mi 27 éve működtetünk adósság nélkül és meglógnak a pénzzel, nem is titkolták, hogy a cél ez. Mind ezt mondta és, amikor megkérdeztem, hogy mi lesz az emberekkel, akkor a válasz az volt, hogy az nem lényeges.Na, ezért nem akarunk kimenni! Na, menjél szopni!
JogÁsz A jognak asztalánál 2018.03.03 12:31:34
Czeglédy Csaba ismét börtönben van. De hogy ez miként, s hogyan történt, ahhoz a hatóságoknak nem mindennapi törvénysértések sorozatát kellett elkövetniük. Kép: 24.hu Haladjunk lépésről lépésre. Czeglédy Csaba 8 hónapja volt már előzetesben a NAV által indított büntető ügyben, melyet az…..
Orsósellenes 2018.03.04 19:36:53
@felső határ nincs: Akkor maradj szlovákiában és ne gyalázd meg a magyar nyelvet, hogy magyarul írsz. Hozod a pereputtyodat, vagyis a cigány családodat. Inkább maradj otthon, ne büdösítsd tovább Magyarországot. Van itt már egy büdösítő banda, aminek az a neve, hogy fidesz!
Orsósellenes 2018.03.04 20:07:28
@Pop40: Igazad van!
Orsósellenes 2018.03.04 20:22:20
@Migráns Szopok Pártja MSZP: Mondta is, hogy várja, hogy egy cellába kerüljetek, mert nagyon jól tudsz szopni!
A hírek szerint a FIDESZ minden körzetben pikk-pakk összegyűjtötte a szükséges számú aláírást. Első hallásra megdöbbentő gyorsaság. Ám ha azt is megnézzük, az aktivisták milyen technikákat képesek bevetni a gyűjtéshez, máris árnyaltabb a kép. Legalábbis kitűnik, hogy a fanatikusok iszonyat…..
Orsósellenes 2018.03.01 18:49:09
@igaz_ember: Nem zavar! Először tisztázzunk valamit a másik blogon azzal dicsekedtél, hogy mekkora faszod van (bolond ember dicsekszik vele), meg, hogy mit csinálnál anyámmal. Olyan hiteles vagy, mint a fidesz!Engem, ha valahol utálnak és nem tudok viselkedni, akkor onnan eltakarodok! Ez a minimum! Én is ott leszek április 8.-án, na és? Igen, nekem van fajtám, én ember vagyok, nem úgy, mint te! Tudod, jelenleg 34 alkalmazottam van és meg merem kockáztatni, hogy nagyobb a jövedelmem, mint a tied. Mint tapasztalhattad, nekem napközben nincs időm blogokhoz hozzászólni, mert én veled ellentétben, dolgozom, pedig hidd el nem vagyok ráutalva! Dd meg a hitelből kért felesedet, utána a korsó sörödet, enned gondolom nem kell, már a führered megetetett, itatott, feküdjél le és álmodj róla, hogy úgy szeretnél élni, mint én. Sajnos ilyen alakokat kell eltartanom az adómból!
Orsósellenes 2018.03.01 18:56:00
@igaz_ember: Hja és 57 éves vagyok és éltem 2010 és 14.-ben! Ha a führered fog győzni én akkor is meg fogok élni! De téged meg valószínű, hogy elzavarnak onnan, ahová naponta bedőlsz és csak annyi élvezeted marad, hogy begombolhatod a führered sliccét! Nem válaszoltál arra, mit szólsz hozzá, hogy a führered és ez által a tied is új ellensége az ENSZ? Agyhalottak!
Orsósellenes 2018.03.01 19:26:10
@igaz_ember: Már egyszer írtam, hogy nem zavar! Van aki úgy keresi a kenyerét, hogy alkalmazottakkal dolgoztat és keményen dolgozik is közben, van aki lop, mint a führered, meg a veje, meg Mészáros Lőrinc, meg bizonyára te is közéjük tartozol! Nem szégyellitek magatokat? Mikor mocskoltam én öreget, fiatalt, középkorút? Sőt! Lehet, hogy hihetetlen, de a legfrissebb dolgozóm is 8 éve jött ide hozzám dolgozni. Az, hogy te nem hiszed el, hogy én vállalkozó vagyok, nem foglak győzködni, nekem attól nem lesz jobb! Örülök, hogy többet keresel látatlanba is, mint én. Hát igen, nagy bűnöm, hogy dolgozom és 34 embernek adok munkát, ilyen mocskos kapitalista vagyok. Nem vagyok olyan tisztességes becsületes ember, mint a führered! Tényleg, miért nem mer kimenni emberek közé? Na, de megyek tévézni és kilenckor lefeküdni, mert nekem reggel ötkor kelnem kell! Ne védjetek engem meg! Egy migráns sem akar ebbe a korrupt országba maradni, meg nem Magyarországon keresztül fogják Németországot megközelíteni. A führer már hozott be elég migránst, sőt a szomszédjába költöztette a világ egyik legnagyobb terroristáját és még testőrséggel is őriztette. Van még Magyarországon letelepedési kötvénnyel kb. 20,000 terrorista, akinek a pénzét Rogán és bandája elsikkasztotta, mi meg majd kamatostól visszafizetjük. Ha valaki robbantgatni fog és robbantott már külföldön, ezekből került ki! Ezektől kell félni! Erről ennyit!
Egy újabb békemenetet hirdetett meg Bayer Zsolt, válaszul arra, hogy Hódmezővásárhelyen az elvileg már rég halott ellenzék támogatásával és egy többé-kevésbé amatőr csapattal a háta mögött, Márki-Zay Péter rommá verte a biztos befutó Fideszes alpolgármestert. Békemenet: ez aztán a…..
Orsósellenes 2018.03.01 16:33:10
@igaz_ember: Nem vagyok ideges, csak megpróbáltam valamicske észt belegyömöszölni az agyadba, de tudomául vettem, hogy egy mégegyszer mondom agymosott fideszes vagy. Mit szólsz, hogy most már az ENSZ is az ellenségünk? Szánalmas vagy, lenézlek. Rögtön támadsz, hisz ezt szoptad ki a führeredtől! Nem is pocsékolok rád több szót(írást)
Orsósellenes 2018.03.01 16:38:06
@igaz_ember: Hja még azt akartam írni, hogy anyád bevállalt volna, de nekem is van ízlésem!
Orsósellenes 2018.03.01 17:25:09
@igaz_ember: De csúnyákat tudsz írni! Gondolom, hogy diktálod valakinek, hogy bepötyögje a röfögésedet,, mert írni nyilván nem tudsz! Írásod kifejezi értelmi képességed! A führered vár, hogy eleget tegyél nála a kötelességednek, vár az egyágu cici.........HEHeHe!.