Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rabbit

172 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre kipipálsz egy újabb országot a bakancslistádról? Tele van fantasztikus helyekkel, amiket jó lenne igényesen megörökíteni? Tudod, ha nincs róla kép, akkor meg sem történt... Vagy legalábbis sokkal nehezebb lesz rá visszaemlékezni később. Ebben a posztban Ihász Ingrid, a DreamWorld Photography…..
Rabbit 2019.04.08 05:38:08
@geegee: Koszi szepen! Az Adobe Sparkot szoktam hasznalni kollazs keszitesre.
Rabbit 2019.04.08 05:47:33
@Válasszunk: Koszi a kiegeszitest. Sokaknak van ugy dslr-juk vagy milcuk, hogy nem tudjak teljes mertekben hasznalni (manualis modban, ill. nem ismerik a fenyekkel es kompozicioval kapcsolatos alapveteseket), altalaban arrol lehet megismerni oket, hogy hogyan fogjak a gepet, illetve hogy felcsapodik a kisvakujuk :) Mindaddig igy voltam en is ezzel, amig nem kezdtem el tanfolyamokra jarni. Sok fotosoknak szolo workshopra is jarok, meg ott is szoktak lenni olyanok, akiknek gondot okoz a gepuk beallitasa, ill. mondjuk tul lassu zarsebesseggel fotoznak kezbol es bemozdult lesz a kep.
Rabbit 2019.12.29 14:22:35
@Kata58: Sok örömet kívánok a fényképezéshez, mobillal is remek képeket lehet készíteni! Örülök, hogy tetszett a cikk.
Béna a profilképed? Gyorsan kellene egy kép magadról? Ha követed ezeket a lépéseket, akár te is elkészítheted. Csak egy fényképezőgép kell hozzá, néhány ingyenes program, és pár olyan dolog, ami bármelyik otthonban fellelhető. Ihász Ingrid profi fotós tippjei...
Május végén sikeresen lezajlott a CEMP Sales House és a H2Online első digitális workshopja a pharma szektor képviselői számára. A fél napos, ingyenes workshop célja az volt, hogy a gyógyszeriparban dolgozó termékmenedzserek számára a napi munkában hasznosítható ismereteket adjon.…..
A PORT.hu havi 1,2 millió látogatójának... ...35%-a 18-29 éves fiatal (affinitás index: 108), ...30%-a diplomás (affinitás index: 148), ...30%-a budapesti (affinitás index: 151), ...27%-a Esomar AB státuszú, nagy vásárlóerővel rendelkező közönség (affinitás index:…..
Egyedi full-screen layer + medium rectangle kreatívval jelent meg az OTP az Index címlapján. Hirdető: OTPKampány: LakáshitelMédiaügynökség: CaféKreatív ügynökség: Lampyon..
Alig több, mint egy hónap múlva kezdődik "minden idők legerősebb futball vb-je". A SportGéza természetesen nagy erőkkel készül az eseményre, és a foci-vb melléklet anyagai rendszeres Index és SportGéza címlapi kiemelést kapnak majd. Heti és havi elérésben a SportGéza a…..
Két új mobil hirdetési termékkel bővült a CEMP Sales House kínálata, mindkettő a 300.000 feletti letöltést elérő Index alkalmazásban érhető el. A mobil banner magic az Index alkalmazásában fixen a cikkoldalakon jelenik meg. Mérete 480x480 px és két képből áll, melyek…..
A KutatóCentrum adatai szerint 2013 év végére az internetezők körében a tabletek penetrációja elérte a 17%-ot. Nem meglepően a már reszponzív Indexet is egyre több felhasználó keresi fel tabletről: egy év alatt megduplázódott az Indexre tablet eszközökről érkező…..
Új formátummal bővült a CEMP Sales House kínálata. A transparent highlight egy hagyományos, oldalba ágyazott banner és egy félig áttetsző, teljes képernyős layer kombinációja. Úgy működik, hogy az oldal betöltődésekor a félig átlátszó layer 5 másodpercre letakarja az…..
Ismét bebizonyosodott az Index piacvezető szerepe a hírfogyasztásban. Nem meglepően a hazai internetezők közül a legtöbben az Indexen követték a választások eseményeit. Április 6-án 516.000, április 7-én pedig 680.000 egyedi látogató kereste fel az Index címlapját, míg a…..
Az Index redesignnal megváltozott az egyik legkedveltebb rich media formátum, a flipside mérete és működése is. Már nemcsak a vezető blokk "dől be", hanem az oldal teljes szélességben, így még nagyobb, még látványosabb videónak ad helyet. A másik változás, hogy mostantól a…..
Új, kampányok célzására használható érdeklődési körökkel bővült a CEMP Sales House kínálata. Az Ident keretében a korábban elérhető 12 kategória mellett újabb 10-et vezettünk be, amelynek segítségével bármely kiadványunkon elérhetők az adott témákra affinis…..
A friss és ropogós Index címlapon új pozíciót kapott a super leaderboard hirdetés is. Az oldal teteje helyett most a hajtásnál jelenik meg, így hatékonyabban vonzza magára a felhasználók figyelmét. A super leaderboardból induló pushdown hirdetés működési elve is megváltozott,…..
A CEMP Sales House, az Index-csoport értékesítője sales support munkatárs kollégát keres. Akkor lehetsz te az ideális jelölt, ha van legalább két éves, ideális esetben online média területen szerezett munkatapasztalatod, diplomád, ügyesen kezeled az Excelt és a Power Pointot,…..
A CEMP Sales House, az Index-csoport értékesítője, hirdetésszervező kollégákat keres. Szükségünk lehet rád, ha van direkt értékesítésben tapasztalatod, számítógépen nem csak a shift+delete gombokat ismered és az interneten sem adnak el kilóra. Az életed része a jó hangulatú…..
A Blog.hu stabilan tartja első helyét a haza site-ok között. A gemius/Ipsos Audience legfrissebb, májusi adatbázisa szerint a 15 évnél idősebb, belföldi internetezők körében közel 2,3 milliós (51%-os) elérésével továbbra is Blog.hu a legnagyobb hazai oldal. Ahogyan korábban…..
Rabbit 2012.05.12 23:23:28
@Chat Géza: köszi az ajánlást, a kollégák folyamatosan figyelik a blogtermést, ha úgy ítélik meg, fognak keresni.
Rabbit 2014.02.25 09:14:23
@Elegem Van: Politikai témájú blogokat nem értékesítünk a PS rendszerben.
Rabbit 2014.02.26 10:08:01
@Elegem Van: Köszi szépen a kiegészítést, a megfogalmazásom nem volt egészen pontos, sajnos a közéleti téma is ebbe a körbe tartozik. A PS blogok hirdetői szempontból jól támogatható témákra épülnek (pl. életmód, autó, gasztro, film utazás, IT).
A Médianéző elemzése szerint, ahol a médiatartalmak idézettségét vizsgálták, 2014 januárjában az Index.hu bizonyult a legnépszerűbb hírportálnak. "Az online hírportálok vizsgálata az Index toronymagas vezetését mutatta ki, hiszen összesen 1449 alkalommal hivatkoztak…..
Hatodik születésnapja alkalmából idén a megszokott tartalommal, de új köntösben jelenik meg a WEBBeteg.hu egészségportál, melynek hirdetési felületeit a CEMP Sales House értékesíti a médiaügynökségek, illetve a non-pharma szektor számára. A WEBBeteg.hu arculata a 2008-as…..
Tavaly év végén 5 héten át össznépi ZH írás zajlott az Indexen a Fundamenta Lakáskassza Zrt. támogatásával. A Fundamenta számára kiemelt cél volt új, fiataloknak szóló microsite-jának, A saját helyed.hu oldalnak a bevezetése, amire ez az egyedi együttműködés tökéletes…..
Közel négy évvel ezelőtt rekord látogatottságról számolhattunk be a Választások után az Indexen. A választás napján a hazai hírportálok közül toronymagasan az Index címlapja vonzotta a legtöbb látogatót. Választás címlap - 2010 Idén is hasonló érdeklődésre…..
Rekordlátogatottsággal indította január első teljes hetét a Napi.hu üzleti portál. Az OLA adatai szerint január 6-án 148.192 egyedi látogatót (UC, teljes forgalom) elérő portál nézettségi csúcsának beállításában komoly szerepe volt annak az exkluzív értesülésnek, amely…..
2014. január 7-étől ismét a CEMP Sales House értékesíti az Indavideó in-stream hirdetéseit. Az Indavideó display hirdetések (bannerek, szponzorációk), az Indexvideó és az Indavideó film in-stream hirdetések mellett most már elérhetők az Indavideó pre- és post-roll, ill. video…..
A gyúrós és egyéb sportolós blogok kimeríthetetlen ihletforrása az öltöző. Ez azért van így, mert az öltöző nem csupán egy hely, ahol edzés előtt és után tisztálkodsz és átöltözöl. Az öltöző ennél sokkal több. Az öltöző egy pipetta, amely mintavételezést…..
2013 novemberétől a CEMP Sales House értékesíti a WEBBeteg.hu tematikus egészségportál hirdetési felületeit a médiaügynökségek, illetve a non-pharma szektor számára. A WEBBeteg.hu közel hat éve van jelen a médiapiacon, a gemius/Ipsos Audience közönségmérési adatai…..