Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.megmondoember.

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje folyamatos téma a közéletben a propagandasajtó ügye. A képviselők bántalmazása és ennek kínos kezelése, a hatalom párbeszédképtelensége, a folyamatos hazudozásra építő műsorokkal kapcsolatos hírek napi szinten jelen vannak a közéletben. Egyre több ember számára egyre nyilvánvalóbb, hogy a…..
.megmondoember. 2019.02.08 16:10:30
2018.04.08 - vagyis 2. nap Alapvetően ez a nap is ugyanolyan nap volt, mint a többi - leszámítva azt, hogy lehetett dicsekedni ki hány embert rángatott magával a szavazásra (2018.04.08). A fröcsögés általánossá vált számomra is, meg sem botránkoztat már a nyilvánvalóan hazugságra épülő képek…..
.megmondoember. 2018.04.17 15:21:33
@eßemfaßom meg áll: ""A különbség az, hogy a "balliba" ezt meglátja és felismeri"
a valóságban persze a balliba az semmit nem ismer fel csak mint egy robot ismétli azt amit beleírt az agyába a 444 "
Ecsém, ez - azon kívül, hogy kegyetlenül logikus érv, egyben - kurva eredeti gondolat volt, sehol nem hallottuk még. Így egyértelműen átmentél vele a Turing-teszten. Idézhetlek?
.megmondoember. 2018.04.18 01:29:12
@monddazigazatmar: Hazudsz - de hát ez természetes, hiszen fideszes vagy.

A valóság az, hogy Pharaon a hatóságok által megerősítetten magyar letelepedési engedélyt kapott, sőt, állampolgárságot is igényelt. Utóbbit nyilván végül csakis azért nem kapta meg, mert közben kipattant a botrány, illetve meg is halt (vagy ami valószínűbb: ölték). Mindezt annak ellenére, hogy nemzetközileg körözött bűnöző volt - méghozzá nem is kecsketolvaj, hanem fegyverkereskedő, aki terroristáknak is szállított.

Példája egymagában cáfolja, hogy a magyar állam átvilágítása megbízható lenne, vagy hogy az országba nem, hogy belépési, de letelepedési engedélyt is csak becsületes emberek kapnának. Persze nem azért, mert ennek tényleg így kellene lennie - de a fidesz korrupt rendszerében nyilván pénzért cserébe mindent és bármit elnéznek és elintéznek. Sőt, még örülnek is, hogy egy újabb - jó eséllyel zsarolható - tolvaj és bűnöző került be az országba, aki majd segíthet nekik még többet lopni.

Az, hogy a hazudáson felül még sík hülye is vagy, pedig nem igazán meglepő. Ez mondhatni alap minden, hozzád hasonló fideszes idiótánál.
.megmondoember. 2018.04.18 17:06:01
@monddazigazatmar:
"Te közlöd, hogy a letelepedési kötvényesek egy része, ha nem az egésze bűnöző."
Már megint hazudsz. Én ugyanis nem ezt mondtam. Bár semmi kétségem afelől, hogy ez az állítás is valószínűleg igaz.

"Aztán felhozol egy példát, akinek semmi köze a kötvényekhez. "
1. Ez az állítás eleve hülyeség, mert Pharaonról nem tudjuk, hogy semmi köze nem volt a kötvényekhez. Pont az a baj, hogy nem tudjuk ezt róla. Bár ez itt és most nem számít, mert...
2. Pharaont nem letelepedési kötvényes példaként hoztam, hanem arra példaként, hogy attól, hogy valaki "jelentkezik hivatalosan, bemutatja a szükséges papírokat, beletol egy rakat pénzt, kivárja az ügyintézést" - mint ahogy azt nyilvánvalóan Pharaon is tette - még lehet címzetes gazember, sőt, bűnöző. És attól, hogy viszont valaki nem teszi azt, még szentéletű is lehet.

Szóval továbbra is hülyeség az állításod, ami szerint az alapján lehetne jó és rossz, veszélyes és veszélytelen, becsületes és bűnöző, szentéletű és terrorista, stb. csoportokra osztani az embereket, hogy már otthonukban intéznek el valamiféle belépési, letelepedési jogot Magyarországra és/vagy hogy van -e néhány felesleges tíz- vagy százmilliójuk, vagy csak a határon jelentkeznek menekültként, esetleg az Unió "kényszerbetelepíti" őket.

Te is tudod, hogy ezt állítani hülyeség. Én is tudom, hogy ezt állítani hülyeség. Te mégis körömszakadtáig ragaszkodsz az állításhoz, hogy nem az, csak azért, hogy bevédd a tolvaj vezéred, pártod, kormányod, aminek a seggében van a fejed.

Vagy te tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem látod ezt be?
Egységben a nyerő, Orbán lett a viktor: a felcsúti gyors zsinórban harmadszor is berobogott a budapesti Kossuth térre. Kétharmados többséggel uralkodhat még négy évig a rendszerváltó nemzedék utolsó túlélőpártja, a Fidesz. Sokat fogja még a közbeszéd közbeszélni ennek a borzalmas/gyönyörű vasárnap…..
.megmondoember. 2018.04.11 10:27:14
@érdes lepényhal: "a diplomások elsöprő többsége is fideszes"
Egyrészt a diplomának semmi köze nincs a becsületességhez és moralitáshoz, de még igazából az intelligenciához, okossághoz sem. Másrészt ez egy ordas kamu, amit semmilyen reprezentatív kutatás nem igazol. Amivel vissza is kanyarodtunk oda, hogy a fideszesek pofátlanul és gátlástalanul hazudnak mindenről.
.megmondoember. 2018.04.11 13:29:35
@érdes lepényhal:
1. Nem Medián felmérést és nem kettőt linkeltél, hanem HVG cikket és egyet
2. A cikkben megjelent ábra szerint a fidesz-szavazók a diplomások között (is) kisebbségben vannak, hiszen arányuk csak 38%
3. A fentivel összefüggésben hülyeség azt állítani, hogy a fidesznek akár csak abszolút értékben is több diplomás szavazója lenne, mint a többi pártnak együtt - hiszen ahhoz 50% feletti kellene legyen a részük ebben az iskolázottsági csoportban.
4. Ugyanakkor a fidesz-szavazók aránya a 8 általános iskolások között magasabb (40%) mint a diplomások között, ami azt bizonyítja, hogy az átlag fidesz-szavazó iskolázottsága alacsonyabb, mint az átlagos szavazóé.

Na, ennyit arról, hogy a fidesz a diplomások pártja, még attól függetlenül is, hogy itt IQ-ról meg becsületességről volt szó, aminek nagyjából semmi köze nincs a diplomához.
.megmondoember. 2018.04.11 13:34:37
@érdes lepényhal: Ja, és egyébként meg a fent - valaki más által - linkelt elfordulós cikk szerint meg a diplomások aránya konkrétan 10% a fidesz szavazótáborán belül (miközben a lakosságon belül 20% feletti). Ami ugye megint azt bizonyítja, hogy bizony a legtöbb szavazójuk iskolázatlan, illetve, hogy a fidesz szavazótábor iskolázottsága alacsonyabb az átlagnál. Amiből mellesleg az is következik, hogy egy vagy több ellenzéki pártnak meg magasabbnak kell lennie.
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
.megmondoember. 2018.04.10 22:01:23
@Róbert Székely: De, a nép sajnos hülye. Nálunk különösen nagy arányban és különösen nagyon hülye. A hétvégi választás tökéletes és cáfolhatatlan bizonyítéka ennek. Kár ezen pörögni.
.megmondoember. 2018.04.10 22:01:29
@pedigré: Az ellenzék felelősségéről beszélsz a vidék sötétségének eloszlatásában, miközben minden eszköz: gazdasági, jogi és kommunikációs is a kormány kezében van. Értelmetlen amit mondasz.

Itt egyedül a kormány tudná megnevelni és kiokítani a népet, de neki nem érdeke ez, mert rá csak a húgyagyú idióták szavaznak. A nép okításával, nevelésével tehát egyesével darálná le nullára a saját szavazótáborát. Ezért fogja nem, hogy megtartani sötétségben az embereket, de lehetőség szerint gondoskodni arról, hogy még tájékozatlanabbak legyenek. A maradékot meg elintézi a kivándorlás, aminek révén az értelmesebb emberek eltűnnek az országból.

Ezért írható le egész Magyarország úgy, ahogy van. Egy-másfél évtized múlva itt már kizárólag csak a fidesz-szavazó egybites tahók fognak fetrengeni a saját ürülékükben. Az értelmes magyarok meg öngyilkosok lesznek vagy a világ más részein fognak boldogabb életet élni.
Úgy hívják: Budapest...
.megmondoember. 2018.04.09 10:00:26
@para_noir: " A demokráciában az nyer, aki több szavazatot kap"
Ez így van. Csakhogy a jelenlegi magyar választási rendszerben nem az nyer, aki több szavazatot kap. Pl. a Fidesz megint a szavazatok felét sem kapta meg, mégis 2/3-a lett az országgyűlésben. És ez itt a valódi probléma.
 A magyar nép meghatározó része megerősítette, hogy nem akar köztársaságban élni, továbbá legitimálta a Moszkva és Peking irányába tett fordulatot. Győztünk – jelentette ki Orbán Viktor április 8-án, nem sokkal éjfél előtt, miután hosszú órák érthetetlen várakozása után – ami a számítógépes…..
.megmondoember. 2018.04.09 09:52:33
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: "A baloldali vezetoknek most azt kell megmagyarazni erossen lecsokkent szamu autista hiveiknek"
A szavazatok szerint ők vannak többségben. A szavazatok több, mint felét ellenzéki jelöltekre adták le.
.megmondoember. 2018.04.09 09:55:30
@valaki nagyon más: "Belőled süt a gyűlölet. Azokhoz tartozol, akik szerint a demokrácia az, ha az történik amit én akarok. Ha nem az történik, akkor az nem demokrácia. "
Nem. A demokrácia az, ha a nép többségének akarata érvényesül (miközben lehetőleg a kisebbség sem kerül elnyomásra ott ahol nem szükséges). Nos, a tegnapi választásról is elmondható, hogy a nem a többség akarata érvényesült (mivel a szavazatok kisebbségével nyert a Fidesz) - és az elmúlt 8 év alapján biztosra vehető az is, hogy az érdemtelenül hatalomba jutottak még jobban el fogják nyomni azokat, akiket sikerült az aránytalan választórendszer révén kiszorítaniuk onnan. Ezért mondható el "nyugodtan" ma Magyarországról, hogy nincs benne demokrácia.
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
.megmondoember. 2018.04.09 09:21:44
@közösperonos átszállás: "Óbazmeg, te nálam nem lehetsz magyarabb sehogy, ly van a vezetéknevemben."
Kitalálom. Connelly? Esetleg Lyonel? :)
A politikai számítás tehát szinte hibátlanul bevált – írtam négy évvel ezelőtt a Miért nyert (ennyire) a Fidesz? című blogbejegyzésben. Most ennél többet kell állítanom: a Fidesz ugyanis nagyobb fölénnyel nyerte meg a 2018-as választást, mint amire akár maga is számított. Ha megnézzük a választás…..
.megmondoember. 2018.04.09 08:40:11
@Csaba Szikora: De hiszem nem is a jobboldal nyert, te tök. Orbán egy őskommunista, az orbáni rendszer a kommunizmos újrafeltámadása. A kommunistákat és a kommunizmust pedig a baloldalra szokás sorolni. Tehát ma Magyarországon a baloldal nyert. Sajnos.
Azt várom, hogy az MSZP mellett a Fidesz a posztkommunista átmenet másik legfontosabb politikai pártjaként fog bevonulni a magyar történelembe. Távol attól, hogy új korszakot nyitott volna 2010-ben, Orbán az 1989-től datálódó zavaros 30-35 év vezető figurájaként kerül majd be a könyvekbe, aki előbb…..
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
.megmondoember. 2018.03.09 14:49:55
@Rettegek mert ballib vagyok: "A gennyláda ballibekről egy mementó: ripost.hu/...."
Na, ha Ripost, akkor biztosra tudhatjuk, hogy a cikk minden szavaz hazugság, és valójában az ellenkezője igaz. Valószínűleg Lázár és Orbán kettesben szúrták le szerencsétlen öregembert, akit előtt anális szexre kényszerítettek Rogántóncsival. Amit persze közben "Rettegek mert ballib vagyok" csorgó nyállal videózott.
.megmondoember. 2018.03.09 15:03:11
@Rettegek mert ballib vagyok: "
Cseppet javít az én sztroim hitelességén, hogy Hadházy szomszédja szószerint és saját maga mondta el a sztorit."
Nyilván. Miután meghalt. Illetve te személyesen ott voltál és a saját füleddel hallottad, hogy mondja, és nem csak a hazug Ripost mondja, hogy maga mondta el a sztorit. Nem mintha ugye te nem egyértelműen egy hazug troll lennél. Csak lássuk, hogy mennyire nincs értelme annak amit mondasz még akkor sem, ha feltételezzük, hogy csak natúr hülye vagy, aki tényleg elhiszi a sok hülyeséget, amit leír.
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
.megmondoember. 2018.03.02 23:52:00
.megmondoember. 2018.03.02 23:59:23
@gatyusz2: Tök mindegy kinek a kezében van. Nem az a baj vele, hanem az, hogy hazudik, és még ráadásként hülye is. Persze, egy olyan kontraszelektált rendszerben, mint a fideszé, ez törvényszerű, hiszen ott mindig a leghülyébb és legalkalmatlanabb emberek kerülnek pozícióba.
Egy kisvárosban a hétvégén kiderül, hogy mennyire lehet az embereket behülyíteni, zsarolni, megfélemlíteni. A Fidesz kirakta a faszát az asztalra Hódmezővásárhelyen, megmutatta, mire képes. Ocsmány hazug lejáratókampány az ellenzéki jelölt ellen, helyben tisztelt polgárok listázása és bemocskolása,…..
.megmondoember. 2018.02.24 21:00:26
@megamovieboy: Na, csak hogy beesett a putyinista propagandista is. Már vártunk.
A világ számos országában ismert a postán rendelt menyasszony fogalma, valószínűleg nem is megy ki a divatból, amíg vannak olyan országok, ahol a nők számára a jobb élet elérésének - értsd, jó, vagy legalábbis jobb anyagi körülmények közé kerülés - szinte egyedüli útja egy közeli vagy távoli, de…..
5 tény, ami igazolja, hogy Orbán Viktor veje a fő sáros az Elios-ügyben. ..
.megmondoember. 2018.02.10 20:05:12
@csobi2011: Téged ugye büntetésből küldtek ide kommentelni, mert te voltál a leghülyébb a propagandaosztályon, igaz?
Mennyiben különböznek a vagyonos emberek a nagy átlagtól? Nyilvánvalóan nagyon sok mindenben, azonban van néhány olyan dolog, amiben mi magunk is könnyedén tudjuk őket követni - ezek a dolgok pedig nem mások, mint a szokások. Nézzünk is meg 5 olyan szokást, amelyet mi is könnyen eltanulhatunk tőlük!..