Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juronicsné Gyula Gizella

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy az Echo TV Sajtóklub című műsora országjárást tart, de még a csatorna is közvetítette a választás alatt a jeles eseményt, a szekszárdi ülést amelynek kulcsállításai a következők voltak: Huth Gergely megoldotta azt a problémát, hogy a magas részvétel egyesek szerint az ellenzéknek…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.04.08 20:16:37
@Zacskóstej:
en pedig ugy latom,hogy amelyik orszagban ez a fidesz 5% felett teljesit,onnan el kell takarodni,de nagyon gyorsan.
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
 Közkívánatra beszélgessünk egy kicsit a jó öreg motivációs levélről, ami mindenki mumusa, pedig nem kéne, hogy az legyen. Nagyon sok cikket lehet róla olvasni, mintákat lehet letölteni arról, hogy hogyan is nézzen ki, mi is legyen beleírva, stb. Engem is sokan megkerestek,…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.03.13 15:27:56
@Duplaxiii: nem mindig. ha mondjuk autot,mobilt,hardvert szeretnel ertekesiteni,es szabadidoben ilyen tipusu weboldalakat bujsz,akkor siman jo lehetsz egy 2-3 soros kamimentes motivacios levellel. ha leirod, h azert szeretnel tesco pezntaros lenni, mert szereted a szkenner csipogasat,akkor azonnal kukazzak a CVt
Juronicsné Gyula Gizella 2018.03.13 15:30:48
@jobangel: az emberek 90-95 szazaleka mar ebedidoben szamolja a hatralevo perceket. a maradek 5-10% a szerencses kisebbseg. ok vagy jo melot talaltak,vagy nincs eleg eszuk hozza,h felfogjak,mennyire ertelmetlen az eletuk.
Irtó bosszantó, ha az ember úgy érzi, rendesen gondoskodott az értékes kütyüje fizikai védelméről, aztán maga az amúgy szintén nem gagyi tok adja be az unalmast 2 hónapon belül. Tok védő tok, vagy mi lenne a megoldás? És az rendjénvaló, hogy az eladó széttárja a karját, és a forgalmazóra mutogat, a…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.02.25 12:17:29
@Terézágyú:
Egy jo szaki (festo,vizvezetekes, klimas stb .. ) kb. 1 hetvege alatt megkeresi a 200k-t.
Szomoru, hogy szamodra ez az osszeg mar olyan,amivel felsz utcara menni.
Itt tartunk meg mindig.
Juronicsné Gyula Gizella 2018.02.25 12:21:27
@John Heard:
Mivel itt fizikai serules kelektkezett, semmi koze a ket ugynek egymashoz.
Leginkabb azert erthetetlen a szarragas,mert a kiegestiokbol elnek a mobilosok.
Egy S8-at megveszel a nagykerben, raraksz 5% haszonkulcsot,es a top 20-ba nem fersz be az arukereson,lesznek 20-30%al alacsonyabb ajanlatok is.
Egy tokot pedig megveszel 300-ert es, 1-2-3 ezer forintert eladod.
Ha csak siman kidobnak a kukaba,es kapna egy masikat a vevo,akkor sem erne nagy kar az eladot.
  Nekem állandó parám, hogy egyszer rossz számlaszámra utalok valamit, ezért aztán kényszeresen ellenőrzök mindent, sokszor, miközben azt mantrázom, hogy ha nem stimmel a szám a névvel, úgyis visszadobják. De vajon tényleg így van? Olvasónk téves utalálos sztorija apropóján megkérdeztük, és olyan…..
Nem győzzük elégszer elmondani, hogy a szerződések apróbetűs részét muszáj elolvasni bármilyen idegörlő és időrabló tevékenységnek is tűnik. Kivéve, ha úgy döntünk, hogy a félórás jogi szöveg bogarászás helyett megéri bevállani valami ismeretlen következményt, mert persze ez is lehet egy deal…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.02.12 10:25:40
@Terézágyú:
Igen.Az egyiket zaklatod, ha kikuldesz figyelmezteto levelet,a masik radboritja az asztalt,ha figyelmeztetes nelkul elsz az ASZF szerinti szankciokkal.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Ha idore fizet,panaszkodjon,ha nem, akkor a kutyat nem erdekli, hogy miert.

Ha sok spam jon,akkor uj mailbox kell.
De ez is kamu!

Amit manapsag spamnek neveznek, az 99% szazalekban egy olyan ceg hirlevele,amire az aldozat iratkozott fel.
Manapsag kesz muveszet olyan uzleti levelet irni,ami atjut a gmail spamfilterjen.
Az meg kb. a kutyat nem erdekli,hogy 50 hello kittys oldalra regisztraltal, es ezert nem latod a szamlaertesitot. foleg,hogy utoljara 58 napja fizettel.

Xezs6: igen,ez komoly duma
Lenyegeben elkolti azt a penzt,ami a szolgaltatonak havonta jar, majd meg van sertodve, hogy 1 nappal a wellness hetvege utan megjon az aktualis szamla.
Es meg csak nem is vizrol,villanyrol van szo,hanem hd csatornakrol, korlatlan mobilnetrol, vagy az uj indukcios fozolap torlesztojerol.
Juronicsné Gyula Gizella 2018.02.12 10:29:49
@Xezs6:
Meg a masik nagyon nepszeru szoveg :
annyi szamla jon havonta,ki tudja ezt kovetni?
Hat mondjuk a muterom,o olyan,hogyha egyik honapban csak 10 jon meg a 11 szamlabol, akkor rogton elkezd gyanakodni,aztan 1 heten belul hivja a szolgaltatot.
Neki van egy havi koltsegvetese,amiben nem csak a minuszok,hanem a plusszok is feltunnek.

Nyilvan nem varhato el mindenkitol ezt, en sem igy kezelem,de nem is jar a pofam,ha egy lejart szamla miatt keresnek,vagy buntit fizetek.
Juronicsné Gyula Gizella 2018.02.12 10:36:21
@Darth Revan:
Szerintem meg egyszeruen a szoftver ugy van megirva,hogy a befizeteseket nezi, es a torolt terhelest nem, mert nem gondoltak ra a fejlesztok,programozok.
Nyilvan az ilyen hibak javitasa a rendszerben nem elvez proritast a tobbi fejlesztessel szemben.
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.02.08 13:15:49
@További magyar hang:
Az ilyen homar post leginkabb a vonatbalesethez hasonlit :
nem eleg hozza,hogy egy ember hibazzon, rengeteg tenyezo negativ egyuttallasa szukseges.
Ebben a levelben is tobb olyan pont van,ami kulon-kulon is durva,de egyutt mar vicc kategoria.
Barmelyik szolgaltatonal belefuthatsz abba,hogy 1 hettel kesobb rendelsz meg valamit,mint a haverod ,es ket harom hettel elobb megkapod.
Itt is volt 2-3 kommenten belul 1-1 arc akinel fix. 8-900 mbit/s,mig a masiknal alig van meg a minimum.
Az élményajándékokra szakosodott cégek ritka jó lehetőséget nyújtanak mindenkinek, aki úgy szeretne ügyesen lavírozni a személyes és a személytelen ajándékok közti skálán, hogy ne nagyon lőhessen mellé, de összességében mégis kreatívnak tűnjön. Persze probléma így is akadhat, úgyhogy érdemes…..
  A Ryanairnél tegnap lépett életbe az új kézipoggyász-szabályozás, ami szerint ingyen már csak egy csomagot lehet felvinni a gépre, a másikat csak akkor, ha befizetünk az elsőbbségi beszállásról "elsőbbség és 2 kézipoggyász"-ra keresztelt opcióra. Több levél is jött az ügyben, amikből leginkább az…..
Ma repülős napot tartunk, aminek keretében a Wizz Air is szégyenpadra kerül. Az addig oké, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, járattörlés esetén azonban a repülőtársaságoknak kiszámíthatóan az utasok segítségére kell lenni. És a repülőtársaságot nem Attilának, hanem Wizz Airnek hívják. Kedves…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.01.16 20:59:02
@Topold88:
Te Londonban dolgozol ?
Segitsek ertelmezni a levelet, ha mar ilyen problemaid vannak ?

Egyebkent a szeles leszallasokat orakig lehet nezni :
www.youtube.com/watch?v=7P9OAng32F0
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.01.16 18:21:50
@élhetetlen:
de volt, mert beigertek az utanpotlast, ami kamu volt.
egy ekkora ceg siman kerhetett volna elegendo kiegeszitot is bizomanyba,es a felesleget visszakuldi.
Juronicsné Gyula Gizella 2018.01.16 20:01:49
@élhetetlen:
Azert vagy ilyen elnezo, mert nem volt meg kereskedelmi vallalkozasod.
Amiket leirtal,egyszeruen nem fernek bele.
1-2 meg normalisan kommunikalva ok,de a kozpont nem osztja meg ezeket az infokat a vevoszolgalattal, igy azok hasrautesre mondanak minden baromsagot,csak takardjon mar a kuncsaft, a fizut akkor is megkapjak,ha nem kell hallgatni a kuncsaft nyomorat.

A praktikernek legalabb van online keszlet nyilvantartasa. csak ok mondjuk ott balfaszok, hogy nem kezelik kulon a raktarat,es a serult-kiallitott arukat. honlapon van 3 darab. abbol 1 kiallitva,1 serult, egyet meg nem talalnak.
Újabb  Euronics sztori? Ráadásul szerviztematikájú? Uncsi!- kiált fel a Homár összes törzsolvasója. Háhá! Nagyobbat nem is tévedhetnek! Az alábbi levél ugyanis bár valóban az Euronics ügyfélszolgálatát és szervizét érinti, és egy ideig cselesen egy teljesen átlagos, hagyományosan építkező…..
Juronicsné Gyula Gizella 2018.01.14 12:36:51