Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiBaBo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ez tipikusan olyan téma, amiben sokat kell tanulnom. Na, de mi másra (is) ne lenne jó egy felújítás, mint ezt a fontos tulajdonságot fejleszteni! Az alapvető baj, hogy mivel szeretek normális viszonyt fenntartani mindenkivel, akivel dolgozom, ezért elnézőbb vagyok bizonyos helyzetekben, mint…..
Colorcam A Tinder sötét lovagjai 2018.02.19 22:50:29
A poharam aljáról egyre csak feltörekvő buborékokat számolom, miközben egy teljesen kiszámítható prezentáción ülök, Mr. Elvileg Hozzám Valóval. Úgy érzem magam, mintha egy erőszakos sales-es próbálná meg nekem a lehető legbiztosabb módon eladni azt a híres tollat, amiből száz van minden…..
LiBaBo 2018.02.20 12:41:57
Ez egy nagyon jó cikk volt, üdítő humorral ugrott neki egy agyonbeszélt témának.
Nekem, egy igazi Tinder előtti őskövületnek - mert már 8 éve nem vagyok jelen azon a bizonyos húspiacon -, kifejezetten vicces minden online társkeresésről szóló beszámolót olvasni. Szerintem a legtöbb tinderezőnek szinte semmi türelme sincs a másik emberhez, ez a közös pont az összes ilyen sztoriban. Nem hisztek igazán a karakterfejlődésben. Kocsival pózol? -Kösz, ne. Ki van gyúrva? - Vááá, meneküljünk. Pornós testű anyuci? - Azt már nem! Sztereotip képek. A munkám miatt rengeteg olyan emberrel találkozom, akik megtestesítenek egy-egy ilyen sztereotípiát és higgyétek el, sokszor igenis van mögöttük igazi tartalom, csak nincs, aki kibányássza onnan. Nincs, akit tényleg érdekel, hogy miért van szüksége a slusszkulcs pörgetésre, a látványos gyúrásra a pasinak, a bikinis pózolásra, a cukinak hitt barinős képekre a nőnek. Arra meg már pláne nincs erő, hogy közös erővel áthuzalozzuk a rossz beidegződéseket, vagyis hogy fejlődjünk egymás mellett egy kapcsolatban. Minek is, amikor könnyebb az igazit keresni ábrándozva (és sokat panaszkodva) és nem kőkemény munkával dolgozni egy elsőre nem olyan tökéletesnek tűnő alapanyagon?
Vannak persze tényleg nagy seggfejek mindenhol, én csak azt mondom, hogy a túlságosan eluralkodó sztereotípiák miatt sok lehetőséget is ki lehet hagyni.
Kedves Barátaim az Úrban,  mégiscsak eljött az ősz, és a tavalyi unortodox (értsd: tavaszi) bejelentés után ismét jelentkezett az Amazon egy, mondjuk úgy, ráncfelvarrott modellel. Annak idején nagyon nem értettem, hogy mire jó a tokba rejtett akku, és miért nem képesek egy kicsit is követni a…..
LiBaBo 2018.01.11 22:41:19
@Dworkyll: Köszi a választ! Meglepő, legalábbis én eddig nem tudtam, hogy az Amazon simán megengedi magának még manapság is ezt a hozzáállást a vevőkhöz, amikor pedig minden más globálisan működő internetes áruház pont az ellentétét csinálja: a release date szinte mindenhol ugyanaz, ha nem is világszerte, minimum az EU-ban. Na mindegy, nem morgok.

Amúgy Kindle-t Nagy-Britanniában lehet boltban, pl. könyvesboltban is venni? Vagy ott is csak rendelős?

Köszi még egyszer a tippeket. Lehet most lesz az ideje, hogy hosszú évek után Kobós legyek? Utánajárok majd.
LiBaBo 2018.02.13 12:48:46
@angryculture: Köszi a tippet, végül kalandos úton sikerült megszereznem egy ilyen e-book olvasót. :) Még csak rövid ideje tesztelgetem, de nagyon tetszik, és amin meglepődtem, a legújabb verziós Paperwhite-omtól is fényévekkel jobb anyagminőségre, képernyő felbontásra, gyorsaságra. Nem gondoltam, hogy ekkora lesz a különbség. Alapvetően azért vettem, mert elsősorban a vízállósága kellett, amellett, hogy maradni akartam a Kindle platformnál a meglévő könyveim, és a Kindle applikációk miatt. Egyből beleszerettem.

Ha akárkinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban, vagy részletek érdekelnék, szívesen válaszolok!