Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eljutazzfotozz

40 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha utazol, megbizonyosodhatsz róla, hogy teljesen mindegy, mennyit tudsz, mert mindig van valami új, amit megtanulhatsz...
 Meglátod... és milyen gyönyörű. Muszáj megmentened ezt a pillanatot. És már fogod is a gépet, és kattintasz. Kész a kép. Rajta egy szép pillanattal. Egy pillangóval, egy naplementével, egy tóval... ami megragadott. Amit szeretnél magaddal vinni. És albumba tenni. Egy darabkáját az élet…..
Sétálj a napsütésben! Ugorj bele a tengerbe! Légy bolond! Légy kedves! Légy őrült!   Semmi másra nincs idő...
Még mindig  Közép-Amerikában járunk... vagyunk... élünk.  Ma a maja népviseletet és szőtteseket csodáljuk meg.  Imádom ezt a színkavalkádot. Ennyi szín nem is létezik!  A különböző maja falvaknak hasonló szabású, de különböző színvilágú és szövésű népviselete van. Nekem a két alapvető…..
Akkor ahogy ígértem, kalandra fel a tó körül! Csakis csónakkal. A lovastúra később jön... vagyis csónakázás előtt, után - közben van a lovaglás :-) . /Egy másik bejegyzésben képekkel és videóval illusztrálva. Bár még gondolkodom rajta, hogy tuttttttira hozzájárulok-e saját személyiségi jogomat…..
Azt mondják, az Atitlán-tó a világ legszebb tava. Nem tudok vitába szállni velük. Nem láttam még minden tavat a világon, de egy biztos: ez a tó és a környezete lélegzet-elállíTÓ. Többször visszatértem már, de mindannyiszor magával ragad a szépsége... Tündölő kék víz, körülötte védelmező vulkánok.…..
CARPE DIEM ! #photoblogger Antigua 2019.02.02 18:41:03
Szavak nélkül... A képek beszéljenek :-)       https://hu.wikipedia.org/wiki/Antigua_Guatemala      ..
eljutazzfotozz 2019.02.08 02:14:25
@Gazdag Pál: Kedves Pali! Nagyon szépen köszönöm, hogy velem tartasz az utazásaimon... Ígérem lesz folytatás ! :-)
Mert HOBBITOK igenis léteznek! :-) Hobbitenango, egy gyönyörű hely a La Antigua környékén.Béke, nyugalom, 2.400 méter magasan. A kilátás fenséges... lélegzetelállító: a felvidéket öt vulkán veszi körül. Leírhatatlan. Ezért van nálam mindig kamera! :-) Ide nyugodtan elmenekülhetsz pár órára, ha…..
Ebben a részben a csodálatos Mezquitát, vagyis Nagymecsetet mutatom be egy kicsit. Cordobát egykor a tolerancia városának hívták, ahol muzulmánok, zsidók, keresztények éltek együtt békésen. Ahol mindenki szabadon gyakorolhatta vallását, és virágoztak a művészetek, a tudományok... a mezőgazdaság és…..
Évezredek találkozása, építészeti stílusok keveredése, művészettörténeti és építészeti műremekek. Nem véletlenül az UNESCO Világörökség része.  Nyüzsgő élet, csodálatos belső udvarok, hihetetlen színkavalkád, éjszakai élet... Szűk utcácskák, a szemközti falak szinte összeérnek, pompás virágok,…..