Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varju Beáta

99 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta foglalkoztat ez a témakör, és nem túlzás azt mondani, hogy az életünkben valójában minden erről szól… Maradva a „kaptafánál”, elsősorban grafológiai szempontból közelítem meg az érzések ellentmondásos és gyakran rejtélyes világát. A legszemléletesebben a végleteken keresztül lehet…..
Amióta nagy örömömre ismét van kertem, ültetek szorgalmasan. A fákon és a bokrokon kívül, amit lehet, azt lehetőleg saját magról, palántának, majd kiültetem a földbe. A cél a saját- és a családi igények ellátása, lefedése amennyire csak lehet. A minap azonban az egyik csillagtököm hosszú útra…..
Van egy egyszerű játék: Rajzolj egy tetszőleges, egyszerű firkát, vonalat – majd alkoss ebből egy teljes rajzot.  Az eredmény az éppen benned lévő lelkivilágot tükrözi majd, rólad mesél neked!   Amikor olvastam valahol erről a játékról, akkor először csak elmosolyodtam, azután a következő…..
Korábbi lelki sebeinket nem csak az idő gyógyítja, hanem gyakran hatnak kedvezően erre a folyamatra a külső körülmények (bolygóállások, találkozások, életesemények) is. Milyen jelei vannak a kézírásban a lelki gyógyulás lehetőségének?  ..
Teljesítményorientált világunkban mindenki bizonyítani szeretne… Önmagának és a környezetének egyaránt. Az önáltatás buktatói és feloldása  ..
A grafológiai elemzés során az írás középső része mutatja meg a mindennapi megnyilvánulásokat. Mérlegen az értékrend..
Milyen lehetőségeket rejtenek a rajzok a kommunikáció során? (Rajzterápia) Milyen lehetőségeket rejtenek a rajzok a kommunikáció során? (Rajzterápia)  ..
https://www.grafomuhely.hu/blog/70/az-oszinteseg-fokozatai-es-szintjei-grafoterapia/ Mi a különbség az egyediség és az egyénieskedés megnyilvánulásai között? (Grafoterápia 4.)    ..
Az őszinteség fokozatai és „szintjei” Az őszinteség fokozatai és „szintjei” (Grafoterápia 3.)  ..
Grafoműhely Arcok és álarcok 2022.02.04 09:49:58
A sokoldalúság elsősorban az összetett és színes személyiségeket jellemzi, de mindenkinek lehetnek különböző „arcai”, amelyeket az adott helyzetekben „felvesz”. Addig, amíg a valós érzelmek kifejezésére használjuk a mimika adta lehetőségeket – hitelesek lehetünk. Amikor azonban ennek az arcnak a…..
A Hold energiájának heti szintű, tudatosan kezelt lehetőségei és hatása a testre és a lélekre.   A Grafoműhely Hold Kalendáriuma: A növekvő- és a teli Hold lehetőségei és hatása a testre és a lélekre.          ..
Egy kis olvasnivaló estére a Holdról, amely hűségesen követ bennünket bármerre is járunk. Hat ránk akkor is, ha "kiflit" és akkor is, ha "sajtot" formáz éppen. Miért hat mindenkire erősen a Hold? Most a tudományos okoknak jártunk utána...
A betűk szimbólikus jelentése sorozat "d"-"l" A betűk jelentése 2. rész..
Heti Holdkalendárium, a Hold hatásai Heti Holdkalendárium 2021. 02.01. – 02.07...
A grafológia segítséget nyújt a kézírás betűinek megértéséhez. Ezt árulja el rólad az írásod  ..
Külső- belső védelem az egészséges immunrendszerért és harmonikus életért Külső- belső védelem az egészséges immunrendszerért és harmonikus életért..
A betegségek lelki hátterének tükrei a kézírásban. A betegségek lelki hátterének tükrei a kézírásban...
Rajzelemző és rajzterápia tanfolyamok Rajzelemzés és rajzterápia..
Túlélőkert kicsiben és nagyban Túlélőkert kicsiben és nagyban..
Grafoműhely Grafo Percek 2019.02.24 16:51:44
Kérdések és válaszok a Grafoműhely tevékenységeiről Grafo Percek..
2019. első Újholdja a Bak jegyében 2019. első Újholdja a Bak jegyében..
Adventi Holdkalendárium Adventi Holdkalendárium..
Telihold Telihold az Ikrekben    ..
Heti Holdkalendárium, 2018. 40. hét Heti Holdkalendárium, 40. hét..
Grafoműhely Hogy hat ránk a Hold? 2018.09.20 15:32:05
A Hold hatása A Hold aktuális hatásai..