Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária HenGau

1 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mária HenGau 2023.01.19 16:10:33
Volt egy pasim, Lajos. Persze nem Lajosnak hívták, de állítólag ezt így kell. Szóval Lajos kamionos volt és elmebeteg. Ez utóbbi tulajdonsága sajnos viszonylag későn vált egyértelművé számomra, dehát rossz megfigyelő vagyok na. Szóval Lajos elég korán nősült, mert ő hisz a klasszikus értékekben,…..
Mária HenGau 2021.03.07 12:40:58
:D
Legutóbbi csalódásom után barátnőm azt a javaslatot tette, hogy egy darabig most ne randizzak senkivel. Mivel én mindig megfogadom a jótanácsot, kettő percen belül már le is szerveztem egy találkát egy randioldalon. Profilja alapján a srác jól nézett ki, látszólag teljes volt a fogsora, és össze…..
·  Múltkor írtam nektek a trikós balekről, akivel randiztam. (Bár azt hiszem, talán én voltam a nagyobb balek.) Nem tudom, mi venné el a kedvem ezektől a találkozóktól. Szerintem ez már rég nem a randizásról szól, egyszerűen csak szeretek agyalágyultakat megfigyelni…..
Mária HenGau 2021.03.07 11:54:07
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
Mária HenGau 2021.02.17 19:10:44
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Mária HenGau 2021.02.16 17:20:04
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
Mária HenGau 2021.02.12 15:50:30
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
Mária HenGau 2021.01.06 16:00:14
A kisgyermekektől eltérően - akiknek meg kell tanulniuk az érzelmeik kontrollálását - a felnőttektől elvárják, hogy képesek legyenek kezelni (vagy szabályozni) saját érzelmeiket, különösen olyan érzelmeket, mint a szorongás vagy a harag, társadalmi szempontból elfogadható módon. Érzelmi kitörések…..
Ragyogó mosoly, vicces arckifejezések, ostoba nevetés – a bohócok évszázadok óta a szórakoztatás képviselői. Mégis van, hogy ijesztő. De mikor lettek ilyen félelmetesek? A specifikus fóbia egy adott helyzettől, tárgytól vagy környezettől való irreális, extrém félelem. A félelem jelentkezhet pl.…..
Mária HenGau 2020.02.18 15:28:58
Gyerekkoromban szerettem a savanyú cukrot. Ritkán volt rá pénzünk. Egyszer anyám elküldött a boltba kenyérért és tejért, és mivel maradt egy kevéske a 10 Ft-ból, nem tudtam ellenállni, vettem egy zacskóval. Otthon félve mutattam meg, hogy mire vetemedtem. Anyám dühös lett, mert nem ezt beszéltük…..
Felfigyeltél már arra valaha, hogy sokszor a legérzékenyebb emberek között rejtőznek a legerősebbek? Amikor a belső tartásra, vagy a rugalmasságra – a nehéz helyzetekkel való megküzdésre, a stressz kezelésére – van szükség, a kifejezetten érzékeny emberek olyan rejtett, titkos képességgel bírnak,…..
Mária HenGau 2019.05.03 20:20:20
@Trisi:

Ja. Igaz.

Anno én is "túl" érzékeny voltam. Jó ideje erről leszoktam, s lám, sokkal jobban vagyok ettől.
  Amikor azt látod, hogy a telefont nyomkodom... Tudd, hogy nem vagyok A Mai Fiatal. Nem az vagyok, aki egész nap a facebookon lóg, és nyomja a szelfiket, hogy uncsizom, meg villamoson ülök, meg felvettem a csecskidobós felsőt, meg megyek a barinőmhöz, meg a körmöshöz, meg bulizni szombat este.…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Mária HenGau 2019.02.18 14:52:58
@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika:

Akkor tudatosan leépítette a személyiségét? Állítólag ez nem egészséges.
Kutatók azt találták, hogy egy horrorfilm megtekintése meglepően komoly mértékű kalóriaégetést okoz szervezetünkben. Talán hihetetlennek hangzik, de tudományos kísérletek bizonyítják, hogy egy félelemben eltöltött, egész estés filmnézés annyi energiától szabadít meg, amennyit egyébként egy bő…..
Oh My Mom! Lagzi két kicsivel 2018.08.05 16:58:18
Tegnap esküvőre és lagzira mentünk Kiskunhalasra a családdal. Most tehát következzen abból a szemszögből egy esküvő, ahogy 2 kisgyerekkel együtt azt át lehet élni... 14:42 Túl korán érkeztünk, csak 15:00-tól van vendégfogadás, nem akarunk senkit a készülődésben beparáztatni egy korai érkezéssel,…..
Borongós, ködös idő, sötét tónusú zene,  motorcsónak kúszik a vízen, míg a másik jelenetben egy öregasszony felakasztja magát a helyi templomban. A nagyon szürke Izlandon járunk, a gleccserek, tűzhányók és az alkoholizmus, ahol az Emlékszem rád című horrorfilm játszódik. Háromfős reykjavíki…..
A rövid válasz a fenti kérdésre: NEM. A picit hosszabb válasz: NEM, de lényegesen jobban érzem magam. Mikor 1 évvel ezelőtt az első posztomat kilőttem az éterbe, izgatottan vártam, hogy mit fog elindítani, milyen lesz a fogadtatása. Megírtam, pofozgattam, aztán reggelre beidőzítettem. Másnap…..
Mária HenGau 2018.07.03 17:17:58
@Sir Galahad:
Intro is elég sok van. Irók, festők, az az művészek akik nem igénylik a harsány életet, és őket, mondván művész lelkek így lettek elfogadva.
Vagy ezen kívül van még sok egyéb munka ahol nem a zajos élet a dominál. Például gyárakban nem szokták tolerálni ha a melósok dumálnak. (kussolás, és meló van)
Stb.
Szerintem sokkal több intro van, csak mivel ők nem olyan harsányak, csendesebbek (régen úgy mondták, h zárkózott, magának való, stb), így sokan nem is tudják még mindig magukról, h azok.
(Csendes "többség", harsány kisebbség, sokáig ez volt, s talán még manapság is ez az elfogadottabb.)
:))
    Móricz Zsigmond regénye ezer sebből vérzik. Nyomasztó, komor és nem hozza el a kellő katarzist; arra viszont mindenképpen alkalmas, hogy az olvasóban kétségeket ébresszen a valódi "jóság" természetét illetően. (Móricz mentségére szolgáljon, hogy művét nem gyermekregénynek szánta, ezzel szemben…..
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
  Kevés hamisabb frázissal találkozni. Az igazán pusztító az, hogy a hatalom, amely évszázadokon keresztül ágyútölteléknek használta az alattvalóit, minden esetben a hazafiasság szemfényvesztő propagandájával vigasztalta az életben maradtakat. Semmi sem mutatja meg jobban, hogy ez a hazugsággyár…..
Mária HenGau 2018.06.02 13:48:26
@Visceroid:
Igaza van. Mindig is az urakért, az ő érdekeikért kellett harcolni. Vagy kapott a nép valami hangzatos szöveget, amit elhitt, vagy kényszerből tette.
Például István, Koppány. Hatalmi harc, na meg a terület, h legyen hol gyakorolni az uralmat, a kizsákmányolást. Nem magukért harcolnak, hanem az uraikért.
téveszmék "A haza minden előtt" 2018.06.01 00:39:48
  Nyolc napja került fel a Youtube-ra Budaházy Edda - Budaházy György testvérének - videója, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom felhívásaként. Amikor a jelen posztot élesítem, a nézettsége megközelíti a 400 ezret,  ezer like és 13 ezer dislike mellett. A négyperces monológ lényege: lányok,…..
A Medium.com-ra egy bizonyos Paul Ford írt egy jó kis publicisztikát (igaz, nem mostanában), amiben a szerző lényegében coming outol: bevallja, hogy ő bizony udvarias. És tényleg arra a banális dologra kell itt gondolni, hogy ő másokkal szemben előzékenyen viselkedik, ahelyett hogy mondjuk bunkó…..
Mária HenGau 2018.05.27 13:05:29
@Bence Aradi:
Mért kell személyeskedni??
Mért nem lehet azt írni, megfogalmazni, h mivel nem ért egyet? Például.
Mária HenGau 2018.05.27 13:17:44
@mildi:
Nem mindenkiben van empátia. :))

Akkor előveszi az udvariasságát, önuralmát (ha van) olyanja. :))

Egy Asperg -ben például nincs empátia, szociális érzékenység. Állítólag. :))
Zara, a szurikáta elpusztulásától zeng a magyar sajtó napok óta. Azonban érdemes volna kicsit a szurikáták mögé nézni is - Zara élettelen teste mögött hegyben állnak az értelmetlenül meghalt élőlények...
Mária HenGau 2018.05.22 14:09:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A szülők a fő bűnösök. Ha ki van téve, írva, h ne piszkáld, akkor mért piszkálja a hülye.
Avagy a vallások hogyan billentik a vallási morál megengedte szexuális viselkedésformák előnyeit férfi irányba, és hogy miként kötik gúzsba a női szexualitás szabadságát a nagy világvallások, név szerint a két legnagyobb...
Mária HenGau 2018.05.21 13:23:12
@Kispangit: "Igen, ez a nő büntetése az almáért. A havibaj. A fájdalmas szülés. Bizony nem hagyta Isten megtorlatlanul Éva lázadását."
Ha létezne isten, ha hinnék benne .....
Milyen isten az olyan aki létrehoz egy rossz világot (létrehozó, alkotó), és mást büntet a saját hülyeségéért. (??)
:DD
Tipikus áldozathibáztató, hím soviniszta, zsarnok, stb