Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkas Bálint 444

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye milyen ellentmondásosan hangzik? Pedig nem lehetetlen, és a Cafe57 blue be is bizonyította! A belvárosi nyüzsgéstől kicsit elrugaszkodva ellátogattunk a Szemlő-hegyi barlangtól nem messze található étterembe. A belső teret letisztult berendezés és minimalista tervezés jellemzi. Hanyag…..
Ajánlás alapján látogattunk el a Ráday utcában található szokatlan nevű Valami Jó Bistroba. Első ránézésre semmi különleges érzés nem kavargott bennünk, amikor utánanéztünk hová is fogunk menni, úgy voltunk vele, ha a szabad ég alatt egy jót eszünk, mi már elégedetten fogunk távozni.  Látogatásunk…..
Már többször megfordultunk a Cult in Glass rendezvényein, és garantáltan a lelkes rajongóik táborát erősítjük a jövőben is, hiszen a borkóstoló mellett minden alkalommal más és más izgalmas programmal készülnek. Legutóbb például a Glass of Comedy névre hallgató eseményen egy humoros improvizációs…..
A piaci ízek régen és most Neked is megvan, amikor gyerekként órákon át vásároltál a szüleiddel egy savanyúság és sültkolbász szagú zsúfolt piacon? Egyetlen örömforrás a vásárlás végén jól megérdemelt hatalmas sajtos-tejfölös lángos volt, amit boldogan majszoltál hazáig, feledtetve a fáradtságos…..
A jó pizzát mindenki szereti, de hol kezdődik a minőségi pizza fogalma? Egy buliból hazafelé tartva szinte mindegy milyen pizza esik utunkba, ha melegen adják és van rajta feltét, egészen biztos, hogy elégedett mosollyal fogunk falatozni. De az is tény, hogy a legolcsóbb hozzávalókból…..
Nagyobb elérésre és több lájkra akarsz szert tenni Instagramon? Fizetett hirdetés helyett mutatunk egy ütős tippet! A módszer ütőkártyája, hogy az Instagram algoritmus működését használja ki. Korábban a felhasználóknak megmutatott posztok rangsorolása időrendben történt, azonban ez a Facebookhoz…..
Egy egészen kivételes borvacsorán vettünk részt a Café Delion Bistroban, ahol az ételekhez felszolgált borok mellett, pálinkák és kézműves sörök izgalmas párosítása nyűgözte le az érzékszerveinket. Helyszín: A Café Delion egyedi hangulata a teljesen ellentétes hatások vegyítésében rejlik. A…..
A Facebook haldoklik. Egyre magasabbak a hirdetési költségek, egyre szűkebbek a Facebook oldallal rendelkező vállalkozások lehetőségei. Az már csak hab a tortán, hogy a 14-25 év közötti generáció egyre nagyobb számban hagyja el a Facebookot, mint közösségi platformot...
Nemrég napvilágot látott egy cikk, miszerint hamarosan vége az Instagram követőszerzésnek. A cikket pánikszerűen küldtétek tovább nekünk, de nem kell megijedni! Elmagyarázzuk miért nem. „Új moderációs eszközt léptet életbe az Instagram, amelyet a külső szolgáltatásoktól vásárolt lájkok,…..
Mindenkivel előfordult már, hogy belvárosi bulizás alkalmával az éjszaka közepén megéhezett. Hajnaltájt már egészen biztos, hogy a minőségi helyeket zárva találjuk, marad a kihűlt 250-es pizzaszelet és a száraz pitában kiszolgált 0-24-es gyros. Ha ennél színvonalasabb helyre vágynánk, ami nyitva is…..
Ha neked is okozott már fejtörést, hogy a facebookod, vagy a weboldalad linkjét helyezd el a profilodban, tarts velünk és mutatjuk a megoldást!  ..
Ha a klasszikus hamburgerről már neked is csak a Balaton parton összetákolt, ehetetlen förmedvények jutnak eszedbe, nem vagy egyedül. Sajnos az utóbbi években nagy szakadék alakult ki a burgerek között. Aki minőségi hamburgerben utazott, szinte kivétel nélkül a drága, sokszor 2-3 ezer forintos…..
A Snapchatből megismert Stories, mára az Instagram egyik legnépszerűbb funkciója lett. Imádják a felhasználók, és ha cégként te csak képeket posztolsz, hatalmas hátrányból indulsz. A Stories egyik hatalmas előnye és varázsa, hogy 24 óra után eltűnik. Ezért sokkal szívesebben használják az emberek. A…..
A követőszerzés rontja a bizniszed és nem fogsz vele eredményt elérni? Tisztába tesszük a dolgokat ezzel kapcsolatban! Fontos alappillér meghatározni a követőszerzés 2 teljesen eltérő módját. A folyamatos posztolás, nyereményjátékok és egyéb növekedési stratégiák tökéletesek, viszont ha gyorsabban…..
A BIO a te névjegyed… Az adatlap leírásod az egyik alapja a profilodnak. Ez az, amivel az érdeklődő először találkozik, és csak akkor fog bekövetni, ha tetszik neki amit lát! Használd okosan, gondolj rá úgy, mint egy könyvborítóra. Ha nem jó a borító, a könyvet is kevesebben veszik le a polcról.…..
A "DiningCity étterem héten" sikerült látogatást tennünk az Up&Down étterembe, és egy igazán mesés estét tudhatunk magunk mögött. Az étterem egyszerre nyűgözte le a vizuális és kulináris érzékelésünket...
Szinte mindenki tisztában van vele mi a különbség egy hekksütő és egy elegáns étterem között. Azonban a fine bistro kifejezés lehet sokakban kérdéseket vet fel, nem hazudunk, nekünk is új volt. Annál inkább tetszett a magyarázat, miszerint a fine diningből ismert kifinomult ízlésvilágot, ötvözik a…..
Teljesen hétköznapi tesztnek indult látogatásunk a Falk 5 Bistroban, de olyan jól sikerült, hogy nem tudtuk megállni pár soros leírással… A város szívében, szinte a Parlament szomszédságában találjuk a nemrég nyitott Bistrot. Kicsi, letisztult és igazán barátságos környezet fogad minket. Ne…..
A belvárosi éjszakában, vagy egyszerű hétköznapokon elfogyasztott számolatlan gyros után, van úgy, hogy az ember már másra vágyik.. Amikor kívülről ismered az összetevőket és már unalmas a futószalagon gyártott gyrosok sokasága. Ugyanaz a standard fokhagymás szósz, fokhagyma nélkül,  csípős szósz,…..
Farkas Bálint 444 2018.07.10 00:24:13
@TomVajner: Köszönjük az észrevételt, igyekszünk több képpel készülni;)
 A jó fagyinak lehet, hogy nem is titka van, hanem ára? Olvass tovább és tudd meg mitől lesz egy fagyi igazán tökéletes...
Facebook zero? Romló elérés és dráguló fizetett hirdetések? És még mindig nem használod a virágzó és többszörös eléréseket produkáló Instagramot vásárlók szerzésére? Itt a lehetőség, vágj bele most! Segítünk elindulni pár egyszerű tanáccsal és már ma lőheted ki az első Instagram bejegyzésed...
Mára már nehezen lehet lépést tartani az újabb és újabb marketing eszközök fejlődésében. Viszont aki komolyan veszi a marketinget és fontos számára cége jövője, annak kötelessége tisztában lenni az újdonságokkal...