Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marylou2121

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Receptvideo4U Spárga pesto 2018.06.24 20:56:22
Mivel a spárgával nem tudok betelni, illetve a belőle elkészíthető ételek tárháza kimeríthetetlen. Gondoltam hozok valami olyat a blog olvasói számára, amely hamar elkészíthető,  mondhatjuk különlegesnek vagy inkább nem megszokottnak,  a nyári grillezésekhez is bevethetjük,  nagyszerű nasi tipp, …..
Mivel foglalkozol? Jelenleg személyi edzésekkel, csoportos órákkal, azaz funkcionális köredzések tartásával és táplálkozási tanácsadással foglalkozok a hét minden napján, amely számomra igazi kiteljesedést jelent. Egyéni igényeket figyelembe véve szoktam, kizárólag TRX edzéseket is tartani. Mit…..
  Tudnod kell  ennek az ételnek annyi köze van a "thaihoz", mint a garnitúrának a biciklitúrához, az is elég internacionális történet ahogy hozzájutottam. Remélem sokunknak már az is egyértelművé vált, hogy a kínaiként feltüntetett büfé, bisztró jellegű vendéglátó egységek nem autentikus kínai…..
 Azt mondod nem szereted a "dinkát" én megértem! (dinka: tök népiesen)   Természetes akció ,de mivel tudhatjuk minden akciót-reakció követ, ezért arra a merényletre készülök megszeretettem a tökfőzeléket veled! A tök különleges egyéniség, amely fontos szerepet tölt be a magyar konyhaművészetben.…..
Receptvideo4U Cukkini carpaccio 2018.05.30 14:54:36
A carpaccio eredetét tekintve olasz, előételnek minősített étel.  Elsősorban a hajszál vékonyra vágott alapanyaggal elkészített nyers húst, halat, zöldséget értik a carpaccio elnevezés alatt. Rendkívül elegáns, és nagyvonalú igazi nyári étel!  Valószínű az olaszok nem vették elég komolyan, saját…..
Receptvideo4U Spárga mindenhez is! 2018.05.29 15:08:56
   Az USA-ban, számomra tetszetősen hangzóan Asparagusnak nevezik. De ne kelljen már mindenben annyira amcsisnak lenni, hiszen nálunk népiesen csirágnak nevezték el és csak a köznyelvben használatos a spárga. Egymás között szólva szerintem ezen bukott el a sorsa. -Ki akarna kötelet rágcsálni?…..
Nézzünk egy igazi vasárnapi reggelit, amikor talán van egy kis idő kreatívkodni. Imádok az étellel játszani, ha létezik a túl világ és a valós között átjárás nagyanyám fakanalas alakját tudom ilyenkor magam mögött elképzelni. Díszítéssel feldobni egy egyszerű szendvicset is lehet és kell is, ez…..
Minden ember szeretne választ kapni az élet nagy kérdéseire. Önmagunk megértése a kezdet, ami lehetővé teszi személyiségünk átalakulását, hogy túllépjünk egoizmuson és mindazon ami együttesen a hamis "szelfet"alkotja. De mik is azok a személyiségtípusok? Mindenki egyedi, ezzel a kijelentéssel…..
Receptvideo4U Guacamole 2018.05.24 00:25:12
Ezt ne is ragozzuk finom és kész,. Ráadásul max 10 perc alatt elkészül, ebbe beleszámoltam a boltban töltött időt is.  Itt simán megállhatunk egy pillanatra,  ennek a receptnek kiemelkedően fontos része a friss ,érett  alapanyag beszerzése.  több infót az avokádóról, alul a recept alján…..
Tegnap reggel felfedeztem az email-fiókomban egy értesítőt a port.hutól, ebben felhívták a figyelmemet arra, hogy végre adják a tévében ezt a filmet egy nézhető időpontban (korábban mindig hajnalban vetítették). Hogy miért érdekes egyáltalán A Hanákné-ügy? Egyrészt mivel Örkény István írta, másrészt…..
 Most így február kezdetén, szerintem mindenkiben elkezd lassan a tenni akarás motoszkálni. Elkezdjük látogatni a télen kiüresedett fitnesstermeket, a boltokban megjelennek, az otthon is funkcionáló gépek, vagy ha megvannak, leporoljuk őket. Előkerülnek a Rubint Réka felvételek, a szekrény…..
Munkanélkülinek lenni nem jó, unatkozni sem, depressziós munkanélküli meg egyenesen elvész a tapláléklánc legalján. A mai világba hülyéskedsz? -Hiszen ma mindenki megél valamiből!- Szól egy hang, a franc tudja honnan...  Ma más lesz ma motivált vagyok, reggelizek, majd eldöntöm, hogy teszek az…..