Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lobster County Sheriff

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Lobster County Sheriff 2008.09.09 10:37:55
Shumaker,

Te is roppan okos vagy am igy az ejszakai muszakod lejarta utan, vegulis keresgeltem kicsit a guglin, de nem nagyon akarta elmondani, hogy miert karos a dagasztott teszta sonkaval, paradicsommal es sajttal egy ket eves szamara:
img134.imageshack.us/img134/3853/picture1xj2.png

Egyekbent a szteket valoban lehetne belszinnek is hivni, meg vegulis a wc-t is toilettnek, gondolom te nem hasznalsz angolszasz szavakat es a monitorodat is kijelzonek hivod, sot a telefonod sem mobil telefon, hanem hordozhato tavkozlesi keszulek,.
Egy medium-well /csakazeertis/ stake-hez meg boven eleg 25 perc, az etterem ahova te jarsz, a szakacsok jol angolosan a tokeiket vakarhatjak az ido nagy reszeben.
A szocizast meg nem kell olyan veresen komolyan venni, csupan egy tipikus viselkedesi forma az ilyen "na majd en jol megmutatom ezeknek"-apukaknak, hogy visszakuldi az etelt, mert kemeny 25 extra percet a Mokka elott kellett eltolteni.

ps: Tenyleg nem talaltam a gugliban, hogy miert egeszsegtelenebb a pizza a ket eves gyereknek, mint a teperto?
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Lobster County Sheriff 2008.08.18 18:45:53
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Lobster County Sheriff 2008.07.10 02:38:16
Most mondjam azt, hogy így jár, aki José Padillára gerjed? Mit érdemel az ember, aki miatt életem összes nőjének összes lejátszója tele volt átkozott Café del Mar-válogatásokkal? De most sajnos nem az ő megbüntetéséről van szó, hanem arról, hogy Sonica szerint megint csúnyán…..
Lobster County Sheriff 2008.07.09 23:50:09
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..
Fánk- és fejkendőügyben is a bloggerek fújják a passzátszelet. Addig terroristáztak az amerikai konzervatív megmondóasszonyok- és emberek, míg a csúnya színű szósszal bevont fánkjairól ismert Dunkin Donuts kivonta a forgalomból a reklámfotót, amin Rachael Ray tévészakácsnő…..
Sajnos nem látszik rendszám, de szentségelni azért lehet, ha valaki ebben utazik: Példa Pál lefotózta, ahogy a népszerű foglalkozás űzői a Petőfi hídnál minden szabályra fittyet hánynak, majd csont nélkül bírságolnak. Ez persze eltörpül az önkormányzati segédlettel folyó…..
Lobster County Sheriff 2008.05.29 08:37:14
img56.imageshack.us/img56/3466/img0135az0.jpg

Ezt a kepet a napokban lottem, egy paraszt beallt merolegesen a jardara, de meg az hogy jardara, taxi zonaba is egyben. A kocsi mogott, ha epp arra jart volna egy kerekesszekes egyen, jol elszlalomozhatott volna, hogy elferjen. Ekkor megjott a rendor es becsusszant melle, hogy megirja a cetlit. Gondolkoztam rajta, hogy atsetalok es megemlitem a rendornek, hogy ugynama offiszer, hat hogy mer igy taxi-zonaba beallni, de ugy dontottem nem akarom a plexi lap mogott vegezni, ugyhogy mint egyszeri sheriff, hagytam, hadd vegezze a dolgat.
Erdekes lenne, ha a hatosag - ahogy hagyma is emlitette - cirkalgatna parkolohely utan, hogy megregulazhasson egy szabalysertot.