Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ILOVEAUSTRALIA

101 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az utazásaidhoz hozzátartozik a helyi gasztronómia felfedezése is, akkor ne hagyd ki ezt a cikket, mert ma egy izgalmas kulináris kalandra invitálunk, hogy felfedezzük az Amerikai Egyesült Államok gasztronómiai gazdagságát. Utazz velünk és élvezd az amerikai ételek sokszínűségét és ínycsiklandó…..
Ausztrália lenyűgöző és változatos tájakat kínál azoknak, akik a természet szépségeit keresik. Az ország híres sivatagjai és természeti tájai különleges és egyedülálló élményeket ígérnek minden látogatónak. Ebben a cikkben bemutatjuk Ausztrália néhány legikonikusabb természeti csodáját. 1.…..
Memphis, Tennessee, egy város, amely a zene szerelmeseinek valódi paradicsom. A város az Egyesült Államok déli részén található, a Mississippi folyó partján, és híres a zenei örökségéről, a bluesról, a rock 'n' rollról és a soulról. Ha a zenék nyomába erednél a Mississippi partján, akkor Memphis a…..
Ausztrália, ahol a lenyűgöző természeti csodák találkoznak a gazdag kulturális örökséggel, örök szerelemre késztet minden utazót. Sydney, Ausztrália legnagyobb városa, nemcsak saját látnivalóival rendelkezik, hanem tökéletes kiindulópont is az ország más részeinek felfedezéséhez. Ebben a cikkben hét…..
New York City, az Egyesült Államok legnagyobb városa és talán az egyik legikonikusabb metropolisz a világon. A hatalmas felhőkarcolók, a sárga taxik, a Central Park és a Szabadság-szobor mind-mind New York szimbólumai, és ezek mind részei annak a csodálatos utazási élménynek, amit a város…..
Az Egyesült Államok egy olyan ország, amely gazdag történelmi örökséggel rendelkezik. Az ország alapításától kezdve a függetlenségi háborún, a polgárháborún, a világháborúkon, a polgárjogi mozgalmon, az űrkutatáson át egészen napjainkig számos esemény és személyiség alakította az ország sorsát és…..
Los Angeles, ahol a fények sosem alszanak ki és ahol minden sarok mögött egy történet rejtőzik. Ez a város a filmipar szentélye, ahol a mozi és a televízió világa éledt meg. Amikor Los Angelesbe látogatsz, mintha belevetnéd magad egy hollywoodi filmbe, és belemerülnél a sztárok, a fényképezőgépek és…..
Az Amerikai Egyesült Államok rengeteg gyönyörű tengerparttal büszkélkedhet, amelyek a természeti szépség és a kikapcsolódás ideális helyei. A csodálatos óceánpartok, a mesés naplementék és a tengerparti városok lenyűgöző kombinációja biztosítja, hogy minden látogató megtalálja a számára tökéletes…..
Üdvözlünk az izgalmas és lenyűgöző kalandok világában! Az Amerikai Egyesült Államok családi nyaralások szempontjából egy igazi paradicsom. Az USA olyan sokszínű és izgalmas lehetőségeket kínál, hogy a gyerekek és a felnőttek is egyaránt garantáltan megtalálják a számukra tökéletes kikapcsolódási…..
Üdvözlünk az Amerikai Egyesült Államok rejtett kincseinek izgalmas világában! Az USA tele van híres látnivalókkal és népszerű turisztikai célpontokkal, de most olyan helyeket szeretnék bemutatni, amelyek kevésbé ismertek, ám lenyűgözőek és felfedezésre méltók. Csodák és meglepetések várnak ránk…..
Az amerikai filmipar a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb művészeti és szórakoztatóipari ágazata. Az Egyesült Államok filmkészítőinek és producereinek munkássága a múlt század elején indult el, és mára a filmipar központjává vált. Az amerikai filmek nem csak a szórakoztatásban játszanak…..
Az Amerikai Egyesült Államok nemzeti parkjai valódi természeti kincsek, amelyek csodálatos látványosságokat és sokszínűséget kínálnak az utazóknak. Ha szeretnéd felfedezni az USA lenyűgöző természeti csodáit, ne hagyd ki ezeket az öt nemzeti parkot. A Yellowstone Nemzeti Park: Ez az első és…..
Az Egyesült Államok számos ikonikus várossal büszkélkedhet, amelyek lenyűgöző látnivalókkal és izgalmas kulturális élettel várnak, ha arra tévednél. Ha szeretnéd felfedezni Amerika városi dzsungelét, ne hagyd ki ezeket a helyeket. 1. New York City: Az Egyesült Államok legnagyobb városa lenyűgözően…..
Üdvözlünk az Amerikai Egyesült Államok útjain! Ha valami izgalmas és felejthetetlen utazási élményre vágysz, akkor a road trip az, amit keresel. Nincs is jobb módja annak, hogy felfedezd Amerika csodálatos tájait, mint a végtelen úton való haladás, a szél suhanása az arcodban és a kalandokkal teli…..
Készen állsz egy olyan kalandra, amilyet még soha nem tapasztaltál? Ne keresgélj tovább, az Egyesült Államok egy olyan úticél, amely tele van lenyűgöző élményekkel és megkapó látnivalókkal. Legyen szó történelemrajongókról, természetkedvelőkről vagy gasztronómiai kalandorokról, az USA-ban mindenki…..
Melbourne, Ausztrália kulturális fővárosa, egy olyan város, ami sosem hagyja abba a meglepetésekkel és örömökkel való kényeztetést. A vibráló művészeti színtér, a ínycsiklandó gasztronómiai kultúra és az egyedi látványosságok miatt Melbourne igazán különleges város. Olvass tovább és bevezetünk…..
Sydney - Az Ausztrália Gyöngyszeme Sydney, Ausztrália leghíresebb városa, olyan hely, ahol a vidámság és a csodák találkoznak. A város a lenyűgöző természeti szépségekről, az ikonikus építészeti csodákról és az élénk kulturális életről híres. Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy hová utazz, Sydney…..
Bevezetés Ausztrália lenyűgöző ország, amely gazdag természeti szépségekben, kulturális sokszínűségben és élettel teli városokban bővelkedik. Ha magyar állampolgárként szeretnél Ausztráliába látogatni turistaként, az ausztrál turista vízum egy kulcsfontosságú tényező lesz az utazásod…..
  Ausztrália Work and Holiday Program: Az életre szóló kaland Az Ausztrália Work and Holiday program lehetővé teszi, hogy 31 év alatti fiatalok legalább 1 évre Ausztráliába utazzanak és munkát vállaljanak, miközben felfedezik az ország kulturáját, életmódját és természeti szépségeit. Az ötlet…..
 A tervezéseim során gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon a rendelkezésre álló 2 vagy 3 hetet hogyan optimális eltölteni Ausztráliában. Maradjunk egy államban? Vagy nézzünk meg minél többet? Én nem szoktam javasolni, hogy nagyon sokmindent csúfoljunk bele abba a "kis" időbe, mert a végén csak…..
Szerintem ne álszenteskedjünk, Ausztráliába utazni egy kész vagyon. Nagyon messze van, sokba kerülnek a repjegyek, drága a szállás és ha életedben egyszer van olyan szerencséd és megvan az a bizonyos vagyonod, akkor biztos vagyok benne, hogy minél többet akarsz látni, ami szintén nem lesz olyan…..
Getty Images Habár még néha maguk az ausztrálok is azt képzelik, hogy unalmas a történelmük és nincsenek jó sztoriaik, ez azért korántsincs így. Számos olyan érdekesség vagy történet maradt fent az ausztrál múltból, akár fényképpel is alátámasztva, amely azt bizonyítja, hogy a világ azon…..
  Számos ok miatt dönthet az ember úgy, hogy egy kis időre, akár csak néhány hónapra vagy néhány évre külföldre költözik. Hajtja a kalandvágy, új dolgokra vágyik, ismeretlen kultúrákat fedezve fel vagy csak épp tanulna egyet. Bármilyen célból is kerekedünk fel, 9 ok Ausztrália mellett már tuti…..
Ausztrália „legeurópaibb” városának, az ausztrál sport fővárosának és a rókák városának is mondják Melbourne-t, 2011-ben pedig elnyerte a világ legélhetőbb városa címet, amelyet azóta többször meg is újított. Akárhogy is, az biztos, hogy Melbourne tele van meglepetésekkel és érdekes helyekkel, amik…..