Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérmongúz

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálint   A társadalmat megosztó pornófilmnézés aspektusaiba próbáltunk betekinteni egy Y-generációs fiatalember, György segítségével, aki beavatott minket abba a világba, ahol a tabuként kezelt, alulkommunikált szokásból akár még párkapcsolat-fejlesztő eszköz is válhat. Interjú. Hogyan…..
Bálint Akár ismeretségi körünkben is találhatunk olyan személyt, aki gyerekkorában képes volt irányítani álmait, jó esetben még ma is. Ez azt bizonyítja, hogy tudatunk önerőből képes belépni abba a rejtélyes és szeszélyes világba, amit tudattalanként ismerünk, hogy bizonyos körülmények között…..
Sziki Bálint Rönkre menni jó. De nem mindegy, hogyan! Felfedeztem valamit fahasítás közben. A jelenség neve, nézd csak, így nézne ki angolul: lumbersexual mindfulness. Ám, mivel itt nem a külsőségeken lesz a hangsúly, ha kedvem tartja – márpedig erősen tartja –, bátran illetem e kor- és népszerű…..
Szerző: Sziki Bálint Laikusként, ha nem is vagyunk teljesen tisztában a dolog lényegével, nem szabadna azt gondolnunk, hogy a pszichoterápiás analízis csupán néhány meghallgatás, beszélgetés, ahol a kezelt megkönnyebbül, a terapeuta pedig pénzért társalog. A őszinteség várható és meglepő…..
Sziki Bálint A pornóiparban egész kategória épült a tanár és diákja közti vonzalomra, de a filmvilág sem hagyja ki a kínálkozó lehetőséget. Összegyűjtöttünk és újranéztünk 8+1 említésre méltó produkciót, amely az iskolai tiltott viszonyt használja kontextusként. Vígjátékból kevesebb lett...…..
Frappa Magazin Haverok fegyverben 2018.02.01 16:26:27
Elképzelted már, milyen a létra aljáról a hegy csúcsáig felmászni, hogy onnan mély zuhanással érj földet, miközben kiélvezed a gazdagság előnyeit? A Haverok fegyverben vetítésén jártunk. A Haverok fegyverben megtörtént valós történet ihlette vígjátékként készült. Bemutatja az átlag polgárt, aki…..
Sziki Bálint A Spotlight zsúfolt sajtóvetítésének legvégén, a végső számokkal való szembesítés után, amikor a stáblista és a zene elindult, még egy rendkívül hosszú percig senki nem mozdult. Ültünk, néztünk magunk elé, és vártunk valamire; nem tudjuk, mire. Csak amikor a fényeket felkapcsolták,…..
Bármikor is lesz az útitársad Joy, az a nap örömünnep lehet, ha átadod magad neki. Ezért a forgalmazók döntése, hogy a két ünnep idejére dátumozták a mozi megjelenését, nagyszerű lépés volt. Mindenkinek boldog évzárást, évkezdést kívánunk. Fogadjátok tehát szeretettel Jennifer Lawrence és David O.…..
A Fészek Művészklub második emeleti színpada idén nyáron átváltozott valami finom áramlású varázsgarázzsá, amely vett egy mély lélegzetet, és aztán néhány eszköz, hangszer, négyzetméter segítségével világokká tágult. Szín-, zene-, tánc- és filmművészi szívveréssel kapott modern lendületet egy…..
Bálint Az Oscar-díjas rendező, Ron Howard valós eseményeket vitt vászonra. Moby Dick és üldözőinek drámája ugyanis nem ért véget a vadászhajó katasztrófájával. A húsbavágó történet legsúlyosabb részleteit csak nem rég tárta föl a téma szakértője, akinek könyvéből idén a mozikban is megelevenedett a…..
Bálint   Miért lehet évek óta visszatérő, vitaindító vendége az agyserkentés témájának a furcsa nevű gyógyszerhatóanyag, a modafinil? Mert a felsőoktatástól kezdve a hadászaton és a munkaerőpiacon át a tudományos kutatók életéig mindenhová beszivárgott, ám közel sem akkora tabuként, mint az…..
Két ember, akiket filmográfiájukat tekintve fölösleges bemutatnunk, tőlük talán tényleg mindenki emlékszik valamire, ami nyomot hagyott benne. Maradandó részei lesznek a mozgókép történelmének. Lássuk, ne csak nézzük Steven Spielberg és Tom Hanks új közös filmjét, amelyet Ethan és Joel Coen…..
Bálint   Döntöttél már arról, hogy álmokat valósítasz meg, vagy inkább a valóságodat álmodod meg? Ha bizonytalan vagy, akkor most még tovább mélyítjük a kép-zavart. Október 3-án, a Be Smart Klub szervezésében Alvás és ébrenlét határán: rémálmok és tudatos álmodás címmel tartott előadást Simor…..
Bálint Feldmár András és Bagdy Emőke 10 évvel ezelőtt vállaltak utoljára közösen nyilvános szereplést. Előadás helyett beszélgetésükön vettünk részt június végén az Agymosó programsorozat első állomásán, melynek légköre bár oldott hangulatban kezdett kialakulni, mégis ellentétektől vált…..
Bálint A Facebookon zajló lájkreakciók néma terjedése közben sokszor elénk tárulnak olyan vizuális tartalmak, amik megállásra késztetnek. És jön a gyönyörködés, az ámulat, az ú betű különböző árnyalatainak kiáramlása. Az elmúlt időszakból hoztam most 8 (+1) ilyen meglepetést, amit hölgycsokorba…..
Bálint Másodmagammal csöppentem férfiként egy kisebb osztálynyi hölgy beszélgetésébe. Hétköznapokban és egész életszakaszokban jelen lévő problémák kerültek felszínre, hogy kérdésekként elkezdjenek építő feszültséget teremteni. A Feldmár Intézetben jártam, ahol Réz Anna vezette a Nőkérdés…..
Ahogyan korábban megígértük, egyre több beszámolóval jelentkezünk az Integrál Akadémia háza tájáról. Ha eddigi cikkeinket olvasva már megfogalmazódott bennetek, hogy az Intán lenne a helyetek, vagy éppen csak kóstolgatjátok az ötletet, most megmutatjuk, mi mindent adhat nektek a hároméves képzés. Az…..