Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekemj

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem két dologgal is problémám van. Az egyik a munkahelyi légkör, ami szinte már tarthatatlan, borzasztó, stresszes. Van egy szurka-piszkálós kolléganő, és nem telik el úgy nap, hogy valaki alá alátegyen. Ez végül mindig kiderül, így vagy úgy, de tudomásunkra jut... Ami…..
nekemj 2010.01.21 13:43:49
@Káin: Ez szimplán evolúciós dolog, a férfiaknak több ezer évig muszáj volt közösen dolgozni, így nem voltak előnyösek az olyan gének egy közösségben, amelynek a tulajdonosa nem volt képes a csapatmunkára. A nőknél pedig van ilyen is van olyan is, de mivel nem volt szelektáló tényező, vagyis lehet éppen a szelekciós nyomás a magán versengő felé terelődött, ott azok a gének erősebbek.
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
nekemj 2009.02.19 12:33:32
@zsoci: na figyelj, nem engem érint a dolog és mi az hogy le kell tiltani valamit, akkor te sem tudod használni!!!!!
Mindenkinek: az hogy a beleegyezésed nélkül tudnak a számládról leemelni pénzt az gyakorlatilag lopás, ha ezek után azzal jönne az ügyfeles, hogy tiltsam le, akkor ez enyhén szólva is nevetséges.
Sehol sincsen benne a szerződésedbe, hogy ha nem akarod, hogy lopjanak tőled, akkor tiltsd le az emelt díjas szolgáltatásokat.
Ilyenkor felmerül az emberben, hogy normális, aki azzal érvel, hogy nem tiltotta le a tulajdonos.
Másodszor is leírom, felnőttről is szó volt, aki pedig biztosan tudja,hogy nem vett igénybe semmilyen szolgáltatást.
nekemj 2009.02.19 17:44:53
@moli: A gyerek ez esetben csak annyit jelent, hogy az egyik 18 éves, a másik meg 20, és utoljára mondom el a kollégám is így járt, aki felnőtt, nem használ internetet, max. a munkahelyén és valaki vagy valakik beregisztrálták az egyik éjszaka, aztán addig minden este míg el nem ment a szolgáltatóhoz.
Itt a lényeg, hogy veled is megcsinálhatja valaki és nem tudsz ellene semmit sem tenni, mert az nem megoldás, hogy letiltasz mindent, az max. annak megoldás, aki belenyugszik abba, hogy bárki átb*szhatja.
Hol itt a fogyasztóvédelem? Nem hiszem el, hogy ez törvényes lehet, de azért még ezek után is írjon be valaki,hogy igen az ügyfél volt a hülye.
Legközelebb az lesz a megoldás, hogy tiltsa le a telefonszámát is, nemmmmm?????
Hogy lehet ilyen hülyeségeket írni? Ha igénybe akarok venni valamit, akkor az nem megoldás, hogy azzal kezdem, hogy letiltom egy részét, mert a szolgáltatóm nem ura a dolgoknak.
nekemj 2009.02.19 11:28:55
Sziasztok,
Az egyik munkahelyemen is volt elég sok kollégámnak problémája ott a pannon-os mobillal.
A helyzet az volt, hogy az egyiknek a gyereke folyamatosan kapott sms-ket reggel és késő este, úgy hogy ő nem is kért semmiféle szolgáltatást. Aztán kiderült, hogy ezek olyan sms-ek, amiért fizetni kell, hiába nem vette igénybe a szolgáltatást. A másik kollégám is így járt, a lánya telefonját használta és kapott rá mindenféle sms-t aztán bement a szolgáltatóhoz, hogy ezek milyen sms-ek és kiderült, hogy az interneten beregisztrálták különböző szolgáltatókhoz, a regisztrációhoz, csak egy telefonszám kellett és így elérték, hogy napi 1000-2000 ft-ot gombolt le tőle a szolgáltató.
Az ügyfeles azt mondta, hogy biztos a gyerekek regisztrálták be magukat valahova, de a másik esetben már akkor jöttek az sms-k amikor a gyerekének egy telefont adtak. Valószínűsíthető, hogy az iskolai társak szórakoztak velük, de könyörgöm, milyen dolog, az hogy valakinek tudom a számát és kért tudok ezzel okozni neki. Az nem megoldás, hogy ha kapok egy sms-t akkor rögtön megyek be egy ügyfeleshez, főleg,hogy ezek az sms-ek többnyire éjszaka érkeztek. Amikor visszamentek együtt, hogy tisztázzák a problémát már egy kis csoport állt az ügyfeles előtt hasonló gonddal. A baj egyik forrása az lehet, hogy ezekből az sms-ekből a szolgáltató is kap pénzt, így nem áll érdekében biztonságossá tenni az ilyen szolgáltatásokat.

Fogd a nőt és fuss Kis bevezető 2009.02.04 10:44:00
Legelőször a legfontosabb dolgok, amit minden férfinak tudnia kell:1. törvény:Nincsen olyan nő, akit ne lehetne megszerezni.2. törvény:A másik fontos dolog, megtartani egy nőt már szinte lehetetlen, ha mégis így lenne az ellentmondásba kerülne az első törvénnyel.A többi törvényt…..
nekemj 2009.02.04 11:10:41
From Iceland with Love Valós... 2008.11.01 20:28:00
Mindenképpen szerettem volna Nektek belinkelni egy újságcikket, amit egy ide ellátogató magyar újságíró publikált. Személy szerint találkoztam én is Vele, és ahhoz képest, hogy csak egy pár napot töltött el Izlandon, azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon reális képet adott vissza…..
nekemj 2009.01.30 17:56:28
Te nem érted a lényeget az a "Ha" az arra vonatkozik, hogy akkor Horvátországgal együtt tud csatlakozni.
Nyilvánvalóan nem lehet egy országot felvenni, ha nem akarja, de Izland akarja, kérdés, hogy erről,hogy rendelkezik az alkotmány, lehet elég a parlamentnek is dönteni, nem kell népszavazás.
"Felgyorsítják Izland Európai Unióba történő felvételi eljárását, megmenekítve ezzel a szigetországot a teljes pénzügyi összeomlástól - mondják reykjaviki és brüsszeli politikusok."
és azt hiszem ez a lényeg:
" Az Európai Bizottság szerint Izland felkészültnek mutatkozik a tagságra, így rövid időn belül, már 2011-ben lezáródhatnak a csatlakozási tárgyalások. Ez elméletileg 2014-es eurózóna-beli tagságot jelenthetne.

Izland tagja az Európai Gazdaság Térségnek, s ezzel gyakorlatilag az EU belső piacának is, így az integráció ezen része nem okozhat gondot. Az országot a pénzügyi krízis az államcsőd szélére sodorta, melyet csak az IMF és egyes skandináv államok jóvoltából került el eddig. Izland felvétele az ország kis méretei miatt nem valószínű, hogy destabilizálná az EU-t, annak ellenére sem, hogy az izlandi korona gyakorlatilag összeomlott. Az ország kormánya egyébként hétfőn feloszlott, s az országot politikai instabilitás is sújtja, de az eurozónába való felvétel támogatottsága az elmúlt hónapok megrázkódtatásai után erősnek tűnik."

Amúgy meg most néztem utána az államadósságnak, gyakorlatilag lejtőre állt a gazdaság, adósságspirálba futottak, az újabb hitelek a mostani törlesztésekre lesznek jók. Aki teheti még most elhúz az országból.