Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas Rattler

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nincs a Fideszben vagy a hatalmas NER apparátusban egy olyan ember se, aki ha kell szájbarágósan (mert úgy látszik nem csak az írással, de az értelmezéssel is bajban van az emberek embere) megmagyarázná az álamfőnek, hogy nem arról van szó, hogy van-e doktorija vagy nincs.Azon…..
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
Civil pálya FÉKTELENÜL 2012.03.16 18:43:00
Mozgalmas hónapunk volt. Először a Szolidaritás roppant meg – a múlt szombati tüntetésen alig 5-10 000 ember jelent meg a beígért 140 000 helyett. Röviddel ezután a Milla verte sikeresen padlóra magát, bár ők egyelőre még a lejtő tetején állnak. De a kormány…..
Thomas Rattler 2012.03.17 01:46:59
@endike: Az hogy "hiteleket habzsolunk kétpofára" az azért elsősorban annak a következménye hogy kifosztották az országot, elszegényítették a lakosságot, tönkrevágták a gazdaságot - aztán a hitelt kínálták fel megoldásképpen, most meg bűntudatot keltenek amiatt amít ők tukmáltak ránk.
Az "ők" alatt mindenki tudja kiket értünk.
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Thomas Rattler 2012.03.04 15:38:08
@torró: de ember, térjél már magadhoz hogy az efféle kavarodást ugyan ki is gerjeszti. Mert az bizon jól definiálható, méghozzá nagyon is jól!
Ezek azok akik "nem a nemzet tagjai" ő "csak ember".
Ő az aki micisapkázza a Szent Koronát, és kijelenti hogy beleszarna. Én meg beleszarok a kibaszott frigyládába.
 Március elsejével életbe lép a C-lista, amely a szakemberek szerint pozitív hír. Azzal viszont többen nem értenek egyet, hogy a Btk.-ban tovább szigorítanák a drogfogyasztást.  Március elsejével lép életbe a sokat emlegetett C-lista. Ez tartalmazza a bódító…..
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
Orbán nagy arányú adócsökkentést ígért a választóknak. Azt gondolták, hogy a kevesebbet majd többen befizetik, így összességében nőni fognak az adóbevételek. Ezt az adócsökkentést a társadalom már eleve polgári jólétben élő része élvezhette csak, mindenki más inkább…..
Thomas Rattler 2012.01.08 13:12:14
@flamer: Számodra erősen ajánlott filmalkotás - na nem a témában fellelhető YouTube-os videók - hanem a '99-ben készült Tágra zárt szemek(Eyes Wide Shut) By Stanley Kubrick. Szegény Stanley, rögvest elhunyt a film befejezése után.
Ide tehetjük még a szintén '99-es Kilencedik Kapu (The Ninth Gate) című filmet is Johnny Depp-el, by Roman Polanski.
Namármost ha valaki csak "néz" de nem "lát" az már nem a Nap hibája hanem a vaké.
Thomas Rattler 2012.01.08 13:41:47
@flamer: Szándékosan írtam nagybetűvel a "Kínai" "ill."Oroszok" mellékneveket.
Egy kis kavarodás-korrekció a fejekben: az "oroszok" és a "szovjetek" két külön fogalom.
(A Romanov dinasztia utolsó uralkodóját és családját a cionista körök által írányított bolsevikek végezték ki, a Romanovok szimbolizálták az "oroszokat", ma Putyin.)
Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így…..
Karácsony előtti utolsó poszt. Matolcsy Gyurinak két leminősítés közben szerencsére még van arra ideje, hogy a Heti Válasz oldalán megossza csodálatos gondolatatait a világgal: Miért más a jólét és a jóllét? Mi jóllétünk öt legfontosabb forrása? Hogyan élhetünk jobb…..
Thomas Rattler 2011.12.23 17:28:38
www.jovonk.info/2011/12/23/kik-szervezik-az-oroszorszagi-ellenzeki-tunteteseket
Ezt olvasgassátok, attól majd tisztul egy kicsit a fejetek.
Orbán Viktor udvarias hangvételű, de elutasító választ küldött az Európai Bizottság elnökének. A kormányfő azt mondta: az a két törvény, amelyet Brüsszel kifogásolt, megfelel az európai jogrendnek. „Tudattam vele, hogy nincs mód, hogy halasztást engedjünk, mert…..
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
"A magyar nemes oly irigylésre méltó helyezetben él a világon, hogy szerencsésb sorsú szülöttet csillagunkon találni bajos. Ha leveleket s újságokat házátúl eltilt, s izmos kapusa van, ki várába nem ereszt senkit, élte fogytáig azon édes andalgásban ringattathatja magát,…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Thomas Rattler 2011.08.03 20:38:54
Szerintem rettenetesen egyszerüen és gyorsan meghozható a megfelelő döntés.Kizárólag az a kérdés te hogy viszonyulsz a tényhez.
Én némileg kompetens módon tudok hozzászólni, ugyanis a barátnőm jelenleg is aktív prosti, "így" ismertem meg.
Személy szerint engem abszolute nem zavar, a "birtoklás" kérdéskörén már rég túlléptem.
Egy ilyen helyzetben egyszerűen annyi történik, hogy az emberfia a nő "legrosszabb" oldalával találkozik először, és csak azután ismeri meg az emberi, pozítív oldalát, szemben az átlagos kapcsolatkezdettel, amikor is ez fordítva zajlik,és a rózsaszín ködöt követöen jön a fekete leves.
Kétnapos részegségi reakciódból ítélve nem igazán veszi be a gyomrod a dolgot, pedig gyorsan le kell rendezned magadban hogy el tudod-e így fogadni, mert ha ez a téma később előkerül, annak csúnya ugatás lesz a vége.
Amit én elmondhatok, egy prosti számtalan előnnyel rendelkezik.
-Rengeteg f*szba beleült már, így teljes mértékben kiélte magát, nincs benne a legtöbb nőre jellemző állandó kényszeres flörtölési meg bulizási vágy.
-Számos tapasztalatot szerzett, virtuóz az ágyban, nincsenek tabuk.
-Képes kötelességszerüen az orális szexre, amikor egyébként nem lenne kedve hozzá.
-Abszolút nem hatnak rá a köcsög férfitársak szexuális próbálkozásai, csak röhög rajtuk.
-Ha már nem tudod törleszteni a CHF hiteled végső esetben az asszony bevethető.
Viszont tudni való hogy az orál munka közben zömében natúrban zajlik, elkerülhetetlen hogy bemutasson egy negatív hiv/hepa B/ C/szifilisz/chlamydia tesztet.
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
Kedves Szerkesztőség! Szívesen megosztanám Önökkel egyik állásinterjúm történetét. Nemrégiben történt az eset. Egy pénzügyi ügyintézői pozíciót pályáztam meg X cégnél. Szakirányú végzettséggel, többéves szakmai gyakorlattal, erős nyelvtudással...stb rendelkezem,…..
Megvilágosodtam. Orbán Viktornak minden szava igaz. Orbán Viktor felvirágoztatja az országot. Orbán Viktor megnyeri nekünk még a gazdasági szabadságharcot is. Amíg ő áll az ország élén, nyugodtan hajthatom álomra a fejemet, hisz folyamatosan nő a munkahelyek száma, a GDP, az…..
„Ha vége lesz, az ő hülyesége miatt. Szerintem túl vagyunk már a másik kóstolgatásán, de valahogy úgy érzem, a játék még mindig tart” – a 30 év alattiak kergék, legalábbis ezt állítja következő posztolónk, aki fél éve van együtt egy nála valamivel…..