Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eiffelke

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pin Up Girlöket tartalmazó römikártyás bejegyzésnél kaptam egy érdekes levelet, amiben egy hasonló régi kártyát ajánlott a figyelmembe a tulajdonosa.Nagy Gál Józsefnek a nagyon mulatságos nevet viselő Vaskalap kártya van a birtokában, ami egy párkeresős  pakli. Szerencsére bescannelte a lapokat,…..
Szórakozóhelyek, kocsmák, üzletek, térkő burkolat épül az egykori Városliget helyén. A fáknak, de még a Múzeumi Negyednek is búcsút mondhatunk. ..
eiffelke 2018.01.10 22:22:05
@rallus: pocsék szar lett a Kossuth tér. Nem lett ott könnyű az élet annak, aki ott lakik. Tönkrevágták az életterünket.
A betondzsungelhelikopterleszállópályáról már ne is beszéljünk.
Elszakadt a cérna. Érzékeny lelkűek itt hagyják abba az olvasást, káromkodni is fogok. Rondán.  Agyafúrt kormányunk kitalálta, hogy szúrhatnak ki velünk még jobban. Keresztény gyökerek eszement ötlete nyomán vasárnap zárva fognak tartani a boltok. Persze, lesznek kivételek. A…..
Dinamó Műhely A klónok tere 2015.01.05 07:50:51
A teret, mely 1927, az eredeti emlékmű avatása óta viseli Kossuth Lajos nevét, ellepik a remake-ek. A Kossuth térből Klónok tere lett. Ez nem a mi világunk. Itt maximum, LEGO-szobrok készülhetnek vagy lisztet önthetünk. A szellemeket már rég visszazárták a palackba. Az…..
eiffelke 2015.01.05 23:15:51
Colorcam United Colors of Balaton 2014.11.29 11:49:56
Lassan beköszönt a tél. Azt nem mondom, hogy a csontjaimban érzem, de a naptár és a hőmérő beszédes párost alkotnak a falon. Tavaly elkerült minket (állítólag többen látták a déli féltekén nyaralni), kipihente magát, erőt gyűjtött, így hát idén bizonyára nem kegyelmez.…..
eiffelke 2014.11.30 22:18:44
A Honvéd-házakban élő 200 belvárosi család rezsije nem hogy csökkent, de még nőtt is. Egy hatvan négyzetméteres lakás fűtéséért és a meleg vízért havi húszezer forintot kell fizetniük, télen, nyáron egyformán. Ez volt az egyik olyan épület, ahol másfél évvel ezelőtt az…..
eiffelke 2014.08.27 22:14:40
@Béla Marsi: Valóban. És egy sonkautalvány kártya háromezer forintot ért, rá volt írva. De a cbakormányközértben tudomására hozták az öregnek, aki bement érte, hogy csak kétezret ér, mert a kártya legyártása 976 ft-ba került. Máris lecsaltak egy ezrest. A sonka pedig vizes, halvány, ragasztott húskészítmény jellegű tömb volt. Arra lehetett beváltani.....
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
eiffelke 2014.08.24 23:11:54
@Gerusz: a dj szinte "ingyé" van.
eiffelke 2014.08.24 23:13:01
@arckönyv: A Korn már több évvel ezelőtt a SZIN-en sem lőtt nagyot.
A Himalájában dolgozó magyar építészek a király otromba húzásával szembesülnek. Helyszíni riport. A legváratlanabb helyről érte támadás a zanglai palotát. Nem a fagy, a havazás vagy a durva szél mért csapást az épületre, hanem a király. Egy palota esetében akár érthető…..
SVarga Ilona jó ideje gyűjtögeti a fotóit Budapestről. Aki vidámságra vágyik, az ne ezt nézze meg, mert elég szomorú szemmel készült fotók ezek. Viszont sok ötlet van bennük: észreveszi amikor a véletlen egymás mellé sodor olyan dolgokat, amiknek nagyon nem kellene egymás…..
Ennyi információnál azért többet érdemel a budapesti nagyérdemű a Falk Miksa utca tervezett felújítása kapcsán, ezért udvarias levelet írtam és küldtem el az V. kerületi Polgármesteri Hivatalba. Köszönöm a megfejtéseket, magyarázatokat és a további felmerült kérdéseket,…..
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
Aki azt hiszi, hogy az alternatív terápia kifejezés még nem járatódott le eléggé, az biztosan nem hallott még a vizeletterápiáról. Nem, nem a vizeletkiválasztással kapcsolatos betegségek kezeléséről van szó, hanem a kezelést a vizelettel végzik, közelebbről a vizelet szájon…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Led Zeppelin - Celebration Day(Omniverse Vision/Pannonia Szórakoztató Kft.) 2007-ben regisztráltam a londoni O2 listájára, hogy megyek a Led Zeppelin elképzelhetetlen koncertjére. Húszmilliomod magammal vártam, hogy hátha. Tizennyolcezer ember jutott be az arénába. Elképzelhetetlennek…..
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..
Anthony Burgess éppen ötvenéves Gépnarancsa mind a könyv formájában, mind a Stanley Kubrick által adaptált filmváltozatban a popkultúra egyik meghatározó remekműve. Alex és a drúgok ámokfutása számos előadót és zenekart ihletett meg, amelyekből összeszedtük a legérdekesebb…..
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
Igaz, hogy ma Quimby-születésnap van, de Tom Waits is éppen nagyon aktuális az új lemeze révén, és hát ha valamelyik magyar zenekarról, akkor a Quimbyről többször eszünkbe juthat a borzasztóan berekedt amerikai énekes. Waits legismertebb dalait sokszor mások tették még…..
eiffelke 2011.11.12 14:39:37
Én ilyennek látom a Braindogst:
www.flickr.com/search/show/?q=Braindogs&w=12002470%40N02

És Tom Waits jó, miként Siegal és Raskolnikov is. Kiss Tibivel együtt :-)
Dudich Ákos: A Vágtázó Halottkémek Életereje – Pótolhatatlan Halhatatlanság!Az utóbbi években tucatjával jelennek meg magyar nyelvre lefordított zenészek, zenekarok pályafutását bemutató életrajzok, önéletrajzok. Nélkülözhetetlen szerepe van az ilyen könyveknek nem csak…..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Ugyanazért, amiért 2002-ben. Gazdasági ügyek? Nem. Ahhoz ők túl jól kommunikálnak, bármit el tudnak adni. Komoly lépések helyett látszatmagyarkodás? Ugyan, imádná a nép. A sajtószabadság lábbal tiprása? Legyünk őszinték, egy szűk, de annál értelmesebb réteget leszámítva…..