Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekifutó

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindent elkövettem annak érdekében, hogy elnémítsam magamban ezt a hangot, hogy az anyák napjáról bármit is írjak. Tényleg mindent. Ki akartam tépni a lelkemből, amiről nem is tudtam, hogy mi az, és igazából most sem tudom. Anyák napja. A hála napja. A szeretet napja. A köszönöm napja, ...na, és a…..
Régóta íródik bennem ez, és most megpróbálom látható formába is önteni. Az elmúlt néhány évben feltűnt, mennyire meghatározza az életemet az önkontroll, hogy magamban mindig, minden felett határozott irányítást kívántam gyakorolni, és ha kicsúszott a kezem közül a gyeplő (már pedig sokszor ez…..
Az elmúlt 6 évben a hajléktalan ellátásban dolgoztam szociális munkásként, és azt gondolom, hogy ez egy igazán nekem való terület a szociális szegmensben. Szerettem a pofára esést, amikor laikus, utca emberéből gondozási folyamatba kezdtem velük, amikor megismertem az ellátó rendszert, a…..
Hosszú évek óta kerülgetem az írást. Egyrészt azért, mert írni nehéz. Az írás számomra olyan, mintha leülnék a világon megtalálható legnagyobb tükör elé, belenéznék, és elmondanám, hogy mit gondolok a látottakról. Egy tükör nem csak azt mutatja meg, ami a borítás. Nem csak a szememmel nézek bele,…..