Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Andi Horváth

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ZanZa natúrkozmetikumok Afrika természeti kincseit hozzák el otthonunkba kozmetikumok formájában azért, hogy sokáig megőrizhessük bőrünk szépségét és egészségét. Ezek a kozmetikumok gazdagok vitaminokban, regeneráló és ápoló anyagokban, esszenciális olajokban, finomítatlan növényi olajokban és…..
Mindig nagy öröm számomra, amikor magyar tervezőkkel dolgozhatok együtt. Syssy ékszerei már az első pillanatban elvarázsoltak, az egyediségük a színviláguk rögtön rabul ejtett. Mindegyik ékszer Syssy saját tervei alapján készül, azonban fontos megemlíteni, hogy egyedi igények alapján is elkészíti az…..
Andrea Andi Horváth 2018.02.19 15:47:42
A csicseriborsó előnyeiről már biztosan sokat olvastál, hiszen számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik! Íze édeskés, kissé a dióra hasonlít, így változatosan felhasználható: az arab világban tálalják köretként, önmagában vagy kuszkuszhoz keverve, illetve saláta formájában. Emellett készíthetünk…..
Andrea Andi Horváth 2018.02.19 15:47:06
A HERBioticum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló minőségi termékeket kínál. A svájci receptúra alapján készült krémek biológiailag értékes alapanyagokból tevődnek össze, filozófiájuk szerint ebben rejlik az egészséges bőr titka. Ezek a legfejlettebb ipari eljárás során készült…..
Andrea Andi Horváth 2018.02.13 12:05:19
Az érzékeny bőr gondos ápolást igényel. Az én bőröm a legenyhébb környezeti hatásra, hidegre, melegre, szélre azonnal kipirosodással reagál. Ami sokszor nagyon zavaró tud lenni, ezért fokozott gondot fordítok a megfelelő bőrápolásra. A Bioderma Sensibio termékcsalád tagjai, biológiailag aktív…..
Andrea Andi Horváth 2018.01.20 08:36:52
Az idei első fehér varázslat a fővárosban is utolért bennünket. Imádjuk a havat és imádunk szánkózni, nem mulasztunk el egyetlen alkalmat sem, hogy ne használjuk ki a természet eme páratlan csodáját, hiszen csodálatos élmény nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is a szállingózó hópelyhek…..
Andrea Andi Horváth 2018.01.18 14:12:18