Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hozé bubó

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fitnesz blogger előtte-utána képeket tett közzé, amelyeken azt mutatja meg, hogy nem fogyott, hanem éppen ellenkezőleg, súlyt szedett fel, s ezzel a „kisebb a jobb” tévhit ellen próbál küzdeni...
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
„Holnap elmegyek vásárolni, mert üres a hűtő. Holnapután lenyírom a füvet, ha jó lesz az idő” – mondjuk. Nincs ebben semmi különös, át kell gondolni, és meg kell szervezni a következő napok programját. Az ember számára ez természetes folyamat, mert az emberi agy tárolja a múlt eseményeit, hogy azok…..
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
Nem szeretem a Boxstert. A régebbi generáció gyermekbetegségeit ugyan kisatírozta a Porsche (IMS csapágy, 32 lépéses szervó-, és fékfolyadék ellenőrzés) de még mindig azt érezni, hogy szándékosan visszafogják, hogy a 911-est vigyék az emberek. Pedig nem lenne rá szükségük, a 911 már régóta a…..
Fotó: MTI / Index 2017. július 17., 17:40: Az állami fotóügynökség, a közmédia sajtófotó-szolgáltatója, az MTI úgy dönt, közzétesz 7 darab fényképfelvételt arról, hogy "Mila Kunis és Ashton Kutcher amerikai színészházaspár a 3 méteres női szinkronugrás döntőjét nézik gyerekeikkel a 17. vizes…..
A IX. kerület már nagyon régóta szeretné felújítani a Bakáts teret, és a korábbi tervek között egy mélygarázs is szerepelt. Ezt azonban elvetették, és a 2016-os TÉR_KÖZ pályázaton már másodszor indultak, hogy a tér biciklis és gyalogosbarát átalakításához támogatást…..
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
Mikor felbőszülten elkezdtük írni ezt a blogot, az járt a fejünkben, hogy most majd jól megmutatjuk, és mekkora országos közfelháborodás lesz, ha szembesítjük az embereket, a MAGYAROKAT (csupa nagy betűvel) azzal az óriási közönnyel, és sumákolással, ami az örökségvédelem terén zajlik ebben az…..
A trendkutatók és a lakberendezési magazinok iránymutatásait figyelve már látható, hogy mi lesz a menő 2017-ben.  Felsorakoztattuk a legfrissebb trendeket és kerestünk hozzájuk fotókat is a hazai ingatlanpiacról.   ..
Tegnap számolt be róla az Index, hogy annak ellenére is zöld utat kapott Garancsi 120 méteres felhőkarcolója, hogy komoly vita van volt a beruházás létjogosultságát illetően. Az ellenzők szerint a tervezett épület bezavar a világörökségi panorámába. Az ugyan kétségtelen, hogy a "Buda Part"…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Ha valaki a Várban sóvárogva kukkant be a több száz éves épületekben álló, elképesztően vastag falú lakások ablakain, sőt még a cápauszony-alakú, mobiltelefon-jeladóerősítőt is szexinek találja (a középkori falvastagság nem éppen a mobil adatátvitelre méretezett) és annyira beleszeret a miliőbe,…..
Budapest belső kerületeiben és az ország egyes részein, például Győrben már-már versengenek a vevők a lakásokért. Ha a te lakásod is a legfelkapottabb környékek egyikén van, mégsem tudod eladni, akkor másutt kell keresni az okokat. Összegyűjtöttünk 7 tipikus problémát, amik akadályozhatják otthonod…..
hozé bubó 2016.07.22 11:10:12
@Terniak: sajnos az emberek lusták azért mennek ingatlanoshoz, én hirdetek a ...comon normális áron kiemelésekkel, email kiküldéssel stb. mégis az ingatlanoson keresztül (de mindenféle noname) jön szinte mindenki, +5%+áfa tehát +milliók, és volt olyan ingatlanos aki mindezért némán csak mosolygott a háttérben amíg én mindent elmondtam. Esetleg bizalmatlanság lehet?
hozé bubó 2016.07.22 11:18:24
@pantlikaskiralylany: :D tényleg mennyi régi barát került elő unit-linkeddel. pår éve egy festéssel és egy új konyhával 20%-ot lehetett csinálni, most a lakott/lelakott a felújítottal megy egy árban. Valaki mondta is, narancslevet kell fotózni, most az kell a parasztnak :D
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
hozé bubó 2016.04.24 14:26:57
hozé bubó 2016.04.24 17:48:26
@Látens Inszinuáció: sötétségről sokat tudnál tanítani..."kreatin és táplálékkieg."nélkül nyilván sokkal jobb a fejlődés a fegyencedzésnél pffff
gyakran látom a kis szálkás 60kilós gyerekeket a petőfi hídnál félmeztelenūl húzódzkodni, szánalmas divatmajomkodás, alig várják hogy végre egy 50es alkoholista odamenjen hozzájuk és közösen megállapítsák hogy a gyúrósok mind csak fel vannak fújva és ők pl. Simán megvernék őket. A kommentek nagy része is szánalom, facebokkon is van official oldal, megnéztem pl.Kevint, hát nem a fények játéka ahogy a valóságban kinéz. Nyilván toltak a srácok mindent, mert akkor ez volt a normális, de ne keverjük már össze ezt és az alacskai divatmajom hülyegyereket aki bevesz kėt kúra dianabolt aztán fél év mulva kipisálja az egészet.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Fontos leszögezni: a magyar néplélek nem rasszista, antiszemita vagy iszlamofób. Meggyőződésem, hogy az ennek ellenkezőjét állítókat rosszindulat, sértettség, de legjobb esetben is túlzott érzékenység, esetleg a néplélek félreértése vezeti. Tény viszont, hogy a…..