Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burrog

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szavazás lezárult.Az eredményről és a konklúzióról hamarosan "nyilatkozom"...
A készítő üzenete:,,Tudom, hogy gyengék lettek a hangok, de fél percenként meghalt a gépem, nem érzékelt semmit, aztán kis idő múlva újra működőképes lett. Ez akkor volt a legszőrnyűbb, amikor épp szinkronizáltam... Én örülök, hogy e mellet még sikerült ilyet összehozni.…..
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
Burrog 2010.12.30 19:55:23
2
Amíg nem láttam az EA-s szöveget a videó első harmadának végén, én azt hittem, hogy az TE általad felvett gameplay, aztán láttam csalódottan, hogy csak egy trailer. A kommentárral nem volt probléma: nem nagyon találtam benne elakadást, folyamatos volt az egész. Amivel viszont gond…..
Burrog 2010.12.08 16:15:20
@krisi5899: Ennek nagyon örülök. Add meg az e-mail címed és akkor ott tudunk privátban beszélni erről. : )
Burrog 2010.12.08 17:24:01
Üdvözletem Juniorok! Sokan csodálkoztok, mi az, hogy én irok ide, a Rossz PC Juniorok oldalra. Nos hát közös megegyezés alapján Borsesz és én úgy döntöttünk, hogy visszaalakitjuk a Juniorokat olyanra, amilyennek freddyD és Athemil annak idején elképzelte. A napokban vissza fogjuk…..
Burrog 2010.11.30 23:28:22
@-=RockerLaLee=- , @Rowlend: Én is ugyan ezt gondolom!:D Ez nem ugyan az az oldal amit régen szerettem. De remélem minden a újra helyén lesz idővel... "Erő és Becsület!" : )
LaLee's Blog Egy kérdés.. 2010.11.17 20:11:00
Üdv nép! A következő játékbemutatóval kapcsolatban lenne egy kérdésem felétek: Mivel a játék alapjaiban megegyezik az előzőleg bemutatott játékkal, ezért kérdezem meg, hogy szerintetek legyen-e hasonlóan felépitve a bemutató, mint az előző? Tehát a videók fő részében…..
Burrog 2010.11.18 18:43:47
@Dark White: Csak annyi hogy már várom Lalee videóját. Meg hogy én ma fejeztem be az enyémet.:D
Burrog 2010.11.19 19:04:39
A mai bemutató első videó is meg nem is. A készítő kérte, hogy tegyem ki az alábbi szöveget:"Mivel én egy abszolút amatőr videós vagyok nem szeretnék fikázásokat látni a kommentekben, szép szóval mondják el, hogy mi nem tetszett a videóban és mi tetszett, tudom magamról,…..
Burrog 2010.03.15 09:43:41
Jó... Mondtam hogy ez most nem lett valami fasza... @ARSENAL4EVER:Ha figyeltél volna mindent elmondtam... Történetről ne beszéljünk... Mert nem mondható mondható hogy eget rengető története van... Minden játékmódot elmondam a kezelését a felosztását mindent elmondtam... Szóval ezzel a hibával nem értek eggyet...
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Ezek szerint van élet a harmadik pálya (f)agyhalála után is, ugyanis hellboi rájött, hogy a játék 2006-ban megjelent PS2-re is (és így utólag taps azoknak, akik helyesen ráéreztek a konzolra a fölösleges almenün keresztül ), persze ahogy lenni szokott, már más néven. Itt Daemon…..
Burrog 2010.02.25 15:43:04
 Nem tudom ki mennyire ismeri Józsit, de aki éppen igen, annak szólok, hogy a visszatérésen gondolkozik.Egészen konkrétan: "egy kis idő után megint rászántam magam hogy felnézzek a youtube-os akkomra és nem teccet a látvány a sok negatív üzenet engem egy kicsit…..
Burrog 2010.01.19 22:56:35
 A mikrofont szokni kellett. Kicsit furcsa volt, bár igazából tiszta volt a hang, és ez a lényeg. A 'törilecke' alatt még nem kellett volna elkezdeni a játékot, viszont jó ötlet volt a Diablo történetét elmesélni, hiszem elég szorosan kapcsolódik ehhez a játékhoz. Sok mindent…..
Harry Potter fan lévén el kell, hogy mondjam: a 4-es rész nekem abszolút nem tetszett. Borzalmas volt az egész, nem is bírtam végigjátszani. Számomra az 1-2-3-as részek a legejobbak, egyik későbbi rész sem ér fel a szintjükig.Videóhoz: Kérlek ne jelentsd be előre, ha vágsz, főleg…..